Poloketi o le Mangal Zones i le atunuʻu: Ata ma foliga o le faia

Anonim

Poloketi o le Mangal Zones i le atunuʻu: Ata ma foliga o le faia

E tele naua tagata asiasi e sili ona latou taumafai e siitia mo le taulaga mo le taumafanafana. Ma e le o se mea faʻateʻa e ono sili atu nai lo le ea fou, lona lava faʻatoʻaga ma toʻafilemu.

E masani lava, faatasi ai ma le taumafanafana, ua maua e le tagata le taimi e malolo ai. O le mea lea, o le manaʻo e faʻafesoʻotaʻia le nofoaga o faʻafiafiaga i le atunuʻu ua faʻamatalaina manino. O le asō o le a matou taʻuina, o le a sone i totonu o le auala e fausia ai se tulaga ese o le faafiafiaga o le atunuʻu ma faʻatulaga se mangal sone. O loʻo fai i le tala le tala na maeʻa ai poloketi e mafai ona avea o se faʻavae.

  • 2 faʻafefea ona faʻatulaga se mangal sone ma ou lima lima
  • 3 Auala e Filifili ai e Filifili se Gill?
    • 3.1 Fausia se Mangala mo le tuuina atu o ou lava lima
  • 4 Faʻafefea ona piki i luga meafale mo le atunuʻu faʻafiafiaga?
  • Nofoaga tuusaunoaga i le Cotttuge: Ata ma Faavasegaina

    O le nofoaga faafiafia i fafo atu o le taulaga e tatau ona mamanuina ina ia e lagona le filemu pe a uma le aso faigaluega, e mafai ona e faʻatulagaina se tafaoga manaia. E masani lava, o se vaega o se sone e faaauupegaina ai laulau, nofoa malolo ma le magaga . E tusa ai ma ituaiga nofoaga faafiafiaga, o loo i ai se nofoaga faafiafia:
    • Tatala - o se sone o se tulaga matala matala. E mafai ona e taʻalo taʻaloga, taʻalo ni taʻaloga eseese ma faʻavasega itu;
    • tapunia - sone mo se malologa malolo. O loʻo ufiufi i le taualuga poʻo se alatoto o le timu, nai lo le o puipui na tauʻamu ai ie pupuni mai le fafie, o loʻo faʻamalosia ai fugalaʻau, poʻo ni leo;
    • Lautele - o ia seti mo faʻafiafiaga i le atunuʻu e mafai ona fausia e ala i auala mobile e suia vave i le sone o loʻo feaveaʻi, arm)
    • Patio - sone i foliga o le lotoā, o loʻo nanaina mai mata mataga. O se agaleaga o se potu po o se veranda i le ea fou, puipui o lo latou fegalegaleai ma le fale.

    I le ata E mafai ona e vaʻai i polokalame faʻaogaina o ni vaega o tuʻugamau mo le tuʻuina atu. O nei ata e mafai ona faʻaauupegaina pe a fatuina lau oe lava galuega faʻamalieina sone mo le atunuʻu nofoaga, o le a amanaia o ou manaʻoga e uiga i le fomu ma mamanu.

    Mataupu i luga o le autu: foliga o le vinyl wallpaper i luga o le phlizelin

    Faʻafefea ona fai se mangal sone ma ou lima lima

    Poloketi o le Mangal Zones i le atunuʻu: Ata ma foliga o le faia

    Muamua e tatau ona e mauaina le tele Nofoaga talafeagai Mo le faatulagaga o le Mangan Sone. I le taimi lava e tasi, ia mautinoa e manatu i le mafai e lau falelotu ma mafaufau i taimi faapena:

    • E pei ona aveʻese le vaega o le magao mai le fale;
    • O a au mea na o le nati;
    • E te fuafua e nana le sone mai tagata ese;
    • O le a le laki o le a o le laualuga o le upega tafailagi.

    Afai o lou atunuʻu, i lea taimi foi e mafai ona e faia se tulaga sili ona lelei o le malolo ma le Paraea ma le Pasila ma le Gazebo, aʻo le faia o se ata matagofie mo ia i ou lima. Afai e iai sau avanoa tele, o le nofoaga e mafai ai ona malolo e sili atu zoling, tuʻufaʻatasia ana nofoaga i se mamanu.

