Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le Planterboard - sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga

Anonim

Faʻasaafoloina o le lomiga o le fausiaina o vaega o loʻo i lalo, o nei e leai se aoga e faʻaaoga ai mea faʻaleaganuʻu e pei o pili fai o mea fai ma meafaitino. E malamalama ai lenei mea, auā e i ai se nofoaga sima i le maketi, lea sa manatu o ona tagata tauva. O lea la, o le fesili o le auala e avea ai ma se vaega o le palakalafa i totonu o le potu, o ia e taatele.

Aisea?

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le Planterboard - sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga

Faʻafefea ona fai ni vaega mai Mrwall - Faʻapipiʻi le polokalame

  1. Faigofie o le fausiaina gaioiga. Faia se vaega i totonu e faigofie atu nai lo faigofie.
  2. O le sili lea o le mea e sili ona tamaoaiga uma i totonu o tau tau tupe ma tuutuuga o le le tumau.
  3. Le Aso O le vaega o le vaega o le sili ona faigofie o le fausia o mea uma ua lauiloa . Ma e tusa ai ma le mamafa i luga o fola e faʻaititia.
  4. O le sima o se siosiomaga masani mea masani. E mafai ona faʻaaogaina i aso nei i potu uma ma isi tofiga. O mea uma o le a faalagolago i luga o le ituaiga mea. Matou te maitauina le susu-faamaoniga ma le afi-tetee o le fanua. I le ala, o le faʻatapulaʻaina o le afi puipuia o vaega o masini faʻamago, lea e faʻatatauina le ono mafai ona usitaʻi i tulafono uma ma tulafono afi.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Gypsum itumalo vaega
  • Vaega o Intiiries mai Plasterboard
  • Planboard vaeluaina ma le faitotoa

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le Planterboard - sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga

Faʻafefea ona fai se vaega i totonu o se potu mamago -

Fausia le vaega o le patipati

O lenei gaioiga e tatau ona vaevaeina i ni laasaga, pe a fai o le lua autu: faapipiiina o le faʻavaʻa ma lana faʻamalosi o susu susu. E i ai le isi tulaga - o le faʻatautaia o le vevela ma le augatasi e galulue faʻatasi ma le faʻamutaina o mea talafeagai i totonu o le vaega o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa.

Faʻapea foʻi ona o le mafai ona mafai ona feʻe o fesoʻotaʻiga talafeagai. E masani lava ona masani ai le eletise ma le tele.

Mea fuafua

O se faigofie calculator foliga pei o lenei:

Lautele, M.
Maualuga, M.
IgoaTafe le taumafainaIunite. Fua
tasi Pepa gyptum cartom knauf glk (g cmin)sq.m.
2. FAAMATALAGA FAATINO PN 50/40 (75/40, 100/40)Bim.m.
3. Talaaga o le racking ps 50/50 (75/50, 100/50)Bim.m.
fa Faʻamaoni o le tagata lava ia o le tn25PC.
lima . Saʻo "Fulufulu a le tagata faʻatau" ("Unflot")kg
6. Ribbon faamalosiaBim.m.
7. Faletalimalo "K" 6/35PC.
valu . Lita lipinerm. m.
iva . Olo loloto lautele lautele Knauf-tifreengrndrndrundL.
10 Minerale cooker ipusq.m.
sefulu ma le tasi Faamatalaga o le TotoMo manaoga o tagata faatauBim.m.

Montage Karcasa

Ma, tali atu i le fesili pe faʻafefea ona faʻatino lelei se vaega o le palakalafa, e faʻamaonia ai mea ia e fausia ai le faʻavaʻa o ia vaega o ia lava.

Filifiliga lua:

  • Fafie pa;
  • Uamea talaaga.

I mataupu faʻavae, e lua, ma isi mea e fai e faʻaaoga. Ae o le fiafia e sili ona lelei le tuuina atu o le lona lua. Aisea?

