Laulau ma faleoloa mo Gazebo: Faʻafefea ona filifili a latou fuafuaga

Anonim

O se tagata Gazebo e le o ni nofoaga mo nofo ma le laulau e toetoe lava leai se aoga. A maeʻa ona e uma galuega i luga o le faʻatasiga o se nofoaga e nofo ai, e aoga le mafaufau i le laulau, faleoloa poʻo nofoa, faʻapea foʻi pe tusa ma le asini.

O le faʻatulagaina ma le fausiaina o le leotele atonu o le sili ona manaia lea tulaga, ona o le faʻagasologa tatou te faʻatupuina le agaga ma malosi malosi i le mea o le a siʻosiʻomia i le lumanaʻi.

Laulau ma faleoloa mo Gazebo: Faʻafefea ona filifili a latou fuafuaga

E aunoa ma meaafale, e le mafai ona faʻaaogaina le gazebo.

Filifili sitaili ma foliga

Ina ua maeʻa ona iloiloina uma ituaiga o faleoloa ma laulau mo le gazebo, e faigofie lava ona fenumiai i le filifilia. E masani lava, e te fiafia tele i ai e taugata tele, ma matou tuʻua le faleoloa ma se lagona faʻaalia. Ae e matua faigata tele ona fausia tutusa ma oe lava, ma mai le uo teine.

O le ata o le laulau ma nofoa mo le tele o vaega o le a faʻalagolago i uiga ma ituaiga o lou afioʻaga.

Manatua!

E le aoga tele i totonu o le atunuʻu, faʻapea foi foʻi ma meaafale laiti foi o le a fausia ai faʻalavelave, e le fetaui le malo.

E le tatau ona faʻalavelave i le auala o le alavai, le laulau ma se fale puipui e tatau ona ofi manuia i le aotelega o le manatu.

O le ata o le a faalagolago i luga o le lautele o tagata. O le Wicker meafale e atoatoa mo le manty ituaiga o le 19th seneturi, rococo syox complets o le tele o le tele o le twoddis swardis e le manaomia se mea.

Oloa o loʻo faʻatulagaina

Laulau ma faleoloa mo Gazebo: Faʻafefea ona filifili a latou fuafuaga

Fausaga laulau.

  1. Faatulagaina laulau ma faleoloa . Faigofie, ae aoga mea faigaluega. Talafeagai i lalo o sitaili uma, e talafeagai ma aoga. Toeitiiti lava o mea uma lava, o faleoloa tuu e lua o le laulau, ma i le umi ona latou faatatau i ai. E matua lelei mo se faʻatulagaina o se faʻavasegaina i totonu o le sizebo ma le gesttic country style.
  2. Lapotopoto pe o le ova le laulau mo Gazebo, nofoa, adorchaous po o nofoa . E sili atu foʻi pe a oʻo i lalo le countertop, ona faʻatulaga lea o lau galuega. O ia laupapa laupapa ma faleoloa mo le Gazebo e mafai ona faʻatauina ma fai oe lava. O loʻo tuʻu le laulau i le ogatotonu o le avanoa, ma nofoa ua tuu i totonu o se liʻo.
  3. Nofoaga i totonu o nofoaga . O lenei mataupu faavae e masani ona fausia i totonu o tagata Gazebos i paka ma sikuea. E matua talafeagai, vaʻai tagata uma i le tasi ma le isi, ae le o le laulau e le masani ai, aua e faigata ai ona oʻo atu iai.

Mataupu i luga o le autu: Malosiaga sapalai mo le kesi kesi

Matou te filifilia le ituaiga fausiaina

Afai e tatau ona e avea ma faleoloa i le Gazebo - mamanuina ma ou lava lima, faalagolago i luga o le i ai ma le numera o mea. Uma i le atunuʻu poʻo se vaega o loʻo i ai laupapa e le aoga, alavai ma se pa, lea na totoe mai le fausiaina poʻo le toe faʻaleleia. O nei mea, matagofie ma le malie ma le fiafia.

Laupapa laupapa

Laulau ma faleoloa mo Gazebo: Faʻafefea ona filifili a latou fuafuaga

O le sili ona faigofie meaafale.

  1. O le faigofie, "Rustic" mamanuina. O se ata lelei lea o le laupapa lea e sili atu ona manaia mai le 0.5 m ma le umi manaomia. O vae o loʻo faʻatino foi mai le laupapa o le lautele e tasi, ma faʻapipiʻi i fao poʻo le faʻaaogaina o le tagata lava ia pe o le paʻu o ia i le nofoa. Mo le malosi o le mamanu i le va o racks, tasi pe lua jumpers e faia mai i le tutusa laupapa po o laupapa. O le faleoloa mo se sizebo na aoina moni i ni nai itula.

Manatua!

