Feagai ma le pito o le popcelain ma clinker tiles: foliga ma faauma le tekonolosi

Anonim

O le vaega pito i fafo o le fale i lenei itu e sili ona faigofie i le malosi o le dumpinity, filogia, faofaga ma isi mea le lelei. O le mafuaʻaga lena e fautuaina ai le faʻamalosia atili. O le auala sili nai lo le faʻaaogaina o le nonoa, atonu o le a le maua.

Faʻafetai i le faʻamaliega o le pito i lalo ma le popcelan panida, kuka poʻo isi mea faapena, o galuega nei e faia:

  • Aresthetics. O lenei faʻasolo e foliga matagofie ma maua ai le fausia o se vaʻaiga atoatoa. E taua le filifilia o le vitio talafeagai o pa o le fale.
  • Puipuiga mai le leaga. Puipuia le taele o le sima o le sima lea ona o le ofuina, fesoʻotaʻiga masini poʻo le tafia, faʻaosofia ai le aʻafiaga o aʻafiaga.
  • Susu. Aemaise le lelei atoatoa ma se popcesinist, o le poloka lea o le tui o le susu i le pito i lalo o le faavae.
  • Puipuiga faasaga i Fungus. Talu ai o le tulaga o le le gaoia ua faʻaititia, o le lamatiaga o le toe gaosia o le teuteuina ua faʻaititia. Ma le isi, o lenei aʻafiaga e faʻalauteleina ai faʻapitoa faʻagaioiga pe a taʻoto ai mea.
  • Vevela vevela. O le paʻu e fausia ai se papupuni mai le malulu, faaitiitia le vevela o le leiloa mai le potu ma puipuia le faapaʻu i le fale i le vevela.
  • Le supa. Dufwind leo mai fafo ona o le vaega o le fofo ma le mea lava ia.
  • Faafaigofieina o le tausiga. E sili atu le faigofie le fufuluina o le lelea nai lo le faamamaina o le raw base mai le palapala.

Feagai ma le pito o le popcelain ma clinker tiles: foliga ma faauma le tekonolosi

O loʻo feagai ma le faʻavae o le maa o le a fesoasoani e puipuia mai le tui o le susu ma le fungang

E fautuaina e faʻauma le fale ma se popcerin panio poʻo isi mea i le taimi mulimuli ina ua maeʻa le fausiaina o le fale ina ia mafai ona faʻaititia ai gaioiga.

Filifiliga o Tile

E le o mea uma o le a fetaui ma teuteu ia i latou i le faavae o le fale. Mo lenei galuega, filifili na o na oloa e i ai le lisi o uiga. O lea, o le fola e tatau ona tausisia ma le faaputuga lenei tulaga:

  • Malosiaga. Mai le agi le agi, aemaise lava i le tulimanu vaega o le fale.
  • Tetee aisa. O se mea faigaluega i fafo e tuʻu mai ai lenei manaʻoga o se tasi o le autu.
  • Maualalo le vai o le vai. Puipuia le faʻaititia o le faʻaogaina o le faʻavae o le faʻavae ma faʻaititia le tulaga lamatia o le faʻaleagaina o le tini.
  • Ultravio ma le tetee. E le mou atu i le olaga umi.
  • Laei o le tetee. Tetee atu i le lagi, o foliga mai o maosiosia ma chips.
  • Faigofie tausiga. I lenei tulaga, o le paʻu matagofie o se vaega lea e malo, atoa o le palapala e mafai ona oʻo i le mataitu. I le taimi lava e tasi, efuefu ma shalashes o le a vaaia i luga o le pupula, ae faigofie ona aveese i latou.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mea e tatau ona pupuni i totonu o le potu malolo

I totonu o mea uma, o ituaiga nei e te taua mai:

  • Popcevin maasiasi. Tumau maualalo-pore oloa. Atonu mimic maa ma isi tupe.
  • Clinker. O le faʻamalamalamaina o le Faletupe Foiles Faʻatagaina oe e fatuina ai se piliki o le galue poʻo le faʻataʻitaʻiina o le maa.
  • Se papa. Faaaogaina natura masani ma le faafoliga.

Feagai ma le pito o le popcelain ma clinker tiles: foliga ma faauma le tekonolosi

Ituaiga o le feagai ai ma mea

O le faavae

O le va o le pito i lalo o le potu ma laupapa, muamua saunia lona luga i isi galuega. Talu ai ua tatou talanoa e uiga i le omea i fafo o fafo, e taua le faʻatali mo ni tulaga talafeagai o le tau.

Muamua, taumafai e faʻamamaina le laʻasaga mai le palapala i le tele e mafai ai. I luga o le pefu o le a le alu e moe. E le gata i lea, e taua le aveeseina o matuia o le le faʻaititia o mea e faʻaaoga ai le aofaʻi o kelu.

