Arbor 3 i luga o le 3 faia oe lava - Faʻafefea ona mamanuina lelei ma fausia

Anonim

O le tele o tagata e ona leoleo ma le taumafanafana o loʻo i ai le puʻupuʻu o le Square Square i luga o le togafiti. Ou te manaʻo i se togalaʻau, ma fualaʻau laʻau, ma o se nofoaga e malolo ai. Fesoasoani matua le Teritori e faigofie tele, o se tamai tulimanu le mapue e fetaui i lalo o le ata sūm.

I se nofoaga faigofie Gazebo 3x3 ma o latou lava lima fausia, teuteuina lau taimi paganoa. Lea e mafai ona e toe fai i se lio o uo poʻo e pele, talanoa i tala fou mo se ipu ti ma fiafia i le natura. O le puʻupuʻu o vaega ma aua le polokaina le nofoaga, ma o le a faʻatagaina oe e mafai ona ofi mai le ono-fitu tagata faʻaaogaina ma le mafanafana.

Arbor 3 i luga o le 3 faia oe lava - Faʻafefea ona mamanuina lelei ma fausia

O sea fausaga e faigofie lava ona fai na o oe.

O fea e amata ai

Muamua e tatau ona e filifilia le ituaiga o fausaga, ona fuafua lea.

Ituaiga o ofutau

Arbor 3 i luga o le 3 faia oe lava - Faʻafefea ona mamanuina lelei ma fausia

I le ata le mamanuina o se tatala fausaga.

  1. Tagi tapunia . Toetoe o se fale laʻititi fale, ma faʻamalama pe siolaina, i le sooga tumau ma le faʻatuatuaina o le taualuga. E mafai ona aoina i le taumafanafana ma i le taumalulu, o le tau le lelei e le mataga. Afai na e fausia se Gazebo 3x4 ma ou lava lima, e mafai lava ona tuʻu i ai le avanoa mo le faʻalavelave faʻafuaseʻi ma aiga.
  2. Semi-tatala fausaga . O se tasi ua maeʻa faʻafaigofieina o le filifiliga, ma le Windows poʻo le puipuiga i se maualuga maualuga. Mai le matagi ma le tiga e mafai ona tapunia ma se ata tifaga po o le polycarboate. O le taualuga o loʻo faʻatinoina mai i mea le aoga - reel, palasitika, uʻamea oloa poʻo le susu-faʻamaʻi Plywood plywood.

Manatua! Nisi tapena-na faia faʻataʻitaʻiga foi Ae o le matagi malosi e le mafai ona tatalia se fale faapena, o lea e sili atu le aoga e te le aoga, ae le o se telefoni.

  1. Tatala Arbor . O le taumafanafana lea, mo malolo i fafo. E mafai ona tapunia faataamilo ile lautele o le maanuminumi o le matagofie, crate mai le alavai, poʻo se isi mea na maeʻa ai. O le mamanu e tutoatasi lava, ma o le tau o mea o le a laititi '. O le Clollappupble Analog e mafai ona le mautonu i le amataga o le tautoulu ma le fesiitai i se isi nofoaga pe a tatau ai.

Tusitusiga i luga o le autu: pepa puipui kulimi lanu

E taua le maitauina o le mataala o le faitotoʻa o loʻo tutasi, i le mamao mai le fale ma faʻapipiʻi i ai. O le filifiliga lona lua e talafeagai ona e mafai ona e alu sao mai i le fale, ma le shiteed Geazebo 3 i luga o le 4 faia e pei o le veranda. O le mea lea o le a puipuia ai e le vaega autu mai le malulu ma le matagi, ma i ai o le a malie toetoe o le tausaga atoa.

Matou te fuafua e fau ma sauni

Arbor 3 i luga o le 3 faia oe lava - Faʻafefea ona mamanuina lelei ma fausia

Le polokalame o le fausaga.

  1. Muamua lava, filifili i luga o le nofoaga, ituaiga, atoa foʻi ma le tele o le lumanaʻi mamanu. I le avea ai ma tulafono, o Gazebos 3 i le 3 io latou lava lima o loʻo faia i se mamao mai le fausaga autu, ma le ala i le lotoa mai maa, ala i luga o le ala i luga.
  2. Mulimuli i le Teritori, e faʻafesoʻotaʻi le tulaga faigata e ala i le siakiina o le vaalele e se vai. Fai pe aua le faia se faavae - faʻalagolago i lou manaʻo ma mai le mana fuafuaina o le fausiaina.
  3. Mo se malamalama matala po o semi-tatala o le afioʻaga, e lava lea ma ipu pou mai piliki i tulimanu e fa, o loʻo nonoa. Nai lo o kolisi, e mafai ona e faʻaogaina fafie, asboustos countion, Steed POPIS. O loʻo latou talie i le loloto o le tulaga o le eleele malulu, o loʻo faʻatautaia foi le maualuga i le tulaga.
  4. Ole faavae mo le fola e mafai ona avea ma saoasaoa ma se koluse vaega o le 10x10 cm, e faʻapipiʻi i pou, ona faʻataʻatia lea. O le faʻatonuga e maua ai le faʻamaloloina o le suavai mai Rupbebid poʻo isi mea faʻapitoa. O vaega laupapa uma e tatau ona afaina ai ma le anti-gupple vaega.
  5. E mafai ona e faia se feusuaiga poʻo se faʻapitoa o le siʻosiʻoti laupapa i luga o le pala.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Arbor 3 i le 3 (ata)
  • Arbor 3 4 mita
  • Gazebo 2 2 mita

Vaega o le fausiaina

Arbor 3 i luga o le 3 faia oe lava - Faʻafefea ona mamanuina lelei ma fausia

Faʻapipiʻi lagolago.

