Capy mo mangala faia oe lava

Anonim

Capy mo mangala faia oe lava

O aso nei, tagata uma e iai se falelotu, o se atunuʻu fale, pe oʻo i le taimi nei na mauaina se fanua o fausia mo le fausiaina, e le o mafaufau i le malologa ma aiga masani. E le gata i lea, e i ai le faʻailoga o le faʻasinomaga i le va o le "malolo i le atunuʻu" ma "saunia Kebabs", o le manatu o le atunuʻu e malolo i le ea fou o loʻo fesoʻotaʻi ma le ea fou. Ma mo le tapenaina o Keabab, e mautinoa lava mo le mea saʻo lea.

O le mea moni, o le toatele e i ai se masani-folani o latou ituaiga, e faigofie ona faʻapipiʻi i soʻo se mea i le atunuʻu. Ma afai o le timu, leaga le tau? E le tatau ona faaleaogaina le muamua-faatali- E leai! A uma mea uma, i le atunuʻu, e mafai ona e faʻaogaina se nofoaga le tumau mo kuka ma tausua ma uo ma aiga. Ina ia faia lenei mea, naʻo oe tatau ona faʻailoa mai se tamai avanoa i luga o le upega tafailagi ma fausia se gazebo poʻo le pato.

  • 2 O a leoleo o le manga
  • 3 Faʻafefea ona fausia se Canopy mo Malila
  • 4 Verers mo mangala
  • E te manaʻomia se pato mo le manga?

    Capy mo mangala faia oe lava

    Filifili pe fia Manaomia manaoga E mafai ona e pe o le fono a le aiga. O e i le fale mai le mataupu i le mataupu pe faʻaalu mea uma o le vaiaso iina? E te fiafia e kuka ma aoina kamupani i faaiuga o vaiaso? Pe atonu e te faʻaaluina le tafaoga i le atunuʻu, pe ola mai le amataga o le tautotogo ma le malulu o le tau? O le taliina o nei fesili, o le a sili ona e faia se filifiliga le mautonu - o le pato e tatau ai. Ia masani ona e kuka Kumabs, ae o le tagata faapaupau o le a fesoasoani:

    • Muamua, Puipui le palapala o timuga e le faaolaina foi;
    • Lona lua, o le a e maua i taimi uma mulilua fafie mo le afi.

    Ae o le a le tele ma o le a le mea o le a avea ma se mea faitino - e faʻalagolago uma i lou mafaufau, taimi avanoa ma le agavaʻa e faʻatautaia ai mea faigaluega.

    O a tagata leoleo mo le manga

    E amata i, e tatau ona e filifili pe o e manaʻo e faʻatulaga se pa puipui e na o le nanaina o le manava mai le timu ma natia ai le laulau mo le tele o tagata ma le faʻatulagaina Tamai taumafanafana umukuka ? Sheds e eseese ituaiga. O le faʻatau atu o loʻo iai nei ua saunia-faia mamanuina o tagata faʻalavelave mo meaʻai uma ma atotupe, ae e te malie moni lava i se paolo "?

    Tusitusiga i luga o le autu: A mafai ona e tatalaina faamalama pe a uma ona tuiina o le fiberglass wallpars ma isi mea

    Ona tumau lea o le filifili i luga o le tele o le upega tafailagi, ma le mamanu o le papone ma mea o le a faʻaaogaina mo le faʻavae, faʻavaomalo ma le taualuga.

    Faʻapefea ona fausia se apaʻau mo le mangala

    O le faigofie auala e fai Laupapa laupapa uta. O sea paopaso e tatau ona faapipiiina luga o le faaputuga faavae faavae.

    Tausiga Vaega o elemene Lumanei aia tatau mo Maggal:

    • Faavae Laina . E mafai ona faia i piliki. Laina faavae faavae I le tasi ma le afa piliki , faamalosiau faamaufaailoga uaea. Tauaso i le 50-60 cm.
    • Capy mo mangala faia oe lava

      Brous stal.

