Matai vasega o le vasega "faʻafefea ona faia se aufana mai satin lipine mo lauulu poʻo luga o le Kerisimasi laʻau" ma le vitio

Anonim

O le aufana na maua mai i le satin lipine e tutusa lava le matagofie o le vaai atu i meaalofa, ma luga o ulu ulu. FORED o au afu a tagata uma na aʻoaʻo i tamaiti laiti, ae tele auala e maua ai ni aufana matagofie moni mai lipine. Lenei tusitusiga e le o le tasi le matai vasega, faʻafefea ona fai se aufana mai le satin lipine.

O le tele o filifiliga

Mo le Vasega Muamua o le ae manaʻomia ai le lua vaega o se manifinifi manifinifi: tasi i le mita umi, o lona lua afa ua laʻititi; Meaola vaega o le lautele lipine lipine, mita okeni, nicle ma le filo, kulimi, pepa malo.

Matua Vasega

O le sipela lautele e lavea i luga o le cardboard ma faʻapipiʻi i le ogatotonu. Neat bows ofi mai isi lipine.

Matua Vasega

Tuu eseese vaega o mea na aoina, faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi e le talitonuina.

Matua Vasega

Manatua: I tumutumu o lipine pe a uma ona tipiina, latou te manaʻomia le faʻatumuina i le afi poʻo le faʻamuamua uʻamea.

Sosoo ai master vasega: matagofie lauulu lauulu.

Meafaigaluega ma Mea:

  • Faapitoa Lautele 70 cm;
  • vaapiapi o le lipine 63 cm;
  • Vaʻaiga tele o le lipine siliva (0.3cm) 1 m 40 cm;
  • Lio mai le lagonaina o le 5.5 cm i le lautele;
  • seleulu, nila, filo;
  • kelu.

Matua Vasega

O le lautele o lipine ua tipi i le 6 tutusa vaega. O vaega o loʻo pipiʻi i le afa ma faʻapopoleina i le pito i le filo filo.

Matua Vasega

Ma se vaapiapi lipine na toe faia.

Matua Vasega

O le lipine siliva ua tipiina i le 15 cm vaega ma 8 cm. E tatau ona latou mauaina e 6 fasi. O vaega e faʻapipiʻi, o loʻo fai ai le fesoasoani.

Matua Vasega

Matua Vasega

Mai le pito i lalo i le aufana, o le lio o loʻo pipiʻi i fafo. O le fugalaʻau ua potopoto mai i le au faigaluega: I le muamua sili ona lelei o le lapoʻa o le lapoʻa o loʻo faʻapipiʻiina.

Matua Vasega

Ona aoina lea o Riki lipine i le fugalaau.

Matua Vasega

O le tele o le siliva siliva o lo o faapipiiina ma le mea mulimuli.

Matua Vasega

I le autu o le fugalaʻau e mafai ona e faʻaseʻe ai se utupoto.

Afai e te faapipiiina se gusi i sea aufana, o le a matua faaleleia ai le ulu o tamaiti.

Matua Vasega

Aulelei teuteuga

O le tele o auala, faʻafefea ona nonoa se auupega meaalofa.

1 mulimuli:

Mataupu i luga o le autu: Cappers: Vitio Mataʻita Vasega mo Amataga mo Apy Oloa

Matua Vasega

Ave le atigipusa ma se lipine ma le pito umi e aumaia ai le taimi e ave ai, e taʻitasi e i lalo ifo o le tasi muamua. I le fausiaina o se turret i le amataga, i le ogatotonu o le, o loʻo nonoa i se tamaʻi lipine.

2nd auala:

Matua Vasega

O le fugalaʻau lava mai le lipine e faia e ala i le sopoia o taimi i le ogatotonu. O vaega o le tutusa sili ona faʻapipiʻi ma sopoia i le ogatotonu, a o le mea e tatau ona e taofia e taofi ai le tufuga seia uma le lipine. Fugalaʻau ua fusia e le node mai le pepa lava lea e tasi, poʻo le isi o loʻo i le manaʻoga a le Matai.

3rd auala:

Matua Vasega

O le lauʻeleʻele lauʻeleʻele mo se meaalofa ua mauaina e ala i le nonoa o aufana. I le amataga, o loʻo nonoa le pusa ma le tasi vaega o le lipine ma oso i le ogatotonu. Ma o le faʻapipiʻi lona lua o loʻo faia lea o le nofoaga o le Seam, ma aufana masani o loʻo saisaitia mai ai. Mo aufana fou taʻitasi, ua faia le lipine i lalo o le autu.

Laʻau Matagofie

Teuteu le Kerisimasi laʻau mo le tausaga fou e le taeao ma kapeteni - o se vaega umi ma lelei. Talu ai nei, amata ona talosaga mai faatonu mo lenei faamoemoe. Latou foliga matagofie ma lelei, ae le o le faʻaalu i le vaʻaiga lautele o le vaomatua matagofie. O le aufana na nonoa i luga o le vaomatua e mafai ona teuteuina uma le laulau fou ma se ofu manaia. Mo lenei, e le manaʻomia le faia malie, faalavelaveina le mafaufau, au mea tuai. O le masani ai o le a sili ona lelei filifiliga:

Matua Vasega

E mafai ona e faʻaaogaina latou faʻaaogaina ni mea. Ifo le fusi o le taʻele i luga o le Kerisimasi laʻau:

Matua Vasega

Mai le teuteuga:

Matua Vasega

Mai le Pepa:

Matua Vasega

Vitio i luga o le autu

Tamai aufana:

Aufana kanzashi:

Bowl:

Agamalu:

Bow-beatterfly:

Le aufana le aufana mo se meaalofa:

Aulelei:

Pepa:

O le aufana a le au fana:

Faitau atili