Primer Aga ae leʻi tuʻuina Mymwall - o le manaʻoga poʻo le poto o tagata mamanuina

Anonim

E pei ona e iloa, o le tapenaga o le taʻamilosaga o loʻo iai i ni galuega se tele o loʻo faʻaaogaina mo le tele o le siosiomaga aʻo leʻi faia le matutu aʻi, aua le tuʻuina atu le muamua.

Aisea e faʻaaoga ai ni vaega o le faʻamau o le faʻamau? O le a se mea e aumaia ia i matou? O le amataina faʻatasi ma le fesoasoani o faʻamatalaga o faiga faʻavae, e mafai ona faʻaleleia atili ai le malosi o le ata atoa, faia sili atu. I se faʻaopopoga, o le a faigofie tele ai le faʻaaogaina o le vaalele, aua o le Primen mo Detumbll i lalo o le "filifili" o le galuega faʻatino.

Primer Aga ae leʻi tuʻuina Mymwall - o le manaʻoga poʻo le poto o tagata mamanuina

Matagofie ma tumau mamanu - o le faafetai uma i le Primer palu

Ituaiga o Primer - o loʻo 'alo ese ai mea uma i totonu o fata

Ae le i taliina le fesili - pe manaʻomia le promat digwall aʻo leʻi tu i luga, tatou mafaufau uma i ituaiga o fefiloi mo le alualu i luma o le gcl. A maeʻa, o se mea tonu lava mai a latou ituaiga ma lelei o le taimi e matua faʻalagolago i le faʻamago, o le aofaʻi o faaputuga (talafeagai mo le apalai, e manaʻomia i le Prestatation GLC a o le i faia muamua

Primer Aga ae leʻi tuʻuina Mymwall - o le manaʻoga poʻo le poto o tagata mamanuina

Togafiti glcs manaomia tele!

I le mea faʻatoanei o le fale, e mafai ona e vaʻai i le tele o le fefiloi filifiliga, ae le mafai uma ona faʻaaogaina mo galuega i totonu:

  • Lautele acrylic . O lenei ituaiga pa'ū i luga o se vaalele. Ole taimi e manaʻomia ai le faʻamago e mai le 2 i le 4 itula. O lenei ituaiga o faʻataʻitaʻiga o le atoatoa filifiliga mo le faʻaaogaina i le faʻagaioiga o nofoaga sima o fausaga;
  • Phnolicac . O nei palu e faʻaaogaina i luga o uʻamea ma laupapa laupapa. O le tumutumutu e le mafai ona faʻaaoga i luga o le tofa, ae e fetaui ma le muamua vaega.

Manatua!

A faʻatau le ituaiga o le Primer, e tatau ona e gauai atu i le igoa (e tatau ona faʻamatalaina pe a mafai ona faʻaaogaina i totonu, pe leai).

  • Alkyda . O lenei faʻafefiloi ua mamanuina faʻapitoa mo le galulue ma fafie. I luga o le itu taumatau, e faʻatino sea ituaiga o loʻo faʻasaina ma le faʻaeteete;
  • Perchlorvanyl . Lenei lomiga e mafai ona apalai i luga o soʻo se laufanua, ae tasi le mea - e faʻaaoga e naʻo le galuega mai fafo;
  • Glyphthalian . O le sili ona malosi o le fefiloi o mea uma ua iloa. E mafai ona galulue ma o ia i potu malolo lelei. Mo potu nofomau, e le o faatatau;
  • Polyvinla acetate . O lenei paluga e faʻaoga naʻo le polyvinyl acetate protat. PLUS - Vali vave (mo na o le fasefulu minute);
  • Polystyrene O le Primer o le mulimuli i le matou lisi. O lenei faʻafefiloi ua lava oona, o le mea lea, ua fautuaina lava mo galuega mai fafo.

