Faʻafefea ona e faia le ulaula ulaula ulaula, vitio

Anonim

Faʻafefea ona e faia le ulaula ulaula ulaula, vitio

E foliga mai, i totonu o tatou e tele ai i latou e le i le taimi nei na taumafai ai le ulaula o aano o manufasi poo le iʻa. O le mea moni, e iai se manatu e le faʻaaogaina e faʻaaoga ai le soifua maloloina, ae o tagata o loʻo faʻaauau pea ona fiafia i taimi uma oe ma le ulaula ard poʻo le faʻanoanoa. Ma le aso ina ia maua ai le fiafia i lenei meaʻai lelei, e le manaʻomia le alu i le faleoloa lata ane.

E mafai e tagata taitoatasi ona faia ni mea se lelei, ae aua o le a tatau ai ona faʻatau atu pe faʻatupu ai o latou lava lima mai mea o loʻo avanoa i le lima.

  • 1.1 masini o le ulaula mo le malulu ulaula oloa
  • 2 nofoaga faatonutonu fale fausiaina
    • 2.1 savaliga sopo
  • 3 Cryptile mai le pusaaisa
    • 3.1 O le ulaula oloa i le polythylene ato
  • Metotia o ulaula

    Faʻafefea ona e faia le ulaula ulaula ulaula, vitio

    Ile fuafuaga faʻalilolilo a le faʻatekonolosi, o le ulaula e aofia ai le gaosiga o le asu ulaula, lea na faia i le faʻagaeʻetia o le faʻatupuina o laʻau tetele.

    E tusa ai ma tagata atamamai, e taua tele Saʻo ona piki i luga le laʻau Talu ai o le manogi e faʻalagolago i ai, o le a maua ai le ipu saunia.

    O le aofaʻi o le tolu ituaiga o mea faʻapena o loʻo faia:

    1. Vevela. O lenei faiga ulaula e iloga i le mea moni e manaʻomia le maualalo o le taimi e sauni ai. Mo ia, iʻa maualalo gaʻo poʻo aano o manu e faʻaaogaina, lea e faʻatagaina i luga o le Faʻapalimaina o le afi ma le tulaga o loʻo saunia le oloa mai le + 40 itula + O le taimi mulimuli e fuafuaina e le ituaiga o oloa.
    2. Afa-lelei. O lenei metotia o le "Golden Middle" i le va o luga. Mo le tapenaina o le ipu, ua lava le fatuina o se asu o le vevela mai le + 50 i le + tikeri. E tusa ai, o le a fai se paipa puʻupuʻu mo lenei mea. O le lelei o le metotia o le ulaula ulaula ua saunia tele - leai se sili atu nai lo le aso alu.
    3. Malulu. I le fatu o lenei faʻamatalaga ulaula e pepelo faʻafefeteina le nonoa, lea e tele aso. Ina ia saunia se ipu, e manaʻomia le faʻaaogaina o le asu gau o le vevela mai le + 15 i le + 40 tikeri.

    E fausia ai le asu E tatau ona oti Pe faʻasaʻo se paipa o le a vavae ese ai le sauniaina o oloa ma le mea e maua ai le afi.

    O le lelei le faʻaogaina o se auala ulaula o lea e faʻatagaina ai oloa sili atu ona o le tino. O ni oloa mo le ulaula, e mafai ona e faʻaaogaina e le gata iʻa ma aano o manu, ae o fualaʻau foʻi ma le sisi.

    Masini ulaula mo le malulu ulaula oloa

    Faʻafefea ona e faia le ulaula ulaula ulaula, vitio

    O le matauina o auala o iai o lo oi ai le ulaula, o le a tuʻu ai o le a fuafuaina le okeko o le a fuafuaina lava e faʻatinoina oloa e fuafua e sauniuni ai.

    Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuaina le palu poloka saʻo

    Afai o le vevela auala e manatu, ona pei o le ulaula E mafai ona ave se pakete O loʻo faʻapipiʻi ni manu, i lenei mataupu, o le a maua ai se asu se asuʻaga le vevela e manaʻomia mo lenei auala.

    Afai o loʻo iai le fiafia i le tapenaina o oloa i le faʻaaogaina o le malulu ulaula, o le a le mea lea o le a maua e le ulaula sili atu faigata mamanu Peitai, e le o se galuega lelei le faia o oe ia.

    O le asu e taua Faaalia e tatau ona i ai . I le taimi lava e tasi, e manaʻomia e le gata i le taʻele i le va o le vevela vevela ma le oloa. O se tasi o galuega taua e foia o le faia lea o le asu agai i le itu saʻo, ma mafai ona maua pe a na o se ulufai lelei.

