Vave mai le ie ma le sima e faia oe lava ma ata ma vitio

Anonim

Faia tutoʻatasi mai ie ma le fesoʻotaʻiga mo tagata uma o le a le manaʻomia ni tomai faʻapitoa ma galuega-faʻatauga. O le matagofie o le togalaau e mafai ona faia i se taimi atoa o ni ituaiga - e fuafua uma lava i ou mafaufauga. Ma nai sina mea e te maua ai pe e te mauaina le fagu e fausia ai se vase.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaaogaina ato pa omea po o paʻepaʻe, taga, maa mata, ma isi.

Kuka kuka

Ina ia avea ma mea e tatau ona matagofie ma manaia, e manaʻomia le faia lelei o se faʻaiʻuga fofo.

Vave mai le ie ma le sima e faia oe lava ma ata ma vitio

Mo lenei e te manaʻomia:

  • laiti iliili;
  • oneone;
  • le sima lea;
  • vai.

Uma mea o loʻo fefiloi i totonu o se koneteina talafeagai i le fua faatatau o le 2 vaega o le oneone, 1 vaega o le sima ma iliili. Sa sasaa e le vai sina, faʻaosofia le tele o le tele i le faifai pea o le suavai kulimi.

Vave mai le ie ma le sima e faia oe lava ma ata ma vitio

E mafai ona suia nisi vaega o le iliili ma omea laiti, ona faigofie ai lea o le oloa i le mamafa.

Faaaogaina le sima

Atonu e faigofie le auala e fai ai le tautau poʻo le fugalaʻau e faʻaaoga ai le sima. Mo se auala faapena tatou te manaomia ai:

  • Palasitika fagu o voluma lautele;
  • sima sima vartar;
  • palasitika kupita o se laititi lautele nai lo latou lava;
  • acrylic susu vali;
  • vanini.

Matou te saunia pepa mo le faʻatumu: Oti le fagu i le manaʻomia o le tele, tipi ese le ua. Totonu o le siusiu ma tuu le vaega faʻaopopo o se tamaʻi lapoa, e manaʻomia le maua o se pu i le fuse.

Vave mai le ie ma le sima e faia oe lava ma ata ma vitio

A soloia ofu aisa, o le fafo ma totonu tino ma totonu e tatau ona aveʻesea, ma le atua lava ia ua ufitia i nifo ma va vaniva.

Avatu mea le talafeagai

Vave mai le ie ma le sima e faia oe lava ma ata ma vitio

Faʻapea foi ma le malamalama lelei o le auala o le totoina o se vase ma o latou lava lima ma se sima sima. Lenei o le a matou manaʻomia, faʻaopopo i le fofo lava ia:

  • O solo tuai;
  • pakete po o le pelvis;
  • Polythylene.

Tetee le siʻosiʻomaga i le tulaga o le suavai o le suavai kulimi saunia ma le umi. O le pakete o le a faʻamago ai le vaseina ma o le a vave ona avea ma pito i lalo, fuli i lalo ma afifi i le polychyne.

Tusi i luga o le autu: O fea e sau ai le efuefu ma pe faʻafefea ona aveʻesea mo se taimi umi

Le solo i le vaifosa atoatoa, e tatau ona matua susu tele lava. Ma matou tuu le solo i luga o le pakete, pei ona faʻaalia i le ata.

E tatau ona i ai le faʻataʻavale i luga o le lamolemole ma le mautu.

O le a le toe faia o le mea e te fiafia ai pei o oe. Ma tatou tuua lea o se mamanu mo le tele o aso. E masani lava ona teuteu malosi i le 2-4 aso.

Pe a faamaʻaʻa atoatoa le puipui, 'eseʻese pakete ma polythylene. E mafai ona e amata vali. E mafai ona ou mimigi le vali ma kelu, ona o le laualuga o le a pupula. Ma e mafai ona e tuʻu i ai i le uluaʻi pepa, ma lona matata ma le malamalama o mea.

Vave mai le ie ma le sima e faia oe lava ma ata ma vitio

Ae le i valiina foi, e mafai ona e mafai ona kuka le vase, ona sili ai lea o le vali.

A faʻafuaseʻi, a o le Fasisalo, e foliga mai ia te oe o ni ituaiga o lona pito aulelei foliga foliga, o lenei pisinisi e mafai ona faʻasaʻoina e faʻaaoga ai se hacksaw. Na o le magoto pe tipiina le pito leaga, ma o le nofoaga o le tipi o loʻo avea ma se tele o le emery grid.

Mo tekinolosi lava e tasi, e mafai ona e faia le tele o ituaiga eseese ma ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o lenei ata - taofiga mo faʻalavelave.

Vave mai le ie ma le sima e faia oe lava ma ata ma vitio

Pe o nei e sili ona manaia ma susulu

Vave mai le ie ma le sima e faia oe lava ma ata ma vitio

E manino le fuafuaina o ia mea.

  1. O le tele le sefeina o tupe ma le malosi. E te le manaʻomia le faʻaalu tele o tupe i le faʻatauina o mea totino poʻo mea mo ana fale gaosi, aua nei e le manaʻomia le fao i le galuega, e mafai e tamaiti ona feagai ma se faʻatonuga.
  2. O iʻuga mai ia mea o loʻo avea ma sima poʻo le sima e tumau lava. O mea nei e suʻe filemu ai le vevela, latou te le fefefe i le malulu o le la.
  3. Sima poʻo sima - manaia mea, e mafai ona latou faia ni foliga, o se lelei tele. E mafai ona fai se tamai fugalaʻau pot poʻo le tele o fafo o fafo.

Mataupu i luga o le autu: o le pulou o tamaiti ma nini o nila: Faʻafefea ona nonoa se ofu fou ma le taliga o le pepe ma ata ma vitio

Vitio i luga o le autu

FILIFILILI O LE AMATA O LE MAFAUFAU UMA O Lenei Fesuiaiga o Aogafiti ma O Latou Lava Lima, Vaai O nisi ata vitio filifilia i lenei autu. Ma o le a e mautinoa manaʻo e faia ia faʻavave pe faʻaitiitia oe lava!

Faitau atili