Matou te taoto le faaputuga i luga o puipui i le faletaele

Anonim

A o le i amata ona taʻoto le puipui i le faletaele, muamua o le tausiga uma o le maua o mea uma e te manaʻomia. E le manaʻomia le tele o manaʻoga tele mo tau faʻapitoa meafaigaluega. Tele mea faigaluega e suia e isi pe, lautele, faaaoga auala muamua.

E tuʻu lelei le faaputuga i luga o puipui i le faletaele, o le ae manaʻomia:

  • Spat spatrala. Latou tuu i luga o le feeseeseaiga i luga.
  • Kia. Faatasi ai, faapea, fatuina ni masini lamolemole.
  • Paʻu. O le a manaʻomia i le tulaga o loʻo gaioi i uta.
  • Bulgarian. Lautele mea faigaluega e mafai ai ona aveese se ogaumu tuai, aveese le fofo faigata, tipi le faaputuga. Suia atoatoa laupapa.
  • Laititi. Fetaui lelei mo le aveeseina o le pou tuai.
  • Se seti o pulumu ma rollers. Faaaogaina i le taimi o le Plain ma luga o le faiga, a o le i tuuina le ofu taele.
  • Tulaga ma le plum. Latou te fetuunai le faʻatiga ma le faʻamisa o le faʻataʻotoina.
  • O le samala. O lea, o le Chisson e faatopetope i lalo o le Tifa. O le a sui le 'au laupapa laupapa.

O le tulaga maualalo lea, ae o isi mea faigaluega e faʻaaogaina.

Matou te taoto le faaputuga i luga o puipui i le faletaele

Lisi Lisi

Mea

Sei o tatou vaʻai i le mea o le mea faʻapipiʻi i le faletaele i luga o le puipui. Ina ia malupuipuia le tale, o le a e manaʻomia ni fesoʻotaʻiga faʻapitoa ma mea i le tulaga o le laualuga ma lona sili atu o se isi.

Muamua lava, o le a e manaʻomia:

  • Kulimi kulimi. E mafai ona e faʻafefiloi oe lava mai le sima ma le oneone poʻo le faʻatauina o se mea ua saunia ua faia-faia.
  • Primer. Maua ai le sili sili ona lelei o mea ma faʻateleina le puipuiga a le puipui mai le iseration i lona fausaga o le tele o le susu.
  • Totoa. O le tale e manaʻomia e tuʻu pea i luga o pa. E aveʻesea le tulaga ogaoga, o le amataga o le pu e faʻaaogaina. I le tele o taimi, na o lo o ita e aunoa ma le maeʻa ma vave gali laupapa.
  • Sopoia. Ina ia faʻasaʻo le mamao i le va o elemene o masonry, o vailaʻau o loʻo faʻaaogaina le tele o le saoasaoa.
  • Stotit auala. Faʻatumuina le gaogao le gaogao i soʻoga, masks laiti faʻaletonu ma fausia se mea atoa o se manatu loloto.
  • Silika seleni. I le faletaele, e matua taua lava le mautinoa o le faʻatuatuaina o le soʻotaga e puipuia mai le susu ma le faʻaauauina. Faatasi ai ma le fesoasoani a le asoa glue tuaoi ma le lima.
  • Antipssitic. O le suavai faʻaaogaina mo le faʻagaioiga o pa ma soʻotaga faʻapipiʻi ina ia mafai ai ona puipuia le atinaʻeina o fungus, teuteuina ma pathogenic microbes.

Mataupu i luga o le autu: Puta Cereat CT 29 - sili atu mea mo le sauniuniga mo le maeʻa i totonu ma fafo o le fale

Matou te taoto le faaputuga i luga o puipui i le faletaele

O lenei aso i le maketi, o fale fefiloi o loʻo faʻaalia i se tele o le malosi

Faʻamolemole matau: Mo ituaiga ituaiga o luga o loʻo i ai o loʻo i ai ni faʻasee faʻapitoa. Latou eseese i le i ai o fesoʻotaʻiga faʻapitoa. Afai e te le iloa poʻo le a le tali e filifili ai, taofi i luga o le lautele.

Galuega sauniuni

Ae e te leʻi amata ona gaʻe se faaputuga i le faletaele i luga o le puipui, e tatau ona e faia se numera o le galuega faʻatonu i le tapenaina o le la ma mea. Muamua lava, leai se puipui o le faletaele mai meafale, mea faigaluega ma alu i le aveeseina o le tuai o le tipi. I le taimi lava e tasi, mafaufau faʻatasi ai faʻatasi ma e le uma le vaega o le fofo. Puipuia oe lava mai le pefu ma fasi mea e faʻaaoga ai le manava ma fale tioata.

Matou te taoto le faaputuga i luga o puipui i le faletaele

Luga o lenei laufanua, tuʻu le pale o loʻo mafai - saunia faiga o loʻo manaʻomia.

O le isi laasaga o le antiseppitic gaosi o le faavae. Afai e tatau ai, e faia le vai. Afai o le fesoʻotaʻiga faifai pea o le puipui ma le susu e tatau ona manaʻomia, e sili le misia o le vali sima.

