Ata o le au Capisies mai le Pritond Paipe e fai oe lava

Anonim

Ata o le au Capisies mai le Pritond Paipe e fai oe lava

O Calpares o le tamaoaiga aoga ma e faigofie tele ona maua mai i se uʻamea talaaga poʻo paipa ma o latou lava lima. I lea tulaga, o se paipa o loʻo faʻaaogaina le paipa mo le faʻasino i le faʻaaogaina o le faʻavae, o se pato ma puipui fale e faia mai le uʻamea talaaga. Uamea mo Captoy e faʻaogaina ituaiga eseese o ituaiga: Galvalues, 'apamemea, Alumini, uliuli uamea.

Ata o le au Capisies mai le Pritond Paipe e fai oe lava

O le polokalama fausiaina o le pato e masani lava e le faigata. E faia ma o latou lava lima se tasi, tusa lava pe e te mamao mamao ese mai. E aofia ai maʻa papa e nonoa ai uʻamea uʻamea poʻo faʻatoʻaga mai le paipa. Ia i latou O le Doomotter e faia O fea o le taualuga o le fale o loʻo punou mai le fofoga faʻataʻitaʻi.

E masani ona faʻaogaina uma le manava o le faʻamasinoga faʻalilolilo, faʻapea foi i le tamaoaiga. Ua faʻaaogaina e ufiufi ai paka, taofiofi faigata, vaʻaia o loʻo i luga atu o faitotoʻa, fesuiaiga masani, taumafanafana ma le taumalulu o fale tau tamaoaiga.

  • 2 penefiti o talaaga o loʻo fai i le fale gaosi oloa
    • 2.1 Sound Poll mo taʻaloga
  • 3 tekonolosi o fausia se pato ma o latou lava lima
    • 3.1 Ata poʻo le galueina o le matagaluega
    • 3.2 Faapipiiina o le lagolago
    • 3.3 Ferm masini
    • 3.4 Faʻatumuina le Faavae i lalo o le Lagolagoina
    • 3.5 USDE FERM
    • 3.6 ANTICKICROMIRY GALUEGA
    • 3.7 Faʻapipiʻi le taualuga mea i totonu o le faʻavaʻa
  • Eseese ata o shods

    Fuafua i manaʻoga, tele o leo mai le ata faʻataʻitaʻi e fausia i o latou lima. E mafai ona maua ni mea e mafai ona maua mai ai le ata i le Initaneti, igoa:

    • O matagaluega laiti o faia laiti galuega, vaʻai, malutaga mo eggls;
    • Vavae ese o le aumea o le aumea mai le paipa;
    • O loʻo faapipiiina fale faʻapipiʻi mai se fomaʻi faʻapitoa - verandas, terase, videos i luga o le puipui o le fale, fale talimalo.

    Fuafua i luga o le gaioiga foliga, latou te fausia:

    • Vavaeʻese avanoa tatala mai se fausaga o loʻo i luga o fata ma le tasi fale;
    • Fausiaina o se Tapetaina Ituaiga, lea e iai le puipuiga mai le tau, e le gata mai i luga, ae ua pupuni i luga o puipui o puipui, tasi pe sili atu itu.

    Ata o le au Capisies mai le Pritond Paipe e fai oe lava

    I luga o le taualuga o le faletaavale, Gazebos, o le taumafanafana cuisidines, o le tatala-faapaologa ma le le mautonu o loʻo faʻatulaga gofie ituaiga o le tino. TUSI MO FAʻATAʻI LENEI fale latou faia latou pe faʻatonuina i faʻalapotopotoga faʻapitoa faalapotopotoga o faʻalapotopotoga. O mea tau sili ona tauofoa ma faigofie e mafai ai ona faʻamalosi se nofoaga o faʻafiafiaga, faigaluega, teuina poʻo le taliaina o se kamupani laititi.

