Auala e Filifili ai Poles mo Gazebo

Anonim

Afai e te filifili e fausia se Gazebo i lau atunuʻu, ioe, e moni lava, e tatau ona e filifili i le ituaiga o mamanu. Ma le isi, e mulimuli mai lava e le gata o foliga ma le lapoa ma le fausaga o le fausaga, ae faʻapea foi le ituaiga o pou fesoasoani, pei o se tasi lea o vaega autu o le fausaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamai pulupulu ma uʻamea ma le faʻaaogaina o foliga ma galuega faʻatino, mai le tutusa ma le fausaga, ae i maʻa uʻamea.

Auala e Filifili ai Poles mo Gazebo

Arbor i luga o laupapa laupapa

Filifiliga o pou mo Gazebo

Ituaiga o pou

O fesoasoani uma e faʻaaogaina i le fausiaina o galuega e mafai ona vaevaeina i ni ituaiga o mea, e fuafua i mea na faia i ai:
  • Uamea lagolago (o se tulafono, o loʻo faʻaaogaina paipa mo nei faʻamoemoe);
  • Laupapa (masani o se pa poʻo ogalaau);
  • Maualalo mai piliki po o isi fale mea.

Faʻafefea ona fai le filifiliga saʻo

O pou lagolago ua filifilia mai le tele o manatu, ae o mea autu e manaʻomia le manatu o se tulaga masani o le fausaga. E le gata i lea, o le a e manaʻomia le taʻitaʻia e le tele o faʻataʻitaʻiga, e tele le aoga o le manatu o laufanua o laufanua mamanu, e mafai ona i ai ni ituaiga eseese. E aofia ai ala i le togalaau, laupapa ma isi elemene e soloia ai le nofoaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e fetaui lelei pe a fai o le nofoaga na faʻaaoga e poʻo se ie, ona tatau lea ona e faʻaaogaina i le taimi o le fausiaina o Arbra. Afai o le ata o le a i ai le Parazier, laina ma nisi pilita e le masani ai, ona mafai lea ona e fausia mai le piliki o le tutusa ituaiga. Afai o le fiafia i mea uma na faia i le laau, o le tele o fata e mafai ona faia i fafie.

Auala e Filifili ai Poles mo Gazebo

Piliki gazebo

Piliki

Ina ua faʻatuina ni pou piliki, e tatau ona ofi i le mea e tatau ona fusia i le faʻavae e faʻaaogaina ai le faʻaaogaina. E le gata i lea, o siamuki e seasea ona faʻataunuʻuina lea faiga o lenei faiga i lo latou lava amata, faʻatalitonuina le tagata faʻatau e leai se mea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se pou kesi? Mentaja Tulafono

O le mea moni, o le soʻotaga fuafuaina i le va o le faʻavae ma le fata e tatau ai. Sili ona lelei, pe a oʻo le iʻuga o le lagolago o le lagolago. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le mafiafia faʻamalosi, o se tamai paipa laiti poʻo se uʻamea uʻamea.

O le faʻaogaina faʻalagolago i uʻamea e tatau ona siʻomia i le taimi o le faʻataunuuina o le faʻavae. A maeʻa lena, ua tuʻuina e le pili poʻo le isi fale e fai i le faʻagasologa o fata o fale. Afai o fata e matua tele lava, ona manaʻomia ai lea o le sima i totonu o le lagolago. O le a e maua se malosi ma faʻatuatuaina faʻalelei.

Auala e Filifili ai Poles mo Gazebo

Uamea Gazebo mai le Pritop Paipa

Uamea

Tele taimi masani, masani o tibes taamilosaga o lapisi mai le 80 mm ma sili atu o loʻo faʻaaogaina e fausia ai le fausiaina i uʻamea lagolago. O le tulaga tonu o loʻo faʻalagolago i le aotelega o le fausaga ma uiga o le taualuga.

