Matou te faia le matua aulelei e faia oe lava

Anonim

Matou te faia le matua aulelei e faia oe lava

E mafai ona tutoʻatasi le fala mo lou lava lima ma ou lima taʻitasi, e ono le lava tomai ma tomai. O tagata poto masani e faʻatupu ai le lavelave, o mea muamua, ae na o le ala i le malamalama e malamalama i le taʻaloga - faigofie ae aulelei ma aoga. O le aso o le a matou taʻuina atu ai le auala ma mai le mea e mafai ona e fausiaina ai ituaiga o kapeta ma tamaʻi fala.

Ituaiga o kapeta

Matou te faia le matua aulelei e faia oe lava

O le a le mea e te manaʻo ai e fai ma 'au e faia oe lava? A uma ona uma, filifiliga o se aofaiga tele. E te manaʻomia se fala mo le fale, potumoe, potu fanau, ma atonu mo le atinaʻeina poʻo ni pisa faigofie? Tatou taumafai e iloa uma nei ituaiga. O le a e aʻoaʻo pe faʻafefea ona faia se mea moni a le teine ​​mai le teine ​​teine.

E mafai ona e filifilia ni mea autu nei.

  1. I le faletaele. E mafai ona i totonu o le faletaele ma latalata ia te ia. O ituaiga uma e puipuia ai le mimita. Aotelega Mats e le faʻatagaina le vai e salalau solo i luga o le foloa, teuteu le potu.
  2. Moega. Afai e leai se kapeta i le fale i totonu o le potu, e mafai ona e faia i se mea teuteu fale moe, e sau i luga o le taeao e sili atu nai lo le malulu linoleum.
  3. Puipui. O se kapeta tele i luga o le puipui o se fofo o le fofo mo le teuteuina i le fale. Ae o le aso e mafai ai ona e faia se mea muamua ma ou lima mai le uo teine ​​ma tautau i le puipui i totonu o le potu.
  4. Mo le komepiuta komipiuta. Seʻi oʻo i le taimi nei, e galulue malosi le fala o le isumu aʻo latou puipuia le masini aʻi le laʻei. Ma aotelega, latou na teuteuina le komepiuta komipiuta.
  5. Mo le Alatele. E mafai tele le faia o fala ma ou lava lima ma faʻataʻalo ai i le auala savali o lou fale. Ole a faʻatagaina lenei o loʻo tuʻufaʻatasia palapala i le fale, faʻatasi ai ma totonu o le potu ma faʻafeiloaʻi ai le au valaʻaulia le faʻaupuga fou poʻo ata.
  6. Massage. E mafai ona e faia ni ma mea faʻapitoa mo tamaiti ma tagata matutua. Seʻi manatu o le tapale lagona i tagata matutua ma tamaiti e ese lava.

O lenei o le a matou toe fai atu ia te oe pe faʻafefea, ma ou lima, faʻatupu ai le tuʻuina atu o ituaiga fala.

Mataupu i luga o le autu: Baunges (fale mo manulele) ma o latou lava lima. Faʻafefea ona fai se manulele - faʻatonuga ma le ata

I le faletaele

Matou te faia le matua aulelei e faia oe lava

E toʻatele e tosina mai ai le manatu o le faia o se faletaele taʻe ma o latou lava lima. Ioe, o le faigofie tali o le faʻatau lea o se uila ua maeʻa ona faʻatumuina i le faletaele. Ae e faigofie tele. Afai e te manaʻo e malamalama i le faʻapitoa, taumafai e fai ma ou lava lima. Nei o nei manatu i lenei mea. I ou lava lima, o le fala o lenei ituaiga o le tele o lelei. Na o le sao ma le maualuga uiga.

