Tuʻufaʻatasiga o moli ma isi fugalaʻau

Anonim

Tuʻufaʻatasiga o moli ma isi fugalaʻau

O se lanu moli e mafai ona taʻua ese i se tulaga faʻapitoa i se tasi tulaga, talu le tutoatasi o le pupula ma faʻatasiga ma isi faʻailoga, e tumau pea i le "faʻamafanafanaga." O le a ese le uiga pe a fai o se uiga e le masani ai i galuega - o le mea lea, i lalo o nisi o tuutuuga ma galuega, lanu moli e matua masani lava i totonu o totonu. Aemaise lava, o le "moli" e masani ona faʻaaogaina e mamanuina le nofoaga o loʻo iai i tulaga malulu. Ae ui i lea, o le a le mea ua taʻu "i le nofoaga" O lenei lanu ma sili atu o le la o le a maua.

E i ai ni mea sili ona lauiloa mo le tuʻufaʻatasia o moli

1. Paʻepaʻe lanu (tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe "moli" o loʻo faʻaalia sili ona pupula).

2. Green (tuʻufaʻatasia ma le lanumeamata "moli" mafua ai se fesoʻotaʻiga ma se moli moli, lea ia te ia lava - e i ai le aoga o le mafaufau o se tagata).

3. Brown lanu (o se tuʻufaʻatasiga ma lanu enaena lanu teisi teisi o le leo o le "moli").

4. Black lanu (o lenei tuʻufaʻatasiga i le lalolagi o onapo nei e sili ona fesoʻotaʻi ma le Halloween aso malolo, ae le o tagata uma e o mai i luga).

5. Tamoe Laut (le galuega o le moega ata - Faapipiiina ma le toʻafilemu, o lea "moli" mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa e pei o lanu lanu).

Valivali Palette - Valivali Tuufaatasiga

Talu ai nei, ona o se taua tele o le tele o faleoloa faʻapitoa - toetoe lava o tagata uma o fale na amata ona vaʻavaʻaia faʻapitoa i le tuʻufaʻatasia o lanu. O le lanu palette o loʻo iai i luga o le faʻavae o le tuʻufaʻatasiga o lanu, ae le tusa ai ma le faʻavae o "na mafai ai ona faʻatau", o lea o le a le aoga o le talosaga. Faʻamaoni, pei ona faʻaalia faʻataʻitaʻiga, o le filifiliga saʻo o lanu e masani ona mafua ai faigata.

Fugalaʻau tuʻufaʻatasiga paleti i totonu

Ina ia mafai ona aloese mai na faʻafitauli, o le a tatou talanoa e uiga i fevaevaeaiga ono ma gaioiga e faʻapea o loʻo i luga o le lanu lanu o le lanu. O le uiga mulimuli o se faʻamuamua taua, pei ona tuʻufaʻatasia lanu - mafai ona tuʻufaʻatasia - mafai ona mafua ai le le mautonu poʻo le le mautonu mai le tagata e ona le fale nofomau. Peitai, tatou amata i ata mafanafana lelei.

Mataupu i luga o le autu: faleuila ma se aufana natia

Valivali Gamma Coship Foali

A o leʻi sui tuʻusaʻo i le tuʻufaʻatasiga o lanu - Fai i ai na fai sina faʻalogo mai faʻamatalaga, ona e aunoa ma le a matua faigata ona malamalama i tulafono. I le palani ua i ai lona lava tulaga lua, o le autu (o lona uiga, e le o fugalaau) O fugalaʻau o le "paʻepaʻe", "lanu mumu" ma le "lanumeamata" ma "lanu mumu".

O sea tamai vae e ono foliga ese - ae, mo se faʻataʻitaʻiga, lanu moli, e manatu o le "mumu" ma "samasama", ma o lea lava o le ulutala "autu" talosaga ". E masani lava o se vaega o "lanu autu" ua le mautonu ma le poleti o le nuanua, i lenei tulaga, o le fualone o le isi. O auga o tupulaga matutua e malamalama i autu e uiga i le Hunter, o ai e fia iloa tonu le mea malie. Mo talavou na tautuaina ma se aʻoaʻoga o ona po e aofia ai "mumu", "samasama", "lanu meamata", "lanu moana".

