Faʻapipiʻiina o le faʻailoga o le promps i le Plasterboard: Fautuaga mai le poto masani tagata tomai faʻapitoa

Anonim

I le avea ai o se sili sili ona lelei o le moli mo fale mautotogi i le faʻamaloloina o clotites, o le toʻatele o tagata atamamai i aso nei o loʻo fautuaina lisiti e fausia i le plasterboard. O ia lapela ua vaevaeina i ai i le itu taua o le taualuga, ma maua ai le lelei malamalama e oʻo lava i le tele o potu.

Faapipiiina o luminares o lenei ituaiga e faigofie tele lava, ae o loʻo i ai pea ni foliga e manaʻomia ona iloiloina. I le tusitusiga, o le a tatou taʻuina atu le auala e fesoʻotaʻi ai ma faʻapipiʻi lamepa i le laupepa laupepa.

Faʻapipiʻiina o le faʻailoga o le promps i le Plasterboard: Fautuaga mai le poto masani tagata tomai faʻapitoa

Faapipiiina o le moli i le taualuga

Malamalama

Fausiaina ma Faapipiiina O Lasi Places

O le manatu o le a taʻua o se tamaʻi masini e faʻapipiʻi i se tagata taʻitoʻatasi ma le faʻamaloloina pe o le vaeluagaluga. O se lamb, o se tulafono, ei ai se maualuga lautele o se malamalama, aua mo le atoaga o moli o le potu, e manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o le vaega o le potu.

Faʻapipiʻiina o le faʻailoga o le promps i le Plasterboard: Fautuaga mai le poto masani tagata tomai faʻapitoa

Tapē moli

Lapataiga Lapatai mo Mrwall e faia ma faʻapitoa faʻapitoa o le tautotogo ituaiga (e mafai ona e vaʻaia le mamanu o le faʻapipiʻi i le ata). O le mauga na amata i totonu o le pu i le faʻafaileleina o taualuga, lea e te nofo ai, o loʻo punou ai le moli moli i le fagota ufiufi.

Mai le itu pito i fafo, o le moli ua faʻauʻuina ma se teuteuga o loʻo nana ai le avanoa i le va o le lamepa ma le pito o le pu na faia i le pupuna. O le ata o le faʻamaumauga o le faʻamaumauga e mafai ona sili ona eseese, ma i nisi tulaga, tasi le faʻataʻitaʻiga o le lamepa mafai ona filifilia ni laina e faʻatatau i le sitaili o le potu.

Faʻapipiʻiina o le faʻailoga o le promps i le Plasterboard: Fautuaga mai le poto masani tagata tomai faʻapitoa

Faataʻitaʻiga o Tulaga Lumeinares

O le autu o le vaega taua o le tele o faʻataʻitaʻiga e tusa o le 300, o lea e manaʻomia le tuʻuina o nei ato i le taualuga.

O tulaga sili ona lelei o le sili ona lelei e pei ona taua i lalo:

  • O le mamao i le va o laina o manatu o loʻo tuʻufaʻatasia lamepa e le sili atu nai lo le 1 mita.
  • O le mamao i le va o moli i le laina e le sili atu nai lo 1.5 m.
  • O le mamao mai le moli i le puipui e le sili atu nai lo 0.6 m.

Fautuaga! Optimal o le tuʻuga o le fausia-i lamepa i totonu o le cardker order, i.e. Ma le tele o laina - o le a malamalama le potu.

E le gata i lea, o moli tuʻutuʻuga e mafai ona faapipiiina i meaafale mea poʻo isi i totonu. Lelei fetaui i totonu o le potu o le potu e gata ai foi o le seleselega pe o le togi moli i luga o le kesi i le ofisa.

E mafai ona glue chestpaper i luga o plasterboard? Faitau le manatu o tagata tomai faapitoa.

Ituaiga o Manatu o Loma

I le tulaga o le fuafuaina o le tusiaina o le moli o le moli, tulaʻi mai e le fesili, ma o a ato mo mūmū e sili atu ai? O le mea moni lava, o le tali e faʻalagolago i le tele o mea, ma lagolagoina le faʻataʻitaʻiga ia te oe e tatau ona tutoʻatasi.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau ie puipui mo le Beatled Windows

Ae ina ia faʻafaigofie ai lau filifiliga, o le a matou taʻuina atu ni ata sili ona taatele o ni moli o faʻapipiʻi mo le faʻamaloloina o le pamu o lotoa.

