Feagai ai ma le vai taele

Anonim

O le avanoa i lalo o le faletaele, aemaise pe afai e faʻapipiʻi i luga o le faʻavaʻa, e mamao ese mai le sili ona manaia foliga. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina le mea taugata, e masani lava o se faʻaiuga e tapunia ai lenei nofoaga ma se mea teuteu mata. I le tele o taimi, e leai se ulufafo, vagana ai e nonoa le taele ma nonoala.

Lelei o se fofo:

  • O le paʻu atoatoa e fetaui i totonu ma o le a le tulaʻi mai i fafo atu o le isi ituaiga o le gaioi;
  • Tau lava o le tausia o ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia mo ia.
  • Tasi selau pasene siosiomaga faauo;
  • le tumaoti;
  • Faaletonu ma aoga.

Feagai ai ma le vai taele

Ceramic tile e atoatoa mo le atoatoa

Taele fetolofi:

  • O loʻo faʻapipiʻiina le atoʻele i le faavae o piliki, mamago, susu-susu-seleseleina o pavō po o le bamm i poloka;
  • O loʻo tuʻuina mai e le mamanu se suʻega auseta ma le ea;
  • E sili le faia o se mata mai le tutusa mea pei o puipui.

Piliki faavae

O tulaga lelei o lenei faʻavae o le agavaʻa e taofi ai le vevela, fausaga malosi, faʻatuatuaina ma le mausali.

O piliki o loʻo faʻaogaina i le faʻatulagaina o tuʻusaʻo mamanu.

O le fola o loʻo faia i le tulaga o le avanoa o le taʻele o le taele. O le faʻavae e tatau ona faʻamauina a le itiiti ifo 2 cm mai le laupapa. E manaʻomia mo le faʻapipiʻiina o le vaalele ma o le kileʻe, aua e tatau ona o i le itu ma itu. O le laina pito i luga o pulumu e le gata ia i latou lava, ae tuu saʻo foi ma le pito o le tapu.

Feagai ai ma le vai taele

Piliki i lalo mo le feagai ai ma se fale

Ina ua uma ona mago le masonry, togafitia ma le antifoungina le sooupu ma utaina lelei. Le isi, patipati le faavae ina ia mafai ai ona maua ai se lamolemole. E faʻatagaina ni mea faʻapitoa ma le paʻu, pei ona masani ai i le taimi o le faʻapipiʻiina o auala o Cerearalic Tilla.

Palakalafa

O isi mea e fai piliki e fai ai le au piliki glc. Ma le faʻavae o lenei faʻavae o se tamaʻi tau, faigofie o galuega, laʻititi o mea ma le agavaʻa e fatu ai ni ituaiga. O le mea e gata ai e sili ona talafeagai o mea e sili ona talafeagai i mataupu na tuu ai le taʻele o le taʻele.

O loʻo faʻaaoga le laupepa faʻapitoa o le sima. O laupepa e faʻapipiʻi i le faʻaliliuina o le uamea le faʻavaʻa mai faʻamatalaga na faʻapipiʻi i le tulaga o le lau. Talu mai le mamafa o le taʻele e tele lava, ua faʻamalosia ai le mamanu i isi vaega o loʻo liua.

O le mamao e fai ai faʻamatalaga o loʻo fai i le Coincide ma le tulaga o le pa o le taʻele, o lona uiga, o le pito i luga e sau latalata i le ipu.

Feagai ai ma le vai taele

O le Tile o loʻo faʻatulaga i luga o le susu-faʻamaoniga glc

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e tutoʻatasi o se tulle matagofie i luga o faʻamalama

Ina ua uma le king le faʻavaʻa, o pepa laupepa o loʻo 'eseʻese. E fautuaina foi e tago atu i latou ma le aftispictic ma muamua. Faaopoopo e faʻapipiʻi le mea mama.

Tuutuuga o Tapunia

Faʻafefea ona tuʻu le taʻele ma pou ma ou lava lima:

  1. Togafitia le pito i luga i le affispotic faasaga i le fungi ma suia.
  2. O loʻo faʻatautaia lelei se lauʻi.
  3. Fai le faʻailoga e tusa ai ma le faʻapitoa fuafuaga.
  4. Faasai le faaputuga i totonu o le vai ma eli sina mea itiiti o kelu.
  5. Faʻaoga le fofo i luga o le laupepa nofoaga mo le nanaina o le 3-4 fafie, o lona uiga, o se vaega e le sili atu nai lo le 1 M2. Kolosi i ai ma le sheathd spatila.
  6. Faaputu le amataga mai le sili ona iloga nofoaga ma le faaputuga atoa. Faamolemole ia maitau o le faʻapipiʻi i luga o le feagai ai ma le taele ma o le puipui e tatau ona faʻatasia atoa, o lea e amata ona galue mai le laina lona lua i lalo.
  7. Oti mea ua leiloa ma faʻapipiʻi i latou. O se taʻele lea e sili atu le tuʻuina i nofoaga maʻoti.

I le taimi atoa o le faʻagasologa, aua neʻi galo le tusi mai o ni laupapa, siaki le laufanua tulaga ma faʻatutu le tutusa.

Feagai ai ma le vai taele

Feagai ma se faʻavaʻa o le taʻele o meaʻai ma aʻo leʻi faʻapipiʻiina le pipili

Faauma

Mai ia Siaki i le va o Tiles Aveesea CrossBars. Saunia se olo olopalaina o le tutusa lanu pei o puipui. Faʻaaogaina o se paʻu paʻu, faʻaaoga se laʻititi laititi o manogi i luga o le ausa ma afifi e pei o le steer o le tulaga soʻona ma pou. Faaluaina aveese. Fufulu le paʻu ma le susu susu pe a uma ona faʻasusu le uafu.

I tulimanu, i le fanua o le manoa latalata i le faletaele, o le fola ma puipui, atoa foi, ma le fofoina o sikarati ma le le-sili.

Feagai ai ma le vai taele

Tulaga mulimuli - o lapisi

O le lau i lalo o le taele mai le Tile ua sauni. Fai i ai ma o outou lava lima e le faigata. Ae i lenei mea e le mafaia ai ona faʻagalo i ai, talu ai o soʻo se ala e manaʻomia ni puipuiga puipuia.

Fautuaga mo le tausiga

I le taimi o faʻagaioiga, o le pupuni i luga o le faletaele o le a faʻaalia pea i le faʻamalamalamaina o le vevela, vevela mata, vibrasi ma faʻateʻe. O mea uma o le a afaina ai le tulaga o le talau. Muamua, ua gauai atu i le ufiufi ma sooga. E oʻo lava i le maualuga-tulaga faʻaiʻu, o le mushroom ua uma ona faia vave pe mulimuli ane. Ina ia mafai ona puipuia lona tufatufaga, faaalu mai lea taimi i lea taimi le faʻamamaina o le faʻamamaina ma toe faʻafouina le antisestic devertation. Faʻaaoga se mea fou i le vaaiga poʻo le faʻamamāina.

Mataupu i luga o le autu: O le tele o le tele ma le faifai pea o le o le a fausia se ata fou fou o se fale mo le tele o tausaga

Ina ia sefe le susulu ma le puipuiga mai se paʻu-pei, e masani ona aveese le vai mata mai le lau ma olo i le fale tausi poʻo le tioata. A faʻatino nei fautuaga, o le a le le maua ai le aufaigaluega i le aoga. O le mata na faia e ou lava lima o le a taofia ai le faletaele.

Matou te fautuaina le matamata vitio:

Faitau atili