Faʻamalolo i le Plasterboard, o le fea filifiliga e filifili ai

Anonim

O le masani masani auala e faʻatuina gkl o le faʻamaumau o mea i luga o le uʻamea. Fuafua i luga o le lavelave o le fausaga o le pusa ma le mamafa o laupepa o le hcls, o le televave faʻapipiʻi faʻaaogaina. O le gaosiga o le faʻamalologa mo Dartwall o loʻo faʻaleleia pea le alualu i luma, tagata gaosi o loʻo taumafai e faʻafaigofie le faʻapipiʻi o le fale i totonu e mafai ai.

O mea ma mea e tatau ai mo le faʻapipiʻiina o GLC ma o a latou faʻavae taua.

Faʻamalolo i le Plasterboard, o le fea filifiliga e filifili ai

Filifiliga mo le faʻafesoʻotaʻiga o se faʻavaʻa o uʻamea talaaga

Meafaigaluega mo le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa o totonu o le nofoaga

Faʻamalolo i le Plasterboard, o le fea filifiliga e filifili ai

Faapipiiina Laasaga e taliaina i le onosefulu pasene.

O le faapipiiina ua faigofie ona faigofie pe a fai e te vave mauaina mea uma talafeagai ma vaega. I luga o la matou nofoaga e mafai ai ona e vaʻai i ata auiliili ma ata vitio ma laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o le uʻamea faʻapipiʻi i luga o le totonugalemu ma pa.

Ina ia faʻaalu galuega i se taimi puʻupuʻu, agavaa ma manaʻomia faʻapitoa mea nei mo le faʻapipiʻiina o le tusi:

  • Taiala ma Faaputuputu Faamali o Fanua;
  • Lava-lipping fao ma le malupuipuia;
  • Fusiua.

Taua. O le faʻapipiʻiina o le Mrwall, faapipiiina o faʻatonuga fautuaina faʻaaoga na o le na o le tele o le aumea uamea.

O lenei ona o le mea moni o le mea moni e le o le faʻaputuputu uʻamea uamea, ma le malosi e mafai ona faʻaalia i le faʻaupuga o loʻo faʻaalia i luga o le tini.

Faʻamalolo i le Plasterboard, o le fea filifiliga e filifili ai

Mo le faʻamoemoe o le faʻasaoina, e mafai ona e faia le fusi ma mai toe vaega o le talaaga, pei ona mafai ona vaʻaia i le ata, ae naʻo polofesa e mafai ona faia

E manaʻomia foʻi le sauniaina uma meafaigaluega talafeagai:

  • Vai Mama ma Afiafi;
  • Vali se vali filo e sasa le maualuga o le tusi;
  • Sikulukalaiva ma avetaavale;
  • Uamea tipi hacksaw;
  • Roulette ma le centimita.

O le a faia le faʻapipiʻiina o crates ma ou lava lima, o le a tatou iloa e tatau ona tatou taʻoto i puipui ma le faʻalua.

Mataupu i luga o le autu: tagatanuu agaga ma o latou lava lima

Fualaʻau o Faʻamaumauga mo uʻamea faʻamatalaga

Faʻamalolo i le Plasterboard, o le fea filifiliga e filifili ai

Mea uma e tatau ona e faʻapipiʻiina se pueata faavaa mo le sima

O le galuega autu o nei vaega e pei ona taua i lalo. Plasterboard papatusi e seasea ona uuina tuʻu saʻo i luga o le puipui poʻo le faʻafefeteina ma le kulu o le fatu. Faʻatonuga mo le faʻapipiʻi o le uaea ma isi inisinia fesoʻotaʻiga manaʻomia fua le avanoa i le va o le laualuga ma laupepa o le feagai.

O le gaosiga o le faʻamamaina o le faʻamamaina ma le latou faʻaaogaina e maua ai se vale aoga i le va o le feagai ai ma le laualuga mo le tuʻuga o fesoʻotaʻiga ma le vela lautele. Ua faapipiiina i latou i le taualuga poʻo le puipui ma lagolago le Carrier uamea faʻamatalaga mo Drywall, o le a le laupepa o le maea ai o le maea ai.

Faʻamalolo i le Plasterboard, o le fea filifiliga e filifili ai

Faapipiiina o se talaaga i luga o le puipui

I le masini o le tele-maualuga e faʻamamaina ai le taualuga o fausaga, e masani ona manaʻomia i lalo ifo o le mamanu o le tusi. I lea tulaga, o mea faʻaseʻe o loʻo faʻaaogaina e faʻatagaina ai oe e aveese le tulaga o le tusi i le tasi mita.

Mafaufau i le ata o le tusi apa ma lona fauina i le pito i luga.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Plasterboard siitia
  • Faʻamalolo mo faʻamatalaga
  • Crab mo talaaga

Taofia tuusaʻo

A masani ona faʻaaogaina le filifiliga mo le faʻatulagaina o le tusi, o le faʻapipiʻiina o le mea e leʻi faigata tele. O le faʻamalologa saʻo mo le digwwall o loʻo faʻaaoga pe a faʻapipiʻi se uʻamea mo le kulimi i luga o lapisi i luga o puipui, fola ma le taualuga mai soʻo se mea - sima.

O le ata o le tuʻusaʻo p-foliga elemene faʻatagaina oe e faʻaititia le taimi o le galuega. O le tau o mea i itu eseese o le tatou atunuʻu fetu, averesi, mai le tolu i le tolu i le fa. Ma le faʻatauga faʻatau, o le tau faʻaititia pasene mo le tolusefulu.