Moli - tuʻufaʻatasiga o fugalaʻau

O le moli moli, e ui i le i ai ma le lauiloa e le "faavae". Peitai, o lenei lanu e matua aoga lava o se "faavae" pe a faia o totonu.

Tuʻufaʻatasiga o moli ma isi fugalaʻau

Le tuʻufaʻatasiga o le lilac lanu i totonu

Lilac lanu e tuʻufaʻatasia ma le "chestnut", "efuefu" ma le "Malamalama lanu viole". E matua le fautuaina le faʻaaogaina o le lilac lanu ma le "moli", "samasama", "Mumu", "lanu enaena" ma le "Black".

Tuʻufaʻatasiga o lilac lanu

Tele o tagata e lagona le siosiomia e le lilac-lanu siosiomaga o le lilo ma mea lilo.

Fugalaʻau tuʻufaʻatasiga - turquoise

Turquoise lanu o se tuʻufaʻatasiga o le "lanumeamata" ma le "lanumoana". Na ia manatu o le "malulu" lanu - faʻafetai i le mea lea, e masani ona faʻaaoga e fausia ai totonu o faletaele. Toeitiiti lava o tagata gaosi oloa uma e faʻaaoga le "Tarquoise" mo a latou oloa.

Tuʻufaʻatasiga o moli ma isi fugalaʻau

Tuʻufaʻatasiga o le turquoise lanu i totonu

Tuʻufaʻatasia "turquoise" ma lanu o lana kulupu (aemaise ma le ata o le lanumeamata).

Blue tuufaatasiga i totonu

O le lanu lanumoana e tuʻufaʻatasia ma le "moli", "mumu", "lanumoana" ma le "malamalama-violet". Solia mo se tuʻufaʻatasiga ma "samasama" ma le "burgndy".

Lanu moana lanu moana

Fausia se lagona teteʻe i le malulu ma le gaogao, ae afai e i ai ni lanu pupula - o le lanu lanumoana e talafeagai e pei o se "faʻavae".

Tuʻufaʻatasiga o lanu mumu

O le "mumu" o le mumu "ua masani ona manatu fiafia ma lagona, o se taunuuga o le mea e le lava mo le phlegumatic tagata. Tuʻufaʻatasia "mumu" ma lanumeamata, lanumoana, lanu efuefu, samasama ma le uliuli fugalaʻau.

Lanu tuufaatasi - mumu

E le fautuaina le tuʻufaʻatasia mumu ma le "chestnut", "enaena" ma le "Violet". O loʻo i ai se lagona fiafia, faʻamalosi - e seasea faʻaaogaina mo potu moe, ma le tuusaunoaga o na faʻamatalaga o loʻo fausia, lea o loʻo iai le moega e aofia ai gaioiga malosi.

Tuʻufaʻatasiga o lanu samasama

Lanu samasama "Sunny" lanu e tuufaatasi ma lanumeamata, "Voale", "Paren", "lanu enaena" ma le "Black". O le a le mafai ona avea ma tuʻufaʻatasiga mo le faʻafefiloi o le lanumoana, piniki, pili ma lilac lanu. O le lanu samasama e fausia ai se lagona o le "la o le la" - tauaveina se lagona lelei, o loʻo manaʻomia malosi mo le totonu o potu fanau.

Tusi: Paul Mai Plywood: O tagata ma o latou lava lima, o le mafiafia o le omea i le fale, o le mamao e faaaoga

Burgundy lanu - tuʻufaʻatasiga

Burgundy lanu e faʻaalia i se lagona o le kalave - o le mea lea, o le mea sili ona tutoʻatasi faʻatasi ma le "ola" paolo. Aemaise lava, o tuʻufaʻatasiga sili ona manuia o le "Barb" o le lanumoana, lanumeamata ma piniki lanu.

Tuʻufaʻatasiga o lanumoana i totonu

O le lanu lanumoana e tuʻufaʻatasia i le "mumu", "Golden", "Breghndy" ma "efuefu". Lanumoana lanu ma "siren", "Green" ma le "Brown" e le tuʻufaʻatasia. Lanumoana lanu e faʻasino i se "malulu" vaega - pe a faʻaaogaina o se "faʻavae" e mafai ona faʻatupuina ai le lagona o le faʻamafanafana.