    O lea la, pe ana fai o le a gaosia ai le afu le afu a le afu, ona ia te ia lea o le pese o se maualuga maualuga. I le faʻatasiga o le Taʻamilosaga Taʻalo Taʻalo na filifilia, o le a le manaʻomia le chimney i ai. O ana galuega mo sea asu o le a latou faia ai se utuna utu.

    Fausiaina o le Poloaiga Faatulagaina

    Ina ia faia se vailaʻau oʻona i ou lava lima, e tatau ona e saunia ni mea faʻapitoa: SLAD, Block, Coader mo le koneteina, e talafeagai mo se paelo poʻo se tane, vine. O le faiga o le faia o se malulu malulu ulaula ulaula o le a foliga pei o lenei:

    • Faʻafefea ona e faia le ulaula ulaula ulaula, vitio

      O le faiga o le fausiaina o se ulaula ulaula mai le eliina o le lalolagi, e tatau ona i ai le tele o itu: umi 2.5-3 m, o le loloto o le 0.5-0.6 m.

    • A sauni le utu, o le uʻamea pepa e tuu i luga, o loʻo sasaa le vaega o le lalolagi ma le mafiafia o le itiiti ifo o le 15 cm.
    • I le taimi o le Sounnel Dewnel, e tatau ona e aumaia ni pu se lua i totonu. O le a manaʻomia e se tasi le fana se afi ma le suauu ma le faamau suauu, ma o le isi o le a galulue o se nofoaga e faʻapipiʻi ai le tagata ulaula. I le taimi o le auala, e manaʻomia ona faalavana i le nofoaga na fuafuaina ai le afi, aʻo maua mai le sili atu manaʻomia.
    • Faʻapea foi, o le mamanu e tatau ona faʻauʻuina i totonu o le uʻamea umbrella mo le faʻaitiitia o le aveeseina, o loʻo faʻatulaga saʻo i luga o le asu i luga o le asu. I lea tulaga, o le lapoa o lona Mata e tatau ona nai le lapoa o le koneteina.
    • A oʻo i le taimi e faʻaata ai le ulaula oloa, e manaʻomia le i ai o le pu, lea e faʻatauaina mea afi, tao.
    • O le pito i luga o le tane e tatau ona sili atu ona fesoasoani i se uamea grid. O le a faʻatagaina oe e tautau i ai ma matau oloa oloa. Afai e manatu o le a faʻaaogaina tele le okmoka, e manaʻomia le tuʻua o le koneteina, ma ia vave ona faʻatino le apaau o le pou piliki.

    Ina ia mafai ona faʻatuatuaina lenei fauga lea mea e mafai ai, o loʻo fautuaina Faʻaaoga le faʻafeusuaʻi piliki , ma le fausaga ia lava faia ia lava e faʻatinoina le pa pupuni.

    O le tulaga faʻataʻitaʻiina o le le lelei e le talafeagai mo lenei, ona o le faagasologa o le faʻaaogaina o le ulaula o le piliki o le a matua vevela;

    Savaliga sopo

    Faʻafefea ona e faia le ulaula ulaula ulaula, vitio

    Ina ia fausia lenei lomiga o le tioata ulaula, e tatau ona e kuka Polythylene ata ma laupapa Lea i lo latou toesea e mafai ona suia e lala po o lala. E leai ni filifiliga e ave i na ulaula, ma o lea ua tatau ai ona faia ma ou lava lima.

    I le tulaga muamua, i luga o le malifa o le mauga po o le talafatai, o se nofoaga talafeagai e filifilia mai le matagi itu, o fea Fefe Trench O mea nei: o le umi e tatau ona 2-3 m, ma le loloto e tusa o le 0.5 m. E tatau foi ona ia mafaufau i le tulimanu o le vevesi, lea e le tatau ona sili atu nai lo le vaega 50-60 tikeri.

    A sauni le TRLT, e tuʻu fasi fasi i luga, paranesi - lautele, o mea uma e mafai ona mauaina. Luga o lenei fale teu Maai . I lalo o le faavae lea na amata mai ai le afi, o le pito i luga o le a tautua o se nofoaga e nonofo ai le ulaula.

    Mo le kuka o le asu, o le faʻavaʻa o le a manaʻomia e ufiufi i polythylene ata. I le pito i luga o le asu tane E tatau ona faia le avanoa Ina ia mafai e le asu ona uia ai.

    Oloa e teu i le tane. O le faʻagaioiga o kuka lava e amata ona amata ina ua maeʻa ona alu ese le suauu ma o nisi safuleʻa o le a nonofo ai iina. Mautinoa le taofi o le afi mumu O le pu e ufiufi i le tau Ina ia i ai le avanoa, o le a maua ai ni tauteva.