    Le a le popolega zoning se vaega tele , e sili le puipui o le tasi i le isi galuega ma se nofoaga e malolo ai. Faʻafefea ona faia i lou lava lima, tatou o mai ai.

    Mo le mimilo o le teritori o le fale e mafai ona e faʻaaogaina se pa ola. O le tele o lanu o mea laiti e tele tele, pe a filifilia ni a latou vailaau, ia amanaia le malamalama o le Teritori, faapea foi ma foliga o le laau laau lava ia:

    • E mafai ona fua mai i latou (vine);
    • fugalaau (faaletausaga);
    • Faʻafouina o le ea, ma faʻatumuina i mea taua taua, aoga mo o tatou tino (faʻatasiga).

    Semanu foi le mafai ona faia ma o latou lava lima. E le manaʻomia le iai o so o se faʻapitoa faʻapitoa, ua lava ile arma ma mea talafeagai e manaʻomia ai. O se faʻavae, e mafai ona ave se mamanu mai le ata o loʻo i luga o le Initaneti. Pei o se mea mo le taofi mafai ona faatino:

    • fafie;
    • o se papa;
    • uamea;
    • BAMBOO.

    E taua tele o le hedge o loʻo tuʻufaʻatasia ma le aotelega o lau fale.

    O le isi o le a manaʻomia ona filifili le teritori i lalo o le mangan sone. O lea, e manaʻomia le paʻu e aunoa ma tuʻutuʻuga ma simeonailionaili poʻo ni pu, a le o le a e manaʻomia ona tuʻufaʻatasia le teritori ma ou lima. O le nofoaga faafiafia e mafai ona sili atu lona aoga faʻataʻitaʻiga pe afai e te vaʻai i lana mutia lanumeamata. E mafai ona lafoina le pito o le tulimanu i luga o le faavae o papupuni povi, maa, fafie ma isi mea. Afai o loʻo e fuafua e lafoai auala mai le nofoaga o faʻafiafiaga, ona e tatau ona e faia i se masani masani ma le fale ma isi Dacha sone.

    Mataupu i luga o le autu: Plivanlium Heating - aoga pe leai?

    Afai o loʻo e fuafua e faʻapipiʻi se gazebo, ia faʻaeteete o le manatu o le matagofie ma Tuu le malologa . O le mea lea e sili ai mo le faʻatulagaina o se nofoaga faafiafiaga e filifili ai se nofoaga i le mamao tulimanu o le fale i le paolo o laʻau.

    Auala e Filifili ai se Faʻailoga?

    Poloketi o le Mangal Zones i le atunuʻu: Ata ma foliga o le faia

    O se tulaga taua i le mamanu o le faafiafiaga i le fale o le faapipiiina o manlala. E manaʻomia mo le tapenaina o le manogi o le manogi ma le mafanafana i afiafi tau malulu.

    Nai lo le Mangal, e mafai ona e faʻapipiʻiina ia filifiliga o:

    • Tapunia mutia mo le auala;
    • Ogaova ma le tagi;
    • B-B-Q;
    • O le ulaula a le afu.

    O le mea e sili ona saogalemu o le afi o Auala afi afi Lea e le o maua se vailaʻau tatala o le susunuina ma sefe pe a fai e iai tamaiti laiti i le fale.

    Asao mo le manlaola, o le a faatau i totonu o le faleoloa, ae mafai ona e faia i ou lava lima. E taua tele e naʻo le maualuga o mea e faʻaaogaina e faʻaaogaina mo le Fono Aoao. Faʻapea foi ona filifilia i latou ina ia ogatasi ma se tuʻuga o vaega i ni tulaga faʻapitoa.

    Fausia se mangala mo le ulufale atu ma o latou lava lima

    Manul mai le Steel Pepa e fai ma o latou lava lima e le faigata tele. O le ae manaʻomia le ave o ni nai laupepa uʻamea ma kuka ma le tasi i le isi ina ia o le faʻatagata o le vaega o loʻo ma le avanoa i totonu o le koale. I le pito i luga i itu ua faia foi Faapitoa shampoo notches . E le gata i lea, aua neʻi galo e faʻaau i le mamanu ma faʻaletonu vae ma vae.