Lanusefulu Fiso - tuʻufaʻatasiga

O le lanu o nifo elefane (o le oona) poʻo le "Aikupito" e talitutusa ma le "paʻepaʻe" tuʻufaʻatasia faʻatasi ma lanu uma. Faʻamaoni, fuafua i le faʻavae o le totonu - O le filifiliga e mafai ona fesuisuiai mai le "salati" poʻo le "piniki" i le "Bard". I le siʻosiʻomaga masani, o le lanu o le nifo e tuʻufaʻatasia ma le "gelding".

Mint lanu - tuʻufaʻatasiga

O le Mitt lanu e maua mai le palu o le "emerald" ma "agamalu-lanumoana" ata. E iloga lava i le mea saʻo i le epinonius toto - o le mint leai se mea e faia. Fausia se lagona o le malulu ma fou.

Tuʻufaʻatasiga o le mint lanu ma isi

O le Mitt lanu e tuʻufaʻatasia ma le "lanumoana", "piniki", "Nogo", "lanu samasama", "lanu enaena". E matua taliaina le tuʻufaʻatasiga ma le lanu viole ma turquoise lanu, faʻapea foi ma le numera o le tele o paolo (mo se faʻataʻitaʻiga, ").

Coral - o se tuʻufaʻatasiga o lanu

Craral lanu - o se tuʻufaʻatasiga o "moli" ma le "piniki". , O loo taʻua i se "mafanafana" kulupu, o kulupu, pei o se "faʻavae" i totonu o faʻalapotopotoga e le faʻaaogaina. E fesoʻotaʻi ma le lanu o le coras - o lea o le mea lea e sili ona tuʻufaʻatasia ma mea uma o le sami. Mo se faʻataʻitaʻiga, Tarquose poʻo le lanu lanumoana.

Tuʻufaʻatasiga o le ach lanu i totonu

Peach Valivali o se tasi o paolo o le "moli" - e fesoʻotaʻi ma le lanu o le faʻailoilo o le fetu. E iloga lava i le natura o peach lanu e le oi ai. I totonu, o le "plaich" masani masani, talu mai, e tusa ai ma pssonists, e fesoasoani e toefuatai ai le tutusa ma malosiaga. E masani lava o le Peach Valivali o loʻo faʻaogaina i le itu i sasaʻe sitaili - faʻataʻitaʻiga, i le tuʻufaʻatasiga ma le "gofie", "enaena", "Orekhov".

Valivali mea sili atu i totonu - tuʻufaʻatasiga

O le lanu viia e fuafuaina e faʻataʻitaʻi i le paolo o le 'au o le igoa o le igoa. O le lanu o le saoasaoa e iloga i leo pogisa, o se faʻaiuga o le mea lea ua tuʻufaʻatasia ma le "paʻepaʻe" ma le tele o taunuʻuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se filifiliga lelei o le a tuʻufaʻatasiga o le "agalelei" ma "nifo eleroo."

Lio lio o fugalaau

I le faʻagasologa o le faia o se totonu, o le faʻafitauli o le tuʻufaʻatasiga o lanu e sili lona taua - o le mea lea, o filifiliga "i luga o le mata" ma "faʻalavelave" e le o amanaia. Aemaise mo filifiliga o se tuʻufaʻatasiga o se tuʻufaʻatasiga o ata eseese ma ua faʻamoemoe "lanu lanu".

Tuʻufaʻatasiga o moli ma isi fugalaʻau

Valivali lio - tuʻufaʻatasiga o fugalaʻau

E tele lolomitusi o le lapotopoto lanu, i le lalolagi o onapo nei - e le o se mea e manaʻomia ai le pikiina o ni tusitusiga. Aemaise le faafaigofieina o le galuega a le tagata mamanu i luga o le Initaneti, e mafai ona e faigofie ona maua ni tautua faapitoa o le igoa tutusa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faia ni pa puipui i luga o faʻamalama i totonu o le fale laupapa

Tuʻufaʻatasiga o lanu enaena i totonu

Brown e fesoʻotaʻi ma paʻu (Cinnamona). O le faʻavae o le "lanu enaena" ua ausia e ala i le fefiloi mumu ma lanumeamata lanu, i le faʻasologa mulimuli, e ono avea ma numera o lanu. I le avea ai o se "faʻavae" e seasea, e pei o le umi o le umi e siomia e se lanu enaena i le tele o tagata e mafua ai le le fiafia (faʻanoanoa).