    O le tapunia o ituaiga o vapaoes o loʻo faʻatino mai mea eseese. Mo ni pa, tioata, palasitika, o le uʻamea, kapeta, gatete, tioata, faʻapitoa fatu, sivifo ma isi mea o loʻo faʻaaogaina. Mo slazed tapunia avanoa Faʻaaoga Alimini Sluding System o le e tumau ma manino mo iloiloga. O fale tapunia e maua ai le puipuiga mai le leaga o le tau i itu uma ma faʻatagaina mo se taimi umi i lalo o le pato.

    Mataupu i luga o le autu: Fai se ogaumu poʻo se mugafu poʻo le muʻeta e aulelei ma le vevela-tetee

    Tulaga lelei o le faʻapolofesa fofoga o le gaosiga o tagata faʻalavelave

    O le faaiuga e faia uʻamea malu o se sili ona aoga ma aoga fofo:
    • E le fefe le uʻamea i le tau vevela, e le o le onosaʻi i le malulu, ae le suia le pepa mai le gaioiga o le taua o le la;
    • Polofesa e lava le malosi e ta ai avega a le aiga ma nisi taumafaiga faapitoa.

    O le faaletonu e aofia ai:

    • Maualuga o le falemaʻi e faʻatautaia ai le vevela, faʻamafanafana mai luga o le faʻatauvaʻa, e le ono afaina ai le uati lava ia, e mafai ona faʻaleagaina mea;
    • Afai ua saunia i se uʻamea uʻamea, ona E sili le tapunia o latou tele maualalo-faʻatautaia mea. , Mo se faataitaiga, laau;
    • Ua faamutaina lava e le polofesa, le malosi o le malosi, o lenei fāsega ua aveʻesea ai le faʻaaogaina o le afaina o le elefane ai.

    Uamea talaaga mo le pato

    Ata o le au Capisies mai le Pritond Paipe e fai oe lava

    Mo le gaosiga o lagolago e ave ai paipa faataamilo ma le lapoa o le 100 mm poʻo le faʻataʻitaʻiga o le taʻavale ma se pito o le itiiti ifo 100-150 mm. O le STROPYL Trights ma Systems o nisi taimi e faia mai fafie, ae i le tulaga o uʻamea faʻaaogaina, E faia i lapotopoto pe sikuea paipa Faatasi ai ma se puipui ma le mafiafia o le 2 mm mo millitorekins ma le mafiafia o le paipa o le paipa 3 mm mo faaputuga tele.

    O le lamepa e faia mai le laupapa laupapa pe mai le uamea talaaga, o se tulimanu, o le sikuea po o le charserle. O le faʻafefiloi o uʻamea vaega o loʻo faia ma se uldo faʻaaogaina o uʻamea uʻamea. O nisi taimi o vaega e fesoʻotaʻi e noataga ma nati.

    Tomai Faapitoa ma DIY

    Ata pe faigaluega

    E amata i le, faia se polokalame o le lumanaʻi oloa, e faʻailoa mai ai itu. Ma, o elemene elemene ua filifilia mai lenei otootoga, faʻailoa mai a latou mea fuafuaina umi ma mafaufau i le tele o tutusa elemene, taumafai e aua neʻi misia ni auiliiliga. Ina ua mavae lena, latou te iloiloina le manaʻomia o le tele o mea mo fata, failuga ma fale. A tapuni le ata o le pato o le uatoto, ona manatu lea o mea o pa ma itupa.

    Faapipiiina o le lagolago

    Ata o le au Capisies mai le Pritond Paipe e fai oe lava

    Lagolago o loʻo faia ni fata faʻapitoa na faia o uʻamea oloa. I le tumutumu o ipu uʻamea, e ao ona laʻu atu i le auala saio, lea e alu i le faiaga ma o loʻo faia le faʻavaʻa ma avatua.

