Galu i se tagata Gazebo faia oe lava: fausia mai Plywood

Anonim

O le autu o lenei tusitusiga o le fausiaina o se faleoloa ma ou lava lima mo le gazebo. I le avea ai ma mea tetele, e ala ia i matou o le a filifilia pallywood. Lautele Mataupu Faavae o Faʻamatalaga Faʻatautaia ma aiaiga o le matata o vaʻaiga ia tatou, o le mea moni, ma ia talanoaina.

Galu i se tagata Gazebo faia oe lava: fausia mai Plywood

O le Plywood e mafai ona tautua mo le sili ona le masani ai togafiti.

Sauniuniga

Mea

Aisea o le a avea ai mea ma palu?

E tele mafuaaga.

  • Ma le tutusa ma le laupapa, o le mafiafia o Plywood e sili atu le malosi . O le mea lea, e mafai ona malamalama foʻi nofoa i nofoa.
  • O le isi eseesega lelei mai le laulu o le mea suamalie o le plywood e le o mafaufau lelei ma e le o le taugofie i le taimi o le mago..

Matou te faʻamaninoina: Ioe, o le laupapa o potu mago (aemaise ituaiga o ituaiga) o le a maua ai le auala i tusitusiga uma.

Ae o le tau o ni fafie na faia, suamalie mo le faʻatoʻaga Gazebo, ma e le mafai ona maua se laupapa faʻamalologa i soo se mea.

  • Mea e faigofie ona taulimaina Ma manaʻomia le maualalo o mea faigaluega ma agavaʻa, e faʻatusatusa i vailaʻau.
  • I le taimi lava e tasi, o le foliga mai o le uma oloa o le a matua mafai ona taliaina . Plywood muamua ma lona lua ituaiga foliga sili lava pe a uma le va; Maualalo-autu mea e mafai ona tuu i lalo o le vali. E manino lava o le Gazebo ma nofoa e tatau ona tuʻufaʻatasia ma styllastics ma lanu.

O le a le ituaiga o palu e mafai ona faaaoga? FSF, 15-18 • Fale susu mafiafia.

Galu i se tagata Gazebo faia oe lava: fausia mai Plywood

I le ata - Sparproof FSF PlyFwood.

O le FSF - ona o lona faʻaopopoina o le suavai e teteʻe atu pe a faʻatusatusa i le FC o loʻo fuafuaina mo totonu. Evapomity o le phenol formaldehyde reslins faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o vaega o le vene, tatou te le o le leaga - e uiga i le potu i fafo. O le mafiafia mai le 15 MM o le a faʻatagaina ai oe e aoina auiliiliga o faleoloa i le lumanaʻi, e aunoa ma le faʻaaogaina o le sysrive faʻavaʻa. (Vaʻai foʻi i le faʻamaumauga mo Arbor: foliga)

O le a se isi mea o le a manaʻomia mo le gaosiga o nofoa?

  • Galvanzed fao ma le umi o le 50 milimita.
  • Mo plywood o le muamua pe lua ituaiga - o se vaʻa polytarethane varnish (e matua racks i faʻatupuina faatosinaga). Mo le pito i lalo o le vasega o le vasega - acrylic na faasao i luga o le laau ma vali pf-115 (Alkyd le sili atu mo galuega i fafo).
  • Mo le faʻamaufaʻailoga o le fao o le fao, e mafai ona e faʻaogaina le prorylic commty e faʻasino i lalo o le laupapa pe, e faigofie atu, cashtatz mai le faʻasologa o totoe i le faiga o galuega, ma PV kelu.

Mataupu i luga o le autu: sunwing le faitotoa ma sima

Galu i se tagata Gazebo faia oe lava: fausia mai Plywood

O le faʻafefiloi nei vaega e lua, e mafai ona maua se malosi mautu i lalo o le lanu o le Plywood.

Meafaigaluega

O le toʻatele o mea faigaluega - Chail, Hacksaw, Rosulete, Faipule, penitala, fufulu oneone ma sikulukalaitu.

Peitai, o isi masini faaopoopo o le a faafaigofieina tele a tatou galuega.

