O le a le mea o loʻo faʻaaogaina taʻiala mo MyWwall

Anonim

E faigofie ona e galue ma matu o le a feagai ma soʻo se nofoaga e fai ai ni tagata taʻalo. Peitaʻi, e i ai lava ni fesili feunau e faʻatatau i ai e aoga muamua. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua u uʻamea faʻamatalaga ma faʻapipiʻi i totonu o le faʻagasologa galue.

E le o mea taua, ae e taʻitasi lava lana galuega. Sei o tatou vaai i le a le ituaiga o.

O le a le mea o loʻo faʻaaogaina taʻiala mo MyWwall

Faʻamatalaga mo Mywall, faʻapea foi ma le HC ia lava, o loʻo faʻaaogaina i le fale fausiaina mo se taimi umi ma e le telegese

Uamea talaaga mo le plasterboard

Le manaʻomia le faʻaaogaina o se faʻamatalaga mo le fausiaina o puipui o Papa o le Plasterboard o loʻo fesoʻotaʻi ma lona aoga. O le mea moni, o le mea moni, o le atoatoa o mea e aunoa ma se faʻavaʻa o le na o le laupepa o sipuni.

E le mafai ona tutusa i le puipui, aveese le le mautonu o le taualuga poʻo le fausiaina o se vasega, pe a fai e leai ni kopi - o le faʻavae mo le faapipiiina o le laupepa.

E mafai ai ona faʻaaogaina pa o laupapa o se faʻavaʻa, ae e tele a latou mea leaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leʻo valaʻauina i latou, aua ua faʻasolo le laʻau i le taimi. Faʻapea foi, latou te faʻaalia i le susu - tusa lava pe gaosia ma mea saogalemu, mea o loʻo tumau pea mea.

Faatasi ai ma se uamea talaaga mo Miti, e naʻo le tau, e sili atu le maualuga atu nai lo oloa laupapa e mafai ona iloiloina "faʻaletonu".

O le a le mea o loʻo faʻaaogaina taʻiala mo MyWwall

O le mea moni lava, o le ata e faʻaalia ai mea e te manaʻomia mo galuega fausiaina.

Uamea lelei

  • Tetee atu i lagona uma fafo.
  • Malosi ma le faʻatuatuaina o le mamanu.
  • Tumau. Alu mai pepa faʻapipiʻi ganvanized tin le mafiafia i le 0.6 mm.
  • Le avanoa o le toe faaleleia.
E taua foi ona fai mai o loʻo i ai se faʻapitoa talaaga ma taʻiala mo Mrwall, o loʻo faʻaaogaina i le tasi auala pe o le isi. Faatatau i latou ma le a talanoaina.

Faamatalaga autu

  • O lenei ituaiga o oloa o loʻo faʻaalia e le faʻailoga o le ps poʻo le pp.
  • Ua fuafuaina mo avega tetele.
  • O le faʻavae lea mo le faʻamauina o le laupepa.
  • I fafo, e mafai ona lafoai i luga o pito i luga o c- po o luga pito.

Mataupu i luga o le autu: molia gel maa

Taiala Faasologa

  • Faailoa mai e le malking Mon.
  • Faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi i luga o loʻo faʻaofi ai fata.
  • O lenei ituaiga o talaaga o le faavae o le uamea faavaa mo digwall.
Tusitusiga i luga o le Autu:
  • Taiala Faataitaiga
  • Tototoiina o talaaga
  • Faapipiiina o faamatalaga mo le maea

Faailoga Faailoga Manatu

Ina ia manino, aisea na faia ai igoa na faʻaaoga i oloa, matou te faʻaogaina ituaiga eseese o tala auiliili.

  • Tuʻuina atu o le taʻitaʻiga o faʻamatalaga mo le digwall - pn . E pei ona e malamalama, ua faʻaaogaina o se vaega o se faʻata mo le faʻavaveina o mea e faʻauma ai le taualuga mo le taualuga.

O le a le mea o loʻo faʻaaogaina taʻiala mo MyWwall

Taʻitaʻi faʻamatalaga e faʻapipiʻi i puipui, fola ma le taualuga e fausia ai se vaega i totonu

  • Tosina autu autu faamaoniga - PP . Ua fuafuaina foi mo le faapipiiina o le susu i le taualuga. Nonoa atoa i le tino o le potu o le mea e manaʻomia ai le faʻafitauli o le kapeti.
  • Pa puipui - PS . Faaaogaina e pei o lapisi fata mo puipui i totonu.

Manatua.

E mafai ona faʻaaogaina le faʻamatalaga o le PS e ala i vaega o loʻo i ai, o lona uiga, e faʻapipiʻi ai vaega mo le sefeina o mea. E le afaina ai le iuga '.

  • O le puipui o le pa. . Auaunaga le faavae mo le faapipiiina mago i puipui.

E lua isi ituaiga e seasea faʻaaogaina, ae atonu e aoga ia te oe: urrus ma tuʻuina atu talaʻiga.

A o latou vaʻai, mafai ona e vaʻai atu i le ata i lalo.

O le a le mea o loʻo faʻaaogaina taʻiala mo MyWwall

Afa o talaaga o le faavae mo se taamilosaga ua tuua le taualuga

O le a le mea o loʻo faʻaaogaina taʻiala mo MyWwall

O ituaiga o tulimanu o tulimanu e te ono manaomia

  • O le tulimanu o le tulimanu e sili atu lona fiafia i luga o le pito i luga o laupepa laupepa . E avea ma puipuiga mai le tele o masini leaga.

