E leaga le eleele mo le soifua maloloina: Upu moni ma tala

Anonim

GALUEGA MA FAʻAMASINOGA FILIFILIA OLE MAUA, Ole toʻatele o tatou e suʻesuʻe le lototoa uiga o uiga o mea uma o loʻo faʻaaogaina, aemaise, o le magoto na faʻaaogaina e ufiufi ai puipui ma le taualuga. Ma i le gasologa o ia suʻesuʻega, o le fesili o loʻo faʻatuina mai: E leaga le malosi o le soifua maloloina?

Tala e uiga i lamatiaga o lo o siitia ai le tolauapiga e mafai ai ona mafua ai le soifua maloloina o le tagata, ma le malosi tele. I lenei mataupu o le a tatou taumafai e mafaufau pe afai o le vaega o le mea moni o lo o i tala nei.

E leaga le eleele mo le soifua maloloina: Upu moni ma tala

Afai e te faia mea uma, e afaina ai le afaina

Faamatalaga Lautele e uiga i le nofoaga sima

Faapitoa o Nofoaga Papa

E leaga le eleele mo le soifua maloloina: Upu moni ma tala

O le fausaga o laupepa sima

Ina ia malamalama poʻo le a le leaga o Plastermeptor e afaina ai le soifua maloloina, e manaʻomia le suʻesuʻe i le tuʻufaʻatasia o lenei mea i le taimi e mafai ai.

O lea, o le a le mea o lo o iai le mea?

  • O le faʻavae o le nofoaga o loʻo avea ai se fale gypsum - o mea masani na maua e le fana i le 1800 ua lelei e ala i le matagofie.
  • E faʻaopopo atu i le gyptum, e ono aofia ai le pulupulu, e ono aofia ai le starch, pv glue, fiberglass, ma isi
  • O le Cremused Gyptum e tuu i le va o le lua vaega o le mafiafia o le cense boardboard, e taapeape le vaega o fetauiga. E tusa ai ma le Gost 8740-85, pepa malo o loʻo faʻaogaina ma se vaega o le 0.17 i le 0.22 kg / m2 mo le gaosiga o le Gream Darwall.
  • O pito o le cardboapi o lo o punou solo i pito o le laupepa pito i luga o le plaretboard card, fausia se pito i luga saogalemu. O le galuega autu o lenei pito o le puipuia o le drywall pe a teuina ma felauaiga.

E leaga le eleele mo le soifua maloloina: Upu moni ma tala

Grestersboard gaosiga

Ituaiga o Nofoaga Papa

Lenei aso, sa saosaoa pepa teuteu o ipu tinoina o ituaiga i totonu o fale gaosi maketi.

E iloga lo latou faʻavaeina i a latou faʻavae, faʻagaioiga o uiga, faʻapea foi ma le tau: o se tulafono, mamago ma isi meatotino e sili atu taugata nai lo le masani.

  • Glc - Standard Plasterboard . O loʻo faia i le laualuga o sea pepa o loʻo faia i le efuefu pusa laupapa, o le faʻailoga e faʻaaoga ma lanumoana vali.

    O le pepa matutu o le Degwall e le o iai ni vailaʻau e ono afaina ai i le soifua maloloina o le tagata ma e mafai ona faʻaaogaina mo le faʻatulagaina o potu i totonu o potu.

  • G Clem - o le susu tetee . O le atigipusa laupapa e faʻamamaina i le suavai faʻafefeteina palumea ma antifuls o faʻavae, e taofia ai le toe faʻaleleia o le masini faʻamago.

    O le mea lilo e fai ai le lanumeamata (foliga o loʻo faʻaalia i le ata) ma faʻaaoga i totonu o le headsors ma le vevela vevela - faletaele, ma isi

Mataupu i luga o le autu: Aisea e te manaʻomia ai se potu ofu?

E leaga le eleele mo le soifua maloloina: Upu moni ma tala

Mosture-tetee atu

  • GKLO - Fire-Fortred Platboard pepa . Gyptum Upler e aofia ai le faamalosia o le tele o tupe faʻaalu, o lea pe a mu i fafo le pepa laupapa, o le plardbbbbboard e sii ai papa ma taofiina lona fausaga.

    E oʻo lava i le faʻafaigofieina e le o faasaolotoina mea oona (vagana ai, o le mea moni, carbon monoxide).

  • Glevo - tuufaatasi mea tuʻufaʻatasia maualuga vevela ma susu teteʻe. Pei o ituaiga muamua, e le aofia ai i le tele ma mamafa metal.

E pei ona e vaʻai, i le tuʻufaʻatasiga o maualuga-tulaga (i.e. gaosia e tusa ma manaoga o le tosts) o le digwall e leai se mea e ono mafua ai le leaga o le mama. E ui i lea, i nisi tulaga, o loʻo ola solo le eleele e faʻatino ai faʻafitauli o le soifua maloloina.

