Lanu uliuli i totonu

Anonim

Lanu uliuli i totonu

I le ata o totonu, e i ai se uluaʻi faʻafeiloaʻiga o le le mautonu - o le faʻaaogaina lea o le uliuli. A faʻapea e manaʻomia le faʻamalosi i isi tama ma isi itu, i le iʻuga e liliu ese ai se manaia ma le moa foliga.

I lo matou tala i le taimi nei, na matou filifili e taʻu atu le ogatusa o le ata pogisa i totonu o le fale mautotogi, ma lona tuʻufaʻatasia ma isi faʻamatalaga.

O le lanu uliuli e masani ona mafua ai fegalegaleaiga ma alofa tunoa, moa, mea lilo ma le toe faaleleia. O nisi tagata ua fiafia, ma fefe isi tagata. Na faʻapena ona latou talitonu e le taliaina e faʻaaoga leo pogisa i totonu.

Anotusi

  1. Lanu uliuli ma totonu
  2. Tuufaatasi Foatoi
  3. Fautuaga
  4. Black Chandeliers
  5. Filifiliga o mea
  6. faaiuga

Lanu uliuli ma totonu

O le a le faʻaaliga o le faʻasologa e mafai ona oʻo mai le pou pogisa?

Muamua, o le mafua ai lea o le taulaga. E le gata i lea, o le a fetaui lelei i sitaili: sinasina, ata deco, maualuga-tekonolosi.

O le ulufafo uliuli o se malo masani i totonu o le fale kalapu, cinesas, botutana ma faleaiga. I totonu o le taulaga, e masani ona latou faia se taualuga matagofie i le umukuka, i le faletaele, ma le faletaele.

Faafetaui: E le fautuaina le faʻaaogaina o le lanu uliuli i luga o le tulaga taua, o loʻo i lalo ifo o le tolu mita. E i ai le faʻaopopoina, e le mafai ona ofi i totonu o potu lanu uliuli e laʻititi faʻamalama matala. I ia tulaga, o meatotino a le uliuli lanu o le a le faia io tatou itu, ma o le a e le maua ai le iuga talafeagai.

Lanu uliuli i totonu

O le pogisa o le pito i totonu o le fale mautotogi

E tatau ona tatou faʻaeteete totoʻa i leo pogisa i le mamanu o potu ina ia aua neʻi maua se lagona faʻanoanoa. O le mafuaʻaga autu o lona mafuaʻaga i totonu o le totonu o le faʻaopoopoga o le faʻatusatusaina.

A faʻatulaga le moli o se lanu uliuli, sili atu le faʻaaogaina o moli moli, a leai se aoga o le po fetu o Starery Sky ua fausia. Faasaga i le talaaga o le lanu o le popoto, o le matagofie chandelier o le a foliga manaia tele.

Tusitusiga i luga o le autu: pu i totonu o le 'uʻamea uʻamea e faia oe lava

Lanu uliuli i totonu

Tuufaatasi Foatoi

Lanu uliuli i totonu e mafai ona galue atoatoa ma paolo:

Lanu mumu;

Lanu samasama;

Oneone;

Lanu efuefu;

Uamea;

Lanu meamata;

Lanu moli.

Lanu uliuli i totonu

Faaloaloa pogisa vaomatua i totonu

Uliuli ma paʻepaʻe

E aoga le taofiofia i lenei tuʻufaʻatasia masani. Paʻepaʻe-uliuli o le a avea ma se filifiliga sili ona lelei mo tagata na manaʻo e fatufatu i totonu. I se faʻaopopoga, o le faʻalololo o le faʻaliliuga o le a sili ona pupula foliga i luga atu, o lona iʻuga, e leai se lamatiaga o le a faʻauma ai.

Lanu uliuli i totonu

Talu ai o le Cenne Data ua solia i lona manatu, o latou tuʻufaʻatasiga faʻatagaina latou e faʻatumu i latou i vaivaiga o le tasi ma le maua o se iʻuga ma maua ai se iʻuga.

Faafetaui: Ia o lea potu e le foliga matagofie, tuu le taualuga o le pemepa ma le moli moli upumeli. O lenei fofo e masani ona faʻaaogaina e tagata mamanuina mo le faʻaaliga vaʻaia o le avanoa.

