Mosture-tetee o le Prestersboard Planboard - mamalu ma le le fiafia o le mea

Anonim

O le tisiketi konekarate o fale e masani ona faʻaleleia atili. O tagata gaosi taumafai e amanaia manaoga uma o le maketi, fafo ma totonu o le fale i totonu e maua uma fou fou ma fou auiliiliga.

E le mafai ona sili atu i le sefulu tausaga o GLK o nofoaga uma nai lo le sefululima tausaga, ma kamupani e ofo atu ia matou filifiliga le tumau mo lenei nofoaga lautele. O le a le eseʻesega i le susu-faʻaosoina o le laupepa ese mai le masani ai GLL, ma o a meatotino fou ma uiga na mauaina?

Mosture-tetee o le Prestersboard Planboard - mamalu ma le le fiafia o le mea

Faasaga i le faletaele

Faamatalaga fautuaina

Mosture-tetee o le Prestersboard Planboard - mamalu ma le le fiafia o le mea

Glk-tetee susu

O le eseesega i le susu o le susu mai i le Disture Drywall mai le masani GLC o le gaosiga tekonolosi ma i auiliiliga.

O le gaosiga o le gaosiga e aofia ai le faʻavaeina o le mafolafola faifai pea tumau bandwidth o 1200 milimita ma se isi tagata koluse vaega. Presterboad Moistare Rustited laupepa e aofia ai ni vaega i fafo atu o pepa laupapa ma se autu, faia i le gypsum suega ma le faamalosia o tagata.

O le isumu o le gccc o le GCC ua ausia e ala i le togafitia o le vaega pito i fafo ma le vai faʻapitoa ua solo ma tagata faʻasamoa. O le tuʻufaʻatasiga o le vai-solo le fefiloi o le iloa-pe faʻapefea ona le mafai e tagata gaosi tagata uma ma o lea e le o lea.

Taua. O le SIDURAP-O loʻo taofia le pepa o loʻo faʻaaogaina e faʻamaeʻa ai nofoaga ma le maualuga le susu, o loʻo tuʻuina atu ma le sili atu le sili ona vaivai. O le gaosi oloa e mautinoa ai le le gaoia o le susu e puipuia ai le laualuga i le vai o le vai o le vai po o le susu-tetee poschurdivistl.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Gyptum docton volma.
  • Fua o le susu tetee
  • Vai puipuia o le vai

Mark ma le tele o mea

Mosture-tetee o le Prestersboard Planboard - mamalu ma le le fiafia o le mea

O lenei ituaiga o faasaga e mafai ai ona e faia se ituaiga eseese o ni ituaiga o ni ituaiga.

Mosture-teteʻe pito o le laupepa o loʻo i ai i le aofaʻi o faʻafitauli o loʻo faʻatagaina mo se umi e vaevaeina 6266-97 i le lua vaega - "A" ma le "B". O le mea moni, e sili atu le mauaina o le kulupu o GLC "a", o lenei faʻasaga e faʻaalia e le sili sili ona lelei, ae i se tau e sili atu ona taugata.

Tele tagata faatau o loʻo ofo - Faʻafefea ona iloaeseina ai se mamalu-onotu a le mana mamana mai le masani ai? Ioe, e manaʻomia le suʻesuʻe ai o le pepa aloaia. Ae i le lanu, e mafai ona e iloa ai le mea e teteʻe ai GCC e susu.

Tusi i luga o le autu: faʻafefea ona faia le pito o le faitotoʻa faitotoʻa i le fale mautotogi i lau oe lava

O le pastboard card e gaosia ai le teteʻe i taimi uma o loʻo valiina i taimi uma i le lanumeamata poʻo le moli-o salalau lanu, o nisi tagata gaosi ua ofoina atu le vali vali i lanu piniki. E fuafua lava ile kamupani a le gaosi oloa.

Mosture-teteʻe nofoaga pito i luga o laupepa e faʻailogaina i nei faʻapuʻupuʻu:

  • G clac - Faʻalilolilo i le susu o le faʻamamaina o le filifiliga faʻaaogaina i potu ma le maualuga o le susu na saunia e se propast prontives system;
  • Malie lava - Faʻauma mea, teteʻe i le maualuga o le susu, ma le siʻitia o le siʻitia o le faʻaalia i se mumu matala.