      O le faʻavaʻa e aofia ai se pito i lalo o le pito i luga o le pito i luga o le faʻavae, stitchcal racks i tulimanu, o le pito i luga o le fale o le a faataatia. Afai e lava le lapoʻa, ona i le ogatotonu o le Arbor, i lalo o le lumanaʻi "skate" o le taualuga e manaʻomia ona faʻapipiʻi ni fata faʻaopoopo mai le pa. Bar e faʻaaoga se sikuea vaega, o le itu o le 10 × 10 cm, pe 15 × 15 cm. Mo rafters o le 4-5 cm ma le mafiafia o le 4 cm e 20 MM e manaomia.
    • Fola . O Forts e mafai ona avea ma upu mai se mea masani o le laupapa laupapa ma le mafiafia o 30 mm, pe mai i se fale faifaatoaga. Le fefefe susu ma suia le vevela.
    • Taualuga . O le taualuga o le laufanua e mafai ona faia se faigofie - o se doomber o Acet, matou te tosoina le amor credio wadio po o rubbroid, luga o le uamea.

    Tatou amata i le tuʻufaʻatasia o le upega tafailagi mo le fausiaina o le pato. Tuu faʻailoga maualuluga, togi sikoa pine ma faʻaloaloa le maea i le va oi latou. E manaʻomia ona siaki le saʻo o le lofituina o le faʻailoga, pe o iai lau 90 tikeri. O lenei mafai ona siakiina e le "Dedov" ala saʻo. E manaʻomia le fausia o se tafatolu faʻafafa mai le tulimanu ma le vaega o le 3x4x5 vaega, o loʻo i ai le 5 o le faʻailoga o isi upu.

    Faʻamanino le faʻailoga, o lea matou te agaʻi atu i le poX o pu i tulimanu mo Faavae masini. Ua lava lea e eli ai se pu ma le lautele o le 50 × 50 cm ma le tele i le loloto. 50 cm lautele o le a faʻatagaina oe e tuʻufilemu i totonu o le piliki, o le itu o le a tusa ma le 40 × 40 cm, pe a e faʻasalalauina le piliki tasi ma le afa. I luga o le laufanua o le lalolagi, o pou e tatau ona aofia ai le itiiti ifo ma le 15-20 cm mo fola o fola. I le pito i lalo o le pits, fan geveve ma o le timu. Matou te gaosia le masonry mai le mumu piliki i luga o le M300 CECT FOLAFOLAGA. E mafai ona e faʻatau i totonu o se faleoloa fale gaosi saunia-faia faʻamagoina le mamago-oneone palu. O le mafiafia o le au Le sili atu nai lo le 10-12 mm.

    Pe a faʻataʻapeina piliki, e tatau ona faʻataʻapeʻapeina i lalo o laina o le uaea uaea ma faʻamatuʻu lua pito i fafo, ona mafai ai lea ona faʻasaʻoina le pa ma puipuia.

    Siaki, i le tutusa maualuga o pou ua lafoina. Ina ia faia lea, e mafai ona e faʻaaogaina le sao se laki, ma o se tulaga masani o le fausia mafai ona faʻaaoga. T. K. O le umi o le maualuga o loʻo laʻititi, ae matou te tuʻuina i luga o le laupapa umi ma tuʻu le laupapa i le va o laua. Afai e ese le pou i le polelar, e mafai ona e faʻaaogaina se sima morther starter i luga o le pou ma lamolemole.

    Capy mo mangala faia oe lava

    Amata K. Masini oti . Pa e tagi i le tele o pati. I le tulaga o le soʻoga i tulimanu i totonu o le bo e manaʻomia le faia o le grooves lautele e tutusa ma le mafiafia o le laupapa ma le afa o le mafiafia. Matou te tuu le pito i lalo o le pito i luga o pou. O luga o pou, i lalo o pa pu, e manaʻomia le tuʻu atu o le faʻamamaina o le papala mai. O lea e puipuia ai le laʻau mai le Molitu o le a ia vaʻaia e ala i piliki.

