O le taʻoto o paʻu paʻu e fai ai oe lava

Anonim

O le taʻoto o paʻu paʻu e fai ai oe lava

O le paʻu paʻu e fiafia ona o le tele o faʻamatalaga. E tele mea lelei e manaʻomia ai lenei mea pe a taʻe le ofutino. Muamua o mea uma, e masani ona faʻaaogaina pe a fatuina le ofutino i luga o taʻaloga ma malae taʻalo, faʻapea foʻi ma alamanuia. Faʻavae i luga o lenei mea e fausia ai le tele tele, paʻu ma alavai i ofutino.

  • 2 Aofai o Talosaga
  • 3 penefiti
  • 4 vaega o le taoto
    • 4.1 Sauniuniga o le laualuga ma Primer
    • 4.2 Tagi o le Taufaʻatasi o le Monolithic Soader
    • 4.3 Faauma
  • 5 Faaiuga
  • Otaota Pati

    Afai tatou te iloiloina le fausaga o le paʻu o le paʻu o le paʻu, ona fausia lea e lona ala Granules o foliga eseese , Mata mata mo le mea o loʻo paʻu ma toe faʻaaogaina le paʻu taʻavale, lea e tutusa ai le lapoʻa o le tino, o le mea foʻi lea o le mafuaʻaga.

    Ina ia faia se maualuga-taua maualuga, o loʻo faʻalauiloa atu se tagata noataga i lona faʻavae, e aofia ai Polyrethane. Faafetai ia te ia, o le mea e mafai ona faʻataʻitaʻia le tupua maualuga ma mafai ona mausali ai pea nofo. O le faʻaaogaina o ia mea e mafai ai ona e faia le faʻatuatuaina, aulelei ma tumau ofutino mai paʻu paʻu.

    O lenei mea e maua i le ituaiga o rolls po o pou. O se paʻu paʻu ua iloga ona iloga i le tele ma tuʻutuʻuga o lanu lanu, o le a mafua mai i le i ai o ni dyes talafeagai. O le tauemu na faia e lenei mea o loʻo faʻaalia e le i ai o le le mautonu luga, e mafua ai ona mafai ona feololo. O sea tau mafanafana e mafai ona faʻagaioia i lalo o le tau uma o le tau, talu ai i luga Palapala ma vai e le faaputuputu.

    Aofai o Talosaga

    O le taʻoto o paʻu paʻu e fai ai oe lava

    O le paʻu tamb crumb o loʻo manaʻo i ai ona o ona uiga e pei o le anti-sligy, manuʻa, tetee, lea na mafua ai le fauina:

    • falemaʻi, taulaʻi, faʻamasinoga tenisi;
    • malae taalo;
    • Fale lafumanu.

    Ma le isi, o mea i lalo o iloiloga ua mauaina o loʻo mauaina i le tele o vaega o Alamanuia. O le paʻu paʻu o loʻo iai le manaʻoga Mea e maua ai le suauu gaosiga i le mea e faʻavae i luga o le fefiloi faʻaaogaina i le taimi lelei taotoga. O loʻo tuʻufaʻatasia foʻi le faʻaaogaina mo le fausia o taʻaloga o taʻaloga, faʻapea foi ma le tele o paʻu oloa.

    O le paʻu tamber crumb o loʻo iloga e iloga i le leai o fusi, na taʻitaʻi ai lona lautele i le fausiaina o le lautele ma ala lautele. O lenei mea o se vaega o loʻo iai nei i le faʻavaeina o le afe gata, fai e mafai ai ona faia le maualuga-lelei le taina o auala savali ma auala. E le gata i lea, o lona faavae, e i ai i love o isi ituaiga: fetaui lelei, kapeta, fasi, laulu afi fola.

    Mataupu i luga o le autu: Crerete olopalaina: poʻo le aging ma ou lava lima, o loʻo atagia ai luga, Tekonolosi o Hearkipter i le fale

    Manuia

    O le faʻaaogaina o le paʻu paʻu e maua ai le taupulega e faʻavae i luga O mea nei e lelei:

    • O le taʻoto o paʻu paʻu e fai ai oe lava

      Tetee. O mea faapena o loʻo lelei le fesuiaiga o le vevela o le vevela, faʻapea foi ma soʻo se ituaiga o le ituaiga ma aʻafiaga o le ultraviole malamalama.