Talu ai nei, talavai (sikuea pe faʻafafa) o paipa ua avea ma taʻutaʻua tele, aua latou te eseese ai i le malosi sili. O ia lagolago, pe a fausia le fausiaina, ma le tulafono, faʻavatu i le eleele ma siʻomia.

Auala e Filifili ai Poles mo Gazebo

Arbor mai Bruus

Laupapa

Pau le tulaga mo le faʻaaogaina o le auupega lagolago o a latou faʻagaioiga o puipuiga puipuia, o le a puipuia ai le pala, faia o le leaga o fungus ma isi gaioiga le lelei. Ina ua fausia le mamanu i luga o laupapa lagolago, o le taimi o le taimi e masani ona faʻaaogaina 100x100 mm.

Gaosia se gazebo

Ataʻiga o loʻo i ai pea ituaiga o pou ma o latou foliga, Ia mafaufau nei i le taimi e fauina ai se taga o aʻu.

Ina ia aua nei toe fai, e tatau ona ou faapea atu, tusa lava poʻo le a le mea o le a fauina, e masani ona amata galuega i le lalolagi:

  • Aveese le pito i luga o le eleele o le eleele ma aʻa;
  • Faʻataʻitaʻia le Maka;
  • Fausiaina o le faavae.

O le eseʻesega o le a naʻo le ituaiga faʻavae, o loʻo faʻaaoga mo se faʻapitoa.

Auala e Filifili ai Poles mo Gazebo

Lipine faavae

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Le faavae i lalo o le Arbor e te faia oe lava
  • Brick Gazebo Fai oe lava
  • Faavae mo Gazebo

I luga o pou piliki

Faʻatonuga mo le fauina o se piliki pulu fai ata o lenei:

  • Muamua o mea uma, e manaʻomia le tapenaina o le lua mo le faʻavae o le sili atu o le mita. Ma o le faʻamalosia o loʻo faaputu mai i le pita, e faʻamamaina ma faʻamalieina galuega, aʻo le faʻamalosia e tatau ona faʻapipiʻi ia noatia i le faʻavae i le faʻavae.
  • Ina ua maeʻa le faʻavae o le fua, e mafai ona e agaʻi i le faʻatinoina o le masonry. Ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le fausiaina poʻo le faʻasaga i piliki. Mo binding piliki e tatau ona faʻaaogaina sima sima.

Mataupu i luga o le autu: laupapa laupapa ma ou lima lima

O le tulafono, o le pito i lalo o le fausaga o loʻo tuʻuina atu le lagi, i le maualuga o le mita-tasi ma le afa, pe a fai o fea fata piliki e fausia. Mo le fausaga ma le frazeier, e tasi le puipui e mautu ona mamanuina i le taualuga lava, latalata ia te ia le Reaster.

  • Ina ua maea le fausiaina o fata, e alagata ona tuu ai le utupoto e mafai ona faʻapipiʻi i luga o taula, ma faia se galuega a le raviti. O ni mea e mafai ona e faʻaogaina se laupapa laupapa ma laupapa. I le avea ai o se tulafono, o ia fausaga e ufitia i le uʻamea laupapa, palu poʻo isi mea taua. O le taualuga e mafai ona tasi-lua- pe fa-itulau

Fautuaga! A oʻo i le faʻaleleia o le piliki lagolago, e mafai ona e faʻaogaina piliki o lanu eseese. Lenei o le a avatua le fausiaina o poto masani ma sili atu le onosaisi.

O se Gazebo i Kolisi Brick e matua naunau lava ma e leʻi leva, e lua ni mea taua e lua - o se tau maualuga o le fauina ma se umi fausiaina.

