Lipea o le simpsmiptone colites: Aveese le faʻafitauli o oe

Anonim

E pei foi o isi, o le faʻataotoina o le matutuu ono manaʻomia le toe faaleleia: afai o se povi e fausia i luga, poʻo se lautele, o loʻo fausia solo tuaoi. I soo se tulaga, lipea o le taualuga o Plasterboard o lo oi ai - ma o lenei tusitusiga e faʻapaʻiaina i lenei mataupu.

Soumming nims pe a uma ona toe suia le uafu susu

O le taofia o le taualuga: ono mafai ma le palapala

Faʻamamafa o le Faleau e faia i le Plasterboard o loʻo i ai se lisi manaia o le lelei, ae le taua tele lona taua mo i latou, Aus, e le faʻaaogaina. E ui lava i isi uma lelei, o lenei mea faitino e sili atu le valea, ma le nofouta i aafiaga o le susulu o le susu.

O loʻo masani ona avea ma meatotino o le faʻamago i taimi uma o mafuaʻaga o sese.

O faʻafitauli sili ona masani ai ma le faʻamaloloina o le pamu o le pamu o le sipelaina e mafai ona faʻailoa:

  • Faaseseina o le sima o le patipati . O mafuaaga e ono, amata mai i faʻafitauli ma le faʻavaʻa ma le faʻaiʻu ma le mataʻitusi o le fale atoa.
  • Toto i luga o le laupapa . E ono tupu mea uma i le Defomirate o le taualuga ma i totonu o le masini leaga.
  • Malie o loʻo fesoʻotaʻi ma Gypsum susu . O lenei, o le mea autu o le faʻasologa lea o mea ua susu - i nisi o tulaga, o mea mataga, ma isi, e tatau ona suia atoa le suʻega.

Lalo o loʻo faʻagasolo manuia le aʻoga faʻafouina pe faʻapefea ona feagai ma nei sese. E le gata i lea, mo mataupu taʻitasi, o le a faʻatau atu ai: Mai le taualuga o le lipine na matua tele ai, o lea, o la latou tekinolosi toe faʻaleleia atili i le faʻataʻitaʻiga.

Manatua!

Soo se mea tatou te le faia, o le faaumaina o le pito o le pito i luga o le o le a maua le mea ua taua "mai le maosia".

Lipea o le simpsmiptone colites: Aveese le faʻafitauli o oe

Toe faaleleia Faauma

Lipea o le faʻamaloloina o le taualuga o le sima

Afai na faanatinati le laupepa

O le mafuaʻaga o le faʻaletonu o le digwall mafai ona sese faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma le suia o papatusi nofoaga i latou lava - mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le potu ua leva ona tatala i le vevela tele.

Mataupu i luga o le autu: Vaʻaiga lautele o le mesh glue cmc

Auala e Aveese ai lenei le mafaufau, e ala i le tele, e na o le lua:

  • O le auala muamua e toe faʻaleleia e tuʻuina ai o le faʻapipiʻi o le laupapa . O le mafiafia mafiafia o le spick o loʻo faʻaaoga i le ogatotonu o le laʻau, lea ua faʻaloaloa atu i le pule i se auala i se auala e tutusa ai le alatele.

Manatua!

O lenei metotia e aoga pe a fai o le curvatus e le taua.

Mo se malosi curvature o le digwall, o le a le fesoasoani le plaster - e tatau ona e faʻatagaina tele, ma o le ploaster, e le mafai ona tatalia.

  • O le lona lua auala e faʻaalia ai le faʻaleleia o le faʻaleleia o le toe faʻaleleia . Matou te lafoaia le tuai o mea tuai, aveese le sese o le faʻavaʻa, pe a manaʻomia, faʻaopopo i totonu o faʻamatalaga fou i le faʻavaʻa. Ina ua maeʻa lena, toe tā le faʻavaʻa ma pepa sima.

Lipea o le simpsmiptone colites: Aveese le faʻafitauli o oe

Sili atu le taualuga

  • E i ai le isi fetuunaiga fofo. Matou te le fiafia i le tala faʻasolo i le pito i luga, matou te faʻapipiʻiina le faʻasologa o le ata mo le Drywall i luma o le fasi mea o loʻo faʻafeagai ai le nofoaga o le taufaasese.

    Ona matou toe foʻi lea o le laupepa o miswall i le nofoaga, ma faasolosolo malie, amata mai le tasi itu, toso le gypsum gypsum i le faʻavaʻa. Lelei, o le a le aoga, o le mea moni - ae o le a tatou faia le malosi malosi.