    • Tetee e ofuina. Ona o meatotino faʻapitoa, o lenei mea ua iloga i le tumau.
    • Aresthetics. O le lautele lautele o le lanu lanu tali ma a latou tuʻufaʻatasiga e mafai ai ona foliga pei o mea ma ofutino o e aulelei tele. O lenei tele o sao i le tomai e tetee ai i le blanout ma le faʻaalia i mea faʻamalosi mea, e aofia ai Alkalis, acid, ma fofo.
    • Le maliega. O le taupulega na fausia i luga o le faavae o paʻu ua faʻaalia ai le mautu i le mautu i le foliga mai o le mata o le mata o le papa, mald, vao ma iniseti.
    • Le fiafia ma le saogalemu. O le leai o le oona oona o lenei mea e saogalemu ai i tagata. O lenei mea e tele na fesoasoani i le afioaga o nei meatotino pei o le faʻamaʻi ma le tiga, faʻapea foi ma Aneti-SEGE.
    • Faigofie ona tausia. Ona o le leai o se solomuli ma le mafuta o se fausaga le mautonu, e le faʻatagaina ai ona tupu aʻe i le ogaumu, e le manaʻomia ni faiga faʻapitoa e tausisi ai i le tulaga saʻo. E faigofie lava sima i luga o le auala, ma i latou o loʻo i ai i le fale o fale e mafai ona tausia mama ma se ofu faʻaputuga. O loʻo toe faʻaleleia.

    Vaega o le taoto

    O le fesili o le auala e tuʻu ai le faʻamau o le paʻu o le paʻu o le paʻu, e talafeagai ma le toʻatele o loʻo fuafua Taʻaloga taʻaloga . O le a aoga le aʻoaʻoina o se tasi o le a faʻaaogaina nei mea i totonu o le sami poʻo luga o le auala.

    Fausia maualuga-sili le taua o le sili atu e mafai pe a fai o le manaʻoga o le omea temoni o loʻo faia tonu.

    • I le tulaga muamua, o loʻo faia ni sauniuniga maualuluga, ma o le taimi lava e faʻatatauina ai lea o le tagata talaʻi i ai.
    • Ina ua maeʻa, alu e faʻapipiʻi le talau, sosoo ai ma le monolithic sterer.
    • O le laasaga mulimuli o le faʻaaogaina o le faʻailoga ma le faʻamaeaina o taʻaloga eseese.

    Sauniuniga o le Lautele ma Price

    O le taʻoto o paʻu paʻu e fai ai oe lava

    A faia se taupulega faʻavae i luga o le paʻu paʻu, ma o latou lava lima, e masani ona masani ona faia se faʻavae Wooden, sima pe o le popoto i luga . Mo le faʻaleleia o meatotino a le anoanoina, e tatau ona e aveeseina le afaina ai mai le faʻavae o le a faʻatinoina le lisi o le a faia. Afai e tatau ona e feagai ma se sima i luga, e manaʻomia le faʻamago muamua, pe a maeʻa ona faʻatino, ona faʻamamafaina lea mai le pefu e faʻaaoga ai se moli uila. Pe a faʻatautaia aʻoaʻoga i luga o le auala, e taua le tulaga o le tau o loʻo i le laina mai + 5 tikeri celsius. Afai e sao le tapenaina o mea 'aisa, o le mea e tatau ona mama, mamago ma teisi.

    Sini, Alu saʻo i le Priginges, o le taimi pito autu o le faʻaleleia o le faʻaaloalo. I se faʻaopopoga, o se mea faʻatulagaina o se taotoga e sili atu le tatalaina o le efuefu ma o loʻo faʻateleina ai uiga o le malosi. E pei o se mea aoga Potutovka Ur-46, Adven-56, Wred-17 . E agavaʻa ile faʻalatalata i lana filifiliga, auā o loʻo i ai uma a latou faʻamatalaga ma mafuaʻaga.

    Ina ia aua nei faia se mea sese ma le filifiliga, e tatau ona e taulai atu i tuutuuga o le a faia ai le muamua. A maeʻa uma galuega o le amataga o le vaega, e manaʻomia le taofia o le taofi o le tasi aso i le aso e le mafai ai, pe a mafai ona e amata i le isi laasaga.

    Tagi o le Tagi o le Monolithic Sounder

    Fausia se paʻu paʻu tapoleni tapote faʻamalosia e oʻo lava i se tagata le-faʻapitoa. Afai o le galuega ua faʻatulaga i luga o le auala, ona e manaʻomia ai ia mautinoa o le a le manaia o lenei aso, e aunoa ma le leaga o le tau. Muamua e tatau ona e saunia se fale faigaluega. Ina ia fetaui lelei ma le aofaʻiga, e manaʻomia le tausisi i le tulaga lenei, e talafeagai ma le masani ai mo le mafiafia mo le mafiafia o le nofoaga o le 1 M2.

    Mo ia e tatau ona ave:

    • Paʻu le paʻu o le paʻu - 7 kg,
    • Sootaga Fautua-65 - 1.5 kg.
    • Pigment - 0.3 kg.