E ala i le mamanu, o lamepa e vaevaeina i swivel ma le le-liliu:

  • E le atagia le lanu e le masani ai lamepa. O le lamepa na faʻatuina i se moli moli i se tasi itu, ma o le a le mafai ona faʻataʻuina le moli moli.
  • O le liligiina o moli moli e iloga i le sili atu faigata mamanu. , ma o le iʻuga, o le faʻapipiʻiina o lamepa i luga o le laupapa o loʻo mauaina e le sili atu. Ae a manaʻomia, e mafai ona taulaʻi atu le malamalama mai ni moli se tele i le itu i se tasi itu, o lea e matua aoga lava.

Faʻapipiʻiina o le faʻailoga o le promps i le Plasterboard: Fautuaga mai le poto masani tagata tomai faʻapitoa

Swivel moli

O le a le puna o le malamalama i lamepa e mafai ona faʻaaogaina:

  • Incandintment moli.
  • Fulufulu lamepa.
  • Fluorent lamepa.
  • Taitai 'ese.

E le gata ina faaleaogaina le malosiaga ma le spetis o le ata susulu moli, ae o tusitusiga foʻi o le fausaga faʻalagolago i le ituaiga malamalama o. I le avea ai o se tulafono, faʻataʻitaʻiga ma le inctundecent lamepa ua i ai le tele o le 12 cm, aua e mafai ai ona faʻapipiʻiina i latou i le aotelega o itu tutusa.

Ae o lamepa ma se taʻiala faʻamalosi pe faʻapipiʻi moli moli e mafai ona faʻapipiʻiina i le faʻamaloloina o le taualuga ma le maualuga o le tusa o le 6 cm, i se tamaʻi moli o le potu. Peitaʻi o le tau o ia lamepa, o le a sili atu le maualuga atu nai lo faʻaoʻo i totonu o moli moli - mafaufau i ai!

Fautuaga! Mo nisi "mafanafana" ma le sili atu "malamalama" moli, faʻapea foi ma le faʻatulagaina o le uila, o le moli masini, o le moli uila e tatau ona filifilia.

Puipui ma le sturd kight froupst foliga sili.

O le mea moni, ua na o se lautele lautele, talu mai faʻataʻitaʻiga o lamepa o ituaiga taʻitasi e tele naua. O le mafuaʻaga lea, foia, oa lamepa e sili atu mo le tioata, e tatau ona e suʻesuʻeina atoa le tele - ma na ona ou fuafuaina i le filifiliga mulimuli.

Faitau e uiga i meafaigaluega e manaʻomia mo le gaosiga o le laupepa o laupepa ma uʻamea.

Faapipiiina faagasologa o moli moli

Sauniuniga ma Fuafuaga

A filifilia ni lamepa - e mafai ona e alu i le latou faʻapipiʻi.

Afai e te manaʻo e ofi le moli ma ou lava lima, o le sili lea o le filifiliga o le a faia le faʻatinoga o galuega uma i le fausiaina o le faʻatatauina o mea uma o le malamalama ma le tino uaea i le liusuavai o le faavaa nofoaga sima.

I le Fuafuaga Fuafuaina, Tatou te manaomiaina:

  • Faʻamatalaga i luma o le taualuga i luga o le taualuga e faʻaalu ai le tuʻuina o moli uila.
  • Tuu ni moli i le lumanaʻi i se mamao o le sili atu 25-30 cm mai elemene o le uʻamea faavaa.
  • Vaʻalele le fiafia o tulaga eseese o le faʻamaloloina o le sulugatiti, faaui i tua i se vaega tele i se 'eseʻese moli uila.

Mataupu i luga o le autu: O le a le gagana e filifili ai: eseesega i mea faigaluega

Ma i lenei tulaga talafeagai e tatau ai ona amanaia so o se isi malamalama o mea, e pei o kapili na taofia, maso ma puipui puipui. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le moli moli o le ogatotonu o le potu, ona lava lea o le faia o se atigipusa mai le distlit dropwall (o moli moli e faʻapipiʻiina lelei i luga o le pusa.