  1. O le disk na vaʻaia mai le taʻiala e faia ai le tipi pe a tipiina le pepa plywood o le tipiina i luga o auiliiliga atoatoa. O se filifiliga taua e sili atu o se eletise eletise, o laina tuʻugagana o lenei mea ua tuʻuina atu ia leaga, ae o le a faʻaititia tele le tau o taimi ma le malosi.
  2. Schlifmastan o le a faʻafaigofieina ai le olo o le laufanua o le Pisinisini Aseta aʻo leʻi maeʻa le lanu. E matua talafeagai lava mo le faigofie le gabration marbration meafaigaluega, lalo ifo o le 1000 rubles.

I le ala: O le granding grid mafai ona faʻaaogaina e le faʻaaogaina ae le o le oneone.

  1. O le sikulukalaiva o le a fesoasoani vave faʻaputuputu mea i le maeʻa o oloa.

Galu i se tagata Gazebo faia oe lava: fausia mai Plywood

Toe fafagaina le drill scrawdver.

Alu e galue

Faʻataʻitaʻiga faʻamatalaga

E amata i le pepa laupepa. E sili atu le le mafai ona avea ma le paie ma le muai tusia ata tusi i luga o pepa. O lenei taotoga e sili ona faʻaititia le taumafaina mea. (Vaai foi i le laulau tusi ma Gazebo Claws: foliga)

O le isi taotoga o le mea moni na tipiina Plywood.

Pei o soo se galuega, e tele ni taleni.

  • Mo le Jigsaw, o le vae o le vae ua faaaogaina, ma nifo vaai. O le vaʻai na vaʻai ua puʻeina o se auala i se auala e faʻatupu ai e nifo mai le pito i lalo. I lenei tulaga, o le ata tipi o le a faia ai se taumafaiga, fetaomi mea faigaluega i le ie; Afai e te faia i se mea ese, e i ai se maualuga maualuga le leiloa o ni failauga o le tino.
  • O le lima-hack lau o le suʻi o le pito i luma o le pito i luma o auiliiliga. Filifiliga filifilia ma le disk na vaaia - ma tua.

    O le faatonuga e fesoʻotaʻi ma fautuaga muamua: afai o le galuega na vaaia, o le a liliu i lalo le mea faigaluega, ona faʻaaoga lea o mea eletise - i luga. O lea tulaga, o le vaega mulimuli o lona honey o le a tulaʻi i luga o foliga o taʻamilomilo, ma o le a sili atu mo ia le i luma i le pito pito i luma o le vaega atoa.

  • A faʻaaoga le eletise, e taʻi lamatia ile tapoleni, ma o lona igoa i le tasi aliʻi. O le a manaʻomia le muamua Calibration: E mafai ona e toe faʻafoʻi mai le tasi o le JIGSWW pe faʻaaoga se isi lamatiaga i luga, faʻataga e tipi saʻo i luga o le faʻailoga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faletaele i le khrushchev

Galu i se tagata Gazebo faia oe lava: fausia mai Plywood

O le galuega o le a maitauina o le a faigofie ona faʻataʻitaʻia pe a e faʻaaogaina se labzik ma le laser. O le laina-faʻailoga laina o loʻo gatasi ma le lamatiaga.

Ina ua uma ona ave i fafo, o a latou pito ma pito i luma o lo o faaeeina. O mea e le tatau ona tuua le solitulafono, ae le tatau ona soona popole i ai. Ina ua gatete se fata, olo se oneone poʻo le olopala i taimi uma e ala i le fa o le pito i luga o le veneer; E taua tele lenei mea i le taimi e gaosia ai pito.

Faiaoga

E pei ona taua, gaʻo o pa ma le palu. Peitaʻi, tuʻu le tagata faitau e le toe faʻavave e ave mo se sikulukalaiva: O se taumafaiga e fafaga le nofoaga e te faia i le faaiuga o le pepa e aunoa ma se sauniuniga faʻamaonia e faʻaleagaina ai le.

Lenei e te manaʻomia se faʻapitoa tekonolosi.

  1. O loʻo matou tuʻuina le laina o le soʻoga soofaatasi i le vaega o le a fafagaina i le vaalele seʻia oʻo i le iʻuga.
  2. Dials i luga o pu ma se lapoa o 4 milimita i le 20 cm atinae.

FAʻAALIGA: I lea tulaga e taua tele e matua taua lava o le pu o loʻo masani ai i le laupepa.

