Faʻafefea ona fai se mea pito i luga o le laupepa i le auala e te

Anonim

O le mea moni, e leai se mea faigata. Aua e le manaʻomia le mea tau tau faʻatauvaʻa, o loʻo iai pea le avanoa e faʻasaa i ai i mataupu, ma afai e tatau ai, e mafai ona e faia mo oe lava, aunoa ma fesoasoani.

Faʻafefea ona fai se mea pito i luga o le laupepa i le auala e te

O le taofia o le taualuga o le sima

Ma ina ia mautinoa o le a tatou mafaufau e tatou mafaufau i le faʻasologa o le auala na faia ai le taualuga i le Kalfirton Pritlorton, ma lena, e te manaʻomia.

O lea ...

Talafeagai oloa

Ina ia vave ona alu i mea uma ma faigofie, o le Matai, vagana ai, o mea moni, laupepa o le palakalafa o le afu ma mea faigaluega:
  • o se taʻiala ma le tauaveina o le steel talaaga (faʻailogaina o le ud ma uw);
  • Pu-foliga taofiofi;
  • MULIMULI FAʻAPITOA, SHO SCE BROWS mo le faapipiiina GLC ma le Tap-Tapping Scriw mo le Faʻatulagaina, Puleaina o Faamasino o le tasi ma le isi;
  • Faailogaina maea ma vali, rofautte ma penitala;
  • vai maualuga ma le lua-meter tulafono;
  • o le samala;
  • Perfoator ma le sikulukalaiva.

Fautuaga! Afai e leai ni mea e lua e lua meafaigaluega i le faʻatoʻaga, e aoga lona mafaufau, ma e aoga le mafaufau, ma e ono iai se taimi o le faʻatau atu? A maeʻa mea uma, afai e le fuafuaina se pasi afi, ona ono sili atu lea ona sefe ma fai se mea faigaluega mo ni nai aso.

Aisea mo nai aso? Ioe, ona o le tulafono, tulaga maualuga o nofoaga i luga o le auala e le o umi ai! Vagana, o le a latou o le a tele-maualuga-maualuga ma faʻailoga (vaʻai foi i se tusitusiga e uiga i le tele o le maualuga o le maualuga o le tulaga mai le pito i tua.

Aili o mea uma e te manaʻomia o loʻo manaʻomia - aisea e amata ai ma pe faʻafefea, lautele, fai mea uma? Taʻu mai ia te aʻu.

Faia o le faailo o oe

O se faʻataʻitaʻiga vaʻaia, mafaufau i le tulaga o le a leai se faʻatuatuaina e manaʻomia, ma o le tuʻugamau o maʻa, mo se faʻataʻitaʻiga.

Faʻafefea ona fai se mea pito i luga o le laupepa i le auala e te

Faʻamalolo mo faʻamatalaga

O lea, tatou te amata faia mea uma i ou lava lima ...

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faia se tutoʻatasi o le maʻa?

Faailoga

Faʻasino le tulaga sili ona lelei o le a mafai ona ofi i mea e taofi, faigofie. E manaʻomia le amanaia vaega lua - o le a iai ni lamepa, faʻapea foi ma le mea i le taimi o loʻo iai fesoʻotaʻiga i luga o le "Chernov"

Afai o le a mananaʻo moli i le itu itu, afai, afai e le mimilo, ma mai le faʻaputuga o le a pa'ū atoa lava latou umi. Afai o le potu ma le maualalo, ona aoga lea o le mafaufauina o isi filifiliga filifiliga. Lenei ua tele moli o faʻatau atu, ma filifili mai le a.

A o fesoʻotaʻiga, e sili atu le faigofie - le pito i luga o le talaaga e tatau ona 1-2 centimeters i lalo ifo nai lo le pito i lalo o le paipa pe uamea auala. O le faʻasoa i totonu o se paga o le tasi o le centimeters e manaʻomia ina ia mafai ona mafai ona tupu pe a oʻo mai le faʻavaʻa.