    Ae o le inu i luga o fata tutusa. Ina ia malupuipuia i latou i tulimanu, e tatau ona e faia se ituaiga ituaiga Schip-paz . Ina ia faia lenei mea, i pito o mea o loʻo i ai, e manaʻomia le faia o se umi o le umi o le 5 cm ma le 4 × 4 poʻo le 5.1 5 cm lautele o le laupapa. Afai o le laau o le 10 × 10 cm, lea o le manaoga Spike e ao ona faia 4 × 4 cm. O lenei i le se lua i lalo, i le tulimanu, e tatau ona e vavae i lalo o le pu o le tele lava e pei o se Spike. Na matou setiina fata i totonu o fale ma le tumau le tumau malupuipuia le Colts mai le Texa.

    O lenei e tatau ona e sauni Pito i luga Faavaa. Matou te faia i luga o le Lalolagi pe i le pito i lalo o le tai. Ia fuaina foi le laupapa i le umi, fufulu fatu mo le faʻateʻuina o fusi ma tipiina le togalaʻau mo ratters racks. Faʻapipiʻi le ata, atonu e te manaʻomia fesoasoani.

    A faʻapipiʻiina le pito i luga o le tuʻaiga, siaki le faʻamalosiʻau o fata ma faʻalelei ia latou, aveese le taimi faʻaalia. Faaleleia oe mafai Totoina tulimanu Faatasi ai ma pu mo fao poʻo se faʻaʻaileina o tagata, ma mafai ona fai sau teteʻa mai le laupapa. O le a le vaega o le vaega o le a tuʻuina atu ai le palepao tutusa ma fale i luga o le faʻatoʻaga i le vao sisifo.

    E sili atu le sili ona taua - Faapipiiina o le taualuga. O le tulimanu o le taualuga o le taualuga e mafai ona faia e se tasi e te fiafia ia te oe pei o oe, ae a itiiti mai le 10 tikeri. E le tatau ona itiiti ifo nai lo le tulimanu o le kiona tafe, o le mea lea, ia le itiiti ifo ma le 10 tikeri, o lenei fuainumera o loʻo taʻuamiotonuina e ala i faʻataʻitaʻiga.

    E tatau ona tipi i lalo le au malaga i lalo ma aoina elemene i luga o le lalolagi. E manaʻomia le aoina o paga o rafters ma ave faʻatasi ma le tasi ma le isi. Ma faʻatasi ai ma fesoasoani, faʻapipiʻi i latou ma tuʻu i luga o latou se sē shan faʻamama ma salalau le taʻavale toso.

    Capy mo mangala faia oe lava

    E le o galo ea e uiga i le chimney? O le taimi lenei e tuu ai le paipa mo Sao . E i ai le matou fale manu i le pito i lalo, o le a tulaʻi i taimi uma, ma le faʻaloaloa o se matafaga i luga. Faatasi ai ma le fesoasoani a se nofoaga tuʻutuʻuga, matou te faʻailogaina le fale taua mai lalo ifo i lalo, le mea e aofia ai ma tipiina le paipa tipi.

    Amata K. Faauma le taualuga. Uamea faaputuga ua tuuina mai i lalo mai lalo. A e taunuu i le pu i le taualuga, muamua taumatau i luga o le nofoaga, i luga o le taualuga, tapuni le foliga o le pu i luga o le fasi pepa i luga o le nonoa lemu. O lenei e mafai ona uma, faʻamau le taualuga o autafa, ma faʻamaeʻa le taualuga.

    Faʻasalaga o fola, ma tuʻua le va i le va o laupapa i ni auala sima mo le osofaʻiga o le susu, i le nofoaga o le faʻapipiʻiina.

    Taaloga Canpiy mo Mangala

    A o faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻiga, o tagata uma o le atunuʻu o le atunuʻu o le atunuʻu e vave ona o mai i le faʻaiuga e manaʻomia le pato. Ma o aoga e manino! O le avanoa lea e maua ai se kamupani vavalalata o tagata i autafa o le magalua, ae o latou ava e pisi e talanoa, o se avanoa Nana mai le leaga o le tau ma kuka kbabs i luga o mago mutia.

    Le mautonu? Masalo e i ai le tasi ... capy o le a le kukaina mo oe le kebab!

    Mataupu i luga o le autu: O le mea e tatau ona e iloa e uiga i ie puipui i totonu o le faletaele

    Faitau atili