  • Muamua, o le laʻau i lalo o le gaioiga o suiga i faʻamatalaga o ia, pe a leai se tagi poʻo le vevela, amata ona suia lona itu o faʻailoga. O le mea lea, o le ono mafai ona fuafuaina o le vali o le eleele o le eleele.
  • Lona lua, ia faʻatusatusa le tumau o nei lua mea e lua e leai se aoga. Ma o mea uma e manino.
  • Lona tolu, o le uʻamea tala ua uma ona fai ni pu mo le uaea o eletise eletise.

Tusitusiga i luga o le autu: sitaili o ie pupuni i totonu o totonu - pei o le autu

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le Planterboard - sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga

Faʻafefea ona fai se vaega o loʻo iai le vaega o loʻo iai - faʻapipiʻi o se faʻavaʻa

Afai e te faatusatusaina le lua vaega autu o le fausiaina o le vaega, ona o le faapipiiina o le tinoim video e lua ma nafa. Aisea e Amata ai? Ma le faailoga.

Muamua lava, latou te faʻaaogaina i le faʻatauaʻa ma luga o le fola lua faʻailoga tutusa laina e faʻailoa ai le nofoaga o le Vaega. E tatau ona i ai i le tasi tulaga vaalele. E faʻapefea ona ou faia lena mea?

E lua filifiliga:

  1. Numera o se laina faʻapitoa i luga o le taualuga, lea e tatau ona masani ai i puipui o loʻo fesoʻotaʻi. Ma mai le laina i le fola ma le pipi e malepe ai ni manatu, lea o le a taʻoto i luga o le fola.
  2. O lenei filifiliga e tutusa lava, ma le faafeagai. Muamua, o le laina ua tusia i luga o le fola, ma ua fuafuaina se mea e soli i luga o le taualuga.

Manatua! I laina uma o loʻo faʻaogaina lelei, e manaʻomia i le faia o le faia muamua o le galuega i luga o le tutusa ma le itupa, ma le taualuga.

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le Planterboard - sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga

Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa mo se vaega mai Mrwall - Faʻapipiʻiina o faʻamatalaga i luga o le fola ma le taualuga

O lenei ua faapipiiina laina metalgac i le taualuga o tala (PP), o loʻo faʻapipiʻi i luga o foliga o ia lava. O lea la, aua o lenei taotoga e manaʻomia oe e leai se tagata ua tuʻusaʻo ma sikulilosi.

O le mamao i le va o faʻamau o loʻo fuafuaina e le laina o le 30-40 Cametimeters. E manaʻomia le faʻalagolago faapitoa i le faʻamau o nei faʻamatalaga, aua o le a latou tauaveina le uta autu atoa.

O isi mea na sosoo ai, o fata faʻasaga e faʻapipiʻiina, o le mamao i le va lea e fuafuaina e le lautele o le plasterboame. O lona uiga, o le faʻavasegaina o le faʻataʻoto e tatau ona faalagolago i luga o le tolu faʻamatalaga.

Lua o latou o le a tu i luga o pito o le laupepa, tasi tonu i le ogatotonu. Gauai atu i se vala o se vaega o le lua nuu Muswal Opets e tatau ona taoto i luga o le tasi talaaga ma o latou pito (lea e taua pe a fai o le faapipiiina galuega).

O lona uiga o le faʻapipiʻiina o mea faʻapitoa o loʻo faia mai i soʻo se puipui, lea e faʻapipiʻi ai se puipui o le puipui, e faʻapipiʻi i le puipui e le tagata lava ia. O se mai lea e tolopo ai le 60 sene contimita (laupepa o lau) i le itu faafeagai. O nofoaga nei mo le faʻapipiʻi o fata i le taualuga ma faʻafiafiaga.

Faitotoa i le vasega

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le Planterboard - sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga

Faʻafefea ona fai se vaega ma Mrwall - Faʻatulagaina o se faitotoʻa

I soo se vasega o loʻo e manaʻomia se faitotoʻa. O le faʻapipiʻi faitotoʻa o le faitotoʻa o le sili atu ona utaina, o lea e tuʻuina atu le latou faʻapipiʻiina se uiga faʻapitoa.

