E tatau ona e tuu le palakapi i lalo o le pepa puipui - o se fesili e le manaʻomia faʻamaoniga

Anonim

Afai e le i tuʻu eseese pa puipui e laupepa nofoaga, o le fesili a le fasioti tagata o le a le faʻatupuina, ona o lenei galuega o le a faia lea galuega. Ae tatau le tuu o le palakalafa i lalo o le pepa puipui pe leai, ona ole tele lea e fai atu, aua o le tele o le matua matai o loʻo taumafai loa e toe faʻalelei i o latou lava lima.

Aisea e tulaʻi ai lenei fesili, aua ua iai nei mea ua maeʻa ai ni mea lelei ma lamolemole?

E tatau ona e tuu le palakapi i lalo o le pepa puipui - o se fesili e le manaʻomia faʻamaoniga

Tuu i lalo

E tolu mafuaaga:

  1. E te manaʻo pe leai, ae o le laufanua o le moa, faʻapipiʻi i luga o le puipui, o le a maua ni eseesega laiti, ae maise nofoaga o le faʻavave. Ma afai latou te le ofi, o le a le masani ai o le laufanua o loʻo i lalo o le pepa puipui o le a faʻamamaluina.
  2. Taotoe-O le a tu ai foʻi fafo o le u, aemaise lava pe a fai ua filifili e faʻapipiʻi le pepa puipui o moli malamalama i luga o le puipui. O le mea lea, e manaʻomia le faʻatusatusaina o le laupapa i totonu o le malae vaalele.
  3. Afai e te faʻapipiʻi tuʻusaʻo le pepa puipui i Merwall, ona faigata ai lea ona sui i latou pe a faia le isi toe faaleleia. Aveese ia puipui e aunoa ma le faʻaleagaina o le pepa laupapa o loʻo le mafai.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Nai lo le tuu o le palakalafa
  • Auala e Fai ai Plaster Plaster
  • E mafai ona glue puipui i luga o le plasterboard

Faʻafefea ona taofi lelei le faʻatonuga o le palakalafa o Papatusi

E toʻatele tagata e foliga mai e leai se faigata i lenei galuega. I mataupu faavae, o le. E manaʻomia le usitaʻia o tulafono mo le faʻaaogaina o le Sphiker Fofo i luga o le laupepa nofoaga ma ia amanaia ni nusipepa e fesoʻotaʻi ma le mama tekonolosi faiga..

E tatau ona e tuu le palakapi i lalo o le pepa puipui - o se fesili e le manaʻomia faʻamaoniga

Sauni i le Forty Fofoga

Filifili se spike

Mo le filifilia lelei o se vaituloto palatu, e manaʻomia le faʻalogologo i nisi fautuaga ma fautuaga a tagata faʻapitoa.
  • Afai e te mauaina le faʻailoga "mo galuega i fafo" i luga o le tali o le afifi, ona e le mo lau mataupu.
  • Ia mafaufau i le ola fata.
  • E le faʻatagaina le mauaina o mea taugofie. Tulaga lelei ma le faʻatuatuaina tupe faʻatau. I le faʻaopopoina o, faʻataupa o mea e sili atu ona taugata, o lea na sefe ai iinei - i lalo o se masalosalo tele.
  • E fiafia i le fofo, e le o se mamago mago. O le avanoa e te le o faʻamutaina ai ma le vai mago ma le suavai le palu e le tele, o le mea sese e mafai ona faʻaalia i luga o le lelei ma mea, ma le galuega faʻatino. Ma le isi, o le a le mafai ona manaʻomia le faʻaalu o taimi o le tapenaina o le paluga ma saili mo mea faigaluega (mo se faʻataʻitaʻiga, o se fale faʻafefiloi).