    O le lisi lisi o loʻo tuʻuina i le sima faʻafefiloi ma ua maeʻa fefiloi. A oʻo mai le tele o se mea e maua ai le faʻafanua, e aofia ai le pito i luga lea o loʻo uma ona faʻaaogaina le PROD. Raclie ua faaaogaina e fai ai le mafolafola luga. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le alu i totonu ma se kilomita o loʻo faʻaaoga muamua le anti-chedeive.

    O lona foliga o loʻo avanoa i tulaga o le fatuina o se ogaumu ma o latou lava lima i totonu. I lea tulaga, e maua ai e le tekonolosi mo Faaaogaina o le Monolithic Soader . Faʻafetai ia te ia, o le a latou faʻaalu maualuga le faʻatuatuaga i le faʻaalia o fale.

    O le sitepu muamua o le apalai o le Purety Pro-61, o le a aveese ai pores. I tafatafa o le mea e faʻamalosia ai le vaega o le vaega o le grid. Tou te tetee atu i se taofiga o le umi o le 24 itula, latou amata amata ona sasaa tuufaatasia Communicadv-61. O le vaega e tatau ona liliu i le mafiafia o le 1.5-2.5 mm. E ogatasi o le mea na fausia, faʻaaoga le isumu ma le spathed spatrala.

    Ina ia aloese mai le le mafaufauina, e tatau ona e mautinoa o le sili ona lelei tulaga ua faia mo galuega: vevela vevela + 20 tikeri, susu - 80% . O le 'upega tafaʻilagi o le a sauni mo le faʻaaogaina naʻo le vaiaso talu mai le taimi o le faʻatasia o le taʻotoga.

    Faauma

    O le taʻoto o paʻu paʻu e fai ai oe lava

    Ina ua maeʻa le galuega autu, alu i le isi tulaga e fai ai se faʻamau o le paʻu o le paʻu o le paʻu o le paʻu - faʻaaogaina faʻailoga. O le faia o lenei mea, ia mautinoa o loʻo mama ma matutu le laʻau. E tatau ona e tausia le fausiaina o le sili ona lelei le ea vevela mo le pisia, e le tatau ona i lalo ifo o le +5 tikeri. Le faia o le faʻailoga faʻaaogaina se paluga Sauni mai vaega nei:

    • OLIoMomer Updal-17;
    • Palaueleele;
    • catalyst.

    O se mea faigaluega mo le faʻaaogaina o se faʻailoga, o se faʻaseʻe poʻo se pulumu o loʻo faʻaaogaina. E masani ona fai le maka I luga o le sikuea 1 m2 lau 200 g o le paluga . Faia le amio talafeagai e naʻo le faia o lenei galuega o le a faʻatinoina i ni vaega se lua.

    E taua foʻi le faia o auala e faʻalautele ai le gafatia o le ulo ia faia e teteʻe atu i fafo atu. O lea, ina ua uma le aso, mai le taimi o le faapipiiina, o le Profict-63e Varnash e faatatau i ai, lea, o le a avatu i le sili atu o le sili ona manaia. O le pisia tekonolosi e aofia ai le faʻaaogaina o se paluga o le 2 vaega o loʻo faʻaaoga ai se velor vaʻa. I le 1 m2 o le luga e ave ai le 0.05 kg o varnish. I le va o le vaega e tatau ai e tatalia ai se taofiga o le umi o le 3 - 6 h.

    O ia mea e fetaui lelei mo le fatuina o ofutino i luga o faafitauli. I le usitaia o manaʻoga uma o le tekonolosi, e mafai ona mautinoa o le a fetaui lelei ma le faʻamamaina o le a fetaui ma lana galuega.

    Faaiuga

    O le paʻu paʻu o loʻo faʻaalia i le pito i tua o isi mea faapena Tulaga Ese Tulaga O le mea na faia ai o se lauiloa mea e faaaoga ai le tele o laei. Muamua lava, o loʻo faʻaaogaina i luga o Stadiums, Taʻalo ma Ports, lea e manaʻomia ai e le sili ona manaʻomia le tetee i le eleele. O le faʻaeʻeina o le faʻamau o le paʻu o le paʻu foliga foliga mai o se gaioiga faigofie. Afai o le saʻo o le saʻo i tulafono o le fetaui ma ou lava lima, e te mafaia, aua lava ia te oe le poto masani ma tomai o le galue ma lenei mea, ma ausia ai se tulaga agavaa.

    Tusi i luga o le autu: o le sili sili 5 sovatets: faʻafefea ona fufulu se pusi fufulu meafale ma puipui

    Faitau atili