O le filifiliga o le faʻaititia ma le vai inuina mai le tane?

Anonim

O le filifiliga o le faʻaititia ma le vai inuina mai le tane?

E tuu se taʻavale i le faʻatonuga, e tatau ona tele se taimi ma taumafaiga. E iloa e taavale uma. E tele tagata e masani ona fofoina lenei galuega ma le fesoasoani a se taʻavale taʻavale, e ui ina manaʻomia ai ni galuega faʻaalu. Peitaʻi, e i ai foʻi le tele o vailaʻau tau tamaoaiga - faʻateleina tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi. I le faʻatauina oi latou, e maua e le tagata faatau tele faʻamanuiaga, ona e mafai ona faʻaaogaina e le gata mo le tausiga, ae tumau foʻi ma le fale tumaoti.

  • 2 Auala e Filifili ai le Maualuga Maualuga Maualuga?
  • 3 toe iloilo o tagata gaosi
    • 3.1 Karcher
    • 3.2 Portoratecnica.
    • 3.3 Annovi Reverberi.
    • 3.4 Daewoo.
    • 3.5 Lavorwash
    • 3.6 MERIDA.
  • 4 Faaiuga
  • Vaʻaiga lautele o le galuega o le minisy

    O le filifiliga o le faʻaititia ma le vai inuina mai le tane?

    Tele taimi, o tufatufaga e faʻatatau i le faʻaititia o ni masini tausi taʻavale. O le mea moni, o le sili atu o le tele o masini e mafai ai ona foia sili atu galuega. Ae muamua O loʻo fuafua e tau ma le pefu Faapitoa i le taavale.

    O anafea, mo le taimi muamua, o nei masini na aliali mai i luga o le maketi, e vave ai ona talisapaia e tagata gaosi oloa ma o le mea moni e mafai e leina o tagata i le palapala. faamama i le fanua ma le tausiga o kapeti. E masani lava, o fale o le taumafanafana e faʻataʻitaʻia ai lava le aʻoaʻoga ma le iʻuga lea i o latou lima i o latou lima e liliu i luga o le masini, ma faʻapena.

    E ui lava o nei masini e sili atu le talafeagai, e le mafai ona valaʻauina ai lava i latou e le faʻaopoopoina. O lea na filifilia lenei mea manaomia masini Ia mataala faapitoa i le aoga Talu ai o le mana e faʻalagolago i lenei mea e tatau ona iai le faʻataʻitaʻiga.

    O le maualuga-omiga mini-uati na fautuaina i aso nei e mafai ona faʻavasegaina i ituaiga nei e faʻatatau i le mana:

    • maualalo le mana (e oo i le 80 pa);
    • maualalo le mana (e oo i le 120 bar);
    • ogatotonu eletise (e oo i le 200 bar);
    • Faapolofesa (mai le 200 bar).

    O le filifiliga o le faʻaititia ma le vai inuina mai le tane?

    Afai e te fiafia i se maualuga-mamafa faʻaititia mo le tausiga o le taʻavale, o le filifiliga sili o le a avea ma faʻataʻitaʻiga o le averesi mana. O le i ai o le tau maualalo, o nei masini e mafai ona fesoasoani ia te oe i le faʻatumauina o se taʻavale i le lelei atoatoa. O le mafaufau e uiga i le faʻatauina o masini faʻapitoa e fautuaina pe ae manaʻomia se masini tausi loli. Ma o le a saʻo, talu ai naʻo le mea e tatau ona faia se mamafa o le 200-220 pa e mafai ona aveesea ai le suauʻu paʻu i le uili.

    E foia ai isi galuega uma, e mafai ona e faʻatauina se faʻaititia o le malosi maualalo. E ui lava E le o ese mai le tele o faʻataʻitaʻiga o le malosi o le lelei o le faʻamamaina Peitai, ona o le tele o le auala e mafai ona avanoa, ae sili atu.

    Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faapaologa ma ou lava lima. Fausiaina o se piliki piliki

    I le olaga moni, o lenei galuega o le a iai i le itu o ona e ua masani ona feagai ma taimi faʻalavelave tutupu suavai. Peitai, i 'aʻai o onapo ane, o tulaga faapena e le aofia ai. O le mea lea, faʻatau le maualuga o le tino faʻaititia ma sea galuega faʻapitoa, e masani le pule i le taimi e faʻaaoga ai i le taimi.

