O le a le mea e fai ai fale meafale, o ona eseese ma ata

Anonim

O le a le mea e fai ai fale meafale, o ona eseese ma ata

O mea taua a le Kapeneta Anapo ai, o ai lona ata e te vaʻaia i totonu o nei mea, ua tele manaʻoga i tagata faʻatau. Lenei ua tatau ona o lona faʻatatau i lona manaʻo, aoga, faʻapea foi ma fafo matagofie. Sei o tatou talanoa e uiga i lenei ituaiga meaafale i nisi tulaga o mea, o le a matou faamatalaina lona malosi ma mafaufau i ituaiga eseese.

O le a lena?

O le a le mea e fai ai fale meafale, o ona eseese ma ata

E toatele e fiafia i mea na tutupu ai le kapeti ma le mea e 'ai. Ia, e le aoga le aoga, ae ia manaʻomia e aʻoaʻo e uiga i lona aano.

O le mea lea mo modular meaafale e aofia ai le vaega autu - le pusa. O lenei pusa e faia i le faʻaofuina ma mea faʻa-laina, ma o le puipui pito i tua o loʻo faʻapipiʻiina pe tuʻi i fao.

Ina ia malamalama lelei i lenei mea, ave se auala faigofie mai lau kapoti po o le desktop. Ua faamuta lava. A e faʻapipiʻi i faitotoʻa i se ata o se ata, matou te maua se ituaiga o le kapeteni kapeteni. O le aano lena o mea fai fale ma fale. E mafai ona i ai le tele o foliga ma tele.

Mea mo Faletusi Meafale

O le a le mea e fai ai fale meafale, o ona eseese ma ata

Ia tatou talanoa nei e uiga i mea na totogi a le Ekalesia mo le potumoe e mafai ona gaosia. Afai e te filifilia, matou te fautuaina oe e ave le fesili o le lelei. O le mea lea, seʻi lava o le tolu o ituaiga eseese o mea.

  1. Chippobboard ma le veneer coating. O le aso, o ia tuʻufaʻatasiga o mea e tele e taʻutaʻua i le gaosiga o le kapeneta meafatu. I le ata e mafai ona e vaʻai pe faʻafefea ona maua ni mea manaia o oloa e maua mai i foliga ma lapoʻa na faia i luga o le faavae o le chippobboard. O papatusi na fausia e 'aina tuʻu saʻo i le tulaga o le fale aʻoga. Lauiloa o loʻo faʻamatalaina e le tau avanoa ma le saogalemu, faʻagaioiga o uiga mo se taimi umi. Ma le isi, o manatu na faʻataʻitaʻi na aʻoaʻo, o ai na aʻoaʻoina le auala e tuu atu ai i se tulaga lelei ma eseʻese.
  2. MDF. E le aoga le itiiti ma le agavaa, eleeleanuʻu o mea totino, na gaosia i luga o le faavae o mea faapena e pei o MDF, e maua. O le fiberboard lea. O lenei mea e tutusa ma le laupapa, e iloga i ona uiga lelei uma. Na o le pau le mea leaga o le faʻaaogaina o le formaldehyde paluga. E manaʻomia lenei mea mo le gaosiga o meaafale.
  3. Trees vera. O le filifiliga sili ona lelei pe a filifilia se mea o mea fai a le kapeteni, o loʻo lelei le lelei, siosiomaga faauo, fafo matagofie. Posora, 'oak, Beeh, Alder, Burch, ua tele mea e fai e fau ai meaafale. O se tulaga masani ma lelei uiga na faia ai le Kapeneta meafale mai lenei ituaiga e sili ona taugata ma le mafai ona maua i le tele o tagata faatau.

Mataupu i luga o le autu: Patchwork Manatu mo musumusuga: Ata, Thatthes o Pitck Profick Suelo ma le Quiltings, o manatu o le Tausaga Fou mo le fale ma o latou lava lima, vitio faatonuga

Ituaiga o kapeneta meafale

Ina ia piki mo lou potu moe, o se potu fale poʻo se fale faigaluega a le Kapeneta, e tatau ona e aʻoaʻo e iloa ai ona manatu.

I aso nei, e tolu ituaiga eseese o meaafale a le Kapeneta e iloga:

  • Modula faiga;
  • Afi;
  • Oloa e oka ai.

Seʻio tatou manatu o ituaiga eseese taʻitasi e faʻaalia ai a latou mea ma lelei mea ua i ai.

O le a le mea e fai ai fale meafale, o ona eseese ma ata

O le a le mea e fai ai fale meafale, o ona eseese ma ata

O le a le mea e fai ai fale meafale, o ona eseese ma ata

O le a le mea e fai ai fale meafale, o ona eseese ma ata

O le a le mea e fai ai fale meafale, o ona eseese ma ata

O le a le mea e fai ai fale meafale, o ona eseese ma ata

Modur faiga

O nei kapeteni meafale e eseese poloka modules. O le mea manaia o latou o modules e mafai ona tuʻufaʻatasia ma tuʻu e pei ona e manaʻo ai. E leai ni faʻatapulaʻaina o iinei, lea e faʻatagaina ai oe e fatu se mea sili ona lelei i luga o le potumoe.