Faʻafefea ona fai se mea pito i luga o le laupepa i le auala e te

Punaoa faasino mo le taiala laina

O lea, masalo i le amataga na fuafuaina, o lea ua tatou faia lea:

  1. I le faʻaaogaina o le vai 'aina, matou te siiina le tusi i le taua o le potu faʻapitoa o le potu.
  2. Matou te ave le 'olo ma tuu le laina i le va o itu uma.
  3. Siaki le saʻo o le faʻailoga faʻailoga.

Faʻafefea ona fai se mea pito i luga o le laupepa i le auala e te

Ata o le Tane Tusia

I luga o laina na faia, o le a matou faʻasaʻoina le faʻalauiloaina o taiala, ina ia mafai ai e le subormmmmphone i le alavai, la, e moni lava, e manaʻomia le tautau i se mea.

I le tulaga faatapulaʻia, e auauna ai tagata galulue faʻapagota P -XPANTERNN, faʻapea pe a pa'ū le tauao i se tasi mamao, ona e faʻaaogaina lea o nila "fanaina ninii".

Faailoga mo le faʻamalologa e fai naʻo le faia (vaʻai foi i le faʻailoga o le taualuga o loʻo i lalo o le laupepa (itu uma e faia). E alagatatau le lua, i le lua, o loʻo faʻa faʻatusalia le isi, o laina faʻailoa manatu uma o le 60 cm. O lea, i luga o laina e lua, matou te tuu i togi uma 50 cm ma le taualuga "uliuli" latou.

O le iʻuga, i luga o le suiga o le taʻuaʻea o le avea ma faʻamanatuga ,. O le ituaiga ata e vaʻaia, i le va feagai ai ma laina o le a tatou faʻasoaina le solomuli.

Tusitusiga i luga o le autu: o le savali mo le faapaologa i luga o le auala. Matou te filifilia mea talafeagai.

Faʻafefea ona fai se mea pito i luga o le laupepa i le auala e te

Faailoga mo le taofia

Aisea ua iai nei fuainumera - 60 ma le 50 centimeters? Ae o le mea o le pepa faʻapipiʻi e iai le lautele o le 120 cm. Ma e manaʻomia le faia o le faʻaaogaina o le auiliiliga o loʻo alu faʻatasi i luga o ona tumutumu ma i le ogatotonu. Ma le 50 centineters o le mamao o le mea o le a faaeeina ai le tupe a le lautele.

O taʻutaʻua e manaʻomia mo nisi maualuga o le auivi o le faʻavaʻa ia lava ma, o le mea moni, i le faʻasologa ma le vavalalata vavalalata i le uamea. Afai e le faia le taualuga o le laupepa i se vaapiapi.

O le a matou agai atu i le isi tulaga.

Faapipiiina o faamatalaga ma le taofia

  1. Matou te ave le pe ua uma, vave faʻapipiʻi ma taʻiala talaaga, tuʻu le taiala i le puipui, toso le pu ma faʻapipiʻi le talaaga. Matou te faia lenei taotoga i le tulaga atoa o le auala (vaʻai foi i le tala i luga o le Fonofaga o le faʻamatalaga o le faʻamatalaga i lalo o le Mrdwall).
  2. I luga o le totonugalemu, i luga o le soona vaia o pu e toso ai, agish pu ma mea lilo.
  3. Ave le faʻataʻitaʻiga o loʻo tauaveina, pe a fai e te manaʻo e tipi i le lautele o le potu ma faʻaofi ai pito i totonu o le ki o faʻamatalaga i mea uma e i ai le faʻailoga "i le lagi atoa" i luga o le faʻailoga o loʻo iai le US i nofoaga "i soʻo se nofoaga matou te maua ai faʻailoga o loʻo iai le matou faʻailoga" i luga o faʻailoga o loʻo i ai le faʻailoga o loʻo iai le matou faʻailoga "i luga o le faʻailoga o loʻo iai iina.
  4. Faatasi ai ma le fesoasoani o fao, tapuni i latou.

