Faʻafefea ona ufiufi le laupapa laupapa i le Gazebo: Puipuiga Faʻasalaga ma a latou meatotino

Anonim

Tele o le atunuʻu gazeboes o loʻo iai le laupapa laupapa. E manaia tele aʻiaʻi o ia, e siʻosiʻomia ma aoga. Ae, i lea lava taimi e tasi, o lenei mea e noatia i le faʻaalia i siosiomaga i fafo atu, lea e malosi tele i se tatala a Arborteria.

O lea, o na fola e manaʻomia se taʻoto lelei. Ole mea e ufiufi ai le foloa i totonu o le fusi i le moega o le tamaititi ma le auala e faia ai le sao mai le tatou tusitusiga.

Faʻafefea ona ufiufi le laupapa laupapa i le Gazebo: Puipuiga Faʻasalaga ma a latou meatotino

Moody fola i totonu o le gazebo

Vasega o ofutino

Ituaiga autu

O vaega nei o tuʻufaʻatasiga e mafai ona faʻaaoga mo le fola o le fola.
  1. Anisfaptic mea - Puipuia atoatoa le laʻau mai le sasa mai le liligi, ma le faʻatagaina ona atiaʻe e toʻalua a Bacteria ma fun fun;
  2. Vanini - fai se ata puipuia i luga o le laau. E le gata i lea, mo le fola o le fola, vannish o loʻo i ai le funnicides o loʻo masani ona faʻaaogaina. Latou te puipuia le liliuina, faapea foi ma le leiloa o le lanu ma palau ai laupapa;
  3. Atavali - E le gata i le puipuia o le fafie mai i aafiaga leaga o le susu, ae o le avatua foi o se foliga vaaia o lona fanua. O le tele o lanu ma ata o le a mafai ona filifili ai se tauemuga talafeagai mo le mamanu o soo se gazebo.

Lauiloa ofu fatuga

I faleoloa fale, e mafai ona e filifilia ni mea e te fiafia iai i le fola e te fiafia i ai galuega. Ae o loʻo aoga, e aoga tele i na faʻataʻitaʻiga e fiafia i le sili ona manaʻomia mai tagata faʻatau.

E aofia ai oloa nei:

  • Uiga - O se vaega lea o se vaega o sea e mafai ona togafitia i se ituaiga o fafie. E faʻatagaina ona faʻaaoga e oʻo lava i luga o le laupapa laupapa, na aʻafia i le fungas. O le mea o le siosiomaga faauo ma matua saogalemu;

Faʻafefea ona ufiufi le laupapa laupapa i le Gazebo: Puipuiga Faʻasalaga ma a latou meatotino

Uiga

  • Biosept. - O se tasi o sauniuniga sili ona lelei na fuafua e fausia ai se puipuiga o le puipui mo le fola i totonu o le Gezebo. E faia e sili ona lelei faapolokalameina. Faʻafetai i ai, o le iʻuga, o loʻo mautotogi lava le laufanua i faʻatosina faatosina, ma faigata ma faigata. E le gata i lea, i tua atu o nei togafitiga, ua mafai ai ona sao le fola;

Tusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili Inlets uamea faitotoʻa ma le faʻata

Faʻafefea ona ufiufi le laupapa laupapa i le Gazebo: Puipuiga Faʻasalaga ma a latou meatotino

Biosept.

  • Aquatex. - mafai foi ona faʻaaogaina e faʻatautaia ai fola. Ae e masani ona faʻaoga e faʻaaoga i luga o faʻamalama, faitotoʻa ma faasitepu;

Faʻafefea ona ufiufi le laupapa laupapa i le Gazebo: Puipuiga Faʻasalaga ma a latou meatotino

I le ata - agavaʻa ma le aquatex

  • Elko - I lalo o nei ituaiga, o le faʻaputuputuina lautele ma o lona uiga mo se vaega faʻapitoa o mea e gaosia. O lea, o le tuʻufaʻatasiga o le "Elcon Aqra o loʻo faʻaaoga e fai ai le fola o le fola e fou.

Faʻafefea ona ufiufi le laupapa laupapa i le Gazebo: Puipuiga Faʻasalaga ma a latou meatotino

Elko

Fautuaga! O tupe na fausia e isi, unē ua taʻutaʻua tagata faʻatau, e faigata ona aoga. Lo latou uiga, i le tele lava o mataupu, e leai se manaʻomia e manaʻomia.

Sa matou lisiina le sili ona lauiloa o le fanua tupe. Ae o loʻo iai foʻi ni faʻataʻitaʻiga se lua. O lo latou tau e sili ona sili ona sili atu i Rusia fou.

I le taimi lava lea, o le faʻatinoga o uiga o ia faʻavaea maualuga.

Matou te lisi i le sili ona lauiloa faailoga:

  1. Tikkuplaula - kamupani franites, gaosia e le felamitusi auala o le vavalalata mo pusa laupapa laupapa;

Faʻafefea ona ufiufi le laupapa laupapa i le Gazebo: Puipuiga Faʻasalaga ma a latou meatotino

Tikkuplaula

  1. Duux - Igilisi popolega, o loʻo gaosia ai ni eseesega, vali ma le taofiga, o le faavae o le okeni itupa. E sili atu le lelei mo le gaosi o laupapa laupapa laupapa. O le latou faʻaaogaina e mafai ai ona e mauaina se kapeta ma tumau o le kuka, puipuia i fafie mai le liligi ma le la le la;

Valnish Dulux

  1. Tagata uma - Siamani malosi, o ai le faʻavae e iloga i le loloto i le fausaga o le fausaga o mea o loʻo faʻagaioia. E mafua ai ona tupu le tetee ma tumau. I se faʻaopopoga, o lenei faʻaletonu e le o togi poʻo le taofi o le fausaga masani o laupapa.