Mosture-tetee o le Prestersboard Planboard - mamalu ma le le fiafia o le mea

O le tele o le pepa e faalagolago i luga o le feeseeseaiga

O le faʻasaga i le GLC o loʻo gaosia e mea nei o loʻo iai:

  • Umi mai le 2000 MM i le 4000 mm i le 50 galueaina faaopoopoga;
  • Lautele - 600 ma le 1200 galu;
  • O le mafiafia o le susu-faʻamaoniaina glc e faʻalagolago i le kamupani a le kamupani ma atonu o loʻo i ai i le itu nei - 6.5 - 12.0.0.0.0.0 - 3.0.0.0 :0.0 :0.0 E aoga le matauina o le sili sili ona mafiafia o le GCC mo le teuteuina o fale nofomau e mai le 12 mm ma luga atu;
  • Ma le faasologa faʻatasi ma le tagata faʻatau, o le tagata gaosi mafai ona fausia se faʻatulagaina o le tau manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, laititi-faatulagaga sisina. O le glcs e masani ona faʻaogaina e faʻamaeʻa ai faletaele laiti ma faletaele.

Mosture-tetee o le Prestersboard Planboard - mamalu ma le le fiafia o le mea

Faasaga i le faaputuga i luga o se pusa o glc

Taua. Ae e te leʻi faʻatauina mea ua maeʻa, e manaʻomia le fuafuaina o le tuʻuaʻiga o le taumafaina ma ituaiga o le feagai ai ma le tele. Ole fesoasoani lea e faʻaititia ai le tau o le lipea.

A maeʻa mea uma, o le faʻapipiʻiina o le susu-o loʻo faia ai le sima o loʻo faia i luga o le itu ese. O le mea lea, e manaʻomia e fuafua le manaʻomia o le avanoa o laupepa o lapoa lapoʻa muamua atu ina ia leai se maʻi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o Leua Meli Supermarkeke ofoina atu se tele filifiliga o le faʻamaeʻaina o mea uma o le tele o ituaiga, ina ia mafai ona e filifilia i taimi uma e tatau ona e filifilia.

Pito i luga glc

Mosture-tetee o le Prestersboard Planboard - mamalu ma le le fiafia o le mea

Fesuiai o le pito i lalo o le GKL

O le lelei ma le matagofie o le feagai ai ma le tele o le tele o le mea na filifilia ai le ituaiga o le pito. E taua tele lenei mea i lenei mea, pe a fai o le toe faaleleia ma ou lava lima, e aunoa ma lou lava poto, e aunoa ma le tosina mai o polofesa. E ui o le tau o nisi o loʻo feagai ai ma se sili atu faigofie pito i luga o le sili atu maualuga, ae e sili atu le faʻapipiʻiina.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tapunia le GAP i le va o le fola ma le puipui i lalo o le Prena

E ala i le ituaiga o le sili ona umi, GLC ua vaevaeina i ituaiga nei:

  • Pc - itu tuusaʻo. GLC ua fuafuaina mo le faʻapipiʻiina o le "faʻamago", e aunoa ma le totoina sooga;
  • UK - malemo pito. Faʻapipiʻi faʻatonuga e aofia ai le tuʻuina o soʻotaga faʻaaoga le faʻamalosiina o le lipine. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le kamupani "voma" e ofo atu ai le maualuga o le tulaga maualuga ma sea ituaiga o pito i totonu o le tau tau faʻatau tau;
  • Plc - semi sing pito i luga ma le pito i luma o le laupepa. Faʻatagaina oe e tuu soʻoga e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻamalosia o le lipine sepe;
  • Pluk - o le sesega manifinifi ma le manifinifi ma le pito i luma o le pito, lea e mafai ai ona tuu soo, e faʻaaogaina uma le faʻamalosiina o le lipine foliga, ma a aunoa ma lea
  • ZK - lapotopoto pito pito i luga, aofia ai le faʻapipiʻiina o le feagai ma le mulimuli ane le amataina ma faʻaumaina le faʻapipiʻi.