Tuʻufaʻatasiga o lanu enaena ma isi fugalaʻau

Tuʻufaʻatasia "lanu enaena" ma le samasama (grelding), piniki, pipili ma lanu efuefu. E le fautuaina le tuʻufaʻatasia o enaena ma le "Burgundy", "Chestnut", "SIren".

Tuʻufaʻatasiga o lanu - beige

BEGE (BEGE) o loʻo faʻaalia o le "malamalama lanu enaena" ma ata o le "efuefu" poʻo "kulimi". I se malamalamaaga mautinoa, "o le pipili" e sili atu, talu mai lena, ulufale atu i se vaega o pupula lanu - e faigofie ona tuʻufaʻatasia ma toetoe o lanu uma.

Le tuʻufaʻatasiga o piniki ma isi fugalaʻau

Piniki lanu ua fausia o se taunuuga o le tuʻufaʻatasiga o le "mumu" ma le "paʻepaʻe". E tuʻufaʻatasia lelei le "enaena", "Breghndy" ma "efuefu". O le tuʻufaʻatasiga o lanu piniki ma le "moli", "samasama" ma le "uliuli" e le fautuaina. O le mea taua o le mea taua o lanu piniki o lanu piniki.

Tuʻufaʻatasiga o lanumeamata ma isi fugalaʻau

I totonu o le faʻatasi ma le lanumeamata - samasama, mumu, moli, burgundy ma uliuli lanu. E le fautuaina le tuʻufaʻatasia o lanu meamata ma le "Violet", "efuefu" ma le "Brew". Ile olaga o le aʻafiaga i se tagata, e faʻailoa mai o se malu lanu.

Tuʻufaʻatasiga o moli ma isi fugalaʻau

Tuʻufaʻatasiga o lanu i le umukuka

O le tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le umukuka e matua faigata ona taumafai e mafaufau i se isi tulaga - nai lo se isi vaega o le nofoaʻiga nofoaga. Ioe, ei ai ni upu iloga - mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga pupula mata o le umukuka i totonu o se "base", ae e le o se dogma. O nisi o ituaiga o totonu o loʻo i ai i totonu o loʻo i ai se tuʻufaʻatasiga o ata pogisa, a o le umukuka - ona o ni tali, e le foliga matagofie.

Tuʻufaʻatasiga o lanu taualuga ma felauaiga

O le tuʻufaʻatasiga o lanu o le taualuga ma o loʻo ulagia i luga o le faʻavae e tutusa ai mo le totonu o le fale. E moni, o loʻo iai se vevesi - o le lanu o le taualuga i le tele o taimi ua filifilia e faʻavae i luga o uiga masani. Malamalama foliga - atagia le malamalama. Lanu uliuli - malamalama lauulu. Fuafua i luga o le itulagi ma ona uiga tau, o le lanu o le taualuga e mafai ona lanu efuefu pe enaena. O le faʻaumaina o mea lava ia e taua foʻi - mo se faʻataʻitaʻiga, o le lanu o le faʻavae masani i le tele o tagata gaosi Rusia e faʻatapulaʻaina i se gameunu.

Tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le potu

Fuafua i luga o le sitaili o faʻataʻitaʻiga o totonu, o le tuʻufaʻatasiga o lanu i totonu o le potu e mafai ona tele naua. O le mea autu i le faiga o filifiliga e le o le galo o le siakiina ma le "lanu lanu", ina ia aua neʻi faʻaaogaina i le potu lava e tasi e aunoa ma le tuʻufaʻatasia.

Valiina fale i fafo - tuʻufaʻatasiga o fugalaau

O le lisi o faʻafiafiaga talitago e le tele tele nai lo le tulaga o totonu o loʻo i totonu, aua o le atavali o le fale i fafo atu o le tele o tulaga o loʻo faia i luga o le faavae o le tele o mataupu. Aemaise lava, o le faʻaogaina ma le faʻamamaina o le malamalama o loʻo manatu.

Faitau atili