    O fata e fautuaina i se mamao e le sili atu nai lo 1.2 m le tasi mai le isi. I le tulaga o le taʻele o le faʻatulagaina o le faʻaputuga faʻavae i le puipui o le fale, na tele ai aofaiga o faʻauʻu. Afai e leai se avanoa e faʻapipiʻi ai pou faʻapipiʻi i tafatafa o le u, ona taofi lea o le utupoto i le puipui, o le a ave i luga o le uta avega. Mo le mutia i le puipui Faaaoga umi tau o le a le talitonuina le utupoto i le taualuga.

    Tusitusiga i luga o le autu: Faʻasalalau pamu: Faʻamoemoe, talosaga, uiga autu

    Ferm masini

    Ata o le au Capisies mai le Pritond Paipe e fai oe lava

    O lenei vaega o le fausiaina o loʻo feagai ma le uta autu mai le kiona ma le matagi, o lea e faia ai le fuafuaina o le faʻamatalaga o le meli e tatau ona saʻo. Mo tamaʻi vanu, e mafai ona e mauaina tulaga o loʻo iai le faʻafitauli o le faʻamatalaga. Afai tatou te talanoa e uiga i le lavelave fausaga o tagata faʻalavelave, ona tali lea o le faʻatoaga mea ma lona mamanu tatau ona fuafuaina e se lavelave le fuafuaina , o le a le galue tutoʻatasi pe a le tatau, o le mea moni, e le o se inisinia tumaoti. O le mea lea, o loʻo iai FaʻamaumaSI mo lenei.

    Laeisaga mo le tino Vaevae i tafatolu, faataotoga, orppezoidal, solia ma faifai. Totonu o le faatoaga e mafai ona faʻatuina ni fata faaopoopo, taufetuli, faʻaliliuga ma faʻatau. O le Perfets Wrights e mafai ona faia i luga o le lua lagolago, bitch tasi pito pe i ai se tuʻufaʻatasiga metotia o lagolago i luga o le lagolago.

    O le faatoaga e faia ina ia o le taualuga o le taualuga i le 15-20º. O sea lautele e talafeagai mo se tuʻufaʻatasia o le fale vali na faia ai le saito, palasitika, polecarbete, crute uʻamea. O laupepa o le folasaga o le folasaga, slate ma fusifusi ua tuu ina ia o le galu i le tutusa o le vai, ae leai se tulaga e masani ai.

    Faatumu le Faavae i lalo o le Lagolagoina

    Ata o le au Capisies mai le Pritond Paipe e fai oe lava

    A o le i amataina le eliina o pu mo le faʻapipiʻiina o Poles faia le faʻailoga o le pito o le lumanaʻi. E faigofie ona faʻaogaina e le mafai ona faʻaogaina se auala faigofie ma se roulette ma se faʻasologa, tusiga, fale gaosi ma vai e faʻaaoga mo fale lavelave.

    Faʻapipiʻi i lalo o pou o loʻo iai le loloto o le 70 cm, o se vaega o le lapisi lapisi, oneone ma feoaʻi ma le vai mo le sili ona soloia. Pusi sima pe a uma ona faʻapipiʻi le pou ma faʻasaʻo i le tulaga o le poloketi. Ua faia sima i le sima ma palu ma se tele o galuega pe fefiloi ma le fefiloi. Liligi vave le potu atoa, e le mafai ona tuua le afa afa le sasaa e lua i le aso na sosoo ai.

    Mo le aso na sosoʻo ai, o le sima o loʻo maua ai le afa o le malosi, o le 50% o totoe o le a pa'ū i totonu 27 aso. Afai o se faʻavae faifai pea o loʻo faia i lalo o le fola o le fola, ona taimi lea o le faʻatumuina o le sima Faapipiiina se ulded po o fesoʻotaʻiga faʻamalosi tino lea ua sasaa ma sima.

    O isi galuega e faʻamalosia ai le fusi i luga o le pito i luga vaega o fata e mafai ona faia i le vaiaso. O pals mai uʻamea oloa ua tipi i totonu o le Gronder i totonu o le Poloketi o le tele, ona faʻamalosia ai lea o faʻamatalaga lapatai.

    Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe fausia se fale i totonu ma le laupapa laupapa matagofie ma mo se taimi umi

    Ferm Wilding

    Ata o le au Capisies mai le Pritond Paipe e fai oe lava

    Faifaatoaga o loʻo faatinoina o loʻo faatinoina i luga o le lalolagi, O fuafuaga uma e tatau ona ofi i le tele. Ma tutusa. Afai o loʻo tuʻuina atu faʻatoʻaga ma malosi, ma o le fausiaina o le soifuaga o Crane Cerie le tuʻuina atu i totonu o Fale Cerine

    O le fesuiaʻiga o faʻatoʻaga i luga o le puipui e ave i le fuafuaina. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i tamai kapeteni, o loʻo ave le mamao mamao mai le tasi i le isi tutusa i le tasi mita. Ina ua uma ona faʻapipiʻi faʻatoʻaga i le Stiang tulaga i luga o le pito i luga o rafters weld o le tusi Mai le sikuea talaaga poo le tulimanu.

    A faʻapea e tuʻuina mai se fai laupapa laupapa, e faʻasaʻo i le uamea o le faʻatoʻaga ma le fesoasoani a le bolts. O le ata lafoia o loʻo faia e faʻalagolago i le taualuga mea, o nisi taimi o nisi taimi o isi faʻaopoopoga malosi mai plywood o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le pusa.

    I le gaosiga o faʻatoʻaga, o lo latou tele e tatau ona sili atu nai lo le 30-50 cm lautele. E tatau ai le vai i le faʻavae o le vai. O le isi, o le sili atu le faʻatuatuaina filifiliga o le otaota o loʻo aveeseina masini mai le taualuga o le pato o le papy ma kalama o gata oona poʻo le taimi nei.

    Anticorrosive gaosi

    A maeʻa le faʻatulagaina o fata ma o loʻo iai ni faʻatoʻaga e faʻatatau i ai, e faʻasaʻasili e tetee atu ai i le solomuli. Ae le i faia le talaaga o le talaaga o le deleared e se fofo. O loʻo togafitia le uamea o loʻo avea ma vaega o loʻo i ai i totonu o le faʻatonuga i faʻatonuga. O le PITY o le a puipuia le uamea mai le foliga mai o le eleelea ma aafia ai le faaitiitia o le taumafaina o le vaega mulimuli o le vaeluaga.

    Valivali o loʻo faia e faʻaaoga ai se pulumu poʻo se faʻaseʻe. Lapoa Cappies vali i vali po o le spray o le saoasaoa o le lanu.

    Faapipiiina o taualuga mea i le faʻavaʻa tino

    Ata o le au Capisies mai le Pritond Paipe e fai oe lava

    Uamea pusa uʻamea e matua aoga tele ma talafeagai e ufiufi ai polycarboate. O mea e tipiina i totonu o le olo i le tele o le tele, ona fai lea o samepa i luga o pito o le polycarboate e aveese ai ni faaletonu mai le tipiina. Faʻamau mea i uʻamea ma tagata taʻitoʻatasi o loʻo tusia poʻo paʻu paʻu. Polycarboate pe a vevela ma feololo suiga o lona fua, faapena A faʻapipiʻiina oe e tatau ona tuʻua se tamaʻi mea e maua fua Ma ia mautinoa e tuu le kakuka kakuki i le va o mea ma le methome.

    O se masini captoy mai se uʻamea faʻamatalaga e le manaʻomia tomai faʻapitoa o le fausiaina, o lea la o le faʻapotopotoga ma faʻapipiʻiina o tagata e tatau ona aʻoaʻo e faia se mea i o latou fale. Lenei o le a sefe tupe e totogi ai le galuega a tagata faʻapitoa ma o le a faʻatagaina ai le mitamita o le galuega a ou lima.

    Faitau atili