Galuega i fafo atu o Drywall: O le saʻo filifiliga ma faʻapipiʻi

Anonim

Faʻateʻaina o le eletise uaea ma le tele o moli auala i totonu o le pagutumwall pam o se gaioiga faigofie, ae i le taimi e tasi, e manaʻomia le faʻamalosi ma le saʻo i le galuega. E masani ona tupu o le faʻapipiʻiina o manatu ma masini i totonu o le puipui o le puipui e mafua ai le tele o fesili mai bisvice e fai pisinisi.

E mafua mai i le mea moni o le mata o le manatu o le digwall eseese mai le masani ai o le osofaʻiga o le elemene o se galuega, ma o le gaogao o le faiga o lenei gaioiga.

Galuega i fafo atu o Drywall: O le saʻo filifiliga ma faʻapipiʻi

O le masani pusa mo le nanaina o fafo i puipui o puipui po o le sima o luga

Faapipiiina o liua

O lenei gaioiga e vaevaeina i tele ai lava tulaga e tatau ona faʻaaloalogia i se faʻasologa faʻapitoa ma e faʻapena ai lenei tusi lesona.

Filifilia o Mea

  • Muamua lava, e tatau ona e filifilia le liuaina o le liua i lalo o le nofoaga lelei.
  • Ia faia lenei mea, e tatau ona e filifilia muamua i luga o le vaega o le gaosiga . E sili le mauaina o oloa mai le pa puipui o le tagata lava ia. O isi ituaiga o mea e pe le taua pe ono mafua ai le afi.
  • Le isi, e manaʻomia le fuafuaina o le mamao o le ana lava ia . E masani lava, o le faʻapipiʻiina o tagata uma i le plasterboard o loʻo tupu i puipui ma se lapoʻa tele, e masani ona le aofia ai lenei mea. Peitaʻi, afai o le mamao mai le puipui i le mea laititi, ona e tatau lea ona filifili le ogalaʻau o le vaega talafeagai, ae le o le 50 mm.
  • O le isi vaega o le itu e tatau ona filifilia e tusa ai ma le Mark.

Fautuaga! E sili le faʻatauina atu o le faʻaaogaina ma le talafeagai mo le latou faʻapipiʻiina i le tasi faleoloa, siaki vave la latou faigofie. Ma o le a mafai ona aloese mai faʻafitauli pe a faʻapipiʻi.

Galuega i fafo atu o Drywall: O le saʻo filifiliga ma faʻapipiʻi

Tolu manatu o le eseese faʻapipiʻi pusa

Sauniuniga o le Pa

  • I le agavaa faʻatulagaina o le pevern mo le nofoaga sima, e manaʻomia le saunia o le pa e tusa ai.
  • Mo lenei mea, e toʻatele matai na fautuaina muamua e faia se mea tuʻua. O le a sili atu le malosi o le a malosi ma o le a uuina ai le foloa pe a viliina.
  • Tele faʻatonuga e faʻamatala pe faʻapefea ona faʻatuina le liua i Martwall, fautuaina e faʻaaoga se tau tele o le phoiti. Ua mafua ai mea, ma pe a oʻo mai i ai, o le anotusi o le laupepa o le a le malepelepe.
  • A oʻo ina a matou maliu, e manaʻomia le amata le aveina o le pu. A faʻapipiʻiina le liliuga o le liua i Drywall Someu, latou te faʻaaogaina ni au mea faʻapitoa i lalo o le igoa o le pale e galue ai. Peitaʻi, pe a le mafai ona faʻatau atu lenei mea faigaluega, e mafai ona e faʻaogaina le masani masani ma le alu o naifi.
  • O le nofoa nofoa e tatau ona sili atu le lapoa ina ia mafai ai ona toe faafoi le pusa. E tatau ona maitauina o le tele o le peavern mafai ona eseʻese, ma o lea e manaʻomia le galue poʻo se seti atoa o pale, poʻo le puipui e faʻaaoga ai le oloa e faaaoga ai se oloa.
  • A maeʻa ona fai le pu, e fautuaina le faia o ni pito o loʻo faʻaaogaina ai le paluga o le punity ma phiner. O le a faʻamalosia i latou ma fai le lumanaʻi faʻaolaina atili ma le mautu ma le mautu.