Faʻapipiʻiina o le faʻailoga o le promps i le Plasterboard: Fautuaga mai le poto masani tagata tomai faʻapitoa

O le pusa ma moli i le itu o le potu o le potu

O le uaea na taoto

I le tulaga o le gaosiga o le faʻavaʻa o le sima o le siʻusiʻu o le sifi o le taualuga, e manaʻomia le pa o le uaea e faʻafesoʻotaʻi ai le fale. Ina ia faigofie lana galuega, muamua o lea tatou te faia se ata o le penetola o le lumanai, faʻaali le vaega atoa o le fausiaina o mea - uaea, o lamepa, suitulaga, e transformer, tratcoarmers, ma isi.

Faʻapipiʻiina o le faʻailoga o le promps i le Plasterboard: Fautuaga mai le poto masani tagata tomai faʻapitoa

Fesootaiga Polokalama

Afai e te fuafuaina se puipui ma le tua mai Mrwall, e manaʻomia se uaea eseese i le puipui. I lea tulaga, faafeagai ma elemene taitasi o le pito i lalo e tatau ona tuu lona ua ua uama.

Uaea filifiliga e lua vaega:

  • Mai le itu o le manatu o le faʻatuatuaina o fesoʻotaʻiga i lamepa, e sili le faʻaaogaina o se paʻu vaivai.
  • Mai le manatu o le faʻatuatuaina o le faiga atoa, o se palu malu, o se tino apamemea poʻo se faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, SHVVP poʻo le vg-3x1.5.5.

Faʻapipiʻiina o le faʻailoga o le promps i le Plasterboard: Fautuaga mai le poto masani tagata tomai faʻapitoa

Uaea vg-3x1.5

Afai o le a e faʻaaogaina poloka faʻapolopolo e faʻafesoʻotaʻi ai le Luminires, ona sili atu lea o le filifiliga lona lua.

O le uaea e tatau ona tuleia i le palasitika faʻapitoa pipisi - o le a latou puipuia le taimi mai le faʻaleagaina masini ma le susu mai i luga. Mo nisi inisiua, e mafai ona faʻasaʻo le paipa i luga o le faʻavaʻa e faʻaaoga ai le palasitika homotics.

Fautuaga! Ia aʻoaʻo le galuega autu i le faʻapipiʻiina o uaea ma faʻafesoʻotaʻi le uaea i lamepa, matou te fautuaina oe e suʻesuʻeina ma le totoʻa faʻataʻitaʻiga mamanu i luga o le matou upega tafailagi (

Pu i le plasterboapi

Ae le i faʻapipiʻiina le mea o loʻo i ai le moli i le digwall, i le digwall, e manaʻomia le faia o le pu o le lapoa tino. O le tulafono, o le faʻatonuga i luga o le paʻu o le luminare o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le pu manaʻomia tele, ae e sili atu aua le paie i latou.

Faʻapipiʻiina o le faʻailoga o le promps i le Plasterboard: Fautuaga mai le poto masani tagata tomai faʻapitoa

Milling pu i le taualuga

  • Tele taimi, o lamepa ua faʻapipiʻiina i le pu 60 ma 75 mm le lautele. O le faia o nei pu, faʻaaoga le viliina i le taʻele o le fale gaosi i luga o le laupapa. O le faʻagaoioiga o le faʻagasologa o loʻo faʻaalia manino i le vitio i lenei vaega o le 'upega tafaʻilagi.
  • E tusa lava pe o loʻo tatou faia le aotelega o le faʻatumu o le taualuga poʻo se tamaʻi pusa ma le pito i tua mai digwall, o le faigofie auala e tipiina ai pu i luga o le visa o loʻo i luga o le visa o loʻo i luga o le ogatotonu o loʻo i luga o le ulutala. O lea ua matou mautinoa e sui ai le pu lea tatou te manaʻomia ai.
  • Afai e tatau ona e faia pu i le ua uma ona ufitia i le pito i luga o le vai o loʻo i ai, ona avea lea o se ata muamua o le faʻasoaina o moli o le a oʻo i le fesoasoani.
  • E masani lava, o loʻo maua le tulaga pe a tuʻusaʻo le pu e faʻaalu ai le faafanua i le faʻavaʻa (mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai o se pa o le laupepa i le auala o le transters. Ina ia aloese mai ia tulaga, ua fautuaina tagata faʻapitoa aʻo leʻi faia le tatalaina o le tatalaina e aumai se masani maneta i le plasterboard.

