Faʻafefea ma faʻapefea ona faʻapipiʻi le faʻaupu o le afu

Anonim

Faʻafefea ma faʻapefea ona faʻapipiʻi le faʻaupu o le afu

Fiafia i le auala e faʻaputu ai le faʻauiga i luga o le alatoto i luga, e tatau ona e tali atu i mea uma o loʻo avanoa i aso nei ma filifili ia i latou le sili. O le sili sili ona e galue, o le toe faʻaiuga o le iʻuga e mafai faʻamolemole faʻamolemole. O le asō O le a matou vaʻavaʻai i le mea suamalie ma palu e mafai ona faʻaaogaina uma le foma e faʻatatau i le foaʻi, ma tulimanu, isi elemene mamanu.

Metotia o faapipiiina

Faʻafefea ma faʻapefea ona faʻapipiʻi le faʻaupu o le afu

E lua auala autu e fai ai le taualuga o igoa.

  1. Kelu. O se auala faigofie ma aga masani e kelu ai le ato i luga o le 'ie i luga o le faʻaʻele i luga o le' aisa i luga o faʻafitauli, o nisi ei ai faafitauli, faigata. O nisi ituaiga o kulimi na o le tuʻufaʻatasia o luga, o isi e tautua o se isi tulaga tulaga. Ae i le malosi o mataua ma le le masani ai, e sili atu le laualuga i le mamafa.
  2. Totoa. Na o le tagata faʻapitoa e mafai ona kelu le mea leaga mai le ausa ma le punou. O le aano o loʻo faʻamau ai le faʻailo o le faʻaliliuga o le faʻaʻaisa atoa. Fai e mulimuli i luma o le pipii o pepa puipui i luga o le puipui.

Ituaiga o kesi

Faʻafefea ma faʻapefea ona faʻapipiʻi le faʻaupu o le afu

O le kelu mo le prenan o le vaipuna o loo faaaogaina ese. Taitasi oi latou lava o lona faʻata masani, agavaʻa, atamai o le faʻaaogaina.

  1. Polymer. O nei mea faʻapitoa o loʻo iai le faʻapipiʻiina o le sili ona lelei mo le taualuga o le igoa. O tagata gaosi e sili ona lauiloa o tamaoaiga, Titanium, taimi. E ese mai i latou i le alofa loloto, e malupuipuia ai oloa mai Fom, o loʻo avea ma sili atu mamafa tele avega, copitie ma laupapa laupapa. E i ai le vave ma faasolosolo malie le faigata o polymer. Faʻatasi ai ma le saoasaoa i le mea moni o loʻo faʻaputuputu ma le laualuga i sekone. Ae e manaʻomia le saʻo ma le saoasaoa o gaioiga. O le faasolosolo malie, e le mafai ona faʻasaʻoina le malosi o polyring polyring pe o le taimi muamua e le mafai ai ona faʻapipiʻi le preʻang i le ogatotonu o le faʻaupuga. Polymer Seserets e leaga ona o le leaga ua iloga e iloga. E sili le galue i le manava.
  2. Suavai fao. O lenei ituaiga mau na aliali mai lava talu ai nei, ae sa manumalo i le sili ona lelei o lona lauiloa. O se faʻavae lautele, e faʻaoga lautele mo le tele o faʻamoemoega, e aofia ai ma Bam Bamutstes mo taualuga. Lafoai Nepotine ma acrylic vai fulufulu. O le ituaiga muamua e faʻaaogaina na o potu malolo lelei, aua o le faʻaola e lamatia mo se tagata. E le lamatia se agilsoni sina uila, e fausia i luga o le faavae o le vai, ae ua latou fefefe i le vevela maualalo. I le mamafa o le mamafa o mamanu, e le faigofie ona fuafuaina faovale i fao, ae o le Fream Baughtste e faigofie ona faigofie.