    O se kulupu faʻapitoa ua fausia e le faʻaititia ma le pa ma e aunoa ma ia. Afai o le masini ei ai se pa le pa, o lona uiga o le fufuluina o le vaipuna e faʻaaogaina vai mai luga o le vai paipa o le vai ma mai foi seisi pusa. Ae ia faaaoga se mea faapena, o le pule o le maualuga-mamafa o le a na o le a mafai ona ia mauaina se mea e maua ai se mea e te fiafia ai pe a le aofia ai i le pusa. O se mea taua o le nofoaga o le vai tane: O le mulimuli mulimuli e tatau ona faʻapipiʻiina i se nofoaga faapena, ina ia tutusa lava le tulaga ma le magoto pe luga.

    Faʻapefea ona filifili se maualuga o faʻamalosi?

    Ina ia sili atu le tagata faʻatau ia, o le masini, o le a ia le tigaina le iloa o ia ma le faʻavae o lana galuega. O mea nei e mafai ona iloga i le mamanu o lenei masini:

    • vai pamu;

    • eletise eletise;
    • Otonooloa;
    • manatu ma le faipule;
    • mataupu i totonu;
    • mataupu i fafo;
    • Isi elemene.

    O le matafaioi a le vaega autu o loʻo faia e le eletise eletise, faʻafetai pe o le pamu e galue, fatuina omiga. O lona iʻuga, o le vai, o le agaʻi i luga o le auala, ulufale i le faʻamafanafanaga, pe a oʻo mai i le aliʻi. Faatasi ai ma vaega uma o lenei filifili, e tatau ona mafaufau le afi.

    Faʻapitoa faʻataʻitaʻiga, o se tulafono, ua faʻaoʻo ifo i le mana eletise a le vaega o le lotoifale. O isi uma ituaiga o mini-hashes o loʻo faʻaoʻo atu ma le sili atu le malosi ma sili atu le malosi eletise eletise. I totonu o galuega e tatau ona i ai i le afi, maopoopo Puipuiga faasaga i le Voltage Drops . I le tulaga o lona le aoga, e aoga le mauaina o se masini e avanoa ai se filifiliga.

    O le autu autu o le pamu o le mautinoa sili maualuga o le mamafa. Saili pe faʻafefea ona gaosia, e le mafai. Peitai, ina ia pikiina se mini-mago ma le sili ona lelei tapulaa, e tatau ona e mulimuli i le tulafono, e tatau ona e faʻamalosiina moni, e tatau ona e toesea mai le mafuaʻaga o le 10-15 pa.

    O le filifiliga o le faʻaititia ma le vai inuina mai le tane?

    Mai isi elemene o itu taualoai manaʻoga e manaʻomia ona asiasia, o se electrocabbbye tatau ona faʻamaninoina, o se tino mai fafo vai ma le tausiga o vai. Latou E manaʻomia le suʻesuʻe ma le faʻaeteete , lafoaia le malosi i upufaitino. O totonu o le pito i totonu o le mini-stink e masani ona tetee i le musuia o mamafa. O lea la, pe a fai e te tu i luga o le oloa o se tagata talitane ua lauiloa, ona e le alu atu lea o faigata. Ae ui i lea, pe a uma ona i ai ni au faʻaaogaina o le a i ai se magotoina, ona mafai ai lea ona tatou faʻasaʻoina o oe o se mea pepelo, ma o le mea lea o le a i ai mafuaaga uma e manaʻomia ai se toe faʻafoʻi.

    Le lelei o le galuega a le mini-utu e faʻalagolago foi i isi numera o le a:

    • Reccfilations;
    • sloarans;
    • Tipi.

    O le galuega autu o rectifiers o I le fatuina o le mafolafola vaalele o le vai Le mafai ona maua ai le mafaufau o le malo.

    Sporans e manaʻomia e faʻaaoga propper.

    O le faʻafitauli o le tipiina o le aveʻesea mafiafia o le palapala.