Faʻafefea ona fai se mea pito i luga o le laupepa i le auala e te

Crnovawaya foloa

Ona sosoo ai lea ma le isi, e amata ai le tulaga taua ...

Ogatasi o le tino maliu

Ina ia mafai ona lelei le siminitisi i totonu o le alatele, e foliga manaia, matagofie ma lamolemole, e talafeagai, e talafeagai le vaalele e tatau foi ona lamolemole i luga o le sikulu pepa e tatau foi. Ia mautinoa le mea lea, e manaʻomia le faʻatusatusaina o le auiliiliga atoa o le siakiina i luga o le vaalele.

O le faigofie auala e fai ai i ia auala:

  1. Ma le fesoasoani a le fatu fatu. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le tosoina o le filo mai le puipui i le pa i se mamao, tusa ma le 'afa-mester συγκένsina, o filo o le tasi i). I le taimi lava lea, o le amataga ma le faʻaiuga o le filo e tatau ona tauʻaveina i le pito i lalo o le taiala o le taiala. O lenei, taulaʻi i le tulaga o le filo, e mafai ona fetuʻunaʻi le talaaga pe a manaʻomia ma faʻapipiʻi i le faʻamalologa.

Mataupu i luga o le autu: pepa tapunia i luga o velcro i le IKA ma Lega Melen

Faʻafefea ona fai se mea pito i luga o le laupepa i le auala e te

Ogatasi o le faavaa "filo"

  1. Faʻaaogaina le pule ma le fausia-i le tulaga. O lenei filifiliga e lelei e aoga pe a fai o le taualuga, o loʻo faia i se auala vaapiapi i le detewall, o lona uiga, pe a leai se mamao mamao mai le puipui i le puipui i le puipui. O mea uma e faia lava - o le tasi pito o tulafono tuʻu i lalo o le pito i lalo o le taʻiala faʻamatalaga ma, taulaʻi atu i le tulaga maualuga molimau, fetuunai ma siku le pito o le mea faigaluega e tupu ai le mea faigaluega o le mea faigaluega.

O loʻo taumafai tele le tulafono i nei mea e lua ma le Krepim "e paʻi atu" o le faʻamatalaga uma o loʻo iai i le va o mea ua maeʻa fuafuaina. E faapena foi, o lo tatou pasia le folau atoa.

Faʻafefea ona fai se mea pito i luga o le laupepa i le auala e te

Faʻavaʻa o le Faʻavae

Ina ua faapipiiina uma faʻamatalaga i soʻotaga uma, e mafai ona e amataina le laasaga mulimuli.

Faapipiiina o pepa

Na o lenei faiga o le saoasaoa. Aua afai o le faʻamatalaga e faʻamaumau lelei ma saʻo, ona sili atu lea o le pito o laupepa i le ogatotonu o nofoaafi, ma o le ogatotonu o le a le itiiti ifo.

O lea, pe faapefea ona fai le fasi pepa?

  1. Muamua, tatou vaʻavaʻai pe o le laʻau e aofia ai le lau atoa, pe a fai, ona e manaʻomia ai lea ona siitia i le faʻavaʻa, "tosoina i le tulaga o totoe .
  2. Le isi, matou te fuaina le mamao mai le pito o le sikulu pepa i le puipui, tipi ese (pe a manaʻomia) le fasi manaʻo mai le laupepa 1.

Mavaega, o le fasi fanua atoa.

Faʻafefea ona fai se mea pito i luga o le laupepa i le auala e te

Montsage glk

I lea, o le aotelega, o matou na manatu na faia tuufaafaigaluega i totonu o le auala auala. A e mafai ona vaai, e leai se mea faigata. Ia faaeteete, lelei ma aua le faanatinati - Ona manuia ai lea o mea uma!

Fautuaga! Mo le faʻatamaʻia tele o le taualuga, laupepa e manaʻomia e iai se faʻasologa faʻatamaʻia ina ia leai se tasi itu masani. Afai o le ono, o le ono i le lumanaʻi, o le a faʻaalia le malulu i luga o le statty vaega.

Faitau atili