VISOROR-NUPOOPY I LE POLOKALAMA O POLCRARBONATIATE MA UPU LUGA

Anonim

VISOROR-NUPOOPY I LE POLOKALAMA O POLCRARBONATIATE MA UPU LUGA

E toʻatele e malilie o se pato i luga aʻe o le poletito o se sili sili ona aoga ma matagofie elemene o fafo o le fale tumaʻoti. Vaai faalemafaufau: E le fiafia timuga timuga, ou te manaʻo e alu i totonu o le fale i se taimi vave, ae tatau ona tatala muamua le faitotoʻa i soo se mea. E masani lava, e sili atu le faigofie ona faʻaalu lea taimi i lalo o le pato i lalo o le pato, na lafi mai le leaga o le tau.

O le vaʻai i luga o le faapaologa moni na faia ni galuega taua. O lea, faatasi ai ma le fesoasoani a se kalycarbonbontate faia ma ou lava lima, e mafai ona atoatoa Aveesea le kiona ulufale Ma le isi faatiga i le faitotoa o se fale tumaʻoti pe tuʻu saʻo i le alatele.

O le mea moni, e mafai ona e filifilia se mea mo se faapaleni, ae o le polecarbontate o le filifiliga sili ona taatele ma lelei filifiliga. Ina ia mautinoa lava na o le vaʻai i nisi ata o na vaʻai.

  • 2 ituaiga o kapeota i luga o le faapaologa o polycarboate
  • 3 Mea ma Meafaigaluega mo Canopy Faia Oe Lava
  • 4 mamanuina
  • 5 filifiliga o le tino maliu
  • 6 faapipiiina ma ou lava lima
  • 7 Faaiuga
  • Le lelei o polycarboate

    VISOROR-NUPOOPY I LE POLOKALAMA O POLCRARBONATIATE MA UPU LUGA

    E toʻatele e fesili: "Aisea ua sili ai ona aoga le po maycarbonate o mea sili ona aoga mo le faia o se paso i luga o le tagata matamata ma o latou lima?" Muamua, e aoga tele lena mea ile auala e faigata tele ai le sailia o le tutusa o le faʻaaogaina o mea o le a faʻatinoina ai nisi manaʻoga e pei o polekecton.

    Polycarboate mitamita O le lisi atoa o le lelei lea e iloga mai i mea masani e le faigofie ona faʻaaoga le faapaologa i se fale tumaoti.

    Lalo oe mafai ona faamasani i le lisi o le lelei o lenei mea:

    • Polycarboate Spriprenments e na o sina mea itiiti i luga o le ipu masani.
    • Itiiti le mamafa o mamanu. O lenei mea o se tasi o le aoga moni o mea. E moni lava, o se tasi sa ia faʻatino pea i le faʻapipiʻiina o se faʻamalama faavaa, pe a ma le faʻatuai, faʻamautu e matua le faigata tele, lea e faʻapipiʻi ai. Faatasi ai ma le pollycarboate, e leai se faʻafitauli o le laupepa, e ui lava i le tele o laupepa, e faigofie lava, o loʻo faʻafaigofie le faiga o le tino mai o latou lava lima.
    • O le tulaga maualuga e mafai ona maua na o le fiafia. E tusa ai ma lenei faʻailoga, o le fausiaina o polycarboate o le sili ona vaʻaia i totonu o lenei itu.
    • E tusa ai ma le tausiga o mea i le taimi o le faia, e matua faigofie lava. O le mea moni o le mulimuli lea i le mama o le polycarboard i luga o le faapaologa o se galuega faigofie. O le mafuaaga o lenei faigofie: Polycarbon sa i ai mea faʻapitoa e siʻitia ai le tetee i vailaʻau i vailaʻau i vailaʻau.
    • Ona o le mea moni o le polycarboate e faia i foliga o se palasitika, fetuʻutuʻutuʻu ma malamalama lelei, o le faʻagasologa o lona faʻapipiʻi e le mafai ona aveʻesea ai le tele o le malosi o le galuega. O le mea lea, ia fai se suʻega i luga o le tuʻinanauga o le fale tumaʻoti e mafai ona mafai ona mafai i se tasi.
    • O meatotino puipuia o polycarbonate aveese le faʻaaliga mai le avanoa o le fesuiaʻiga i se tulaga le talafeagai. Tusa lava pe o se taimi umi, ua le suia e le polycarboard lona lanu, o le a le tetete ma tumau pea. I le ala, tusa lava pe faʻaaoga se malosi faigata i luga o se patupy i luga o le pole, o le a faigata tele 'ave i se tulaga leaga.

    Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se apefai i le faletaele mo le taʻele ma ou lima lima?

    Ituaiga o Cappies i luga o polycarboate poletito

    E ui lava i le pu pepa mai le polycarboate i luga o le polofiti fale ma le faigofie, lea e aoga e aunoa ma le tele o faatulagaga faaletulafono mo lona foafoaga.

    O lea e te mafaia Fai se palepao o polycarbonate:

    • VISOROR-NUPOOPY I LE POLOKALAMA O POLCRARBONATIATE MA UPU LUGA

      tasi;

    • Tasi-itu ma le pylon;
    • nonoa;
    • sao;
    • tapalai;
    • na amoina i le amataga;
    • fiti;
    • i foliga o le marquesia;
    • faifua;
    • Ua taoto ma le aoga.

    E pei ona e vaʻai, o le faʻaaliga mamanu e mafai ona faʻatinoina luga o le faapaologa o polycarboate i toetoe lava o soʻo se ituaiga. E faalagolago uma i lou tofo. Mo se manino e sili atu, o ituaiga uma o mea e mafai ona mafaufauina i le ata.

    Ioe, i so o se isi itu galue, e le mafai ona faʻaaogaina le palaka ua maeʻa mo le pa lē paie, ae alu atu foi ma aʻu. Peitai, mo lenei mea e manaʻomia ai le lava o satura ma malamalama i le faʻavae o le faʻagaioiga o lenei faiga.

    Mea ma Meafaigaluega mo Canopy Faia Oe Lava

    VISOROR-NUPOOPY I LE POLOKALAMA O POLCRARBONATIATE MA UPU LUGA

    A o matou mauaina se mea muamua, fai se tino o le polycrotote i luga o le pole o lou lava fale tumaoti, e leai se tasi e faigata. I lenei tulaga, a o le i amataina le faʻapipiʻi faagasologa, e manaʻomia le saunia naʻo nai Meafaigaluega faapitoa ma mea.

    Meafaigaluega atonu e te manaʻomia e mafai ona maua mai soʻo se tagata lava ia-faʻaaloalogia o se fale tumaoti. O lea e te manaʻomia:

    • o le sili atu o le sili o le sili atu o le welding (220v);
    • Bulgarian;
    • vili;
    • Sikulukalaiva (ma le asini i lalo o le fusipau o ia lava).

    E fesoʻotaʻi ma le polycarboate ia lava, e sili le filifilia Laupepa mafiafia e uiga i le 8 mm . Mo se faʻavaʻa, e sili le faʻaaogaina o se mea e te fiafia ai. Peitaʻi, o mea e sili ona taatele mo le fausiaina o le polekarboate capy o loʻo uʻamea uʻamea. Ia i latou e tatau ona faatauina:

    1. Faʻapitoa Faʻapitoa Faʻapitoa Faasaofia le avanoa o le Waytay vai i nofoaga faʻapipiʻi. I le latou seti, e tatau ona e faʻatauina isi mea faʻaopoopo.
    2. Vali, Primar ma le Darsel mo uma uamea vaega vaega.
    3. Ata faʻapitoa ua fuafuaina mo le iʻuga o luga.

    Fausaga

    O se tasi o tulaga sili ona taua o le gaosiga o se faʻaaliga mai polycarboate mo le fale tumaʻoti o le faʻataʻitaʻiga o le auala.

    E taua tele le amanaia Polycarboate pepa pepa E fuafua ai le lautele o le tagata pato o le pailate, faʻapea foʻi ma lona umi. E manaʻomia le faʻaauau o polokalame fuafuaina i se auala lea e mafai ai ona tipi le po malycroonate i ni avanoa e aunoa ma lapisi.

    O se tasi o vaega o le a faʻaaogaina tuusaʻo i luga o le gaosia o le pa puipui o polycarbonte, ma le vaega o totoe o mea o le a tumau pea "i luga o le tupe teu".

