Bastin Faʻamaeʻaina: MOSACEIC MA LE TAʻITAIGA FAʻAFETAI TELE

Anonim

O se vala o le galuega i le sailia o vaitaʻele o le manaʻoga e tatau ona amanaia tuutuuga o le taotoga o le tauina. O le ofutino e tatau ona tatalia vai omiga ma fesoʻotaʻiga faifai pea. O se manaʻoga faʻapitoa o le filifiliga o mea faʻasoa.

O le kulimi mo le faʻapipiʻiina o laʻau i le vaitaʻele ua filifilia eseese. E iloga ona iloga i se vaega faapitoa ma vai tetee. Sili ona matou talanoa e uiga i Polymer Sauniga saunia-faia fefiloi. I se faʻaopopoga, e aoga le mafaufau e tumau le tele o le tino pe a maeʻa ona faʻauiga ma le faʻatau. E tatau ona le toe mafai ona malamalama i le mausa ma le le fiafia

O le feagai ma mafai ona tuʻufaʻatasia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pito i lalo o loʻo tuʻuina mai i luga le loloto o lanu o le loloto, ma pa ma lata fogavaa - paʻu. Ua tapuni foi nofoaga faafiafia. O le filifiliga e faʻalagolago lava i luga o le Promple Progegner.

Bastin Faʻamaeʻaina: MOSACEIC MA LE TAʻITAIGA FAʻAFETAI TELE

Masani lanumoana lanumoana-lanumoana ines

Faavae

A saunia se poler mo le faʻatulagaina o pouleiʻe, e lua auala autu e faia: osofaʻiga ma le gata. Lenei o le a faia se suauu gaʻo ma puipuia le malaia o sima i lalo o le faʻamalosiʻau o le vai.

Mafaufau i tulaga tulaga ese. Tele vaitaʻele o loʻo siʻomuina le malologa poʻo le tuʻu ese o le pesini tu. Ina ia feagai ma le ogaumu o le feagai ai ma le faʻapipiʻiina, ma o le kulimi na faʻaumatia i lalo o le maualalo e manaʻomia e aumai le faʻavae i le lelei. Mo le ogatasi, eseese tuʻufaʻatasiga o loʻo faʻaogaina:

  • Sima. O se tala leaga lea e ave ai le leaga tele. I le fausaga o faʻapipiʻi foliga o le vaitaʻele, atonu e i ai ni mea sese, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻanoanoa poʻo manuʻa na totoe peʻa ave le galuega. O i latou o loʻo aveʻesea e ala i le faia o le filifilia.
  • Sima sima . Ua fuafuaina e fesoʻotaʻi ai le laualuga o puipui o le vaitaʻele ma lona pito i lalo. O le tele o loʻo faʻaaogaina ma le spatula pe a maeʻa muamua-muamua. E sili le faʻaaogaina o faʻavae o faʻafitauli.
  • Polymetized steared . O le vaega mulimuli lea, e filifili ai. Ona o le iai o tagata livi ma polymer e ita ai, e oʻo lava i laiti faʻaleagaina ua aveʻesea ma faʻaopoopo puipuiga mai le vai.

Mataupu i luga o le autu: Manatu mo le teuina o fualaʻau, uila, Skis ma isi mea i luga o le faapaologa (30 ata)

Bastin Faʻamaeʻaina: MOSACEIC MA LE TAʻITAIGA FAʻAFETAI TELE

Sima vaitaele e survelite tekonolosi

O le taimi lava e mafua ai le susu o ia lava o lona uiga o le faʻaaogaina o ata tifaga ma suavai binumen mea. Ma le latou fesoasoani, e le aofia ai le susu i le fausaga o se malae. Shakes ma sui o le malō. Muamua, o le ata tifaga ua tuu, e masani ona tumu i se fao, i luga o le bitmonis poʻo isi mastic i le 2 o loʻo faʻaaogaina.

O le isi mea asusisi a le ausator o le a tautua ai le kelu.

Naʻo le faʻamamaina o le sima ma le sima, ma le propssic ma le Primer calliction, o le taʻoto ua faia.

Filifilia Fauiaiga

O lenei o mea lava e sau i luma. Muamua mea, e fesoʻotaʻi ma le ata faʻapitoa. Ina ia taui ai le mamafa o le vai i le ta ufiufi, o le taʻele e tatau ona fuafua lelei, ae e fetuutuunai foi. O le muamua e faʻalagolago lava i le paʻu o ia lava.

Afai tatou te talanoa e uiga i se Mose, e sili le lelei le tuʻuina atu o le manaʻomia i tioata. E mafai foi ona faʻaaoga ceramics, ae sili ai le fiu mai le maʻa maʻa. Mostino o se filifiliga sili ona lelei.

Afai e te manaʻo e faʻaaoga se nonoa e ufiufi ai le vaitaʻele, tuʻuina atu i le prcelaini faʻataʻitaʻiga. Ona o lo latou tuʻufaʻatasia, o lelei le susu o le vai mafanafana ua faʻamaulaʻia ai ma atiaʻe le atinaʻeina o fungus ua taofia. Ona o le lavelave o le feeseeseaiga o le fefinaua, e sili le faia o faʻataʻitaʻiga o tamai lapopoa.