    Iloilo tagata gaosi oloa

    Afai e te fiafia i le faʻatau atu o se missoy ma le pa o le pa mai se koneteina, o le a masani ona feagai ma lana galuega mo se taimi umi ma i le taimi e tasi o le a sili ona lelei filifiliga i tulaga o tau-lelei E fautuaina le faia o se filifiliga i le mauaina o oloa na faia e kamupani e lauiloa. E oʻo mai foʻi e tele tagata gaosi na faʻamaonia ai le maualuga maualuga o le lelei o le faʻatinoga o le mini-maila:
    • Karcher;
    • PORTOTRATECNI;
    • Tnovi Reverberi;
    • Daewoo;
    • Lavorwash;
    • Merida;
    • Kranzle;
    • Kosch;
    • Nilfisk-muamua;
    • Gett S.p.a. ;
    • Black & decker.

    Karcher.

    Ma amata le iloiloga o tagata gaosi o le a ou fiafia i le kracher bynd, o le aso lenei o le sili ona lauiloa ma lauiloa. O le aso o le foafoaga o le kamupani ua manatu o le 1935. O le sini o le faʻavae o le kamupani o loʻo tuʻuina mai i luma o le faʻatamaʻia lea o le gaosiga o masini fufulu. Ma, e tatau ona ou fai atu na faia e lenei tagata gaosi tagata gaosi sao se sao o le atinaeina o lenei Alamanuia.

    Taimi nei O loʻo ofoina atu e le kamupani se tele o faʻataʻitaʻiga. Ilivi maila i le vai pa mai le tulaga, aemaise lava ei ai ni mea e fitu-tupulaga.

    O mea muamua e tolu o masini maualalo-malosi, e ui lava e le o faʻatapulaʻaina e ala i le aoga, ae e matagofie ata.

    O le lona fa ma le lima augatupulaga o le a itiiti ma le pa o le pa mai se koneteina ma le averesi mana eletise. O le pito sili ona maualuga-tekonolosi i lenei faasologa o le missuykerkk k 596 m plus. O le eseesega autu o le faʻagaioiga o le masini e faʻatonutonuina e le maualuga-saʻo otometi. I le faaopoopo atu i mea uma E i ai le seti o polokalame faapitoa o aofia ai polokalame. Faafetai ia e mafai ona e faʻateleina le lelei o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faʻamamaina.

    O le lona ono ma le fitu taimi o sui o le militeri tomai faʻapitoa vasega. Ae ui i lea e ui lava i ona itutino uma, O nei faʻataʻitaʻiga e le avanoa mo tagata uma Ona o le maualuga o le tau. O le mea lea, mo se tagata faigaluega masani, o sea masini e le talafeagai.

    Portotecnicni.

    O le filifiliga o le faʻaititia ma le vai inuina mai le tane?

    O le Italia tagata gaosi oloa o Portotecnica o loʻo iai le tele o poto masani i le gaosiga o laʻau. O lenei matautia faʻapitoa i le gaosiga o meafaigaluega mo le le lava o le maʻi o taʻavale a taʻavale I le taimi lava e tasi, o le tele o mea e mafai ona e ausia ni masini-mamafa-mamafa masini mo le faaaogaina o le malo. Ua faʻamauina le fuafuaina o oloa a lenei kamupani e maualuga le tulaga lelei, muamua faʻaaliga ma le tau maualalo.

    O le tagata gaosi oloa e iai ana lava ni tagata na maua ai ni vaega na aofia ai le malosi o le mana. Faʻafetai i la latou masini faʻapitoa, o le taimi o le faʻaauau pea faʻagaioiga e siʻitia i le 2 itula. Ua i ai ma Le puipuiga puipuia o le mea e otometi ai ona tapunia le masini.

    Anovi Reverberi.

    O le filifiliga o le faʻaititia ma le vai inuina mai le tane?

    O le faʻasalalauga faʻasalalau o le Mini-Miles na ofoina mai e seisi Italia tagata gaosi oloa e malosi. O Annovi Reuverberi na sau i le 1956 ma talu mai lena taimi amata ona auai i le faasaolotoina o le maualuga o papupuni. E ui lava o le kamupani ua leva ona i ai i le sili atu ma le afa tausaga talu ona tosoina a latou gaioiga. O le tele o lenei gaosi oloa e aofia ai le lima mini-tulaga faʻasologa, lea, i le taimi lava e tasi, e le mafai ona tauva ma le faʻapipiʻi o isi tagata gaosi.