  • Muamua, o faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻiina e le fata i le amataga.
  • Lua, e manaʻomia le faʻapipiʻi i se pa laʻau o loʻo tuʻuina i totonu, ma o loʻo faʻapipiʻiina i totonu o le tagata lava ia.

TAUA! O le tele o le laupapa e tatau ona saʻo e fetaui ma le tele o le tatalaina o le faʻamatalaga o ia lava. O le faʻapipiʻiina o tagata faʻatau e sili ona faia i luga o le itu o fata.

O le faitotoʻa e tatau lava ona faia e le satauro, lea o le a faʻailoa ai le maualuga o le faitotoʻa. Ina ia faia lenei mea, o le a tatau ona e faia se p-mamanuina mamanu e te manaʻomia e faʻapipiʻi ma saogalemu "luga". O le tulaga o le sprizlenil fata e fuafuaina e ala i luga o le laulaufaiva lautele.

Tusitusiga i luga o le autu: seevae pe a taoto se laumei: Faʻafefea ona aveese?

Afai ua filifilia e faʻapipiʻi le Tagavai ma le Arch, o le fauga o galuega e faʻapipiʻiina nai lo le kolosi. O le a tatau ona faia mai le tutusa talaaga, ae i le taimi lava e tasi e tetee atu ai i le fetuunaiga.

I mataupu faavae, e leai se mea na tupu i le fale gaosi. Ina ia faia lenei mea, o le a tatau ona e tipiina se tamaʻi taimi o talavou i le talaaga, i luga o tuaoi o le elemene o le a amata i le pipiʻi (mo lenei mea e mafai ona e faʻaogaina ai seleulu mo uamea).

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le Planterboard - sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga

Tatala le tatalaina o le laupepa

A maeʻa lena mea, e mafai ona faʻasaoina ai soʻo se taimi e fausia ai le tagata. E taua aua le faʻalavelaveina le faʻamalosiʻau o le mamanuina o le atofaina. E ui lava o le pamane ia lava o le a faatupuina le malosi ma le malosi, e leai se mafuaaga e popole ai.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Faʻapipiʻiina le faitotoʻa i totonu o loʻo i totonu o le Drywall vaega
  • O le fea talaaga o loʻo manaʻomia mo ni vaega mai le laupepa

Faamalama ma malutaga i le vasega

O le vasega ma pupuni o se faigofie mamanuina. O mea uma e faia e le tutusa tekonolosi. O le faʻamalama matala e faia e le faʻaupuga faʻafanua, o loʻo faʻapipiʻiina i le va o fata.

O le faigofie tele auala e fausia ai le faamalama o le mutia e lua crossbars i le va o le latalata latalata, ae o le faamalama e masani ai i le lautele (60 centimita.

Ina ia fausia ni faʻamalama laiti, o le a tatau ona e faʻapipiʻi ni vaega laiti o polofesa i le va o le satauro, e fetaui ma le mamao i le va o laina i le va o laina i le va o laina i le va o laina i le va o laina tafailagi. O lenei sauniga e mafai ai ona fausia ni vaega ma le aofaʻi o faʻamalama o faʻamalama o loʻo mafai ai ona e fesuiai o le tino atoa.

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le Planterboard - sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga

Filifiliga, pe faʻapefea ona faia lelei le faʻasologa

A o le vasega ma fata, e tatau ona maitauina o lenei mamanu e tele sona faigata i le faʻataunuʻuina, lea e faʻalagolago i le faʻatulagaina o ia lava. O le mea o le fata ia o ia lava e mafai ona faʻapipiʻi ma tautau.

O le mea lea e tatau ona e soloia ai pe a galue. I lo tatou mataupu (vaega faigofie) o le a sili atu le tautau ma le tautau toega o le a sili atu ona talafeagai, e leai se manaʻomia o le suia o le mamanu.

Afai o le fesili o loʻo i ai i se auala e fai ai se vaega o mea lelei i se fale mautotogi i totonu o fata ma fata, ona e tatau ai ona faʻaleleia le faʻavae atoa.