    Peitaʻi, o le kiki ituaiga o le a sili ona faʻatuatuaina ma faigofie. Ae ui i lea, o galuega i luga o lona fausiaina o le a sili atu ona manumalo nai lo le lomiga muamua. O le sili sili ona lelei filifiliga o se barbecue ma le barbecuue, o lea e mafai ona e saunia eseese ipu i le ea fou i tafaoga.

    Ma ina ia mafai ai ona faia se piliki brack brazier, o le ae manaʻomia:

    • Poloketi o le Mangal Zones i le atunuʻu: Ata ma foliga o le faia

      pili kolisi;

    • le sima lea;
    • tofa omea fofo;
    • Kilia;
    • oneone;
    • Taofia le Tile.

    E manaomia e papatusi A o faavae O lo o fausia. A o le i faʻaalia le latou a latou faʻaupuga, e tatau ona e muai faataʻitaʻi le faʻavae o le oneone ma faʻatagaina. I taimi o Biny Bicks, ia manatua o puipui o le manla e tatau ona i ai ni faʻaseʻe tolu o loʻo tuʻuina atu e le au tutusa.

    O le a oʻo i le pito i lalo o le a alu i lalo o le lapoʻa sima sima, o le a manaʻomia mo le koale, ma le pito i luga - mo le lattice. E sili le faʻatonutonuina o le maualuga, toe foʻi pe a manaʻomia mo ni tulaga ese. O le masony o loʻo faia e faʻaaoga ai le omea fofo, o le fea faʻaopoopoga i se laʻititi laititi.

    Faʻafefea ona piki i luga meafale mo le atunuʻu faʻafiafiaga nofoaga?

    Poloketi o le Mangal Zones i le atunuʻu: Ata ma foliga o le faia

    Faamauina o nofoaga faafiafia mo le gauai e le mafai e aunoa ma meaafale filifiliga mo ia. E le tatau ona maua se ata manaia, Ia aoga ma faigofie Ia mafai lava ona siitia, e sili ai ua ia te ia foi:

    • fafie;
    • faatautalaiga;
    • Tagi.

    I le leai o ni tupe tetele, e mafai ona e filifilia meafale palasitika, ae filifili ina ia faigofie ma faigofie ona alu.

    O le fausiaina o se siosiomaga leaga, e mafai ona teuteuina le au sosoʻo ma le malosi ma le papeta, o moe pe aluga. Faia foi se mea manaia o le nofoaga o faafiafiaga le mafai ona leai ni mea faigaluega , e pei:

    • Mea matagofie;
    • atigifupalaina o le polaoga;
    • Uati ma o lea.

    Ina ia mafanafana i soʻo se taimi o le aso, o le isi e tatau ona mafaufau lelei ma le fesili o le moli. O se mea moni o le mea moni ma le manaia o le a tuʻuina atu i luga o le tulaga o loʻo tuʻuina atu le nofoaga o faʻafiafiaga poʻo laʻau e faʻatumuina i le amataga o le amataga. O le isi fofo manaia o maa susulu o maa na taʻoto i lalo i le ala, ae e le mafai ona e faʻagaloina e uiga i le pito i luga-ituaiga moli.

    O fugalaʻau taua o se vaega taua o le ata o faʻafiafiaga nofoaga i totonu o le atunuʻu. E mafai Fugalaʻau i le Vaa Po o Kashpo, e mafai ona teuteuina i se ala, po o le tino o le gazebo po o le laulau. E latalata i le lanu e mafai ona e tuʻuina fuainumera o manu poʻo ni mea taua.

    E pei ona e vaʻai i ai, e tele lava le foafoaina o vaega o agaga o loʻo totoe mo le tuuina atu, e matua taua lava le faʻatapulaʻaina o lau faʻataʻitaʻiga ma fai se mea uiga ese ai i le taimi e tasi. I le taimi lava e tasi, e mafai ona aʻoaʻo ata o poloketi i luga o le Initaneti ma ave i latou i le fausiaina o lau mamanu.

    Mataupu i luga o le autu: PLINGBIB CHRAMIC mo le kenera: O le a le mea sili mo le fola o le Tile

    Faitau atili