    Ile faʻagasologa o le ulaula, e mafai ona e suia le tele o le paʻu, ma taulai atu i le tolauapiga. O le tulaga sili ona lelei o le a iloiloina se ituaiga o le a lamolemole ai le malala e aunoa ma le flashshl.

    Sgalna mai le pusaaisa

    O lenei metotia o le fatuina o se ofu paʻepaʻe ulaula ulaula ulaula o loʻo avanoa foʻi, ae o le a manaʻomia se fale le aoga.

    • Faʻafefea ona e faia le ulaula ulaula ulaula, vitio

      Muamua, e manaʻomia le tapenaina o se paʻu tuai: mai lona tino e tatau ona e aveese uma mea e le tatau ai, o pu na faʻamaufaʻailogaina e faʻaaoga ai le Leocopmeny;

    • O le pito i luga o le fale o le a tautua o se nofoaga e faia ai pu mo le alu ese o le asu;
    • I le pito i luga o le potu, o uʻamea pupuina, ua faʻapipiʻiina o ni mea o le a faʻatulaga, e mafai foʻi ona latou faʻatauvaʻa i ni ata faʻapitoa;
    • O le vevela punaoa e talafeagai mo le vevela vevela, poʻo mafai ona faʻaaogaina mo lenei mafuaʻaga o le tapuni tapunia, tuʻu le masani eletise i totonu;
    • Ina ua sauni le pusaaisa ma le koneteina o loʻo sauni, o se paipala faʻaputuga o loʻo sapalai atu i le va o latou, o le umi lea e tatau ona 3-4 m;
    • I luga o le ofu taele, e tatau ona e tuʻu se laʻau o le paʻu ma le mafiafia o le 30 mm, pe a aofia ai;
    • Faʻailoa mai le asu mai le susunuina o le susunuina, e manaʻomia le tuʻuina i uili mo le lua poʻo le tolu minute, pe a maeʻa le nonoa o le nonoa.

    Mo le maualuga-lelei kuka oloa oloa manaomia ona faatino Lua tulaga faatonuina : Ia mautinoa le iai tumau o le asu ma tausia le manaʻomia o le vevela i le asu potu.

    O le ulaula oloa i totonu o le polythylene ato

    O se faʻatusatusaga tutusa o kuka homema o le ulaula ulaula e sili atu le manaʻomia mo le ulaula o le ulaula, ae le mo le malulu. O lona aoga tele o le mafai ona faʻatulaga i le taimi o iʻa e aunoa ma le faʻaalu o le tele o taimi.

    1. Muamua e tatau ona e saunia se sikuea nofoaga, lea e tatau ai le pati ona i ai le umi o le 1 mita ma e fesoʻotaʻi lelei. O le faʻavae o loʻo faia o siteki laupapa: e fa i tulimanu uma o le upega tafailagi ma matou te fetagisi i le eleele, latou te fesoʻotaʻi ma le fesoasoani a pa, ia o loʻo tuu i luga foi ma le fesoasoani a pa, ia o loʻo tuu i luga foi ma le fesoasoani a pa, ia o loʻo faʻamoemoe e fefaʻatauaʻi mai pa.
    2. Ma le isi, ua faapipiiina le iʻa i lenei mamanu. O se fasi se lua-Fineter Polyhylene ua ave ese le mea na faia ai le ato. A sauni le ato, ua faaloaloaina i lalo o le faavaa.
    3. Ona alu lea o le Fausiaina o Se Afioga, Aumai i le foina o le pelera. Ona latou tuʻu i luga o le tulaga i lalo o le faʻavaʻa, ma i luga o loʻo iai le mutia fou, ina ia mafai ona laasia malaia. A uma, e le atoa le mimiti o lena mea, a o pito o le ata e tatau ona faʻasaʻo faʻaaoga vaega tetele.
    4. O lenei e mafai ona e gaoioi tuusaʻo e amo i le chimney.

    Homemade Smockheodo ofoina atu se avanoa sili ona lelei i tatou taʻitasi faʻamolemole ia te oe ma ulaula aano poʻo iʻa. I le Mataupu, o lenei mamanu e matua faigofie lava, o le mea autu o le saunia lea o mea talafeagai ma sao e mulimuli ai tekonolosi Fatuina malulu ulaula ulaula.

    O faʻatonuga mo lo latou Foafoga mo lo latou Foafoaga tele, ina ia mafai foi ona latou aʻoga. O le asō i le tele o auala e gaosia ai se amo o le asu mai lau lava lima mai le uo teine, faʻafetai i le mea e mafai e tagata taʻitoʻatasi ona filifili ia te ia lava.

    Tusi i luga o le autu: Silk Wallpapers: Suavai mo puipui, uta i totonu, ata, pepa, pepa, pepa, puipui i lalo o le silika

    Faitau atili