Mataupu i luga o le autu: o le a le faamamaina o auala i le va o fusi i le faletaele

Sauniuniga Lisi

Matou te toe foʻi mai i le fesili pe tatau ona tuʻu i luga o le laupapa i luma o le pepa faʻapipiʻi. Ma ia tatou amata i le mea moni o le laupepa pito i luga o se laualuga ua uma ona sauni i le tini. Ae o le mea pito sili ona taua, lea e atagia mai i le lelei o le faiga, e le saʻo le faʻasoesa. O le a le uiga o le?

E tatau ona e tuu le palakapi i lalo o le pepa puipui - o se fesili e le manaʻomia faʻamaoniga

Meaalofa o Plasterboard Pa puipui

O le pa i lalo o le faʻapipiʻiina o puipui puipui, pei ona taua i luga, e tatau ona lamolemole ma lamolemole. Laʻivalega laiti o laupepa ma faʻapopoleina o ia te oe lava le faʻaofuga fatu fatuina faigata e maua ai se maualuga-lelei luga. O le mea lea, o le a i ai le pamu o le poloka lea e saunia ai.

Fautuaga!

Sau i luga o le spatula i luga o laupepa o ie. Afai e te le o faʻalogo i se mama mama, ona lelei mea uma. Afai o le tatagi foliga mai, o lona uiga o le mea faigaluega o loʻo i ai le faʻavaeina le faʻaloaloa o faʻaloaloa e tatau ona mimilo.

Ae i luga o lenei, o le fesili ma tagata taʻitoʻatasi e le tapunia. Iloilo, e le o se fasimoli loloto. Afai e loloto le pulou o le pulou i le sili atu nai lo le afa o le afa, ona mafai ai lea ona tapeina se ola-ola, ma i le lima seneturi ua uma ona fafaga.

Faʻaseʻe, paolo laiti, nofoaga e leai se cardboard, e tatau ona e faʻamalosia muamua. Afai o ni lapoʻa lapoʻa e matua tele (o lona uiga o le loloto), o le a tatau ona faia lo latou faʻamaufaʻailoga i nisi vaega. A maeʻa ona mago, e manaʻomia le faʻamamaina o le fasi pepa faʻapipiʻi mai le pefu ma le palapala.

O le isi vaega o le Primer. E leai se mea e faʻasaoina ai lenei mea, o le taumafaina o laʻititi, o le tau e le mafai ona tau. O le Pridy e apalai i le puipui e masani ona fai Ma a uma ona mago, e mafai ona e alu i luga o soʻotaga faʻaaoga se mea faapipiiina a le sulfyan.

E tatau ona e tuu le palakapi i lalo o le pepa puipui - o se fesili e le manaʻomia faʻamaoniga

Stacer Serpilia lipine

I le taimi nei, tagata gaosi oloa e aumaia ai luga o le le lava o le iniseti, lea e faaputuputu i le nofoaga o soofaatasi ina ia liliu le mulimuli i le ogatotonu o le tautua. Ina ua maeʻa lena mea, o se isi vaega o le fofo i le faʻatupega e tatau ona tuʻu i le soʻotaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o se masini fufulu: Filifiliga o le nofoaga ma foliga o le fesoʻotaʻiga

Le faiga o le apalaiina o le faʻasaʻo

E pei ona taʻua i luga, o se mea faigofie lea. O iinei e tatau ona e iloa faʻavae, o lea na matou tuʻuina ai e fesoasoani i le itulau itulau. O le faʻamatalaga uiga ese lea e tali ai le fesili i le mataupu o le tala pe tatau ona tuʻuina atu i luma o le pepa puipui.

Fautuaga!

Ina ia faia galuega, filifili se nofoaga malolo mai le vaega "faʻaiʻu". O se mea lelei lea o mea e maua ai le mea e mafai ai ma le le talafeagai ma le le talafeagai le ufiufi o se fasi pepa.

Ae filifili sili atu mai le lauiloa lauiloa tagata faʻatau e mautinoa mautinoa maualuga uiga. O le tau o ia mea e sili atu ona taugata.