Faʻamalolo i le Plasterboard, o le fea filifiliga e filifili ai

Fua faatatau o Tafaoga tuusaʻo mo GLC

O loʻo faʻaalia mai ai le ata pe faʻafefea ona foliga foliga o se faʻailoga faigofie p-foliga foliga. I totonu o le faleoloa, o loʻo faʻatau saʻo lava moli tetele, pei ona faigofie mo feʻaveaʻiga ma faʻatagaina oe e faʻaleagaina le mea i le taimi o feʻaveaʻiga.

Faapipiiina i luga:

Faʻamalolo i le Plasterboard, o le fea filifiliga e filifili ai

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi elemene i luga o le taualuga

  • Mauga o fafaga ma le faletalimalo o lotoa e ala i le le mautonu pu , ina ua faʻaalia i luga o le ata.

Taua. O le pu e i ai le faʻalauteleina o taimi, pei o nisi taimi e manaʻomia e suia ai le aitema i le tasi - lua militeli e ogatasi ma le mamanu.

Ma le isi taimi o taimi uma e mafai ona maua i le gaogao poʻo le taufetuli i le i le va o ogaumu, ona mafai ai lea e le pu faʻapipiʻi ma toe fetuunai le solo.

Faʻamalolo i le Plasterboard, o le fea filifiliga e filifili ai

Isi itu faaopoopo

  • Taofia tuusaʻo mo Drywall Trystands avega e aunoa ma le suia o le luasefulu-lima kilokalama . O lea, pe a faapipiiina se faʻafituga mo le faʻatalanoa, mo se faʻataʻitaʻiga, ua lava lea e faʻapipiʻi elemene i le 60 - 70 ripoti faʻavavevave;
  • Pe a o le tele o le tele o le maualuga o le maualuga o le maualuga o le masini, o le laasaga lea e tatau ona faʻaititia e faʻalagolago i le mamafa o le sisitema pepa;
  • Ma le isi, ma le mamafa tele o le mamanu, o isi pu o loʻo tuʻuina atu i itu..

Taua. A faʻapipiʻiina le tusi i luga o le laupapa luga, o le faʻatonuga e maua ai se isi itu o le isi itu o le isi mauga.

E iʻu atu i le mea moni lea o le laʻau - o le vaivai mea ma le faʻavaʻa mafai ona suia i le taimi o gaioiga.

I se faʻaopopoga, o puipui ma faʻamalama na faia i laupapa lafoai i le sefulu tausaga talu ona fausia se fale.

Ma o loʻo iai le meatotino a le laʻau e faʻalautele ma solomuli ai ae ua suia le taufaʻaga faʻanoanoa ma le vevela.

Faʻamalolo i le faʻapipiʻi ma le manaʻo

Faʻamalolo i le Plasterboard, o le fea filifiliga e filifili ai

Faasee faapipiiina elemene

Mataupu i luga o le autu: vali-enamel pf 115 ma lona taumafaina i le 1 M2

O nei fusiua e faʻaaoga pe a fausia le tele-maualuga-maualuga o le maualuga o le laina mai le GLC. Faʻasolosolo faʻamalolo mo Drywall faʻatagaina le lau i se mamao mamao mai le tele o le taualuga.

O fusi faʻapipiʻi na faʻaoʻo mai ai ma le mamafa avega. I le tasi itu, o loʻo i ai se uʻamea uʻamea mo le failaina o le lagolago lagolago. I le isi itu, e i ai le matasele mo le taula i le tumutumu elemene i luga.

Ona o le mea moni o le umi o le uaea o loʻo mafai ona fesoʻotaʻi, ona mafai ai lea ona tuʻu le auala i se mamao o le tasi mita mai le soʻotaga. Tulaga maualuga o le uumi - limasefulu sene ma tasi mita.

E matua talafeagai pe a faʻaoʻo atu ma le lavelave nofoaga sima. I se faʻaopopoga, o lenei faʻavavevave ai le avega i le fasefulu kilolokalama.

Le mafai ona taofia

Faʻamalolo i le Plasterboard, o le fea filifiliga e filifili ai

Fausiaina o mea faapipii

O lenei saoasaoa e aofia ai vaega e lua. I le pito i lalo o le taualuga poʻo le puipui, o le pito i luga o le faʻamalologa ua faʻapipiʻi, ma o le isi vaega ua mamanuina e faʻamau ai le talaaga. O nei vaega e lua o loʻo fesoʻotaʻi i le faʻaaogaina o le fao.

E matua talafeagai pe a maeʻa le masini o le plartboard o loʻo faia i ona lava lima, e aunoa ma ni sulugatiti. E mafai ona faigofie ma saʻo ona seti le faʻavae o le tulaga ma fetuunai le mamanu.

Faapipiiina "Crab"

Faʻamalolo i le Plasterboard, o le fea filifiliga e filifili ai

"Crab" e faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga

O lenei elemene ua mamanuina e faʻafesoʻotaʻi ai le taʻavale o le uamea o le uamea pusa. E manaʻomia e le faʻatagaina le mamanu ma faʻamaonia lona tumau.

Gaosiga

Le gaosiga o le faʻamalologa mo siteona e alualu i pea pea. Ma talu mai le tau o nei mea lelei o loʻo laʻititi tele, o lea, e moni, e sili atu, e sili le faʻamau le faʻavae o le GKC ma le fesoasoani a le tele o ituaiga faʻamalologa talu ai.

Faitau atili