Tipiina masking grid - decor ma le la

Anonim

I le mauaina o se togalaau i le togalaʻau e puipuia mai le vevela vevela ua maeʻa ona avea ma manaʻoga, ae le o se mea taugata. E matua talafeagai pe a fai o le a faaauupegaina latalata i le parbecuue eria po o le mangia.

O uiga taua e tatau ona i ai lenei, faʻapea foi, ma soʻo se isi fale o le lalelei, galuega lelei ma le nofoia.

Tipiina masking grid - decor ma le la

Soututlage (Soumoflage) Grid.

Galuega mai le grid

O le fausiaina o se osofaʻiga tele o le piliki poʻo le maʻa o se mataupu taugata ma faigata, o lea e mafai ona e faia toetoe lava o se tasi aso faigofie e te le manaʻomia e maua ai le tele o mea taugata. I le taimi lava e tasi, o le a saoloto le mafai ona maua 10-15 sikuea mita o le paolo i le tausaga mataga. Mo lenei, o le a lava lea e toso aʻe i luga o le faʻavaʻa o le kilipa grid.

Fautuaga puʻupuʻu:

Mo le fausiaina, e lua taʻavale o le a manaʻomia ni mita se tolu o se lagolago, faʻapea foi ma le fa 4 mita laupapa, tasi 4-mita ma le 4 atters. O le ata o sea gazebo e mafai ona vaaia i le ata.

Tipiina masking grid - decor ma le la

O se faigofie arbor mai le faʻavaʻa ma le faʻailoga o le fesoʻotaʻiga.

Ia mafai loa ona fai mai le mea e le mafai ai e le upega tafailagi - puipuiga mai le timu o le mama manino lea o le taualuga, o lea e tatau ona faia le taualuga.

O le taualuga e mafai ona faia i le siosiomaga faauo mea:

  • vao;
  • rede;
  • sitepu;
  • chip.

Ae o le amio masani e talafeagai ai foi:

  • sasa;
  • Rubroroid;
  • Tomai faapolofesa.

O le nofoaga i lalo o le taualuga o le a le faʻatamala o le a sili ona faʻatamala ma laupapa laupapa. Ma, e oʻo lava i le leaga o le tau, o le a aulelei ma matutu, ma o vae o meaafale ma le a malemo i le eleele.

Maka

I le avea ai o se mea muamua mo fausaga fausaga i itu, ma fatuina o le tapunia ua uma ona aofia ai avanoa e mafai ona faʻaaogaina e salafuge fesootaiga. O le a le mea o lotoa?

Tusitusiga i luga o le autu: ata i luga o puipui o le a fausia se lagona, ma faia totonu tu i totonu

Muamua, na masani ona latou nana ni galuega faafaileleina ma mea faigaluega.

E tafao faamasani, o se vailaʻau lautele lea e mafai ona faʻaaogaina saogalemu mo faʻamoemoe:

  • Faʻalapotopotoga o faʻafitauli o pa puipui ma cafes (ata);

Tipiina masking grid - decor ma le la

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le totonu.

  • tui o le taumafanafana nofoaga, faiā;
  • le faʻaalia le vaʻa poʻo le taʻavale i luga o le tuli;

O le pasene o le tolopoina o le sumaflage Contpect e mafai ona oʻo i le 85-90, o le mea lea na le suia ai i le itulagi ma fagota, aemaise i le taumafanafana.

Osking Networks faia o mea tumau o mea e tumau ai mea ma ni filo-tetee. Mesh sela e aofia ai se faapipiiina le faapipiiina o lanu eseese.

I le mea o se tulafono, o autu autu o le siosiomaga faalenatura - lanu mea lanu, samasama, lanu efuefu, efuefu ma papaʻe. E le faʻatapulaʻaina le ola o le oloa, e le mou atu i le la ma e le fefe i le susu.

E tafao faamasani, o le magafaga ua grid mo se gazebo o le sili ona lauiloa mea. E le gata i lea, o le tau o e sili atu nai lo seisi lava.

