Faʻafefea ona togi paipa i le faleuila o loʻo fai ai oe lava

Anonim

Street lipea i totonu o le fale mautotogi, o nisi taimi e te manaʻo i suiga o le lalolagi, o suiga o le tele o faʻafitauli ma se aafiaga uiga ese i le iʻuga. Ile faʻagasologa o le faʻalauiloaina, o mea laiti taʻitasi e taua ma e le masani ai aulelei.

O le mea lea, amata ona toe faʻaleleia le faletaele, e aoga le mafaufau i le atoa faʻasologa o gaioiga i lalo o le mea e faʻaaoga ai paipa i lau galuega.

Faʻafefea ona togi paipa i le faleuila o loʻo fai ai oe lava

Pai

E le masalomia, o le taimi muamua na tupu o le nana lea o le mata ma le vaega o na o le le masani ai o sipai foliga foliga. Peitaʻi, e aoga le lapataʻiga uma o tagata mataituina paipa i Plasterboard, o lenei o lenei o lau faʻaleleia o lau fesoʻotaʻiga e aloese mai le le saʻolotoga.

O sitepu muamua

Faʻatonuga mo Tagata Uma Oʻo O le a suia le foliga o le potu tumama:

  • Ia e mautinoa e leai se leaga ma le suia o le paipa uma.
  • Siaki le malosi o fesoʻotaʻiga uma (pe a iai ai ai o ai lea, ona faʻafitauli lea o faʻafitauli aʻo leʻi amataina galuega)
  • Faʻamama o paipa mai le tamaiga, aveese le sasaina, tausia le tiga pe a fai e te manaʻomia e ufiufi le paipa i se faʻalavelaveina o mea.
  • I le tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi, fai se fuafuaga mo lou paipa ma fesoʻotaʻiga ma tapuni-o loʻo teu i luga.
  • A o le i amataina le faʻapipiʻiina, fuafuaina le mea o loʻo iai le nofoia o latou vaʻa, o le a tuʻuina atu i ou fesoʻotaʻiga i le taimi o faʻafitauli ma tulaga o faʻalavelave faʻafuaseʻi.
  • Mafaufau, atonu, o le filifiliga sili o le a suia i uamea paipa i ni mea polypropylene mea e le maualalo, ae e le gata i le mamafa ma le tau o le averesi ogatasi.

Faʻafefea ona togi paipa i le faleuila o loʻo fai ai oe lava

Masini o le vai paipa ma avanoa maua fua

Master po o le sitepu-i-sitepu galuega

O le lagona o paipa e ala i Plasterboard o loʻo faia pe a leai se avanoa e nana ai i luga o le puipui faʻavae i le fuafuaina o le potu, faigata avanoa poʻo le ala o le overso.

Mataupu i luga o le autu: decopupuge i luga o tioata ma ou lima lima

Plasterboard (GK) o se tulaga lautele e faigofie ai ona galue, faʻatagaina oe e fai ai ni otootoga mo le mamanu o le potu. . Mo le toe faaleleia i potu ma le maualuga heady (umukuka, faletaele, loggi) e sili atu le faʻaaogaina o se susuga o le CC (vaʻai foi o le tala e uiga i le MISDER.

Fautuaga! Faʻavasega leo i le nisholds ma plaffictions o le a fesoasoani i mea faʻaopopo, ae o le eletise eletise ma uaea e tatau ona saunia aʻo le i amataina le galuega faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona togi paipa i le faleuila o loʻo fai ai oe lava

Nicho mo le counter

Ina ia faia uma togafiti a o fausia se ata faʻapipiʻi, e tatau ona e usitaʻia i le faasologa nei:

  1. Matou te faia se faʻavaʻa e faʻaaoga se uamea talaaga e ala i le mamanuina i le nofoaga o le nofoaga o le ofe ma pipili paipa pei o se pusa (tekinolosi pe a mafai ona faia se (tekinolosi peleni).
  2. Faʻailoa le maualuga o le mamanu, lona lautele ma le loloto. Manatua o faʻavaʻamalu faʻateleina aafia aʻafia ai le malosi o le pusa ma lona malosi, o lea e nonofo ai i le mamao o le 'afa o le tasi ma le isi.
  3. Tipiina fasi vaega o le talaaga, o loʻo fetaui ma le fuafuaina o faʻavae.
  4. Matou te faʻafesoʻotaʻi le faʻamatalaga e le tagata lava ia-faʻamaonia, matua i le itu taumatau ina ia mafai ona faʻamalosia le autu i luga o luga o papa.
  5. Matou te faʻataʻimau le faʻavaʻa o le 'au e puipui ai ma le fao ma le ola, e le mafai ona faʻatagaina ma le faʻatagaina o lona suia i tua atu o elemene.
  6. Matou te faʻatinoina le fua o le uʻamea fausaga ma tipi ese mai le Dreatwall of the Defecece.
  7. Freaky tagata-tausi magesm faʻapipiʻi i faʻamatalaga i luga o le itu i luga.
  8. Matou te faia se tasi pe sili atu pu mo le toe teuteuga o le faʻamalama i le nofoaga o alia ma fesoʻotaʻiga.
  9. O le tulaga mulimuli e tautua o se tapimoia ceramic o sisitema. Afai o loʻo e faʻaogaina le palasitika panels e pei o le faʻaumaina, ona le manaʻomia lea o se mea.

Vaʻaiga vitio ma le laʻasaga i lea laasaga-laʻasaga faʻamatalaga o le galuega faia o le a fesoasoani ia te oe e sili atu le mafai ona faʻatinoina le galuega i luga o le lalataina o otaota ma paipa.

Faleoloa i luga o se tusi

Faʻalauiloaina o le faʻapotopotoga i le faʻapotopotoga ma faʻapipiʻi o le pusa i lenei tulaga ua maeʻa. O paipa o loʻo nana ma teuteuina i le laupepa, ma e tatau ona e galue ma galuega fatu - faʻalelei lelei. O luga o le vaipuna o le faletaele e tatau ona faigofie ona faaleagaina i le susu susu, o lona uiga o le cerarac glazed buile e mafai ona avea ma sili sili ona lelei filifiliga.

Mataupu i luga o le autu: Matou te faia ni auupega mai le palasitika fagu mo le foai

Faʻafefea ona togi paipa i le faleuila o loʻo fai ai oe lava

Faatisinaina Nichhe mo faleuila

Afai e te manaʻo e faʻaopopo ni metotia o aso nei i le mamanu o le faleuila, ona o le faʻapipiʻiina o le pusa e mafai ona mafaufau i luga o le faʻavae ma le maualuga o le a fata mo vailaau ma faleuila.

Faaiuga

Mo nisi tagata, e toʻatele tagata e manatu e le aoga le laʻasaga ututuu, talu ai pe a talafeagai ai, o le a le mafai ona oʻo ia i latou. Ou te manaʻo e talitonu ua matou taʻulafoaʻiina oe. A oe matauina, nana paipa, o le a le o le a faigata le avanoa ia te i latou. I mea uma, o le mea autu o le avea ma manaʻo, ma mafai lava ona e mauaina fautuaga i luga o soʻo se fesili i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faʻafefea ona togi paipa i le faleuila o loʻo fai ai oe lava

Paipa o le tautau i lalo o le plasterboard - ata

Lelei toe faaleleia!

Faitau foi le tala "faʻafefea ona tapuni le maa o le plastersepseti e aunoa ma le leiloa o le vevela i totonu o le potu."

Faitau atili