Foliga o le faʻataʻamilosaga pito i luga o Faneur ma Chippobboard

Anonim

Plywood, OSB, Chipboard ma isi ituaiga tutusa e faia i luga o fafie i le ituaiga o chips po o chips, tuufaatasia mausali. I lenei tulaga, o itu e uiga i le taua o mea e aafia ai le metotia o le setiina o le tinei e tatau ona iloga:

  1. Faʻamavae maua ai le malosi uila sili, ma faʻaititia lona susuʻai tomai. I nisi tulaga, e mafai ona fai e aunoa ma le Sydro ma Spreazoperation, ae o le vaega lava e tasi e faʻaititia ai le faʻapipiʻi o le tau. O le mea lea, o le faʻataʻatiaina o fuʻa i fafo atu i luga o le OSB poʻo Paneur e le mafai i le auala masani.
  2. O le mea e aofia ai vaega tetele, ma o lea, e tutusa lelei fanua laupapa. O lona uiga, ma le faʻateleina o le supomaiga o le ea, e fuga, ma ma le paʻu - e soli. O lea, o le tauina soo i galuega. E ono aʻafia ai le tulaga o le taʻele lea e oʻo foi i lona faʻaumatia.

Faʻafefea na kopi le paʻu i luga o le foliga poʻo le laupapa? E mafai? O tagata gaosi nei o fale o fale ua uma ona tausia le fofoina o lenei faafitauli. Ina ia faia le feagai ai o se fuafuaga faapena, o le ae manaʻomia se mea faʻapitoa, o nisi mea fesoasoani ma onosaʻi.

Foliga o le faʻataʻamilosaga pito i luga o Faneur ma Chippobboard

Ata i le fola o le fola masini, o loʻo maua ai le OSS e ala i le faʻamutaina o fusi (e talafeagai foʻi mo Plywood)

Filifiliga o le glue

Muamua, e tatau ona malamalama i le filifiliga o le faʻamau mo le fofo ma malamalama, o le mea sili e faʻapupula ai le patele o le Plywood ma isi mea faʻapena. Mo i latou taʻitasi, e mafai ona e mauaina se ituaiga talafeagai o fofo poʻo le faʻatau se tulaga lautele mo le laʻau.

Ole vala autu o ia fefiloi o latou faʻatagaina le fetaiaʻi e fetuunai i le gaoioi o le faʻavae.

I o latou tulaga faʻavae, o vaega sili ona manaʻomia: microfiber, fiberglass, silicone, siliʻili ma isi Polyman ma isi mea faʻafeagai. Atonu e le o le suavai, ma o le mea lea e le tatau ona faʻapipiʻi le taʻele pe a uma ona faʻapipiʻi - le paluga o le a tufatufa atu i luga. Ae e le o le pau lea o mea, e mafai ona faʻapipiʻiina i totonu o le chramic trales i le chedboard.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mamafa o le tumutumu o le scivies glossy e aunoa ma vavaeeseina

Foliga o le faʻataʻamilosaga pito i luga o Faneur ma Chippobboard

E sili le faʻaaogaina o ni faʻailoga faʻapitoa mo laupapa laupapa

Mai ni faʻafitauli e tatau ona taʻua e pei ona taʻua e pei o:

  • suavai vai;
  • suavai tioata;
  • NC Trinish + Foam Chips Mousted ma Acetone.

O nei metotia e le faʻatagaina se tasi pasene e mautinoa ai le maualuga-lelei faʻapipiʻi, o lea e sili atu le faʻaaogaina o ni fefiloi faʻapitoa. I le faʻaopopoga e faʻailoa atu ai le kuliki, tele mea tautupe e manaʻomia foi.

Plywood

Talu ai o le a le mafai ona faʻamamoe ma le saogalemu le ofu faʻapipiʻi i le muamua vaega, e manaʻomia le tausia o le faʻaleleia o le faʻaaogaina o mea o lenei mea. Muamua e tatau ona e togafitia ai ma le atoʻatoa ma le vai mafanafana, tusa lava pe o susu susu-na faʻaaoga laupepa. Ina ua maeʻa lena mea, e faaleleia le kopi faʻapipiʻi, ua fautuaina e faʻasaʻo le gred o le uati i luga. Aveina le fusuʻaga i le tele o vaega. E le gata i lea o le a le gata i le puipuiga, ae o le a tuʻuina atu se puipuiga faʻaopoopo faasaga i le susu.