O le vae i le laulau mo se tagata Gazebo i lenei tulaga e mafai ona maua mai le tasi fata e muta i le pito i lalo o le koluse (pe a fai o le taamilosaga pe o le ova).

Po o le fa tutusa vae o loʻo faia i tulimanu.

  1. Afai ei ai sau ono pe octalanal fausaga o le afiorborr, e le leaga le faʻaaogaina o nofoa i le tino o le fusipaʻu. O le mea lea, faia o se mafiafia uʻamea po o le sili ona lelei laupapa vaʻalele gazebo, mafaufau i le faʻavae mo nofoa. Ma i le pito o le galuega e te manaʻo e tipi ese ma faʻamaopoopo ai ni fasi vaega.
  2. Ae le i faia ni faleoloa i le Gazebo, faʻafaigofie uma mamao i le va o meafale mo le lumanaʻi. I le va o le pito o le eletise ma le pito o le laulau e tatau ona le itiiti ifo ma le 10 cm, ae le sili atu nai lo le 30 cm, e taua tele i nofoa.

Laulau ma faleoloa mo Gazebo: Faʻafefea ona filifili a latou fuafuaga

I le ata tusia o meaafale ma vae na sopoia.

  1. E mafai ona e faia se taimi sili ona faigata, o latou vae o loo kolosi. Latou te faʻapipiʻi i lalo i le pito i lalo, saunia lelei le mautu. E tutusa lava ma le mataitusi X, ma o le JAMPER e sau mai le ogatotonu o le muamua o vae vae i le ogatotonu o le isi. I luga o le mataupu faavae tutusa ma fola faia. O le laulau pito i luga tuu i luga o le lagolago e aofia ai le tolu o tagata na sopoia, i le tulaga o se pepa faataamilosaga.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le kesi kesi mo le tuuina atu e sili atu, e ona le aoga

Laulau ma faleoloa mo Gazebo: Faʻafefea ona filifili a latou fuafuaga

Nofoa ato.

  1. E foliga mai o le uluaʻi vaʻaiga mo le Gazebo, fai oe lava, faia o ni ogalaau faigofie. O fata o loʻo tipi mai le ogalaau o le laʻau, ma le paʻu o le paʻu, o le tofo masani, o le tofo masani e mafai ai. I tafatafa ane, na punofo ai Satika fusi na saienisi. O faatonuga fautua le faʻaaogaina naʻo le pau naʻo le alalaga o alalaga. Ina ia leai ni taulaʻi i le lumanaʻi.
  2. I le sitaili e tasi e aoga le faia o vae mo le laulau, ma e mafai ona e inu tutusa ma le lua fafie ma le agamalu tioata. E mafai ona avea ma tagata ma nofoa o ni mea sili o mea maualuluga ma lamolemole ma lamolemole uma.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Laulau i le Arbor mai le laau e faia oe lava

Uamea, lalagaina ma maa maa

Laulau ma faleoloa mo Gazebo: Faʻafefea ona filifili a latou fuafuaga

Papa laulau ma faleoloa.

  1. Mauaina o tomai mamafa o le a mafai ona fai le laulau ma faleoloa i le Arbor mai le uamea ma fetaui. O mea e sili ona maua ma elemene o loʻo mauaina, o le a faʻatagaina ai le ea ma le faʻaaloalo. O mea faigaluega o le a galue toetoe o faavavau, aemaise lava pe a fai o loo e vali i latou, ona le le faʻaumatia lea o mea.
  2. E faigofie lava ona fai nofoa ma se laulau i ou lava lima, o le a tuʻuina atu ai le faʻatusa i totonu o le ana poʻo le faʻailoga o le isi itu o le isi itu o le malo o Roma. O le mea moni, o na meaafale e le mafai ona feaveaʻi, e toetoe lava a le mafai ona siʻitia ai. Ae, i naitū la, matagofie sa manaʻomia ai tagata aʻafia.
  3. Sili ona lelei na faia talu ai nei na avea ma meaafale meafale. O le maualuga tau o oloa uma e masani ona taofi le tagata faʻatau, ae afai e te maua sina mamafa mamafa le lalagaina o le lalagaina o metotia, taumafai e maua ni miti i le mea moni.

Gaosiga

E teuteu lou aso malolo, e le manaʻomia le faʻaaoga tele o tupe. Laau, uʻamea, palasitika poʻo isi mea e pele e masani lava ona lima. Ma le tofo ma le agaga, o le a fai ma isi itu o le a fausia ai se ata tulaga ese ma faʻaaloalo foliga.

Mo le faʻataʻitaʻiga vaʻaia, e tele ni oe lava filifiliga mo taiala o le fuafuaina o le a faʻaali i lenei tusitusiga, ma ole faaiuga faʻaiʻu e faʻalagolago ia te oe.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona sasa le puipui i luga o puipui puipui ma sauni ai le laualuga?

Faitau atili