Gyptum Carton Volma: uiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Anonim

I aso nei, e iai silama i luga o le tele o fale gaosi i mea gaosi fale, ma se laupepa laupepa mai le kamupani fou o se tasi o le mafaufau. E masani lava, o fesili e uiga i fale faipule e tulaʻi, o le a le ituaiga ituaiga o mea na sili ona lelei - o se fua poʻo le yaf, ma faʻafaigofie ai le faʻagasologa, o le a tatou taumafai e faʻailoa mea uma.

Gyptum Carton Volma: uiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Tolu-mester glc mai le tm "volma"

Gyrozi mai le kamupani "volma"

Oloa Faapitoa

Faʻamaeʻaina Planterboard, na gaosia e le Faalapotopotoga "demo" (Volgogod), i totonu o le tulaga masani e le ese mai le dimwall o isi uma ituaiga:

Gyptum Carton Volma: uiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Logo Faalapotopotoga "volma"

  • O le faʻavae o le laupepa o loʻo faia i le masani masani gypsum. Gyptum o loʻo alu muamua i luga o mumū faʻapitoa, ona faʻamalieina lea o le afi i le vevela e tusa o le 180-2000c.
  • Mai luga ma lalo ifo o le ipu Plaster o loʻo ufitia i le mullalayer puipuia pepa malo. O pito ia o le pepa malo e punou, o le talitonuina o pito o le ipu mai le pito i lalo.
  • Fuafua i luga o le ituaiga mea, o vaega faʻaopopo e mafai ona aofia ai faʻaopoopo, pei o Starch, Bberglass, Cydrophobic Distructions, ma isi

Gyptum Carton Volma: uiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Tulaga Gypok

E tusa ma le faʻamatalaga o loʻo tuʻuina mai e le gaosi oloa i luga o le upega tafailagi, o le "Vol volto" e fuafuaina mo pa o loʻo tuʻufaʻatasia ma totonu o loʻo taofia ai isi elemene o totonu.

Manatua!

Faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o le GLC "volma" fautuaina le faʻaaogaina o faʻamatalaga faʻapitoa ma faʻamau mai le fale gaosi lava e tasi.

Ae peitaʻi, e pei o se masani faʻaalia, o le usitaʻia o lenei fautuaga e manaʻomia, ae le o se mea e manaʻomia.

Hyprop nomenclatus

I lalo o le Fesuiaiga "VoMM" gaosia mai le Gypmem Waldings mo galuega i totonu o le tele o ituaiga.

O le sili ona lauiloa o:

  • "Volma-lisi" - Tulaga Drywall (GLC) ma Fua o 1200 x 2500 mm. Ipu mafiafia 9.5 ma 12.5 mm. O lenei mea na faʻaaogaina o loʻo faʻaaoga e ufiufi ai puipui ma le taualuga i totonu o potu ma le vevela ma le suamalie, uiga uiga o le tosts e tutusa ma le manaʻoga o le tosts e faʻapitoa ai ma le manaʻoga o le tot ¯ a ma le manaʻoga o le tost. O le foliga o le taʻaloga o loʻo faʻaalia i le ata.
  • "Disture tetee" - g clac. Plate diffings - 1200 x 2500 mm. Mafiafia 9.5 ma 12.5 mm. O lenei ituaiga o pa'ū o loʻo faʻaaogaina e ogatasi ai puipui ma le tau o potu ma le vevela vevela, pei o faletaele, faletaele, umukuka, ma isi
  • Ma le isi, e fautuaina e tagata atamamai e faʻaaoga le manaia-tetee i le ofuina o nofoaga le mautonu - fale, fale, fale, ma isi

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faia le taʻitaʻi pito i luga o le puipuiga: auiliili faʻatonuga mai tagata poto masani

Gyptum Carton Volma: uiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

"Disture tetee"

  • "Tolu-mita" - glk ma itu o le 1200 x 3000 mm. Gyros o lenei ituaiga o loʻo avanoa i luga o se faʻapitoa faʻapitoa ma e faʻaaoga mo le feagai ai ma potu ma se vaega tele. O le faʻaaogaina o le tele o faʻatonuga e mafai ai ona e sefeina le taimi e oʻo atu ai i puipui o le potu.

E pei ona e vaʻai, o loʻo tele lava faʻateleina le avanoa, e ui lava e maualalo ifo i le tele o ituaiga o tagata faʻatau atu mai le taʻimua grepal gaosi.

A o le lelei, o loʻo manino lea e tali le fesili ua faʻamatalaina i le amataga o la matou tusitusiga, "O le a le ituaiga ituaiga nofoaga e sili atu - Knauf poʻo le vom?" manaia tele. O le mea o le vaega autu o Mywall nduf, o le mea lea e faʻaaloalo i o tatou mataʻau, ona gaosia i pisinisi tau pisinisi.