  • Muamua, e tatau ona faʻalauteleina le vaega pito i lalo o le Vaega.
  • Lona lua, e i ai le manaʻomia le faʻalauteleina o le ogatotonu itulagi.
  • Lona tolu, e tatau i ē ona atoatoa le atoatoa ma le auai o puipui o le a fuafuaina.

Mataupu i luga o le autu: embroiderry crosscapes o lapopoa tele lapoa: polokalame mo le saoloto, sami ma taumalulu, wastc, seti mo le tautoulu, taumafanafana

Pau lava lenei, e faigata ia lenei mea, o le mea lea e le tatau ona e taumafai pe a fai o le tala o le tala o le tupe maua mo faataimi.

KVOOVOVENAYNAYA VAEGA

O nisi taimi o tagata leoleo e tuʻuina atu i le potu le masani ai ma sili atu le sili atu, faʻapipiʻi vaega, o vaega o loʻo fesoʻotaʻi i se tulimanu. E toʻatele e foliga mai o lenei faʻasologa o se mea e sili ona ese mai le tasi muamua.

Leai se mea e pei o lenei, e taua le fuafuaina o le faaputuuina o le pa lava ia lava. O isi mea uma e le ese.

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le Planterboard - sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga

Tulimanu vaega

Afai e faigofie, o le koluse o le vaega o loʻo fuafuaina i luga o le taualuga ma luga o le foloa, e tusa o mea faʻapitoa o loʻo faaputu mai. Nei i le va oi latou, e pei ona masani ai, racks faapipiiina.

TAUA! I le itu o le suia o le vasega, o lona uiga, o loʻo faʻapipiʻi ai vaega e lua i se ituʻese (o le vaega tele e le afaina) .

O aso nei, e masani lava, na amata ona faʻaaoga e tagata mamanu i ni vaega ma se vavae, o le vavaeeseina o le avanoa e ausiaina e le au masani masani, o se ituaiga o mea fou i le Conveginers O le moni, o le tau o lea tulaga o le a sili atu lona maualuga.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Teuteuga nofoaga sima
  • Faitotoa mai Mrwall
  • Puipui puipui ma o latou lava lima

Cractic stred plasterboard

O lea la, matou o alu atili, taliina le fesili pe faʻafefea ona fai se vaega o le patipati ma ou lava lima. O le vaega lona lua o le tipiina.

I mataupu faʻavae, o lenei faiga ei ai sona faʻamatalaga faʻavae. O lona uiga, o laupepa faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa ma faʻapipiʻi e le tagata lava ia.

Faʻafefea ona fai se vaega pito i luga o le Planterboard - sitepu-faʻatasi-laasaga faʻatonuga

Faʻafefea ona fai se faʻavaʻa mo vaega mai le sima o loʻo i ai - faʻamafanafana pepa

Ia, afai o le mamanu atoa na o le folasaga. Ae afai o le fofo e i ai se paga o faamalama o loʻo faʻamalosia pea, ona manaʻomia lea e tipi laupepa i le tele.

E le faigata uma nei mea, ae e tasi le manatu e popole ai i toe toe vaega o mea. O le a mautinoa lava, ma o le auala lea e te malamalama ai ia te oe lava, o le lomiga o le faasaoina.

Ae leai se mea e mafai ona fai e uiga i ai. E tatau lava ona e faʻatau se numera o mea o le a fetaui ma le vaega o le mea o le mea.

O lea, o le a foʻia mea uma o le a toe foʻi i le sikuea mita o le pito o se tulaga o soʻo se vaalele. I le faaopoopo atu, i itu uma o le faatuina, o se aofaiga o mea o le a faapipiiina.

Faaiuga i luga o le autu

Lenei tusitusiga e tatau ona mo oe o ni faʻatonuga mo le faʻaaogaina. O Ia lea e tali le fesili pe faʻapefea ona fai ni vaega o loʻo fai ma lima o o latou lima.

Ae afai e te le malamalama i se mea, o lea i luga o le itulau na matou patino ai tuu ni ata ma vitio. O lau fesoasoani lea.

Faitau atili