    E taua tele le manatuaina lea tulaga i lea tulaga o loʻo manaʻomia le faʻatinoina o galuega uma "i luga o mata." Afai e te togafitia le faʻagasologa i lenei auala, o le ono mafai e le le manuia o le mamanuina o le pulepy. O le mafuaʻaga lena e manaʻomia ai le faʻalatalata i le faʻagasologa ma soʻo se matuia.

    I le faʻatasiga e te le tele ai se poto masani i totonu o le pisinisi pisinisi, pe fefe e faʻataga se mea sese, e sili le faʻafesoʻotaʻiga o se fomaʻi. Ma o lenei e mafai ona faia atoa fua ala i le faʻaaogaina o le initaneti. Online e mafai ona e mauaina le tele o tapenaga ua saunia-faia ata o le ata ma togafiti e fesoasoani ia te oe.

    Filifilia o se tino

    VISOROR-NUPOOPY I LE POLOKALAMA O POLCRARBONATIATE MA UPU LUGA

    Ou te fiafia foi e pei lava o le totogi tonu le faavaa. O le mea moni o le polycarboate o se mea taua o le sili tuʻu faʻatasi ma soʻo se mamanu.

    Ae o le faiga o mea mo le faʻavaʻa o le a feoti faʻatasi ma mea matuia uma, mai le ata lenei o le a manaʻomia mai i le faʻaalia mulimuli o lau tusi.

    O mea e masani ai o mea e masani ai i lenei itu, ou te fia faʻailoa le mea o loʻo mulimuli mai ai:

    1. Fafie:
      • O le faʻavao na faia e faʻaaoga ai le mea e sili ona faigofie ma taugofie. Ae peitai, i le taimi lava e tasi, ae le o ni tagata atamamai uma o loʻo fautuaina laupapa mo le pato i luga o le faapaologa. E mafua mai i le mea moni e oʻo lava i le faʻasalalauga tulaga, o mea e mafai ai ona momoli atu ni faʻafitauli, e le o le taʻua o le faʻagasologa o lona faʻatino.
    2. Alumini:
      • Alumini faavaa, e faʻatatau i fafie, e tele le numera o avanoa taua e faʻaaoga ai. E aofia ai:
        • Faateai;
        • malosi maualuga;
        • palasitika;
        • le ono faia o le auvai a le masini;
        • E leai se mea e te manaʻomia e faʻaaoga ai vali ma varnish.
    3. Steel:
      • Mo le faʻapipiʻi o sea ata, o le uldeng masini e manaʻomia. O lea pe a leai se mea na i ai i lau galuega, e sili le toe foi i le filifiliga muamua.
    4. Faapipiiina:
      • Na pau lava le uiga o se mea o ia mea o le tagata o le pule e i ai le avanoa i ni tusitusiga tusiata.

    Montage ma ou lima lima

    VISOROR-NUPOOPY I LE POLOKALAMA O POLCRARBONATIATE MA UPU LUGA

    O lenei ua aoga le toe faʻamatala e uiga i ni faʻalavelave i le galulue ma polycarboate. Muamua, e tatau ona e manatua le galuega ma le polycrooniate e tatau ona e iloa faafesootai o ia.

    A faapipiiina polycarbonte, e mafai ona ofi i le itu e tutusa ai ma le fausiaina o sea vaega. Punou polycarboate sili na o pe a i ai se faʻamatalaga faʻavae i le mea ua uma ona faasee.

    Afai e te faia le lapoa o le pu lapoa lapoa le faaputuga o faʻamau, i le taimi o gaioiga, aemaise lava pe a oʻo i le mea e masani ai le tau o le tamaoaiga.

    A e manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi ni laupepa eseese o mea, i soo se fale faufauga e mafai ona e faʻatau ai faʻamatalaga faʻapitoa, pe a faigofie foi lenei faʻasologa.

    A iai ni fesili e tulaʻi mai, e sili le vaʻai i le ata.

    Faaiuga

    Ma, e pei ona uma ona tatou vaʻaia, o le faiga o le nanaina o le taʻavale o le polycarboate mo le faapaologa o se fale tumaʻoti e le aveeseina le tele o taimi ma taumafaiga. I se faʻaopopoga, o na galuega e mafai ona faʻataunuʻuina ai se tasi e aunoa ma se faʻatonutonuina o se fomaʻi faʻapitoa, lea e le mafaitaulia seisi faʻaopoopoga o galuega.

    Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveʻesea le faʻamalosi i le malulu o le vai paipa?

    Faitau atili