Auala e Filifili ai Poles mo Gazebo

Uamea pusa (faavae

I luga o le uamea lagolago

Afai o le mamanu e fausia i luga o uʻamea lagolago, o le taualumaga mo le faʻatinoga galuega o ni mea taua:

  • Muamua lava, e manaʻomia le eli o ni tau mo fata i le loloto i le loloto maualuga nai lo le maualuga o le muamua o le eleele.
  • Ona faʻapipiʻi lea o fata i totonu o le afi.
  • O le isi laasaga o le faʻatumu i le faʻasologa o le lelei. I le taimi lava e tasi e manaʻomia ai le siakiina o le pito i luga o fata e faʻaaoga ai se tulaga o le fausiaina poʻo se plum.
  • Ina ua maeʻa le sima o le faʻaʻaisa, e tatau ona e faia le maualalo ma le pito i luga oso. O mea e tatau ona i ai i se tulaga faapea e le mafai ona latou faalavelave i le fua fua i le gasebo. Mo fale tetele, e tatau ona e saeia alatanu i puipui taitasi.
  • Ina ua maeʻa ona faatinoina le faʻavaʻa, e tusa ma le poloketi, e tatau ona e faia se galuega a le RAFT. Ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina se paipa manifinifi.
  • O le fau o le mamanu e mafai ona faia mai mea mataga, uʻamea fausaga poʻo se laupapa laupapa, soʻo se taualuga o le a fetaui ma le taualuga.

Fautuaga! O le sili ona lelei o le vaega o le faʻamatalaga o le paʻu o loʻo faʻaaogaina e pei o le lagolago o le 80x80 mm.

Auala e Filifili ai Poles mo Gazebo

I le ata - Bar 100x100 MM

Mataupu oi luga o le autu: Antistatic Linoleum Stacking Tekinolosi: autu vaega o galuega

Fafie Gazebo.

E ui i le mea moni o le laupapa laupapa e sili faigofie nai lo fale o loʻo talanoaina i luga, e manaʻomia foʻi se talitonuina. Lenei laasaga o le kolisi e masani ona faʻaaogaina mo ia fausaga e pei ona taʻua i luga. Ma le isi, pe a fai o e tutūina le fausiaina o le eleele, i le tele o tausaga, o le laʻau o le a amataina le pa.

O le galuega e faia e pei ona taua:

  • Muamua lava, o fesoʻotaʻiga e faʻatino mo le faʻavae. O lo latou loloto faʻalagolago i le ituaiga eleele ma le tulaga o lona faʻaʻaisa. I le averesi, o le loloto o le 60 cm.

E faʻaaogaina mo le faʻavae e faʻaaoga ai paionia abeshestos, a o latou faʻamoemoeina, o le a le lelei o uiga lelei o le malosi. E mafai foʻi ona faʻapipiʻiina le faʻamalosiʻau o le au faʻamalosi ma sasaa i latou ma sima.

  • O le mea lea na tuʻuina ai meamata o mea i luga o pou o pou, e tele taimi o le taufetuli mo nei faʻamoemoe.
  • O le isi laasaga o le poloka o le faavae o le 100x100 mm pa, o le a faia le galuega o le faavae.
  • Sosoo ai, o le faʻapipiʻiina o lagolago e mafai ona faia mai le māmā suʻi. E tele metotia mo le faʻapipiʻiina o laupapa laupapa, o se tasi o latou - faʻapipiʻi i latou i le pito i lalo ma taula.
  • Ona o le tau fetau o mata o le laupapa.
  • E tatau ona faʻatumuina laupapa i luga o peni ma latou faia le fola.
  • E tusa ai ma le poloketi poloketi, o le taualuga na aoina ma faapipiiina i luga o le fata.
  • I le faaiuga o le galuega, e mafai ona e faia se fafie laupapa ma sili.

Auala e Filifili ai Poles mo Gazebo

Masini laupapa laupapa

Gaosiga

E le gata i le faʻaalia o foliga o foliga o foliga ma foliga tutusa, ae o taimi uma, pei o le tau ma le gafa o le fausaga, faʻalagolago i le faʻaaogaina o lagolago mo lagolago a le Arbero. O lea, i le tulaga mamanu o le aia |, e manaʻomia le mafaufau lelei pe oa ni pou o le a sili ona lelei i lau mataupu.

O isi faʻamatalaga i luga o lenei autu e mafai ona mauaina mai le vitio i lenei tusitusiga.

Faitau atili