Tuu i totonu o le faleuila

Anonim

Saunia mea uma e te manaʻomia i le faʻaauau pea o le siʻitia o galuega, suʻesuʻe foliga o lenei potu ma ua amata ona sau mai nei taʻaloga ile lumanaʻi. Faleuila - vaega o le potu potu. I totonu o le potu malolo, o le tele o le susu o le susu o le faletaele, i le faleuila, e le taua tele le faʻailoga.

Filifilia o se faaputuga, tausisi i le mafaufau i totonu o se tamai potu ma moli moli, o se moli moli moli moli e sili atu. Mo le teuteuga, pe a faʻaaoga le faʻatatauina o le sifi o le lua o foliga o se tamaʻi gamma ma se frize. A o le pili, e fautuaina ai le mauaina o se mea susulu gūsega, aua ua le masani ai i le faaputuga o sitookaki ma ituaiga eseese o le filogia.

A o le i amataina galuega i le styling se faaputuga i totonu o le faleuila, saunia le seti o mea faigaluega ma mea:

  • Faakelu mo le taele;
  • fatufatu mo le itu;
  • silikicone oglant;
  • tagata AOAO;
  • affappice;
  • vai-fufulu le afaina;
  • tono;
  • palakalafa;
  • Uafu ma lima.
  • tulaga;
  • Bulgarian;
  • fasi;
  • Uafu;
  • moa;
  • o le samala;
  • O le paʻu paʻu Cizyaanka;
  • spatralas;
  • pulumu;
  • palasitika sii;
  • paluga mo le lalagaina;
  • Pule ma le penitala.

Tuu i totonu o le faleuila

Mea taua

Sauniuniga Lisi

O le faʻagasologa o le faʻataʻapeina o lapisi i totonu o le faleuila ma ou lava lima e amata i le muamua galuega.

Matou te Faataʻitaʻiga i Laasaga Lenei:

  1. Feeseeseaiga feagai ma. Muamua lava, o mea uma e sili atu: palu, meaafale, mea faigaluega. Faʻaaogaina se peʻo le pe o se paʻu, o se paʻu tuai mai nofoaga ua maua. I totonu o nofoaga e tuaoi o fesoʻotaʻiga e sili atu le faʻaaogaina o se tusi lesona ma se samala e faʻaleagaina ai se mea. O le vaega o le fofo ua maualuga.
  2. Feololo o le laualuga ma gaosi. Talu ai na latou tuʻu le paʻu i luga o pa ma le fola, mafaufau ia i latou muamua. Faamamaina i latou mai le pefu ma togafitia i le antiseppitic mai i fungi ma suia. O le fola e faailogaina i se vai-o le vai o le vai. Ona tumu ai lea o le sima. O puipui ua faʻapipiʻiina, ua liligi le fola i se fasi mafiafia.
  3. Faapipiiina o le pusa. E fausia mai le susuga susu-mamago e nana ai fesootaiga. O le pepa e faʻapipiʻi ai le faʻaaogaina o uʻamea, ma laupepa o le gkvl o loʻo 'aveʻesea mai luga. E tatau ona maua i paipa, o lea latou te faia ai se maumaututu. O le a faʻaalia o loʻo faʻaalia ai le anles, o soʻoga o loʻo teteʻe.
  4. Faailoga. Filifili tonu pe faʻafefea ona e fausia se faleuila ma fusi ma faʻaaoga le tulaga talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: Toototo taele - ituaiga, lapopoa ma lelei

Tuu i totonu o le faleuila

Faʻaiʻu o loʻo faia pe a maeʻa aʻoaʻoga faʻapitoa

Fola

Amata ona taʻoto i fafo i fafo i le faleuila ma le tele o vaega, ae o le alu ese mai le faitotoʻa i totonugalemu, taumafai e iloa le tulaga o elemene e amata galue ai mai le puipui umi.

I se isi mea: Suʻe le Tule muamua i le tulimanu e latalata i le faitotoʻa, ona faʻaauau ai lea o le laina o le loloto i le tulimanu. Maua se itu umi ma toe foi i le ulufafo.