  1. Matou te vaevaeina le pu ma le 8-mm crill ma teisi poloka latou. O le pulou ia te oe lava e tatau ona faatofuina e ala i le millimeter e faatatau i luga.
  2. Matou te tuʻufaʻatasia faʻamatalaga ma ni mea na mafua mai i le muamua pu na faia e le vaega lona lua ma se lapoa o 3 tālā. Sili atu, faia o le pu muamua, toso le auiliiliga ma se tasi o le faʻataʻitaʻiga o le faʻaʻaisa: o le a taofia ai le latou faʻalavelave i le faʻafuasei. Ma e taua tele le tausia o le 'au i luga o le vaalele ina ia le o le drill i tala atu o le poloka.
  3. Matou te faʻamalamalamaina le auiliiliga i le umi atoa. O le fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻaleleia atili e ala i le faʻaaogaina i luga o lana laina aʻo le i faʻaputuputu le PV Gugue vaega. Ma o se mea tonu e pei ona tatou le mafai ona faʻatinoina le mataʻu, pe a uma ona manino o le a manino ai; I le taimi lava e tasi o le a latou o ma le pepelo ma eseese eseese.

Galu i se tagata Gazebo faia oe lava: fausia mai Plywood

Mo fesoʻotaʻiga i tulimanu, ese mai le tuusaʻo, e sili atu le faʻaaogaina o le laina galvansized ma fao o 4x16 mm.

Faaiu mulimuli

O le nofoa mo le gazebo e faia i le lima. E mafai ona nofo ai i luga; Ae peitai, o le foliga mai o le oloa e mamao mai le lelei. Ma le isi, o le pito i luga o le vene i luga o le taimi e le maaleale palapala.

Tusitusiga i luga o le autu: o le pisia i luga o le pepa puipui na fanaina pe a uma ona pipii: Faʻafefea ona aveʻese ma galuega faatino

Galu i se tagata Gazebo faia oe lava: fausia mai Plywood

A uma le potopotoga.

O le faʻaiuga mulimuli e amata i le aveeseina o ni faʻaletonu o loʻo iai. Faafefiloi togi ma le PV Glue i le setete o mafiafia casher, shy sprab i pulou o oe lava-fetu. I le faʻatasiga o le a vali ai le faleoloa, e mafai ona faia galuega e le masani a le valeina; Sa tutusa ai le nonoa, pothhles, o le a le fiafia o fesoʻotaʻiga ma paʻu.

FAʻAALIGA: O PVA, ma tuʻu le faʻaititia o le voluma pe a faʻamamaina.

Nofoaga o le a faalua ona i ai i le itu mulimuli ane.

Ona faʻaaoga lea o le taʻotoʻo - varnish poʻo le vali.

E i ai nuctucts iinei.

  • Afai o le lua pe tolu vaega e lava mo le PF 115, ona mafai lea ona aoga le Eseesega.
  • Ina ua uma ona faʻaogaina le vaega muamua, o le laualuga o le faʻatauga o le toe faʻaleleia o le toe faʻaleleia ma se pepa null poʻo se paʻu papaʻe. Movisinging o le Veneer o le a siitia se faaputuga i luga, ma o le oloa o le a afaina i le tago atu.
  • Pf-115 e tatau ona faʻamatuʻu atu i le faifai pea o le gaʻo gaʻo ma soneved poʻo paʻepaʻe agaga. A leai, o vaega taʻitasi, e feteʻenaʻi ma le mautinoa o le tagata gaosi oloa, o le a faʻamago ai le itiiti ifo ma le tolu aso.

  • E sili atu le valiina o mea uma i se tulaga faalava. I lenei tulaga, o le a le afio i luga o le laau.

Galu i se tagata Gazebo faia oe lava: fausia mai Plywood

O le maeʻa o oloa pe a maeʻa le faʻamamaina o varnish.

Faaiuga

Matou te faamoemoe o gaioiga na tulaʻi mai e matou o le a le mafua ai faigata mai le tagata faitau. Ioe, matou te leʻi faʻamatala na o le pau le auala e fai ai se faleoloa i totonu o le gazebo ma o latou lava lima. Vitio o lenei tusiga o le a ofoina atu ia te oe isi fofo fofo. Manuia!

Faitau atili