E fiafia tagata atamamai i ni vaega taua a le modularm of ailt mea:

  • Tau maualalo. Lea e mafai ai ona e faʻatau atu i tagata uma e manaʻomia se mea fou ma taugofie. I le taimi lava e tasi, o le lelei o loʻo tumau pea i se tulaga faʻaaloalogia;
  • Le mafai ona suia le fuafuaga fuafuaga. Modules mafai ona siitia ma fuafua pe a e manaʻomia. Se mea ua fufulu, o se mea faaopoopo. O le iʻuga, o se sili ona lelei, o loʻo i ai mai le poloka poloka modules na faia.

Ulu

O lenei ituaiga kapeteni meafale o se muamua tuufaatasiga o vaega tau tupe. O aso nei, tagata gaosi oloa e manaʻomia le faia o seti, o mea faigaluega o loʻo faʻamaonia ma faia i se faʻapitoa faʻatonuga, ma se lanu lanu teuteu paleti.

O le ata faapena o le meaafale autu e tatau ona gagau le ulu i luga o le sailiga ma le tuʻufaʻatasia o elemene - moega, o le kapeneta, o le fatafata, ma isi

Ua maeʻa ona faʻamauvae i luga o le tasi faleoloa e faʻatau ai ni mea taua uma mo le mamanu o le potumoe, o se potu malolo, o se tamaititi poʻo isi potu. Ae faʻatau mai le ulu ulu ma le mata i le afioʻaga o totonu i le lumanaʻi tausaga.

E iai tulaga na faʻatau ai mea faʻatamaau, ma i le tausaga e toe faʻaleleia, ua suia le fola, ua suia ai le puipui. Ma ua latou toe o toe fealofani ma meaafale, pei lava o taimi muamua. O lea, toe faaliliu muamua, ona faataunuu lea o afi.

Mataupu i luga o le autu: Atiaga tekonolosi

E okaina

O lenei ituaiga o kapeneta meafale e manatu lelei mo i latou e le o mautinoa i totonu o latou lava '' ia o se mamanu, ma suia uma popolega i luga o tauau oloa.

I lea tulaga, o le fale gaosi poʻo le faleoloa faʻagaioiga mai se tagata gaosi oloa e maua ai lona faʻapitoa e faia ai le tulafono talafeagai e faia ai ni tagata faʻatau, suʻesuʻe o latou manaʻoga ma manaʻoga. Faʻavae i luga o faʻamatalaga na mauaina, o le muamua tusi faʻasino ua faia. O loʻo faʻaalia i luga o pepa, e ui ina ua faʻaopopoina le faʻaaogaina o le tomai o le komipiuta.

O nisi kamupani e tuuina atu tulaga o loʻo tuʻuina atu i le faataamilosaga o lou potu, ma e mafai ona e vaʻai mai itu uma, pe faʻapefea ona foliga o le potu i lalo o le faʻasologa. E naʻo le faʻamaonia o le poloketi, ina ua maeʻa le falefaigaluega o le a amata ona faʻatino.

Pau lava le mea na tupu ae ua taua tele i lenei ituaiga ituaiga o le kapeteni meafale o lona tau. Ole filifiliga sili ona taugata lea i latou.

Vaega o filifiliga

E le lava naʻo le faʻasino atu le ata e te fiafia ma maua ai se pusa tutusa. E manaʻomia le tuʻusaʻo i le fesili o le filifiliga i lea taimi o le moega, o le kapeneta, o le fatafata na faʻafetaiaʻia ai au manaʻoga ma uiga o le fuafuaina fuafuaga.

O le tino e aofia ai mea uma vagana ai meafale sili ona tuanai. Matou te ofoina atu ia te oe ni fautuaga autu o le a fesoasoani ai le tino filifili i luga o le faʻatau.

  1. Galue. Na tuʻuina e se tasi le tulaga muamua i totonu o tapulaʻa o filifiliga, o isi o le a faʻaleagaina le galuega a le maualalo. Ma le lona lua iinei e sese. Faʻaaoga se mea tele, aua afai e matua matagofie le kapeneta e matua tele lava o avanoa, ae leai ni avanoa e tuu ai au mea uma, o le ae tatau ona e suʻea ni nofoaga eseese e teu ai. Ae a uma, o le kapeneta o loʻo i luga o le taʻavale e teu ai lavalava iina.
  2. Gaosiga lelei. Ua uma ona matou talanoa e uiga i mea, aua tatou te faʻatagaina latou ma lau lava atotupe. Faʻafaimuina pepa aloaia, faʻamaumauga i totonu o le teuina, siaki le lelei o le le gata i lea tele mea, ae o tala faʻapea foʻi ma talafaʻai.
  3. Fua. Filifili le tele o le mataupu o elemene e faʻalagolago i ou manaʻoga. Afai e te nofo na o oe, e leai ni au mea laiti, e le aoga le faʻatauina o le kapeneta tele. Mo le aiga tele, e aoga le mafaufau i le tele o meaafale, lautele.
  4. Uiga ese mai fafo. Filifili ma mea sa i ai muamua, filifili nei e faʻavae i fafo i fafo faʻamatalaga. Na o le mautinoa e tuʻufaʻatasia astthetics ma le pito i luga filifilia tulaga.

Mataupu i luga o le autu: lambonen shell: mamanu ma le laulau, gaosi tekinolosi

O Mea a le Publin O mea totino e aoga, sitiseni ma matagofie. E naʻo le tasi le filifilia o vaega ia itutino, ma afai e le mafai ona e mauaina le filifiliga sili ona atoatoa, faʻatulaga ai oe lava i lalo o le faʻatonuga.

Faitau atili