Afai o le vaega o na o lafoina o pa ma faavae, sa leʻi faia le suavai, e manaʻomia le faʻateleina o lenei emoma. Faʻaaoga mea faʻapipiʻi ata, ae e sili atu le maua o loʻo maua ai le fiafia i le aotelega massuc. Faatasi ai ma lenei vailaʻau, togafitia le faʻavae, aemaise i le sone latalata i le eleele.

Ina ua uma ona sasaa le tele, faaaoga se vaega o sipuni. Siaki se fofo masani e faʻavae i luga o le oneone ma le sima. E manaʻomia le galue i luga o se uiga mama i luga. O loʻo lelei tele le lamolemole le faʻavae e le manaʻomia, o le papaʻu o le a lalafi i lalo o le paʻu.

Feagai ma le pito o le popcelain ma clinker tiles: foliga ma faauma le tekonolosi

A o le i uma le tatau ona faalauiloa ma saunia

Ae e te lei amata feagai ma le laualuga ma gaosia i le amataga.

Tekonolosi ua faaee

Le teuteuina o le pito i lalo ma se poletivin conyware, pipiila poʻo le maʻa ua faia e tusa ai ma se mataupu taʻitoʻatasi. O lea tatou te faʻaogaina le auvaʻa tele mo galuega i fafo, ua latou faʻateleina le malosi ma le vevela teteʻe, e aofia ai ma le malosi oona.

Muamua e te faʻaaogaina se laʻititi laititi o kelu i luga o le faʻavae. E le manaʻomia le faʻamamaina o se spalale spalale, ae sili atu pea, aemaise lava pe a faʻaaoga atoa le feagai ai. Uiga Stondwares, oomi le fofo ma tuu i luga i le itu taumatau.

Feagai ma le pito o le popcelain ma clinker tiles: foliga ma faauma le tekonolosi

O le autu autu pe a maeʻa le faʻavae o le faʻaaogaina o le faʻailoga faʻapitoa

Afai e te galue ma se falemaʻi ma tuʻu ai se polokalame faigata ma le le masani ai le aufaʻatasi, ona faʻaaoga lea o se tamai vaega o le kiki ia lava. O le piliki ua tuu i luga o le faʻavae, ma le sili atu o le fofo i luga o le pito o loʻo aveesea ma se tamai spatila.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aumaia se faʻailoga iloga i totonu ma le pupuni o le pstachio

Taulaga Taulai: Afai e te tuʻuina se poletivini, e sili atu le faʻaaogaina o se auala le mafai ona faʻaaogaina. Ae mo lau kuka kuka, tuu ni avanoa laiti o le 2 mm. O lenei o le a faia ai se manaia o le talanoaga.

Faamau

Faʻapea o loʻo faʻaaogaina le faaputuga paʻu, o le faʻamaumau o le ua leai se aoga o le avanoa. Mo oloa e mulimuli ane faamamaina e le ova i luga o tagata, faʻaaoga le tekonolosi masani. E masani, e popole i le ofoofogia o polesivin ma nisi ituaiga o mea masani. Mo se faataitaiga, maasiasi. I lea tulaga, o loʻo faʻaaogaina tele le toʻatele ma se tamai sparatuna, ona utia lea i luga o le ie. O le mea e totoe o loʻo aveʻesea ma le susu susu pe a uma ona faʻamago muamua.

Feagai ma le pito o le popcelain ma clinker tiles: foliga ma faauma le tekonolosi

Faauma

Mo oloa ma oloo asoa, o se auala o le faʻatumuina o pito i luga e le taliaina, pei ona toetoe a le mafai ona aveʻesea le ova o le lumanaʻi i le lumanaʻi. O le mea lea, o le isi tekonolosi e faʻaaoga, o le mea o le a iai e pei o se tui poʻo se taga faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina o le mea faigaluega autu, pei o le faʻatauga. I ai ma ia, o le itupa ua sili atu lona lelei ma mautu lava ia mastic, e aunoa ma le aveeseina o le palapala matautia i luga o le palapala lava Ia. Mo le osofaʻiga, faʻaaoga le epoxy resins-faʻavaeina le fefiloi.

O se tulaga lelei o le a avea ma fale tumaʻoti o le a avea ma se teuteuga moni o le fafo ma tuʻuina atu le fausiaina o se sitaili faʻapitoa ma matagofie. Mulimuli ane, e taua tele le faʻatumauina o le atoatoa tulaga o le pito i luga, a o faʻaalu mai i le taimi i le taimi e faʻamamaina ai le cotings ma le comimetic litaea i luma o le faigofie

Matou te fautuaina le matamata vitio:

Faitau atili