Ma o le mea lea, talanoa e uiga i le sili atu o le tasi ituaiga ituaiga i luga atu o le isi na o le faavae o le tulaga o le nofoaga o le a le talafeagai.

Ia, ma afai e te auiliiliina faʻamatalaga o le tele o matai na maua le avanoa e faʻatusatusa ai i faʻailoga uma, ona le faʻamalosi lea o le volu ". Faʻailoa le mea moni o le tau o le tau o oloa voGograd e laititi lava, e mafai ona faʻatagaina saogalemu lenei gyrox mo le faʻaaogaina.

Vaega faaopoopo

I le faʻaopopo atu i le nofoaga sima, i lalo o le faʻailoga "volma", o loʻo avanoa foi isi vaega, e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻiina o faʻasologa

  • Galvanized talaaga. Faʻaaoga e faʻaputuputu ai faʻavaʻa mo le tuiina o puipui ma le taualuga gkl. Ae paga lea, o le tele o le laina o faʻamatalaga e le o ese mai lava, o le mea lea e ono tupu ai le tulaga e amata ai le amataga poʻo le rack disk o leisi gaosi oloa.
  • Kelu mo le plasterboard. E faʻaaogaina pe a faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o le HCL i luga o puipui, saunia maualuga sili ona lelei o le amuina.
  • "Volma-Shov" - Putin mo le faʻamaufaʻailoga o le vaʻa i le va o laupepa o le GKL. E i ai le maualuga o le palasitika, o se tamai lapisi faʻaputuputu, e le aofia ai mea oona.

Gyptum Carton Volma: uiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Faafefiloi mo le faamau

Manatua!

Pulea gaosi oloa fautuaina le faʻaaogaina o se lipine lipine poʻo se pepa faʻapipiʻi pepa (tuʻuina atu foi i le lisi o le kamupani o le kamupani).

  • Faauma le punou. Faaaogaina mo le tupito i luga o le pito i luga, ufiufi i luga o laupepa sima.

    E mafai ona faʻaogaina uma i lalo o le ata vali ma lalo o le pepa puipui o le pepa puipui. Eseese i le malu malu ma lelei le adthaides.

Mataupu i luga o le autu: uiga o le totonu o le mamanuina

I le faʻaopopo atu i le taua o loʻo taʻua i luga o Mrwall "voMoma", o se mea sili ona faʻaalia o le saoasaoa mai le kamupani lava e tasi e mafai ona faʻaaogaina.

Faapipiiina o glc "volma"

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻiina o mea pepelo mai lenei gaosi oloa o loʻo faia e tusa ai ma le masani masani

  • I le taimi muamua, o faʻaeaina o loʻo tuai ona aveʻese mai i puipui o le potu, uma o elemene uma (fale mautotogi, o puipui, ma isi mea) e le faʻatupu ai.
  • Ma, o le faʻaaogaina o le tulaga, faʻamago ma fuaina le malaia, tatou te faʻaaogaina le faʻailoga. O le faʻailoga e manaʻomia, ona e aunoa ma se mea e lamatia ai le faʻatuina o le faʻavaʻa o le sulu, lea e afaina ai lona malosi.

Gyptum Carton Volma: uiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Obsek i luga o le puipui

  • I le makaina o, matou te maluaseina o uʻamea talaaga tala i luga o puipui, fausia se faʻailoga. Faʻafefea ona ou aoina le faʻavaʻa - faʻaalia i luga o le vitio na lafoina i luga o la matou upega tafaʻilagi.
  • I le mea e maeʻa ai matou te faʻaaogaina le GLC "Volma" Panels ma faʻasaʻoina i latou ma le faʻapipiʻiina o le tagata.
  • A uma ona faʻasaʻoina uma laupapa, o le a matou faʻalauteleina le au sui i le va o i latou ma le fesoasoani a se atavali sinasina, ona matou faʻafilemu ai lea ma se lipine faʻapitoa.

Gyptum Carton Volma: uiga, filifiliga ma faʻapipiʻi

Faapipiiina glc

  • Ina ua maeʻa ona faʻamaufaʻailoga i le pito i luga, matou te faʻatino le luga o le faʻavae o le Princes ma le Atoa. Ia ausia le sili ona lelei, faʻaaoga le palu palu mai le tutusa fale gaosi.

Prevernboaby mai le kamupani "voMo" o se mea talafeagai lelei mo le faʻataunuʻuina o totonu o le totonu o loʻo i totonu ma o latou lava lima. O lona uiga e le masani ai i mea totino o le glc mai tagata gaosi i igoa o le lalolagi, ma le tau o avanoa e sili ona manaia i le tele o matai.

Faitau atili