  1. I le isi isi tulaga, o fata e fausia - le faavae. Mo se sikuea gazebo, e fautuaina ai le faiaina o le iva lagolago - fa i tulimanu, tasi i le ogatotonu o le tolu itu ma lua i autafa o le ulufale. E faigofie ona faʻaaoga se sikuea vaega pe gagau le tasi ma le isi.
  2. Afai o le Gazebo 2x3 o loʻo fausia i o latou lima, ua lava lea i le ono pou. Mo le tele o fata, ave le taimi i le nofoaga e tu ai ma suposusties o le a fetaui lelei ma le kolosi vaega mai le 10x10 cm.

Tusi i luga o le autu: vali o faasitepu mai kene ma o latou lava lima

Arbor 3 i luga o le 3 faia oe lava - Faʻafefea ona mamanuina lelei ma fausia

Fa-itulau taua taualuga.

Manatua! O le taualuga e sili atu le faia o le lua-fusi, uma mo sikuea ma mo se nofoa faatafafa. E tasi le laulau e le o se sili atu, ma o le tausiga o le popole tele. E fa laupepa foliga matagofie, ae faigata i le faʻapipiʻiina.

  1. Mo le taualuga, e lua lagolago e faʻapipiʻiina i le ogatotonu, o le faʻavae mo le skating laupapa ua faʻasaʻo. Le isi, 4 Rafter laupapa ua tuu i luga o se mamao mamao. Latou te fafagaina se tuuaiga e aofia ai le 25 mm mafiafia laupapa. O le mamao i le va o le tosoina laupapa laupapa e faia ia le itiiti ifo ma le 20 cm.
  2. Mo le uma o le ufiufi o le taualuga, faaaoga lelei le Ondulin. E fai le leo mai le pa'ū ua teteʻe ai, ma e malosi foʻi. E mafai foi ona e faʻaaogaina le apalai poʻo le folasaga faʻataʻitaʻi, ae i le taimi o le faʻasologa i totonu o le a matua pisaina ma le le mautonu.
  3. O le faʻatagata e tatau ona faia mai le pa o vaega tutusa o ni fata autu. O le maualuga o le pa e tatau ona o le a le tapunia le iloiloga. E sili ona lelei i le mita, ma le maualuga o le tele o le gazebo o le itiiti ifo ma le lua mita.

Arbor 3 i luga o le 3 faia oe lava - Faʻafefea ona mamanuina lelei ma fausia

I le pito i luga o le puipui e mafai ona teuteuina i le tusi o papatusi.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Arbor 4 i le 4 faia oe lava
  1. E oo lava i luma o le faia o se laupapa laupapa ma ou lima 3x4 pe sili atu le poto masani, ia mautinoa e mafaufau i le fili ma aufana i le mea. O le pito i tua o le uluai muamua, faia mai le sopoia tutusa tala. Faʻaiʻu ma fausia se loia o aʻafiaga, ma o le a faʻamautinoa ai ni tuaoi manino o le avanoa.
  2. O le faigofie mamanu o le alafua e ala i le clapport i luga o le laupapa, mai le fola i le tuaoi o le tuaoi. E mafai ona e faia le pa malosi ia o loʻo latalata i ai laupapa i le isi, ma e mafai ona e folau atu i le mamao.
  3. Manaia tele foliga mai i lalo mai le faamalosia o curls. O le au laʻei o loʻo iai, ona o elemene o loʻo faʻaaogaina i totonu o le taimi na maua ai le tasi i le isi. Sauni le tusi toso i totonu o le avanoa o le fusi.

Mataupu i luga o le autu: Multifalugal tulimanu Sofa ma le moe i le umukuka

Gaosiga

Naʻo ia, poʻo se fesoasoani, faʻamoemoe o le mea maualalo o mea faigaluega ma mea, o le ae aumaia se matagofie gazebo i le faaiuga o le vaiaso. Ma o faʻafitauli uma e uiga i le mea e faʻaputuputu ai se tamaʻi kamupani o le a mou atu. Aso Malolo i luga o le vae o le natura i totonu o le Geazebo ma le kebab o le a masani ona masani, ma o au miti e uiga i se mea leaga o le a mulimuli ane.

Ina ia mauaina le musumusuga, vaʻai i le vitio I totonu o lenei tusitusiga, o le a mautinoa e te mautinoa e le tolopoina le fuafuaga, galuega manaia.

Faitau atili