Ina ua mavae lena, faatusa le laufanua. Ile tele tele o taimi, e lava le faʻaoga ma le fesoasoani a le tulaga ma puʻua sili ona faʻafitauli nofoaga ma faʻamama mea leaga ma le punou. Afai o eseʻesega e taua tele, faʻapea foi ma le manaʻomia e aofia ai itu, masking fesoʻotaʻiga, faʻaaoga vaega, faʻaaoga se auala faigofie - o lona uiga o le mea lea e te fesoʻotaʻi ai O numera numera o le sikuea. I nisi o tulaga, e mafai ona e tuʻuina saʻo i le sima.

O le laasaga mulimuli o le sauniuniga faʻatulagaina o lo o faʻavaeina le faavae ma le faʻaaogaina o ausilali faʻailoga.

Fuafuaga fuafuaga

Ina ia iloa ai le auala e tuʻu ai le faaputuga i luga o puipui i totonu o le faletaele, e tatau ona e mafaufau muamua i le siata o le tiʻeti tiʻetiʻe. E sili le tusia i luga o pepa pe faʻaaoga se polokalame komipiuta. Iloiloina le vaaia vaaia foliga ma le mamanu o le tuuaiga filifiliga, filifili le sili.

Matou te taoto le faaputuga i luga o puipui i le faletaele

Faavae faavae

I le faletaele, o le fetaiaiga o loʻo faatinoina mai e ia polokalame:

  • Faʻasaʻo - fafie e foliga mai e tutusa lava, o le ausa o le fuʻa.
  • O le rotor - e pei o le piliki pe a o le laina o le isi laina o loʻo faʻapipiʻiina i le fola i le fola elemene.
  • Diagonal - faʻaaoga e vaʻaia ai le avanoa. O lenei metotia o se tasi o sili ona faigata ona faia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se fola mafanafana i le faletaele mai le faʻamafanafana i totonu o le fale mautotogi

Faʻaaogaina foi i le faʻamutaina o isi mea teuteu vaega. I le tele o taimi, o loʻo fuʻeseina nei ma isi faʻaofi i le ituaiga o se mamanu poʻo se vaega tele poʻo le falai. O le mea mulimuli o se teuteu teuteu, e faasoa atu ai le puipui i ni vaega se lua. O le pito i luga o loʻo faia muamua i le pupula, ma le pito i lalo - i le pogisa.

Faia oka ma le fuafuaina o le numera o faaputuga fola e manaʻomia, mafaufau i le tele o laina.

Feagai ai

O le taoto o ia i luga o puipui i totonu o le faletaele e amata i le tapenaina o le fofo ma le fola ia lava. 3-4 fafa vai i vai, ma kelu ma alu ese ma tuu le minute mo le 10-15 minute. Ina ua maeʻa, fufulu le paʻu mago ma alu i le galuega.

Faʻafefea ona tuʻu i luga o le Cereamomic ni i luga o puipui i le faletaele:

  1. Puipuia le lagolago pa poʻo uamea faʻamatalaga i le tulaga o le laina lona lua. Manatua o mea uma pito i luga e tatau ona aofia ai le atoa elemene vagana ai ni vaega tuai.
  2. Faʻaaoga sina laʻititi o le kelu i luga o le puipui po o le taʻele ma tagi i ai ma se nifo mata. Amata kelu fola mai le pito sili ona lauiloa.
  3. Faʻapipiʻi le taʻele i le puipui ma fetaomi.
  4. Faʻasaʻo lona tulaga faʻaaoga le tulaga, kolosi ma vali.
  5. O le faasalaga e faia e ala ile numera o mea uma, ae e le aoga le sili atu ma le 3-4, a leai o le a latou folata i lalo o mamafa avega.
  6. O le mea mulimuli na tipiina ai ni fasi vaega.

O isi galuega e faia i le aso na uu ai e le Fofo le malosi ma le faavae ma faasaga i mea.

Matou te taoto le faaputuga i luga o puipui i le faletaele

Faaauupegaina i totonu o le faletaele

Faagaoioiga o sui ma sooga

A maeʻa ona e faʻatautaia le mapuʻe ma le faʻamalolo i luga o le puipui i le faletaele, e tatau ona e tausia o le fuʻa ma soʻoga. O loʻo faia ni mea e sopoia mai ia i latou, ma o le a faia le afutametic galu. Ina ia tuu le mastic e faʻasolo ai sina laititi o le paluga o le kau ma faʻaaoga le paʻu paʻu e fai uma ai o fuʻa. Mo le faʻaesea mai le susu, EPOXXY e faʻamautu tulaga faʻavae faʻavae e fautuaina.

Mataupu i luga o le autu: Fai lou lava lima

Mo le faʻamaufaʻailoga o tulimanu, fola sooga ma puipui, pipiʻi ma meaafale faʻaaoga ai silika. E fautuaina e faaaoga le tufugaga o le paepae. Afai na te faʻatupuina le eseʻesega, ona e ave lea ma se manino o faʻamatalaga. E le gata i lea, fai se teuteuga i luga. I luga o lenei galuega ua maeʻa ma e mafai ona e amata faʻamamaina.

Afai o le faʻapipiʻi o le taʻele i luga o puipui i totonu o le faletaele sa faia saʻo, pe a uma ona e fiafia i le totonu o le totonu ma faʻatulaga le meafale ma mea faigaluega.

Matou te fautuaina le matamata vitio:

Faitau atili