Fa-fufula le taualuga mo Arpor e te faia oe lava, pe faʻapefea ona e mamanuina ma fausia

Anonim

Ile tele lava o taimi, e i ai ni galuega ma le sikuea sikuea po o mea e faʻataʻamilo ai. O fale faapena e na ona fau ai a latou lava mea, e faigofie tele le laufanua ma le mimiti.

I le avea ai o se tulafono, e i ai le gezebo ma le fa-fasi taualuga. O taualuga faapena e fa malifa, e lua o latou o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga, ma le lua faʻafeagai - foliga o le tafatolu.

Fa-fufula le taualuga mo Arpor e te faia oe lava, pe faʻapefea ona e mamanuina ma fausia

I le ata o le Gazebo, o loʻo iai le taualuga ma le fa skates.

Vaega o le mamanu

Iloilo le ituaiga lea o le taualuga e le faigata tele. Ae o loo i ai fua o fauga e manaʻomia ona amanaia pe a tofia se mamanu ma o latou lava lima.

Ituaiga o taua taualuga

Fa-fufula le taualuga mo Arpor e te faia oe lava, pe faʻapefea ona e mamanuina ma fausia

Fale fale.

Muamua lava, e tatau ona e filifilia po o fea le taualuga o le a e faia.

E fa pepa fausaga e vaevaeina i ni ituaiga i lalo ifo:

  1. Wolmova O le taualuga lea e lua o ufaʻi e lua o loʻo iai ni tafatolu, ma faʻaigoa i Taramami.
  2. Polosiua O le alolouue e aofia ai le tutusa o trapetats ma tafatolu mai luga. Ae ui i lea, o le vaalele i fausaga o le ua motusia.
  3. Faleie O le taua o le taua o le taualuga mo le Gazebo e 4 tafatolu. Latou te fiafia i ai i le tasi tulaga, o loo i ai i le pito i luga o fale, o le mea na mafua ai, o le fa faomea e maua. O le faavae o le taualuga o lenei ituaiga o le sikuea. O le tau o se nofoaga o se mea itiiti.

Fausiaina o se ata

Ina ua uma ona filifilia se ata faapitoa, o se ata masani o le Arbor e toso ma le fa fasi fale. E manaʻomia ona amanaia taimi uma e faʻatatau i le lumanaʻi. Muamua lava, e manaʻomia le fuafua o ituaiga uma o avega e aʻafia ai le loli.

O mea taua o:

  • Le tele o le taualuga na faaaogaina;
  • Lautele o mea taua uma o keke (vilivale, faaititi, ma isi.);
  • O avega ese mai isi ituaiga o loʻo galue, e aofia ai le kiona;
  • Sa matagi ai matagi;
  • O le ata o le fogalaau taua e fa mo le utupoto e tatau foi ona amanaia le tele o le faʻavaʻa o le fauina o ia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e suʻeina se tamai tamai tamai tamaika: o mea lilo ma galuega polokalame

Slinge system ma feagai

Fa-fufula le taualuga mo Arpor e te faia oe lava, pe faʻapefea ona e mamanuina ma fausia

Ata o le rafter system.

  1. I le mulimulitaʻi i le masani ai, e mafai ona e amataina le fuafuaina o le umi ma le koluse vaega o le taʻavale.
  2. O mea mo le faʻamamaina o le taualuga e tatau ona filifilia e faʻavae i luga o le palu tulaga.

Manatua!

Afai o le taua o le malifa o le mea laiti, ona o le sili filifiliga filifiliga o le faʻaaogaina o mea taua.

Ma se mea malosi, e sili le faʻaaogaina o le faʻatulagaina o le fola, slate, sima poʻo uʻamea paʻu.

  1. E manaʻomia le faʻailoa atu o le taʻaloga na faʻaaoga i totonu o le fausiaina e tatau ona teuina i se tulaga faʻapitoa. O le a ia faia lona puipuiga faʻavae mai le sasa ma le tiga.
  2. O le fa-tie le taualuga o le taualuga e tatau ona aofia uma ai le fesoʻotaʻiga uma o le fesoʻotaʻi ma atoatoa atagia atoa le o loʻo atagia mai ai le taualuga.
  3. Faʻavae i luga o le faʻataʻitaʻiga mamanu, e mafai ona e faia se mea talafeagai o le fausiaina ma fuafua le manaʻomia o le numera o fale ma feagai ma mea. (Vaʻai faʻapea foi i le tusi ata o se nofoa taua a le tapata e fai mo oe lava: Faʻafefea ona e faia oe lava ia.)