Lanu uliuli: tuufaatasi ma fola

E faasaina ona filifili le lanu taua, e le aofia ai isi vaega o le potu. A maeʻa uma, latou tuʻufaʻatasiga e mafai ai ona e maua se tulaga lelei. E le o le malosi sili ona manuia o le a faia o le faʻamalieina o se pailate pogisa ma le pogisa o le fogafale, ma o lenei faʻamalologa e mafai ona aoga, aemaise pe a fai e faʻaopopoina puipui mama.

I le pito i lalo o le ata ua na o le faʻaalia o se tuʻufaʻatasiga lelei, o le taʻaloga o loʻo i luga o le faʻafeagai. O fea o loʻo iai le vaega puʻupuʻu o le fulafula, e i ai le fola moli, ma le vices.

Lanu uliuli i totonu

Fautuaga

  • I le fale faaonala po o ni elemene o le i totonu o le ai iai, ma e le afaina tele i latou e ogatasi ma le uliuli ma le paepae o laei. O lona faʻaaoga e mafai ai ona e faʻamamafaina le umiaina o le fale o le fale, afai o lona e ona o se tagata taʻi tasi. O ata o ia mau e masani ona popole.
  • Faatasi ai ma se filifiliga agavaa o faʻasologa o faʻasologa, meaafale ma isi vaega, o le leo pogisa o le a foliga lelei lava i le potumoe.
  • Matou te le fautuaina oe e faʻaaoga le taualuga pogisa i le vasega pepe. I lea tulaga, e le masani ai le faʻaaogaina o leo.
  • O le suiga o le suiga o le glossy ma matiga o le a fausia ai se muamua i totonu.
  • Fausia se malamalama malamalama i totonu e faʻamamafa ai i luga o le pogisa. O le matafaioi a lenei faʻasesega e mafai ona taina se moli eletise.

Mataupu i luga o le autu: maualuga-lelei vai mafanafana ma ou lava lima i lalo o le laumua

Lanu uliuli i totonu

Black Chandeliers

O le faʻaaogaina o moli uliuli mo le taualuga, o se tasi o le malamalama, ae matua taua foi metotia. I luga o se malamalama malamalama, o le faʻamalologa faʻamaloga o le a vaʻai i le tele e mafai ai, ona o le faʻatusatusaina o le isi itu o le isi itu.

Lanu uliuli i totonu

Filifiliga o mea

Afai o le a e faia se faʻamiuga pogisa i totonu o lou fale mautotogi, ona filifili lea o mea e sili ai le faia.

Feteʻenaʻi . Masalo o le faigofie ma le manuia fofo. E i ai le lelei aoga ma vave i le faʻapipiʻiina. O lenei filifiliga ei ai le lautele filifiliga o ata ma mea.

Atavali . I le maketi o loʻo i ai ni lanu tuai o le uliuli mo le faʻaiʻuga ma puipui puipui. E mafai ona latou valiina le pito i lalo o le lautele o sima poʻo le mamanu o le digwall.

Tafafa fofo . O se vaega e tasi o le vaega o le vaega, masani ona o se nofoaga, faia o Mywall, ma o le isi sone o loʻo tuleia ma se upega tafailagi. O le mea ofoofogia ma le lautele o le fofo o se pupula matagofie o le lanu i totonu o le magegd degwall pusa.

Faamalolo . I le maketi maketi, e mafai ai ona iloa ai sela uliuli e fatuina ai fale o le faʻamalologa, mo se faʻataʻitaʻiga, mesh modules mo le lima ufimata. E mafai tele ona tuʻufaʻatasia ma isi leo, ina ua maua le pamu o le laupapa laupapa o se faʻaiuga.

Lanu uliuli i totonu

faaiuga

I le faaiuga o le matou tusitusiga, e tatau ona faʻailoa mai e le mafai ona fefe e faʻaaoga lanu uliuli i le ata o fale mautotogi. E manaʻomia le fuafuaina lelei o vaega i a latou tuʻufaʻatasiga ma le tasi. O ia tagata faʻalogologo e masani lava ona mautu. Na ia faia ma le le faʻamaoni metotia fatufatu, aua e mafai ona e maua se faʻataʻitaʻiga matagofie.

Faitau atili