E tatau ona e tuu le palakapi i lalo o le pepa puipui - o se fesili e le manaʻomia faʻamaoniga

Apalai fofo

Ina ia mafai ona faʻatautaia lenei faiga, o le ae manaʻomia ni spatula e lua:

  1. ma le lautele o le lautele (lapoa);
  2. Laititi spatila.

Muamua o loʻo faʻaogaina e faʻaaoga ai mea i luga o le puipui, le lona lua - ina ia naʻo le sau ma le tataina mai le tane ma le faʻaaogaina muamua o le umi atoa o le vaega faigaluega. A tuʻu itu o tulimanu o le potu, e mafai ona e faʻaogaina le faʻailoga ua ou taʻua o le Sinatula.

E tele ni pena e te manaʻomia ai ona e gauai atu. Muamua, e tatau ona e amata galuega mai luga, faasolosolo ona alu i lalo.

Lua, o le a faʻaaogaina le mea i ni vaega faʻaputuga.

  • O le vaega muamua e tutusa, o loʻo tumu ai luga o le laufanua, e le vaʻaia i le mata.
  • O le vaega lona lua o se sili sili ona lelei o le laupapa.

Faʻamolemole matau a o le i faʻaaogaina le vaega lona lua, o le mea muamua e tatau ona faʻamago. E tutusa tutusa ma le vaega mulimuli.

Faʻataʻitaʻiga i lenei faiga, e le mafai ona e faanatinati, o mea uma e tatau ona ave faʻaeteete. O loʻo faʻapipiʻiina faʻapitoa o soʻoga o loʻo faʻapipiʻi ai le laina o le gata. E leai se mea lilo e faʻatagaina pe a faʻamamaina le aofaʻi i le aofaʻi, o lea ua mafai ona fausia i totonu o nei nofoaga e tatau ona faʻatumu.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Faʻafefea ona tuʻuina i lalo o le pepa puipui
  • O le a le mea e fai ai le mea e togafitia ai i luma o le pupuga
  • Sauniuniga o Plasterboard i lalo o le pepa puipui

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻataunuʻuina le laulau kofe ma ou lava lima?

Olo

E tatau ona e tuu le palakapi i lalo o le pepa puipui - o se fesili e le manaʻomia faʻamaoniga

Olo o puipui

Lenei o le a e manaʻomia le oneone, poʻo se faʻapitoa synthhentic vali mesh. O mea filifilia o loʻo i luga o le mea o loʻo i luga o le ata (ata mai luga), o loʻo faia ai lenei faʻagasologa. O lenei taotoga ua efuefu, o lea o le i ai o se manava ma le puipuiga tioata o le manaoga o tulafono saogalemu.

O loʻo faia e Gyinding ma le faʻapipiʻi o le lapotopoto e aunoa ma le tuleia i luga o le puipui. E taua le aveese o mea faʻaalu iinei, galuega galuega tuua e le spalala. A maeʻa, ua faʻamama le potu ma se pa puipui, ma toe faʻatalale le puipui.

Faaiuga i luga o le autu

E tatau ona e tuu le palakapi i lalo o le pepa puipui - o se fesili e le manaʻomia faʻamaoniga

Faamau

Tele o le tele o fale e talitonu o le taofi o le pepa puipui i luga o le pepa faʻapipiʻi e aunoa ma le statyboard e aunoa ma ni taunuuga pe a fai o le puipui. E leai se tasi e finau e iai le puipui o le a taofiofi lelei. Ae ua tatou faamanatu fua i nei mea uma seia toe faaleleia atili. O le faʻaletonu o le a oʻo mai o le a oʻo atu i taunuʻuga e le mafai ona faʻatupeina: O le pepa malo o le a faʻaigoaina faʻatasi ma le Wallpaper, ma o le a le mafai ona suia o le Gypmum Waker, o le a le mafai ona suia.

Ia mafaufau nei, e mafai ona e faapipiiina le pepa puipui i luga o le laupepa i luga e aunoa ma le tuu pe sili atu faia mea uma agavaa!

Faitau atili