Tusitusiga i luga o le autu: Sii le moe e te faia ia te oe lava: gaosia ma le fono

Lototetele

O tagata atamamai e malilie e mo le pisa atu o le taualuga, faia o tamala, e sili le faʻaaogaina o lena mana.
  • O mea nei lelei o malaia ma le galuega, e le manaʻomia le tausisia o tulaga sili ona lelei, aua neʻi tuʻufaʻatasia le aveeseina o le aveeseina o le aveeseina o se mea leaga mo se tagata;
  • E te le tau faʻaleleiina, faʻatumauina le PLOND mo ni nai minute faʻatali seʻia oʻo i le kelu i le luga o le faga;
  • O le punou e le na o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ae le alualu i luma foi mea;
  • E glue Finam Pimmuli i luga o le taualuga, e tatau ona e faia ni gaioiga sosoo. Faʻaoga sina mea i luga o le puipui ma se spatila, faʻalelei le vai, fetaomi atu i le puipui, aveese le mea sili i le loto. Peitai e tatau ona faamatalaina i auiliiliga.

Nuces o le glung

Faʻafefea ma faʻapefea ona faʻapipiʻi le faʻaupu o le afu

Faʻaoga le kulimi mo le le fiafia o se mea leaga, e manaʻomia le matauina o se faʻasologa o galuega, ia amanaia le tulaga lautele e mafai ai ona ausia se tulaga sili ona lelei.

  1. O le faʻailo o loʻo i ai e amata ona amata ona keʻe le tulimanu, alu i le lua itu.
  2. Ia faʻafesoʻotaʻi le carnis, o le tipiina o mea leaga i se tulimanu o 45 tikeri o loʻo faʻaaogaina.
  3. O le kelu e tatau ona apalai i le totonu o le pito i totonu o le arm cornicen tulaga, ae le o se mea mautu o kulu.
  4. Aua neʻi e fumia tele o fuā i ni pa le tutusa, a leai e leʻi suia le saito avili o le a liu ma le le lelei, suia.

Mafuaaga o le toilalo

Afai e mafai ona e filifili saʻo le mea saʻo, o le mea lea e pisa ai le upu mai le mea leaga, o le a le tatau ona leai ni faʻafitauli i le

Ae iai tulaga o loʻo iai le iʻuga manaʻomia. Atonu e tele mafuaʻaga.

  • E te leʻi faʻamamaina lelei le galue lelei. Ae le i faia e o oaves mai le pulu, pefu, susuga, ia mautinoa e aveese. Afai e fananau mai pa, pe le faʻaaogaina pe ua le aofia ai ma puipui, pe na fautuaina e faʻaaoga se vaega o le Priciation;
  • O le kelu e leai se taimi e uu. Eseese anufe e manaʻomia se taimi e puʻeina ai ma luga. Afai o loʻo taumafai pea le vai i le taimi nei, taofi umi, ina ia mafai ona faia le fefiloi i le faʻaupuga ma faʻatumauina i luga o le taualuga;
  • Le saʻo le filifilia. O le kulimi e mafai ona avea ma sili ona eseese fuafuaina mo nisi mafuaʻaga. Mafaufau i se mea taua e mafai e Kelu ona mafai ona faʻapipiʻiina ni mea leaga a le isi, ae e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi ma nisi luga. O le mea lea, i luma o le tusi o Kelu, ma faitau ai e le gata i lona fegalegaleu ma le manu felelei ma le ituaiga o le maaata o le a papala;
  • Aafiaga o ata. Afai e malosi ni ata i totonu o le potu, e mafai ona latou sao i le saoasaoa o le kulid o le kelu. O lenei mea e tigaina ai i foliga o mea, e leai se tasi o taimi e auai ai i le tali. O le iʻuga, e paʻu le upu. E fautuaina e faapipii i totonu o le potu, vavaeeseina mai ata.

Mataupu i luga o le autu: O le a le mea e matutu ai le fale o le palu mo le faaeeina?

O Foam pine Impils faapuupuuga na o se vaega taua, e le o le aveeseina mai fautuaga o faapolofesa. E mafai ona faigofie ona e taulimaina lenei galuega na o oe.

Faitau atili