Aafiaga leaga o le sima

Ina ua mafai ona afaina le soifua maloloina

E leaga le eleele mo le soifua maloloina: Upu moni ma tala

O le pefu e mafai ona fai i le taimi o le tipiina

Misinisini pe o le nofoaga sima o loʻo afaina ai se tagata, e alagata ona vaʻavaʻaia le gauai atu e le gata i le tuʻufaʻatasia o lenei mea, ae faʻapea foi mo tuutuuga o le a faʻaaogaina ai mea. Ma o iinei o loo pepelo i nisi "mailei" e manaʻomia ona iloiloina.

E tutusa uma lava nai lo le leaga susu.

  • Muamua, pe a o le galue ma Presterbmord, o le efuefu efuefu o loʻo ala ai, e pei o se isi efuefu, e mataʻutia lava o vae mo tagata manava..

    O le manava o loʻo manavaina o le pefu o le pefu e mafai ona mafua ai le le fiafia o le mucous membranes, faʻapea foi ma faʻailoga o le manava o le manava.

Fautuaga!

Ina ia mafai ona puipuia le aʻafiaga o le pefu o le pefu i luga o le tino, o galuega uma i luga o le vaʻaia ma le faʻaaogaina o laupepa laupepa o loʻo faia i luga o le puipuiga taʻitasi.

Ina ua maeʻa le galuega, o le pefu na fausia e tatau ona aveese vave.

E leaga le eleele mo le soifua maloloina: Upu moni ma tala

Teuteuina i luga o dzozov

  • Lona lua, e iai se mea matuitui, ma e iai se tagata faʻatauga, ma pe a avea le faʻauiga ma le faʻatinoina mo le atinaʻeina o le moto fun..

    O loʻo i ai le faʻamaʻi pipisi e masani ai i lalo ifo o manatu e uiga i le leaga o le soifua maloloina mo le soifua maloloina.

  • Tele taimi e tupu ai lenei mea o loʻo tupu i le mea e le mafai ai e le au o le gaʻo o le gaʻo o le gaʻo o le gaʻo o le gaʻo o le gaʻo o le gaʻo ma o latou lava lima..

    O le iʻuga, o mea oona (o loʻo taʻua i totonu o mycotoxins) e faʻapipiʻi i totonu o nofoaga, e taofia ai le tino puipuia ma faaosofia tagata leaga.

Fautuaga!

Ina ia aloese mai le faʻamaʻi pipisi, seti le malifa ma e le mafai ona 'alo i luga o le palu.

  • Ma le afaina foi o le digwall mafai ona mafua ai i le i ai o le formaldehyde poʻo le phonalic compunds i lona faʻavae.

    E seasea maua, ma naʻo le taugofie i le lelei-lelei ituaiga o le 'ai o' ai le glk, tele taimi - Saina gaosiga. Ina ia aloese mai lenei, e tatau ona e faalatalata atu ma le faaeteete le filifiliga o prywall.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e suʻiina ni au mea mo pupuni oe lava?

Ma e leaga le filifili pe o le plarksport e leaga pe leai, ia amanaia le tulaga patino. Ae o le a matou tuʻuina atu ni fesili e mafai ai ona faʻaitiitia ai le le mautonu o faʻaiʻuga le lelei i se mea maualalo.

Luʻila mo le filifilia ma faʻagaioiga

Afai o loʻo e fuafua e oomi le fale mautotogi ma ou lima, ona avea lea o lenei tusi lesona mo le filifilia o mea lelei o le a aoga ia te oe:

  • O le mea muamua e faʻalogoina ai o le lanu o le faʻafanua. Sili atu nai lo le sima, o le latalata lea o lona lanu paʻepaʻe.

    Plasterboard ma le uliuli lanu efuefu, lanu piniki poʻo le bluehish lanu e le masani ai, ma o le mea lea e leai se lelei faʻatinoga o uiga.

  • O le faatulagaga o le faila e tatau ona homogeneous, o le gypsum e le tatau ona faʻasaʻoloto pe feeaʻi mai le cardboard shell.
  • O le kamuta laupapa e le tatau ona oso ai pe faʻaleagaina, o le mafiafia o le cardboard conter e tatau ona toniga.

E leaga le eleele mo le soifua maloloina: Upu moni ma tala

O le manava mo le tipiina o dimwall

E le gata i lea, e manaʻomia le faʻaogaina o mea, ona avea lea ma mea leaga e ono faʻa laʻititi:

  • E manaʻomia le filifilia lelei o se ituaiga o miswall mo le faʻatinoina o nisi galuega (vaʻai foi filifili le laupepa mo le taualuga). Afai e te taumafai e sefe ma faʻaaoga le Deswards digwall nai lo le susu-puipuia - o le a tupu ai le galuega.
  • O le galulue ma Marwwall e mulimuli i ai, e usitaia le saogalemu tulafono mo le saogalemu meafaigaluega, pei ona faʻaalia i le vitio.

Ina ua maeʻa auiliiliina nei faʻamatalaga uma, e mafai ona tatou faʻailoa lelei le tali i le fesili o le "afaina pe o loʻo afaina ai pe leaga le fale?" Faalagolago atoatoa ia te oe. Afai e te filifilia se mea-uiga maualuga ma o le a faʻaaogaina e tusa ai ma tulafono - e leai se afaina o le a aumaia ai le presterboarboar!

Faitau atili