Taua. Talu ona iai le pito o loʻo iai ni foliga faʻapitoa, ona faia lea o le faʻamamaina o le pito, e manaʻomia e aveese le siamupini i le 1/3 le mafiafia.

Meatotino ma foliga o le susu-puipuia glc

Mosture-tetee o le Prestersboard Planboard - mamalu ma le le fiafia o le mea

O le faletaele e laina ma le faʻaaogaina o le hydraulicon-teteʻe i le susu susu

Talu ai o le faʻaaogaina o le susu o le susu o le susu e masani ona tupu i totonu o faletaele, faletaele ma umukuka, o loʻo iai meatotino nei:

  • Saogalemu siosiomaga. O le tagata gaosi oloa e tatau ona tofia i faʻamaumauga faapitoa o le faʻatekonolosi o loʻo faʻaaogaina i totonu o le gaosiga o gaosiga; vailaʻau le faʻaaogaina;
  • O tagata gaosi oloa o le faʻaleleia pea o le faia o suʻesuʻega faʻapitoa ma faʻailoa le iloa - pe faʻafefea ona faia le faʻafitauli - Faʻafefea ona fai se mea lelei mo le selau pasene. Ae i le taimi nei, o le mea la na teteʻe, o le teteʻe i le faʻamaʻaluga o loʻo i ai le atoa o lenei ituaiga o maeʻa e valu sefulu pasene;

Mosture-tetee o le Prestersboard Planboard - mamalu ma le le fiafia o le mea

Cuishine claddrated

Taua. E oʻo lava i le faʻamaoniaina e ala i le faʻamaonia o le tele o tagata gaosi e manaʻomia e sili atu le faia o le feagai ai ma le valivali o le vai

E mafai ona kelu le paʻu i luga o lenei ituaiga o faʻauma? Ioe ioe. Lenei o le a puipuia ai le taofi mai le tafao mai le totini ma faʻaalia i le mald fungus.

  • E maualuga le malosi ma ofuina le tetee;
  • O loʻo faʻafaigofie ona faʻapipiʻi ma e mafai ona faʻatino ma ou lava lima;
  • O mea e mafai ai ona fausia ai le tele o mamanu;
  • O le lamolemole lamolemole e mafai ai ona e faʻamalosia le faʻauma i le tele o mea ua maeʻa ai;
  • Vevela ma le popole i totonu o le potu;
  • Talu ai o lenei faʻauma mea e mafai ona "manava", e fausia ai se mea manaia tele i se potu nofomau.

Mau i luga o le autu: ofuvae i totonu o le potu laupapa ata mamanu: mo le tele o puipui, ma isi, mo se tamai potu, ata nei, Manatu fou, oloa faʻapogai, fou

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona e vaʻaia ata ma ata vitio i luga o le ata o faletaele, faletaele ma umukuka ma le faʻaaogaina o le susu-phocked gkk, na faia i eseese stylis fofo. Matou te faʻamoemoe o le a fesoasoani le vaʻaiga ia te oe ia e faia le filifiliga saʻo.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • O le a le itu e fai ai le sima

Faaiuga

Mosture-tetee o le Prestersboard Planboard - mamalu ma le le fiafia o le mea

O le faʻaaogaina o le Plasterboard Rished pe a faʻamalosia se faletaele

Tele o loʻo fesiligia se fesili faigata poʻo le a le itu e faʻasaʻo ai le susu-faʻaoso. Matou te manatua o pepa taʻitasi o loʻo iai pito e eseʻese faʻamatalaga. O le mea lea, o mea e fuafua fuafua e faʻalagolago ile faʻatulagaina o faʻavaʻa.

O le laupepa i itu uma e lua o loʻo feagai ma le susu-teena le sioa lea, o le taulaʻi lea ma le taulai i foliga o le mauga ma tuʻituʻi tu i luga. Galue i luga o le faʻapipiʻiina o lenei ituaiga maeʻa e mafai ona filifilia tutoʻatasi, tusa lava pe aunoa ma se taimi tele i le fausiaina.

Faitau atili