Mau i luga o le mataupu: Suʻesuʻega Talaʻaga: Foasaga: Foafoaga, Lusia puupuu, tulaʻi mai i Rusia, foliga i Rusia

Primer Aga ae leʻi tuʻuina Mymwall - o le manaʻoga poʻo le poto o tagata mamanuina

Acrylic primer - o le sili sili ona lelei ma taugofie filifiliga

O lea, o le tufuga ma le muamua o mywall, e pei ona tatou mauaina, e maua ai lava le tele o acylic paluga, o loo apalai muamua ma pe a uma le ma mulimuli i le loto atoa. O se faʻafitauli o se faʻatauga e mafai ona tuʻuina uma ai mea talafeagai e manaʻomia ai le faʻavae pe a maeʻa ona faʻagaioia, aʻo leʻi maeʻa galuega.

E te manaʻomia se Primer i mea uma

E manaʻomia i le Primer Drywall aʻo leʻi tu i lalo? O lenei o le mea o le taimi e te galue ai ma soʻo se ata faʻapipiʻi, aua ua maeʻa galuega, o le tele o sauniuniga faʻataʻitaʻiga e tatau.

Faatasi ai ma le fesoasoani o le faʻagaioiga, e mafai ona e matua faʻateleina ma faʻaleleia le faʻapipiʻi o le pito i luga o le palapala i vali, kelu ma punou. Faʻauta foʻi, e mafai ona faaitiitia le taimi o le faaumaina o galuega ma faʻasaoina puʻupuʻu mea i luga o mea ma mea e tupu pea i luga.

Primer Aga ae leʻi tuʻuina Mymwall - o le manaʻoga poʻo le poto o tagata mamanuina

Apalai i luga o le pito i luga o le primer

O le aano lea, o le Primer Pertorated i le laʻasaga i luga (i la matou mataupu o loʻo i ai) ma faʻamalosia lona fausaga. I le male, tuʻufaʻatasiga o meafaitinosi i toniga ma sili atu le afaina o le tamaoaiga, kelu, pue

Gauai atu!

Faatasi ai ma isi mea, faʻapitoa fefiloi o le a fesoasoani e puipuia lau mamanu mai le foliga o le fungi ma suia.

Ina ua uma ona faʻaogaina vaega taʻitasi, o le faʻamamaina atoa o le paluga e tatau ona faʻatali mo se paluga: e fautuaina i le uluaʻi ma se faʻaʻaisa i luga.

Tusitusiga i luga o le Autu:

Primer mo Plasterboard

Lolomiina - sitepu-i-sitepu faatonuga

Ma, ina ua uma ona e faapipiiina le mamanu o Miti, o le a manaʻomia le sauni e faʻalauga lelei ai, ia, i se isi faaupuga, i luga o le laufanua i ou lava lima.

Primer Aga ae leʻi tuʻuina Mymwall - o le manaʻoga poʻo le poto o tagata mamanuina

O loʻo iai foʻi le spalala e ese ai le "caliber"

Ina ia alualu i luma lelei le laa, e manaʻomia le tapenaina o mea nei ma mea faigaluega:

  • O le Primer (aofaiga e faʻalagolago i le tele o le faʻamasinoga o loʻo tatau ona faʻamoemoe atoatoa i le gaosi oloa);
  • Faasee ma pulumu mo le faaaogaina o mea i luga o le laga i luga;
  • Fai se tulaga, o loʻo faʻatinoina ia tatou tulaga, o ni foliga faʻaleaga o faʻamau i lalo o koneteina ma se faʻaputuga lautele ma se tamai loloto).

Mataupu i luga o le autu: crafts mai tioata tioata mo le fale ma fale (36 ata)

Primer Aga ae leʻi tuʻuina Mymwall - o le manaʻoga poʻo le poto o tagata mamanuina

E mafai ona faʻaaoga le Primer i lea feʻau ma le pulumu

O lea, pe a sauni uma mea uma, e mafai ona e agaʻi saʻo e galue ai:

  1. Muamua, e pei ona taʻua muamua, e manaʻomia le filifilia o se tagata. Manatua e tatau ona talafeagai mo le gaosiga o Migwall ma e leʻi i ai le vailaʻau oʻona i lona faʻavae (talafeagai mo le teuteu i totonu). E sili le filifilia o se acrylic, lea e tatau ona e 'alo i totonu o le vai ae le i faʻaaogaina;
  2. I se tulaga lautele lava, le filifiliga o filifiliga o loʻo faʻamoemoe tele i le ituaiga o faʻauma mea, o le a loa ona faʻaaoga mulimuli ane. O le faigofie sili ma le sili ona lauiloa filifiliga o le valivali pe faʻapipiʻi pepa puipui. I le tulaga lea, o tagata tomai faʻapitoa o loʻo taʻua ai le pamu o se paluga o se paluga e le ofi atu i le fausaga o le fausaga. Ae afai o le pepa puipui e matuia, ona o le fefiloi o le loloto loloto o loʻo faʻaaogaina - o le a sili ona faʻaleleia o le fasi pepa o le pepa puipui ma le malosi o le a tumau pea);
  3. Ia, na matou filifili i le fofo, matou te mafai nei nei agai i le taimi nei. E amata i le, e tatau ona e faʻamamaina le paluga i le vai ma sasaa i totonu o le kuka kuka. Ma, matou ave le foaʻi ma fufui i le fofo - o le mea e tatau ona ufiufi ma le faʻaeteete, aua o le vaega e tatau ona liliu atu e faʻamalieina. E tatau ona faʻaaoga i luga le vaega o vaega taʻitasi i luga o le laupepa atoa - i le mea e le mafai ai ona faʻaaoga se pulumu ma se faʻaseʻe, e tatau ona e faʻaogaina se pulumu. E le gata i lea, e naʻo le faʻatali pe a oʻo mai le taʻavale a le Primer (o loʻo faʻalagolago i le ituaiga o faʻataʻitaʻiga ma le loloto o lona tuufaatasiga o ia lava);

Primer Aga ae leʻi tuʻuina Mymwall - o le manaʻoga poʻo le poto o tagata mamanuina

A o ese mai le laualuga, tausia oe lava ma lou soifua maloloina

  1. Ma, pe a uma mea uma mago, o soʻoga ma soʻoga e tatau ona tuʻu e le serva. Ona matou ave lea o le mea e fai ai le ata o le GLC. E ui lava i le mea moni o le Primary ma Porters Patini o ni mea faigofie, ia galue e tatau ona matua faʻaeteete, aua o le malosi ma le tumau o lau ua maeʻa. Ina ua maeʻa le Stane ma Faʻamamaina, o le laualuga ua faʻagaioia e le oneone ma aveese uma le pefu.

Mataupu i luga o le autu: Potu Ola 9 SQ M: Faʻafefea ona faia se mamanuina o loʻo fuafuaina?

Primer Aga ae leʻi tuʻuina Mymwall - o le manaʻoga poʻo le poto o tagata mamanuina

E naʻo le faʻaaogaina o le faʻaumaina o le vaega o le Primer

O le tulaga mulimuli, o le faʻauma muamua e mafai ona matauina, o loʻo faʻaaogaina i luga o le fola o le platterboard. Ina ua uma mago, e mafai ona e amata vave ona amata ona teuteu teuteu o le ata o lotoa o lotoa (vaai ata).

Gaosiga

Tele mea sese talitonu e mo le faʻamaeʻaina o 'ai le' ai o le 'ai, ua lava na o le tuu o se pulupulu i luga o latou - ae o se taufaasese! Ma o le mea lea e tutusa ai le taofi i luga o ata ma iu lava ina le malepelepe ma pa'ū ese, e manaʻomia le saunia o se faavae mautu ma sili tane faʻailoga.

Primer Aga ae leʻi tuʻuina Mymwall - o le manaʻoga poʻo le poto o tagata mamanuina

Matagofie, uliuli ma loto tetele e auauna ia te oe mo le tele o tausaga.

Matou te faʻamoemoe tatou te mafaia ona taliina le fesili - Pe o le Plamsterboard e manaʻomia ona tuia muamua, ma ua fesoasoani moni a matou aʻoaʻoga ia te oe le foia o le faʻafitauli.

I le vitio ua faʻaalia i lenei tusitusiga, o le ae mauaina nisi faʻamatalaga i luga o lenei mataupu.

Faitau atili