Pe a filifilia se vaega faapitoa, e aoga le fiafia i le faigata-lafoa, fuafuaina. O i latou o le a latou mauaina le sili ona puipuia o laupapa, faʻalautele le latou auaunaga olaga e oʻo i le 30-35 tausaga.

Ae o lenei e faatatau i le taugata tele. O le moni o le taimi o faʻataʻitaʻiga e mafai ona sili atu ma e le sili atu nai lo le sefulu tausaga.

E le gata i lea, e talafeagai ona faʻatonuina naʻo nei vailaʻau, aʻo isi foi e puipuia ai le foliga mai o lapoʻa i le fafie.

Mataupu o loʻo i luga o le autu: teuteuina o le taualuga i luga o le faapaologa e ala i palasitika panels ma o latou lava lima (ata ma video)

O le lona tolu vaega o le munefu maloloina. O lona uiga, e le gata i mea o loʻo i luga, latou te le faʻatagaina ni faʻaituau i latou.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Paulo i totonu o le mataala: Filifiliga (ata)
  • Faʻafefea ona vali se gazebo

Fetaui lelei

Faʻafefea ona ufiufi le laupapa laupapa i le Gazebo: Puipuiga Faʻasalaga ma a latou meatotino

Talosaga o Puipuiga Puipuia

E ui lava i le mea moni e faigofie lava ona faʻaaoga le fola mo se tamaʻi ata, e tatau ona e mulimuli i nisi tulafono. Muamua o na mea uma, latou te fesoʻotaʻi ma le saogalemu o le galuega.

Manatua o le ulufale atu o le vailaʻau faʻaaogaina e faʻaaoga i luga o le tino o le tino o le tino. Ole mea lea, e manaʻomia le faʻatinoina o gaioiga gaosi i matatisi puipui, mask ma totigilima.

O le faasologa o gaioiga lava ia e pei ona taua:

  1. Aʻo le i amataina galuega, e manaʻomia le fufuluina o le fola mai le palapala. Afai o le vali vaega sa i ai muamua na i ai muamua, e tatau ona aveʻesea;
  2. E manaʻomia le faʻaalu o laupapa. Mo lenei mafuaʻaga, o oneone poʻo uaʻu pululu ua faʻaaogaina;
  3. E manaʻomia le fufuluina o le fola ma le vai mafanafana ma le fasimoli poʻo isi mea leaga;
  4. Ina ua uma ona matou faʻatali mo fafie mutia, e tatau ona oʻo atu ma le taina. E amata i nofoaga leaga ma pito, o lo o faagasolo i le pulumu.

Fautuaga! Aʻoaʻo ma le faʻaeteete le faʻamatalaga o loʻo faʻapipiʻi atu ai le aʻoaʻoga i le aufaasālalau. Eseese ituaiga o vali ma vario i latou lava foliga o le talosaga, e le tatau ona amanaia e le mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi vaʻaiga mo le laupapa fola e le mafai ona faʻaogaina sili atu nai lo le lua vaega ina ia aua neʻi faʻavaivaia le tagi.

  1. Lua pe tolu itula talu ona mago le laufanua, e mafai ona e faʻaaogaina se vaega lona lua. A uma ona maliu, e mafai ona e faia se isi vaega.

Mo le matuā faʻamago, na maua ai e le leo o le a maua i le auala lea o le a maua ai ni nai aso. Ae o lenei vaitau e mafai ona tafe i le lua vaiaso i le tulaga o tulaga le lelei o le tau.

E tatau ona e toe faʻafou le taunuʻuga e mafai ona tafi pe a o loʻo aliali mai o loʻo aliali mai. Ae ua talafeagai ona faaaoga se isi mea. O le a faʻaleleia atili ai le puipuiga o le fola o le fola.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaʻoleʻole le faleuila tuai

Faʻafefea ona ufiufi le laupapa laupapa i le Gazebo: Puipuiga Faʻasalaga ma a latou meatotino

O le ata tifaga o le a umi le umi!

Gaosiga

O le fola o loʻo aoina mai a latou lava lima i le tagata Gazebo e manaʻomia le faʻaaogaina o le puipuiga o le puipuiga, o le a puipuia ai le liligiina o fafie. O le tele o afficeptics, vali po o varnish e mafai ona galue o ia.

E i ai le tele o lauiloa puipuiga puipuia. O le togavao, arseyt, o Aqueax, Elcon ma isi. Latou aoga e le sili atu ma le 10 tausaga.

Sili ona tumau o loʻo opeopea fola e faʻaaoga ai mea faigaluega faʻaulufale mai: Tukkulo, Dulux, tagata faʻasamoa. Ae o le tau o na pisinisi e matua sili atu le maualuga atu nai lo o latou rusia gofie.

Aoao nisi faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i lenei mataupu o le a fesoasoani ia te oe vitio i lenei tusitusiga. I totonu ia te ia, o le mafai ona e mauaina ia matou upega tafaʻilagi ma isi mea aoga.

Faitau atili