    Afai e te fausia se vailii, o le elemene elemene o loo i ai i le va o le tino, afai tatou te fausia puipui po o ni vaega, ona fai lea e faamautu i le fola o le fola ma le taualuga.

  • Atolosi ata manaʻomia mo le genius ma soʻo se mea e le masani ai e mafai ona faia o le digwall.

    I ai, na fausia e ituaiga elemene i luga o le taualuga ma pa, pilū o tulimanu ma faʻatulaga ala savali i totonu o faitotoa. E faʻapipiʻi i le masani ai o le masani masani

Manatua!

E le manaʻomia le faʻaitiitia o le gendius o le punou o le itiiti ifo i lalo ifo o le 500 mm. E i ai le avanoa e le mafai ai e le uamea ona taofia le voltage ma pa.

Metotia o fusi

O le talaaga o loʻo faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai le faʻamalologa faʻapitoa e mafai ona fetuʻunaʻi le mamao i le puipui, o le a le mafai ona fesoʻotaʻi le galu-pei o puipui. Mo lenei, muamua o le pau lea, o le faʻamalologa o loʻo faʻapipiʻi i le taualuga poʻo le puipui, pe a maeʻa, o loʻo faʻapipiʻiina le faʻamatalaga i ai ma le fesoasoani a le tusi ata. O le faʻamalieina e sili atu le faʻaaogaina o le 4-5 i le maualuga o 2.5 mita.

Mataupu i luga o le autu: Puipuiga o le Transformer mai Luga

O le a le mea o loʻo faʻaaogaina taʻiala mo MyWwall

O le taiala o loʻo faʻamauina i luga o le fola, o le fata e faʻaofi i totonu, lea e faʻamaonia e le faʻamalologa

Aua neʻi galo foʻi o le taʻiala faʻaalia o le faʻavae o le uʻamea faavaa. Mo lona faʻapipiʻi, liwwels ma le faʻaaogaina o tagata o loʻo faʻaaogaina. Drill pu sili atu i se mamao o le 15-25 cm mai le tasi ma le isi ina ia puipuia saogalemu le mamanu.

Manatua.

I faitioga, e masani ona selesele ava.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Fasioti pepa
  • Plasterboard deliglem: ituaiga, faaaoga

Faʻaaliga faʻamatalaga

E mafai ona e faʻaogaina uma galuega ma ou lava lima, mo lenei mea, e naʻo le manaʻomia le aʻoaʻo o ni faʻamatalaga o le a mafua ai ona e malamalama i lou malamalama o le galuega.

O le mea taua e le o le le amanaʻiaina o le aoga faʻamatalaga tatou te avatu ia te oe.

  • O le lautele o le puipui o racks e le faʻamatalaga faʻatagaina oe e faigofie ona faʻasaʻo ai le lua mamoe fasi pepa i luga. Na o le taua le puipuia o le tasi pepa e ulufale i le sili atu ma le afa.

Fautuaga!

Taumafai e fuafua le nofoaga o loʻo i luga o le puipui i luga o le pa ina ia i le va o latou o le 6 cm mamao i lalo ifo o le lautele o le pepa lautele.

  • Fao sili atu le faʻapipiʻi i totonu o le talaaga latalata i le puipui ina ia le tupu saʻo le Mauga i le pito o mea.
  • E le manaʻomia e punou le faʻaeʻeina o le au ia te oe lava. Tusa lava pe na tupu faʻafuaseʻi, e le aunoa ma mimilo ma mimilo le methomez i se isi nofoaga.
  • O le fao o le tagata lava ia-fetaomi e tatau ona mauaina e 0.5-1 mm.
  • Faaputuga oloa mo inisinia fesoʻotaʻiga ei ai ni pu faʻapitoa. Ae ui i lea, e masani lava ona o le uaea uma ma paipa e ui atu i Mrwall, e pei ona faigofie atu i lalo o le tulaga talafeagai.
  • Afai o le teuteuina o puipui o puipui o le nofoaga o loʻo faia i totonu o le atunuʻu, ona mafai ai lea ona e faʻaaogaina ni isi lagona o le faʻamalosi ma le atoatoa o le tagata. O le mea sili o le a fetaui i le handproof ata - e faigofie ona faʻapipiʻi.

O le a le mea o loʻo faʻaaogaina taʻiala mo MyWwall

O le vevela o le tasi o le tasi-tulaga o le sili atu i le saogalemu

  • Taiala ma faʻamatalaga mo Drywall ua mauaina i le aofaʻi e manaʻomia mo galuega ma se tamai laina.

    Ua lava le 10% o le aofaʻi, talu ai e oo lava i le aupito laititi o toega (e oʻo i le 10-15 cm) e mafai ona faʻaaogaina i le gaioiga faʻagaoioiga.

Mataupu i luga o le autu: teuteuga mo le fale ma meaalofa mo Fepuari 14 o pepa

O faʻamatalaga o loʻo i luga o loʻo i luga mo le galuega ma se uʻamea faʻapitoa e tatau ona fesoasoani ia te oe i ni taumafaiga. Aua le fefe e galue ma le faʻamatalaga, talu ai, e leʻo mafai ona vaʻaia: seʻi maeʻa, faia se faʻamaʻi o mea uma - e le faʻasao.

Mo i latou e masalosalo i lo latou malosi, sa matou sauni ai patino a se vitio i lenei autu. E aoga foi le alu ese atu i sui o tagata fai mea e aloese ai mai le tele o mea sese. Manuia le toe faaleleia!

Faitau atili