Faapipiiina o le fale

O le taualuga e fa na o le taualuga e amata ona fausia ma le mea moni o le nofoaga o le fausiaina e faia e le vaipama o puipui.

Faapipiiina o le moe

Faatulagaga.

  1. Ua faʻapipiʻi lagolago o loʻo faʻapipiʻi i totonu o latou lava.
  2. O faʻailoga o tagata o loʻo faia e faʻaofi i 'ie faʻapitoa mai pa laupapa.
  3. O le laina faʻapipiʻi o le Arpor, lea o le a iloa ai le maualuga o le taualuga, o loʻo tuʻuina atu i le nofoaga o le le mautonu o le diagonal liggia.
  4. Le isi, o lenei lagolago faʻaleleia ma maʻa e tatau ona tuʻufaʻatasia ma pa faʻapitoa-rafalu.
  5. O lea e leai se eseʻesega i le tagata gazebo, e manaʻomia le faia o se scrot e fai ai le teisi teisi mo le lagolago lagolago.

Fa-fufula le taualuga mo Arpor e te faia oe lava, pe faʻapefea ona e mamanuina ma fausia

Mamanuina ma faʻaopopo isi faʻamalosia node.

  1. O le ata o le fa-tie taualuga mo se sizebo o le rods o tringulale foliga foliga faʻapipiʻi ma puʻupuʻu faaopoopoga. Ua latou fusia ma le pito i fafo o le puipui.
  2. O le rafters ma le taualuga e i ai se faʻapopoleina lagolago, o loʻo taʻua ai le igoa o le Maouerlat. E tatau ona i ai muamua i soo se masaniga, a fai o le geometry o le atoa mamanu o le a solia.

Manatua!

O se auiliiliga taua o le taualuga e fa-itulau o le faalavelave faafuasei o faalavelave faafuasei.

A faʻapipiʻiina, e tatau tele ona mataala ma leaga.

Naʻo le taimi nei o le fausiaina o le a umi le fausiaina.

  1. I le taimi o le fausiaina o le taualuga faitaulaga, e mafai ona tuu se tusi o le tusi, mimilo, faaopoopo faaopoopo fata. E manaʻomia mo le faʻamoemoeina o le nanaina o le faʻavaʻa o le faaeega, faʻapea foʻi ma toniga tufatufaina o avega i luga o le taualuga.
  2. O nofoaga autu o fausia e nafa ma lona malosi o le tuufaatasiga o Maurot o Maurolat ma Rafting vae. Faʻatulafono lea, latou te manaʻomia ona tatou vaʻai totoʻa i lo latou talitonu.

Tusitusiga i luga o le autu: pepa puipui kulimi lanu

Skown nonoa

Fa-fufula le taualuga mo Arpor e te faia oe lava, pe faʻapefea ona e mamanuina ma atiaʻe

Papa papa.

A o le i fausia se taua-fufula le taualuga mo le Gazebo, e tatau ona e iloa e eseʻese auala o le faʻatulagaina o le Skite Unit (Points o le faʻapipiʻiina o le scate e tamoe ma isi faʻaseʻe o le skaeta). O le faʻaaogaina o latou e faʻalagolago i le numera o le lagolago faʻaopopo mo le taualuga ma le mamanu o le autu (faʻalilolilo) fale.

O nisi taimi, ina ia faʻamalosia ai le taualuga, sprepell ma le lagolago. E faia pe a naʻo le pau le itu o loʻo faʻaaoga i totonu o le paʻu autu, faʻapea foi ma le au malaga na faia mai laupapa masani. O Marylalat o loo alu i le tutusa o le itu i puipui.

Sweet Rafters o le a mafai ona faalagolago i luga o latou pito i lalo. O le fuafuaga atoa e mafai ona auai i le spacer pe leai se avanoa.

A omia atoa le gaoi oloa, e mafai ona amata le fausiaina o le faʻasalalauga, vili ma faʻamau o le taualuga, ona faʻapipiʻi ai lea o le taupulega. (Vaai foi talaina altati ma Arbor: foliga o gaioiga.)

Gaosiga

Luga lea na faʻamatalaina le ala e fai ai se taua-ti o le taualuga e oʻo ai i le gazebo. E leai se mea faigata i lona faʻapipiʻiina. O le mea taua iinei o le saʻo saʻo i le tekonolosi ma fai lelei mea uma.

Afai e te suʻesuʻeina le vitio i lenei tusitusiga, o le a e mauaina le tele o le poto masani.

Faitau atili