Mataupu i luga o le autu: Tulaga mo le faʻapipiʻiina o se kesi kesi

Ina ua maeʻa uma pu o loʻo 'eseʻese ma faʻapipiʻi poloka laupapa i luga o le taualuga poʻo le puipui, e mafai ona e amata faʻamaeʻaina galuega. Faʻapipiʻiina o le tulaga Luminare i Plasterboard o loʻo faia pe a uma ona maeʻa le tini.

Faʻapipiʻiina o le faʻailoga o le promps i le Plasterboard: Fautuaga mai le poto masani tagata tomai faʻapitoa

Taualuga ma le uma pu ma uaea uaea

Faapipiiina ma faʻafesoʻotaʻi le moli

Ina ua maeʻa le tini ua maeʻa, matou te ave le uaea naea i totonu o pu na faia. O le a matou faʻafesoʻotaʻi atu a matou moli uila i nei uaea.

Fautuaga! Ae e te le i amataina se fesoʻotaʻiga, siaki le leai o se voltage i le fesoʻotaʻiga! I le taimi o le galuega, na mulimuli atoatoa atu i le saogalemu auala!

Faʻapipiʻiina o le faʻailoga o le promps i le Plasterboard: Fautuaga mai le poto masani tagata tomai faʻapitoa

Fesootai i le Profil Block

  • Matou te aveina se moli mo Merwall ma faʻasaʻo le uaea mai le pulufana i le poloka poloka.
  • I le isi itu, o matou poloka faʻaiʻu e faʻafesoʻotaʻi ai uaea mai le fesoʻotaʻiga o loʻo taoto i lalo o le taualuga.
  • A fesoʻotaʻi, matou te maitauina le moli i luga o le lamepa: Pe - "eleele", L - "Vaega", N - Zero ".

Ona tatau lea ona tatou faʻapipiʻiina le mataupu luminare i le pu na faia. E pei ona iai se tulafono, e leai ni faigata i lenei tulaga, ae i nisi tulaga o le faʻatulagaina o le saoasaoa puipuia le faasaoloto o le mataupu. Ia o lea e te amata faʻapipiʻi i totonu o le pu ma i le taimi lava e tasi e le faʻaleagaina ai le faʻauma, tatou te faʻaaogaina sina maʻaleʻale:

Faʻapipiʻiina o le faʻailoga o le promps i le Plasterboard: Fautuaga mai le poto masani tagata tomai faʻapitoa

Faʻapipiʻi le moli i le pu

  • Ua matou faʻaititia le "poto" faapipiiina faʻatasi ma faʻafesoʻotaʻi latou e faʻaaoga se tamai fasi uaea. E sili le faʻaaogaina o se uaea faigata malosi i le vaʻalele - o lea matou te faʻaititia ai le lamatiaga o le matagaluega.
  • O le fefiloi o le mea o loʻo i ai i le pu i totonu o le pu, pe a uma le plug tipi le uaea.
  • I lalo o le faʻamalosiʻaga o le tautotogo, o le mauga e ese ai, ma le lumbanare mataupu ua avea.

A o le fale o loʻo setiina - Faʻapipiʻi le moli moli i totonu o le pulufana ma ofuina se mea teuteu teuteu. E faʻapea e naʻo le naʻo le siakiina o le faʻagaioiga o le tino na aoina mai e matou.

Matou te faʻamoemoe o faʻatonuga na tuʻuina atu iinei i faʻamatalaga auiliili pe faʻapefea ona faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi o lamepa i crywall. A maeʻa ona faʻatinoina uma tulafono ma le i ai o se tomai, e mafai ai le faia vave o lenei galuega vave, o lona uiga e le o toe i ai se laʻau matagofie i lou fale!

Faitau foi le mea "o le faʻavae o le tino i lalo o le digwall i isi lomiga."

Faitau atili