Bastin Faʻamaeʻaina: MOSACEIC MA LE TAʻITAIGA FAʻAFETAI TELE

Filifiliga i lanu lanumoana lanu

Faasagaina le fola faataamilo i vaitaeleā, ona o le vai ma laasaga lea e faia ma se ese mea mea, mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o faigauo ma pese.

O lanu faaleaganuu e lanu uma o lanumoana, lanumoana, paʻepaʻe ma lanumeamata. E tele lava mea e tele a latou filifiliga, faʻataʻitaʻiga, uliuli ma mumu poʻo le auro. O le a le fusi e sili ona fetaui e foia oe poʻo lau mamanu.

Ma o lea i lalo o le mamafa o le vai, o le faʻauma e le tauʻape, e manaʻomia le pikiina lelei kelu. O le mea e manaʻomia e tatau ona avea ma aano o le tuai o le tuai poʻo isi fasi polymer e puipuia ai le susu susu. O le isi taua taua o le amio lelei. Faapenei, tusa lava pe a uma ona mago, taofi le mafai i le suia e aunoa ma le faatafunaga o le vaega fausaga. O lenei taui mo le taufaasese o mea i lalo o le uta vai.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mai le Orgaras Photo

Faapipiiina o le Tile

Pono Cladding Tekonolosi Onoina o eseesega faapitoa e le maua mai i luga o luga. Pau le mea taua o le lavelave o galuega. O le Tile i vaitaele e masani ona faʻapipiʻi e tusa ai ma le tulaga mataina o tulaga matata i totonu o le Seam. Faailoga e talosaga mo le faigofie. E matua moni lea o le filifilia o sone ma laina o laina.

O le i lalo o le pito i lalo e faia mai le ogatotonu. E manaʻomia le alu i se auala o le matai o loʻo alu ese atu i le le togafitia i luga. O le faiga e alu i le tele o aso. O le kulimi e faʻaoga i le sima, ona tuʻu lea i luga o le paʻu. E tatau ona feagai ma le Saina ma tuu le ofuvae ma satauro. O le KLUE o loʻo faʻaoʻo atu i luga o le anala ua aveʻesea seʻi vagana ua 'aisa. Ma o le a le galo foʻi i le mea foʻi lea e manaʻomia ai e lenei mea ona manaʻomia le fai fua.

Taoto

O le teuteuga o le pov mosaic e sili atu le faia i itu ma vaega o loʻo faʻataʻamilomilo i luga o le vai. O le tekonolosi o lana faʻapipiʻi ua sili atu nai lo le tulaga. E aoga le matauina o foliga faapena ia Mose pei:

  • teuteuga;
  • Chips e tuʻufaʻatasia i totonu o le matrix;
  • manaʻomia se tamai vaega o kelu;
  • Mafai ona fetaui i vaega o soʻo se ituaiga pepa.

O le feagai ma le taliga o taliga o pa o vaitaele e faia e sone eseese. Mafaufau muamua ina ia o le tasi fasi fasi fasi o loʻo i luga o nofoaga vaʻaia. O le kulimi e apalai i le sima, ma feagai ai ma le feagai. Afai o loʻo taofi le auvae i luga o pepa, o le fola e faia e Tiles lalo ifo o le kulimi. Seʻi vagana lona aveeseina, o le pito i lalo e le gata o le matafaioi a le fesootai, ae puipuia foi le mea.

Bastin Faʻamaeʻaina: MOSACEIC MA LE TAʻITAIGA FAʻAFETAI TELE

Matamata le itu ma lalo o le vaitaele

Ona o le mea e tele ai e tele na maua, o le ai ai le tele o le tele o le taimi i latou galueaina. Ae o ia ausilali fesoasoani e mafai ona avea ma se teuteuga atili.

Tapuni tapuni

O le a le ituaiga mekasini o loo iai polofesa? Talu mai lenei ituaiga o le susu, oe tatau ona filifili ni vai malolosi tumau. E mafai ona e faia se mea tuai, ae o le epoxy grout o le a sili atu mo le vaitaele. O loʻo iai le faʻamaloloina o loʻo faʻamamaina ai pe a maeʻa faʻamago ma aua le faʻamutaina ni lutila mataua, puipuia le kulimi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili le sili le faletaele o le taʻele

Bastin Faʻamaeʻaina: MOSACEIC MA LE TAʻITAIGA FAʻAFETAI TELE

Gagaung nims

Golatu o le susu ma le teuteuina auala. Faʻaaoga le au paso ma le faʻaopoopoina o sequin. O ia feagai ai ma le ofoofogia.

O le tele o galugala na faia saʻo i le ufiufi i latou. Taumafai e aua le pisia le nonoa. E mago i ni nai aso. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le tafi atu i le vaitaʻele i se taimi seiloga e maeʻa le kulimi. Ina ua mavae 2-3 vaiaso, sasaa le maelega vai ma fiafia i le iʻuga na faia e le galuega.

Matou te fautuaina le matamata vitio:

Faitau atili