    Gaosia e lenei kamupani O Minasisa o lo oi ai le mamafa o le 160 pa ma e ofoina atu i le tau o le 20 000 r. O le tau na latou le toe maua ai le faʻataʻitaʻiga a isi tagata gaosi oloa o loʻo taugofie. E le fautuaina le mafaufau i nei faʻaititia ia na o le faʻaumatia pe a fai o se masini malosi maualalo, le tau lea e mai le 4500 p.

    Daewoo.

    O le filifiliga o le faʻaititia ma le vai inuina mai le tane?

    O le Korea Scess Daewoo ua leva ona faasilasilaina o ia o se kamupani e faʻapitoa i le tatalaina o mea eseese mo tagata faʻatau. I aso nei, e mafai e le Kamupani ona ofo atu paketi 77Ren, o le tau maualalo tau lea ua faapipiiina i le maualuga o 1200 p. Tele o le ituaiga kamupani o loʻo avea ma faʻailoga laʻititi ma maualalo malosi faʻataʻitaʻiga. E maitauina na filifilia le tagata gaosi oloa e le tele se taimi e fausia ai se ata muamua ma nono mai ai mai le isi tauvaga a Karcher.

    Lavorwash

    O le filifiliga o le faʻaititia ma le vai inuina mai le tane?

    O le isi sui o Italia i le Mini-Malu Maketi o Lavorwash. Se vaega taua o le tele o tala mo le faʻamamaina o meafaigaluega. O lea la, o le faaopoopoina o legeselales na gaosia e sina mea laitiiti. I totonu oi latou, e mafai ona e mauaina mea faigaluega i le mamafa o le 100 i le 150 pa. I le tulaga o le tau, latou te le ese mai le kolisi o le kari-utu. Lavor skipper 19 sili ona tatau i le sili ona lelei.

    MIDIDA.

    Ma le faʻatau atu foi e mafai ona e mauaina se faʻaititia o le faʻaititia o le gaosi oloa o Merida. O le kamupani faʻapitoa i le gaosia o mea faʻapitoa a le fomaʻi mo le fufuluina o taʻavale o le faʻamalosi o le mamafa. E ui lava i le mea moni o tagata faʻapitoa e leai ni mafuaʻaga o le faitioga e faʻatatau i le tulaga lelei, ae polegi minisy e le o iai se sili atu Faasaga i le talaaga o le tutusa ituaiga o tauvaga.

    Afai tatou te talanoa e uiga i taua, ona faʻatama lea o le mafai ona faʻamatala ai le lauiloa o le faʻailoga o le ituaiga. O le sili ona alualu i luma faʻataʻitaʻiga o DELVIR vevela foma 13/160, saunia omiga 160 pa, tau 70 000 r. Peitaʻi, e sili atu le aoga e faʻatau ai le misniy, gaosia i lalo o le igoa igoa Anovi Reverberi, o le, o loʻo i ai i mea tutusa. O oloa o lenei gaosi oloa o le a fiafia ia i latou o le a faia e faʻatulaga se tamai atigi laiti. O le auai lea i le mamanu o se afi malosi, lea e mafai ona galue e aunoa ma se malologa i le 4 itula.

    Faaiuga

    Mini-Fufulu o mea faigaluega lelei, lea faʻaopopo i taʻavale taʻavale mafai foi ona faʻaaoga e fofo ai le tele o isi galuega. Tele faigata, o le a mautinoa o le a masalosalo lava o le a latou masalosalo. E oʻo mai, o le filifiliga o ia masini ile maketi ua tele lava, o lea e le manaʻomia e folau i le taimi e faʻatau ai le faʻailoga o le ituaiga. Filifilia o se missoy ma le pa o le pa, e tatau ona e muamua filifili pe o le a le manaoga o lenei uiga.

    Mataupu i luga o le autu: o le tagata lava e faia le masini mo le tele o le 'aisa

    Faitau atili