Fai mai i luga o le placks

O leisi mea le fiafia o le le fiafia . Tele taimi, o ia taufeʻau na tupu i fale fou - o le mea o loʻo faʻamauina ai le laupepa i luga o le faʻapolopolo o le fale.

Lipea o le simpsmiptone colites: Aveese le faʻafitauli o oe

Tipiina faamalosia

Ua matou lipea le paʻu e pei ona taua:

  • O se vaapiapi ma le papala papaʻe tatau ona lapoʻa - i.e. loloto le itiiti ifo 3 mm. Lenei ua faia i le faasologa mo le toe faaleleia o le toe teuteuina i le loloto o le ipu.
  • Mo le faʻamaufaʻailogaina, tatou te faʻaogaina le pato i luga, o loʻo faʻaogaina e tuʻu ai le ufiufi i le va o laupepa o laupepa i luga o le taualuga.
  • Faʻatumu le taʻe i luga o le taʻe ma le tapuvae, o loʻo faʻamamaina ma le faʻaeteete ina ua maeʻa faʻamago.
  • O le tele o faʻaseʻe muamua faʻalauteleina, ona matou faʻaseʻe ai lea i le tulaga faigata ma le fofoina o tioata. Ina ua uma ona mago le kee (tele taimi, o le masani ai pva o loʻo faʻaaogaina mo lenei) cracking ma olo.

Tusi i luga o le autu: vali o faasitepu mai kene ma o latou lava lima

O le paʻu ua toe faʻafouina i lenei tekonolosi e mafai ona valivali ma vali tutusa o le tuʻaiga sa valiina. Afai e te faia uma manu na lava, o le toe faaleleia o le a toeitipefea.

O le saoasaoa o mea ma paʻu paʻu ua faʻaalia manino i le ata o loʻo faʻaalia i le vitio faʻapipiʻi i le tusitusiga, ina ia faigofie ona e faʻaosofia le tekonolosi.

Vai lololo

O se tasi o faʻafitauli sili e mafai ona tupu ma le faʻamaloloina o le faʻamaliega o diggewall ua lolovaia. Afai ua salalau le faataʻitaʻiga matuia, ma na sosola ese laulau taʻapepapepepa, e naʻo le toe faaleleia o le autu o le taualuga. O le a tatou le fiafia i le tuai o le ogalaau, mamago le pito i luga, ma na o le lauina o le laupepa fou o GLC.

Lipea o le simpsmiptone colites: Aveese le faʻafitauli o oe

Suia o le Plasterboard

Fautuaga!

Ina ua uma ona aveese le faʻailoga, matou te fautuaina lelei atu i le vaʻalele lea ua matutu ia le faʻavae, ma le taualuga.

Peitai, e le masani ona o mai e moni.

A na o le faʻataʻuʻaʻo lea o nofoaga, ma e manaʻomia ona tatou faʻaumatia le faʻaupuga pogisa, tatou te faia lava:

  • Matou te aveese le faʻaumaina o le faʻauma mai le taualuga - o le a le mafai ona toe faʻafoʻi.
  • Faʻaaogaina o le 'fatu fatu ma saito tele, faʻamamaina le nofoaga na faʻatuina i luga o le taualuga. O le loloto o lo o tatou faamamaina - o le lelei sili atu!
  • Ina ua uma ona fofola, o lapisi o loʻo tetea i le ogatotonu e amata ona amata tuʻutuʻuga. Faʻatumu le faʻamaloloina o nofoaga uma o loʻo atagia uma ai o nofoaga.
  • Matou te tuuina atu le Amataina o le Pototy Pusa e mago lelei.
  • I luga o le mama matutu vaega o le amataga o le ua amata tuu le faauma O le matutu mago ia tuu i le grid ma le grid ma le fatu fatu o le mauaina o le atoatoa lamolemole lamolemole luga.

  • Ina ua maeʻa ona faʻamaeʻaina le toe faʻeleʻele ma pisia i le taualuga atoa, a leai o le pisia o le a faʻamamaluina.

Lipea o le simpsmiptone colites: Aveese le faʻafitauli o oe

Faauma le totū

O le mea moni, o le toe faaleleia o se laupepa pito i luga o le sili ona faigata tele pisinisi. Ae o le iʻuga mulimuli e aoga ia latou taumafaiga, auā o se isi auala e toe faʻaleleia ai le atoa o le taualuga. Ma o lenei ua "eseese tele tupe", ma o lenei taimi o le sui o se mea e le mafaatusalia sili atu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafesoʻotaʻi le pusaaisa i le autū

Faitau atili