Fautuaga! O le uʻu o pu i le diagwall, e le manaʻomia le tuleia o le mea faigaluega malosi, pei ona mafai ona faʻaleagaina le laupepa pe faʻatau atu.

Galuega i fafo atu o Drywall: O le saʻo filifiliga ma faʻapipiʻi

Pu e viliina i totonu o se nofoaga sima ma se pale

Mataupu i luga o le autu: Faamauina i le taele

Faapipiiina

  • A o le i faʻapipiʻiina le Ghepsmime Liverers, e manaʻomia le aveeseina o le Jumper mai ai, o lea e faia ai pu mo le uaea i luga.
  • Ona faʻapipiʻi lea o le pusa i totonu o le puipui ma e tu i se tulaga talafeagai mo le faʻasaʻoina o le tulaga.
  • Ina ia faʻasaʻoina le masini, e manaʻomia le mimilo o le faʻapipiʻi o le fao o le fao seia oʻo i luga o le pasws faʻapipiʻi i latou e le ofi le masini mai le pito i tua o le laupepa. I le taimi lava e tasi, o ata vitio i luga o le faʻapipiʻiina e le mafai ona tuʻuina atu le tikeri o faʻamau, ae o loʻo fautuaina le tetee seʻia oʻo i le tetee atu i le tetee, ona ave lea o se isi afa o le taimi. Lenei e tatau ona malupuipuia ina ia malupuipuia le pusa i le puipui ma i le taimi e tasi e le faaleagaina le nofoaga sima.

Galuega i fafo atu o Drywall: O le saʻo filifiliga ma faʻapipiʻi

Loka pusa ma fao

  • A maeʻa, o le fanua o loʻo tuʻu ese e tuʻuina atu le maualuga o le ata atoa. E sili le faia o lenei pe a o uaea o loʻo agaʻi atu i le pusa.
  • A uma ona faaono le pepe i luga o le ata na fautuaina i lalo, ona manatu lea o le galuega e faʻamaeʻaina, ona mafai lea ona faʻapipiʻiina masini autu.

Galuega i fafo atu o Drywall: O le saʻo filifiliga ma faʻapipiʻi

I fafo o le faʻapipiʻi le kisi pusa

Fautuaga! Tele o faipule, faʻavaivaia ituaiga ituaiga o laʻau fuafuaga fuafuaga o le toto. O lea uiga e tulaʻi mai i le mea moni o loʻo agaʻi atu i le taimi o le taimi umi, o ni tisiketi mai le puipui o le taimi pe a taumafai e toso le mea faigaluega mai ia latou.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Fafo i le maea

Meafaigaluega

Mo le faigofie faʻapipiʻi, naʻo le naifi ma se sikulukalaiva ma se spalala o le a manaʻomia. Peitaʻi, mo galuega faʻapolofesa ma tele o le faʻapipiʻiina manatu, o le pale e manaʻomia. O lona tau e maualuga, ae o lo o totogi vave.

E taua le matauina o pale e manaʻomia le iai o ni isi, aua o le tele o le faʻapipiʻi pusa o le tele. Ma o loo i ai pea isi ituaiga o faʻapipiʻi meafaigaluega, e maua ai foi a latou lava itu, ma, pei o le faʻapipiʻi faʻatonuga faʻaali, o nisi taimi e matua ese lava mai le tasi ma le isi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai ni fasi mai le digwall: tolu auala

Galuega i fafo atu o Drywall: O le saʻo filifiliga ma faʻapipiʻi

Paletonu faʻapitoa i lalo o le laupepa

Gaosiga

O le mafaufauina o vaega uma o le faiga o le faʻatinoga ma le faʻausia o vaega o loʻo faʻamatalaina, e mafai ona faʻalilolilo o lenei galuega e le o se faigata sili lea. E mafai ona ia faia ai o se tagata alofa.

Peitaʻi, ina ia mautinoa le lelei ma le umi olaga, e manaʻomia le usitaʻia uma o fautuaga ma faʻatonuga o loʻo faʻatulagaina i lenei tusi.

Faitau atili