  1. Faʻatau mea uma o loʻo faʻaaogaina mo faletaele pe ua fuafuaina mo potu ma le maualuga o le susu.
  2. Faʻaititia le galuega ma mea tau faʻatauvaʻa. E mafai ona faamau, fale ie mai cork, palasitika.
  3. Oti ese le avanoa o le fala o se foliga le masani ai. Liliu i luga o le manatunatu, o le a tupu mea uma.
  4. E mafai ona faia se vaalele, na faia atoa le uaina pugs tipi i ni vaega se lua. O le a tutusa ma le massage fala. E le fefe le vai i le susu, aua i le faletaele o le a fetaui lelei.

Moega

Matou te faia le matua aulelei e faia oe lava

Lenei o le atoatoa o le faigamalaga o le fantasy, talu ai e mafai ona faia le moega pepe i luga o ituaiga uma o mea ma tisu, faʻaaogaina muamua metotia. Matou te avatu ni nai faʻataʻitaʻiga.

  1. Mai moss. E le faigofie ona faia, ae o le iuga o le a Amale. E te faia le ola moni, e manaia, e aoga le savali.
  2. Mai manu felelei. Valivali maa o le a maua ai le auala aoga e aoga pe a fafaguina. E te iloa le toʻatele o faʻaiuga o latou i le 'augafaʻi, ma e nafa ma le galuega o toetoe o le faʻatulagaga atoa o le kamesa. I le taeao, e aoga tele ai le maso. Ma e faigofie tele le faia o - kusi pobbles i luga o le faavae.
  3. Mai io. E mafai ona e faia ni ofu moni pe le aoga. Tu i luga ma vae o le mafanafana ma manaia i mea tutusa. Ae maitau, tausia mo i latou o le i ai ma le faaeteete. E le o lanu pupula lanu e le faʻaaogaina, a leai o le a faia i le taimi o le fufuluina o le a tuʻuina atu ia te oe.
  4. Mai ofu tuai. E tele metotia, auala e faʻatagaina mai i mea tuai e faʻalelei ai fala matagofie. O le sili ona manaʻomia e taua o le patchwork, e matua lauiloa i lenei aso.

Puipui

E pei ona matou faapea mai, matou te le o talanoa mai tagata Big Warkers, lea e mafai ona maua i totonu nei o se mea i le nuu o tina o le tinamatua. O lenei ituaiga o le fefe e manatu o se faʻataʻitaʻiga o se leaga o le tofo ma le le iloa manatu.

Ae o loʻo iai le tele o gata mai nei. Ae le o se kapeta, o lea tatou te avatua, ae o se teuteu teuteu e teuteu e faia ma tautau i luga o puipui i totonu o le fale.

Ina ia fausia, e mafai ona e faʻaogaina se lautele ituaiga o mea:

  • Taavale solofanua;
  • Ufiufi i lalo;
  • Pepa faʻapipiʻi;
  • Ofu faalenatura masani;
  • Mamago tapuni o laau;
  • Paʻu;
  • Uma ituaiga o ie;
  • Fulufulu manu;
  • Paolo manu;
  • Ofu tuai;
  • Faamau;
  • Meainu;
  • Atigi, etc.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo le umukuka i le sitaili o le hech scho: tulafono tulafono

Mai ie a totonu e mafai ona faia, tipiina lea o le amataga o le ata, falefalau, teuteuga. Ma afai o loo tatou talanoa e uiga i faamau, uo ma mea faapena, ona latou manaʻomia lea o le faʻavae o nei mea e na o le puʻeina.

Mo isumu

Afai o oe poʻo lau tama e masani ona faʻaogaina se komepiuta, o le isumu o loʻo i le taimi lava e tasi o se mea faʻapitoa mo le galue mo le PC. Aisea e le faia ai se matagofie fale ma le isumu?

Matou te ofoina atu ni manatu manaia.

