Tile fala i luga o le fola

Anonim

Tile fala i luga o le fola

"Tile Roug" - masani lava, o le mea lea, vaʻai i le pepa teuteu o le faʻamauina o le faʻavae o loʻo feagai ma. Tele taimi, o le kapeta carrac kapeta o loʻo faia saʻo i le ogatotonu o le potu, ma siʻosiʻomia mai itu uma ma isi mea ese fafo. O nisi taimi e tu i tafatafa o le faitotoʻa faitotoʻa poʻo nisi o tulimanu. Ona o lona lanu lanu, mamanu, teuteu poʻo le tino, o se vaega tele o se vaega o loʻo faʻamalamalamaina mai i le fola o le fola.

O le a le mea e fai e ni mea taua? Muamua, ma teuteuga manatu o le vaaiga. Sima sima o le leaga o le leaga e mafai ai ona e faia e le masani ai ma sili atu le matagofie.

Lona lua, zoning . O le fala e faʻamamaluina lelei le vaega o loʻo manaʻomia i totonu o le vaega o se vaega e tasi: Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona ou faʻailoaina, o le alavai i le faletaele, ma isi.

Tile fala ma lona siosiomaga

O le fala e mafai ona faʻafefe i totonu o clamic ma laupapa (poʻo le mea ua maeʻa) faʻaumaina mea.

Sauni e tuʻufaʻatasia se paʻu paʻu e faʻapipiʻiina poʻo le paka sima, e tatau ona e amataina se agavaa agavaa. E manaʻomia le fuafuaina o le faiga ina ia e lua mea e lua o loʻo iai i se tulaga e tasi. E i ai le avanoa o le a manaʻomia e faʻaaoga ai se mea e le masani ai "gaʻo" vaega o le tufuga faʻapipiʻi pe, i se isi itu, ma manifinifi. E le manaʻomia le siitiaina o le tulaga o le vaega o le laumua poʻo le laupapa ma ni vaega faʻaputuga o loʻo suia. Aua e mafai ona mafua ai le fola.

Tile fala i luga o le fola

E tusa ai ma le tekinolosi, e matua faateleina, muamua o le faʻamamaʻe uma o le tinoʻei, ona faʻatulagaina lea o se folasaga poʻo le taʻele taʻele.

Tile fala i luga o le fola

O le a le faaputuga o se fala mai fafo?

Mai moskaic. Laʻititi sima faʻataʻamilomilo teuteu fola i faletaele ma faletaele. I le ala i le ala o le ata o Mose e mafai ona avea o se tutusa ma le tutusa ma tutu i fafo. Ina ia mafai ai e le sone matagofie ona o i luga o le foloa eria, aulelei ma foliga.

Tusitusiga i luga o le autu: E maeu le faigofie ma faigofie ona faia se fusi mo pupuni ma ou lima lima

E ui lava e mafai e le Rusac Rug ona avea ma matagofie uma ma lua-lanu ma le teuteu-puao.

Tile fala i luga o le fola

Mai le faaputuga ma isi tulaga. Fausiaina mea o le i fafo "Rug" e mafai ona sili ona ese (pe sili atu ona tutusa) mai le autu autu. I le "vaega" sa ofoofogia, o le a aulelei le suia o le faataatiaga o fusi. A faʻapea foʻi le vaega o totoe o le faleʻaiga, o le vaega ua vavaeʻese e mafai ona faʻatulaga i se tulimanu. I se faʻaopopoga, e sili le faia o le maʻanu o le a faʻamamafaina ai pito o le fala.

Tile fala i luga o le fola

Mai le manifinifi ma le mamanu. O ia "Mats" e matua lauiloa ia ma taʻutaʻua. Ma latou foliga masani ona pei o kapeti masani, ma le le faʻafefeteina poʻo le pa puipui.

Fausia i latou e masani ona i le Moroccan po o le Mekisiko pou.

O lenei foloa teuteuga o se sili sili ona lelei o nofoaga, mai poʻo fea o nisi taimi e te le mafai ai ona vaʻavaʻaia. E masani ona faʻaaogaina i le potu, e laititi tele i totonu o faletaele ma umukuka.

Tile fala i luga o le fola
Mai le taʻele o se eseʻese ituaiga. O le fola ma se talepele e mafai ona teuteuina i se fala o sikuea, hexagonal, cellular ma isi nonoa. Lenei, e pei o le faʻamatalaga ma le maseic, o le faʻamamafa o loʻo i luga o le eseʻesega o le le o se lanu e tele, ae o tusitusiga.

Mai le faaputuga o eseesega eseese. Mo le fala, o le monochrome ti e masani ona faʻaaogaina lelei. Ma o le a ia faia ina ia faamamafa atu i le aluga o lona lanu iloga e iloga i tua atu o isi vaega o fafo. Aua e oʻo foʻi i le tele o le faʻamamafa, e mafai ona atagia mai o tatou togafiti ma se tuaoi mo Mose.

Mai ie faapitoa. I le tele o chramic o loʻo iai o loʻo i ai ni faʻailoga iloga, tutusa ma le sitaili o le vaega o totoe o le kafela. Atonu foi o se metotia faʻapea e ono faʻasaina tele ai, ae faʻatuatuaina atoa. I foliga ma Gamma, o le fala o le a fefiloi i le tele e mafai ai ma le fola autu teuteu.

Tile fala i luga o le fola

E tele suiga eseese o loʻo tuʻuina mai i lenei tusitusiga, e mafai ona tuʻufaʻatasia i le tasi "Thai": Mo se faʻataʻitaʻiga, o le nonoa ma se tasi paolo eseese o le a tuʻufaʻatasia e vafealoai.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o pepa puipui pepa

Tile fala i luga o le foloa ata

Tile fala i luga o le fola

Tile fala i luga o le fola

Tile fala i luga o le fola

Tile fala i luga o le fola

Faitau atili