Foliga o le faʻataʻamilosaga pito i luga o Faneur ma Chippobboard

Plywood ma mea tutusa mea e tatau ona faʻapipiʻi lelei - o le faʻavae lea mo le maualuga-lelei le paʻu

Le isi, o loo taoto i le pamu i luga o le palu o le plywood o loʻo faia e tusa ai ma le ata masani. Mo le fetufaʻaiga o puipui, e manaʻomia le faʻasaʻoina o le tau lagolago i le taʻele o le taʻele i le taimi e le mafai ai.

O se mea taua e tatau ona amanaia pe a tuʻu se taʻele, ae faʻapea foi pe a faʻapipiʻiina le plywood lava: O mea e eseese ai le tele o le siʻotiʻomaga potu e taui ai mo le lau gaioiga. Ina ia latou le faia ni tagata palota e mafai ona e faʻatumuina sooga o le mauga o le mauga.

Chiphboard

Ia mafaufau nei pe faʻapefea ona kelu le paʻu i luga o le laupepa o le laupapa laupapa. E tele taimi e maua ai le tele o ipu mo le fola. O loʻo salati e faia i le isi itu o le lag i luga o le laʻau omea, tuua ni gase nisega i le va o vaega ma luga o puipui.

Ina ia lelei le pipili e taofi ai le chipboard ma le oneone, talu ai o le kelu e sili atu le tosoina le kelu. O mea o loʻo togafitia i le Primer. Afai e tatau, e mafai ona e faʻaseseina le maʻi poʻo se uʻamea lelei mesh. E sili le faʻalelei o le teuina o puipui. A o le i amataina le galuega faʻafaigofie, faʻaaoga se manifinifi manifinifi o le faʻapipiʻi i luga o le ki ma tuu o ia mago.

Mataupu i luga o le autu: o fale poloketi ata

Ae le i tuʻuina le paʻu i luga o le fola, e mafai ona e faʻalelei i luga o le chipboard o le gwl ipu. O lenei taimi e faʻamalosia ai le faʻamalieina, puipuia ai foliga o COCT uma i le taimi o faʻafitauli ma o le a maua ai le faʻamalieina mautinoa ma le tau o lenei mea, lua.

Osb ipu

Mulimuli ane, seʻi o tatou vaʻai ile auala e tuʻu ai le taʻoto i luga o le osb-ogaumu. O lenei mea e sili atu le leaga nai lo le malologa na maua mo le feagai ma le fale. E ui i lona malosi ma le teteʻe atu ile ono, Osb na faʻamalamalamaina faigata faigata ile faʻafouga o galuega toe faʻaleleia. Faʻafefea ona alu ese mai lenei tulaga?

Foliga o le faʻataʻamilosaga pito i luga o Faneur ma Chippobboard

O le lalagaina o ato i luga o Fanar poʻo le OSB o loʻo faia e faʻaaoga ai ni faʻailoga faʻapitoa

E mafai ona e taumafai e tuʻu le ofu pei o le foliga, o lona uiga, faʻaaoga le kulimi ma e sili ona lelei, ae o le sili sili atu o le tulaga o se isi vaega mai le CSP. I se isi faaupuga, o se sima-chip ipu o loʻo ulagia i luga o le osb i le transverse faʻatonuga, ufiufi i le papaʻu papaʻu. Faaaogaina foi le tioata vaitusi vai.

I se tulaga lautele, o auala uma e tuu ai le taʻele i luga o Fatar, osb poʻo le laupapa e pei o le tasi. I le faʻatau atu o le kelu, faʻalogo i le lisi o mea mo le faʻamoemoe.

Aua nei galo lena mea e ese le taotoga, o le taʻele o le a momotu ma gaʻu, matua mulimuli lava i fautuaga uma.

Matou te fautuaina le matamata vitio:

Faitau atili