  1. Manava le ola fou i se fala tuai. Oti se isi pepa, aveese le pito i luga o le pito i luga vaega, pipii le isi faifesa.
  2. Poloaiga lolomi lau ata sili ona e fiafia i ai i le fala. O le asō o se tali lauiloa.
  3. Oti o oe o le fala na faia o linoleum pe lagonaina.
  4. Afai e te malamalama i le eletise, e mafai ona e faia se fala ma moli malamalama. E manaʻomia ai le manatu o le taʻuleleia ma taʻitaʻi. Ata ma le faʻavae o oloa faʻapena e faigofie ona maua.
  5. Mai le vulu. O le a e faʻaaogaina se afifi ma le tele o lauulu gaʻo. I luga o le afifi ato le au vulu ma ua tele ona gaosia e le varnish. Ona e tatau lea ona e faʻatali mo le faʻamago, faʻamalosi le vulu ma fufulu le supoo.
  6. Failautusi. Faʻatau le faigofie monophonic mouse pad ma toe fetuunai i lou tofo. Mo lenei, metotia e fetaui lelei mo le itiiti, sui i tua, pulu, rhinestone decoration, ata, ma isi.

Mo le alatele

O le galuega autu o se kapeta na lafoina i le ala savali o le aoina o palapala uma, lisiina mai le auala, ina ia aua nei soli i luga o le fale. Tuufaatasi sperlework ma le aoga o oloa.

O le mea moni, fai se fala i ou lima e le faigata tele. E le o se foliga masani a le isumu masani i ou lima, o loʻo faʻaaoga i luga o le laulau komipiuta. Ioe, ma tele o fola kapeta e mafai ona faia na o ni mala. Ma o loʻo faʻamatalaina lea mea e malolosi ai soʻo tasi o tatou. Ma le, o le fala na faia o le a ia te ia lava ki ata - tulaga ese ma le puletaofia manatu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se solo solo

O lea, ua tatau ona filifilia mea.

  1. O le pito i lalo, o le mea e tatau ona tuu ai le fala i luga o le foloa.
  2. O le mafiafia o le filifilia ia le itiiti ifo ma le 3-5 fata maumama Ia e le o afifiina pea e le kapeta ma sa le suia pe a savali i ai.
  3. E le tatau ona iai se mea faigata, geomometry, tuu le atuatuvale, faaputuga uumi. Ma o le puao o le a ola loloto tele, ona o le foliga mai o le mataina vave velo, ma e matua tele naua a latou tausia.
  4. Filifili lanu uliuli ina ia le vave ona maitauina le palapala i le muamua fuaitau i luga o le fala.

Maso

O le i ai o le faʻamoemoe, matou te mautinoa na fautua atu ia te oe e fai ia le itiiti ifo i le tasi massage fala. E mafai ona moe, mo le faletaele, mo le potu o tamaiti pe o lea lava foi mo le umukuka.

A o le i faia se fala, filifili mea manaʻomia. E mafai ona maua ni mea e mafai ona maua ai le poto masani e ala i le faʻaaogaina o faʻamatalaga faʻapitoa

  • Conks mai uaina po o cchampgine;
  • Palasitika ufiufi;
  • Meainu;
  • Mafiafia filo;
  • Mafiafia polo mai le faaputuga;
  • Slim rope;
  • Polo-polo;
  • Faamau;
  • Moss;
  • Faifaafofoga;
  • BAMPOO lala, etc.

Ia faʻaeteete pe a faia ni fala maso, pe a faʻaaogaina e tamaiti. Mo i latou, e sili atu le faia o ni tausaaga laiti, sili atu le agamalu, agamalu.

O tagata matutua, o loʻo paʻu paʻu i luga o le faʻaputuga ma faʻatumu, e le faʻapea mai e uiga i tamaiti. Aua o se kapeta matagofie o le kapeta mo tagata matutua e mafai ona mafua ai tiga ogaoga i tamaiti.

Faʻatagaina o loʻo mafai ai ona e faia le sili ona le masani ai, muamua ma aoga ma aoga ma le aoga mo lou fale. Filifili oe lava, o le a le ituaiga o togafiti e te faia, le mea o le a tu ai. E leai se tasi na te taofia le fausiaina o nisi ituaiga eseese, o loʻo amata mai i le faigofie poʻo ni mea e faʻaalu ai massage fala.

Faitau atili