I le taimi muamua, o faʻavaʻa atoa o loʻo faʻapipiʻi i luga o le fola. Ona lafoai lea o le vaega o le poloka. O se pu mo le faleuila ma paipa fai le olo. Faailoga e apalai i le isi itu o le Tile.

Tuu i totonu o le faleuila

Mafaufau o le potu faleuila e laʻititi, o lea ua faia le faʻafaofia ina ia i ai i le ogatotonu o loʻo iai uma elemene

Faʻafefea ona tuu se paʻu i luga o le fola i totonu o le faleuila:

  1. Saunia le fofo ma tuʻu mo le 10-15 minute. Fufulu le vai i le vai.
  2. Faʻaaoga le kulimi i se tamai vaega o le fola ma tufatufa atu i ai ma se nifo mata o le spatrala.
  3. Ave ese le susu o laʻau, faʻanoanoa tele vai, fufulu mai itu uma.
  4. Faʻapipiʻi le Tili i le faʻapipiʻi-faʻavae ma fetaomi. Fasi fasi vaega ma faʻamalamalamaina i se vaega i le atoa itu.
  5. O le pito o le 2-3 mm, o le fofo i soo o le jigs. Faaofi scrosses.
  6. Aua neʻi galo e siaki le tulaga.

Puipui

Avanoa faʻapitoa mo mea e nofo ai, e matua paga lea, e leai se nofoaga i totonu o lenei potu. O le faʻatonutonuina o taʻaloga tauina o se vavaeʻeseina ma isi faʻaopopo ma se lapoʻa mamanu ua mauaina i le decorate puipui. Le masani ai, ae sili ona manaia foliga foliga mosac feagai.

Faʻafefea ona tuʻu se puipui i le faleuila:

  1. Amata le tulaga o laina. I le tulaga o le lona lua, faapipiiina le ala savali.
  2. Faʻaaoga sina laititi o le le fiafia i le puipui. I le i ai o taua taua, faʻateleina le mafiafia o le kulimi, ma fua ae o le paʻu lava ia lava. Tufatufa le fofo ma se nifo matamuli.
  3. Pipii i luga o le puipui puipui. Muamua, faigaluega ma tagata e tuʻufaʻatasia, ona faʻaopopo lea o le auvae le tele o vaega. O le mea mulimuli ua punitia ai elemene o le pito i lalo laina.
  4. O le pusa e vavaeeseina e le tutusa le tata.
  5. I nisi fale i le pito i lalo o puipui i totonu o le faleuila o loʻo i ai le tamaʻi kapeti e pei o se sima i le sima. Ua maeʻa ona faʻapipiʻiina ma le le mautonu o laina.

Mataupu i luga o le autu: Metotia o le Mauga o le maa fufuluina

Tuu i totonu o le faleuila

Ua amata le tini i lalo

Aua le faanatinatiina e tuu vave i luga o puipui uma o le atoa. Galue auala puʻupuʻu. Ia o le kulimi na mafai ona faamago ma le faaputuga e le o sosolo. O le faitotoʻa o loʻo feagai ma ni vaega ua faʻatumuina, pe a fai o le atoa e le fetaui i le tele. Moe moe ma papatusi ma grinder (mo faigata faigata).

Tu i luga o tagata ma le faamaufaailoga

O le laasaga mulimuli lea e faigofie ona faia ma o latou lava lima. O le faʻaaogaina o le avanoa e tumu i se mea faʻapitoa mo le faʻaaogaina o le paʻu o le paʻu. I le tulaga o le vaalele o vaalele ma le tulimanu e maua ai le fetaui ma le silicone. O loʻo faʻaaoga foi le fusi e faʻatumuina ai soʻotaga i luga o le sumaflage pusa, faataamilo i paipa ma le nofoaga o tuaoi o le falevae o Toilato.

O lenei ua e iloa lelei le faaputuga le faaputuga i totonu o le faleuila. Matauina fautuaga, faʻataunuʻuina uma galuega agavaa, matagofie ma leai se fesoasoani.

Matou te fautuaina le matamata vitio:

Faitau atili