Ia, e mafai ona e faigofie ona momoli atu le fausiaina o soʻo se ituaiga ma le tele. E le gata i le talitonuina o le la ma le fia iloa o le la ma le fia iloa, ae o le a avea foi ma muamua o se mea sili ona teuteu o le atunuu eria.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • O le namu o le namu mo Gazebo
  • Grid mo Gazebo

Ituaiga o grid

Afai e te filifili e fai se gazebo ma ou lava lima, atonu o le ae feagai ma le filifilia o mea.

E lua ituaiga autu o le Suncreen making Network ua lauiloa:

  • I luga o le fesoʻotaʻiga capron-faʻavae (ata);

Tipiina masking grid - decor ma le la

I luga o le papupuni faavae-faavae.

  • Aunoa ma le Cape Base (Ata).

Tipiina masking grid - decor ma le la

O le mesh e aunoa ma le faʻavae e faʻatino i le faʻaaogaina o mea i luga o se laupepa o mea.

Fautuaga!

Afai i le taimi o fausia na e faʻapipiʻiina ai le faamalosia o le mamao i le va o le la e le sili atu i le 50 cm poʻo le coin grid, o lea e mafai ona e faʻaaogaina saogalemu le kapeti masani.

Afai, o se faʻavaʻa e mafai ai ona lafo le gud, e leai se mea e faʻaogaina, ona e sili atu lea e aoga e faʻaaoga ai se grid i luga o le network-faʻavae.

O le Gazebo mai le faʻailoga o le ata o se manatu sili mo i latou o loʻo faia sina taimi ma o le a sauni e faʻaalia se mea fagafasi ma laiti. Muamua, e tatau ona mafaufau i le mamanu o le faavasega, fuafua i manatu o le faatulagaga.

Mataupu i luga o le autu: faʻaiʻuga o le kalama e oso aʻe i luga o le taualuga

E mafai ona i ai piliki po o pa laupapa, ae i lenei tulaga o le ai gofie e mafai. Afai e te manaʻo e maua ni mea faigata, e tatau ona e faʻatupuina le ita tele. O le laukufiga grid o le a tautua o se taualuga ma le afi.

Ituaiga o galuega mai le fesoʻotaʻiga

  1. O le Gazebo, e aofia ai le calauflage network, e mafai ona taʻua o le arwing, o lea e ono le pa puipui i totonu . I totonu o latou, e masani lava ona manino lava o se manino o le fola ma le taualuga, o loʻo faʻaalia ai le tuaoi i fafo atu o le va o fafo ma totonu.E masani lava, nofoa ma gagau laulau faʻapipiʻi i totonu o se gasebo. Afai e tatau, e mafai ona e tuu se lua nofoa nofoa mo se manaia o le taimi i luga o le vevela o le taumafanafana.

    O le faʻaaogaina o le avanoa o le Arbour ma isi meaafale e sili atu ona talafeagai mo fale tapunia fale. Mo le malamalama, o se tamai moli o le a fesoʻotaʻi.

    O le magafaga o le mesh i luga o le gazebo e mafai ona teuteuina i laau curly. O le sili ona lauiloa o Liana. O na laʻau faapena e manaʻomia le lagolagoina o le a lagolagoina ai ma taʻitaʻia i latou i le itu saʻo. I le avea ai ma lagolago, e mafai ona e faʻaogaina se mesh poʻo le latī o palasitika, ua filifilia i le lanu.

  2. O le lelei filifiliga o le fausiaina o se laupapa laupapa ma le taualuga mafanafana, o fea le mea e mafai ona faʻaaoga ai le lotoa i le afi ma le matagi . O le tasi itu, e mafai ona amata pogisa ai, ma o le isi o le malamalama.

Mo fausia, e mafai ona e faʻaogaina mea o le:

  • maa masani;
  • fafie;
  • piliki;

  • uʻamea.

Faaiuga

E tatau ona manatua i soʻo se faiga o se sikalefu, ma mai le mea, i se tulaga, e tatau ona uia i le aotelega o le fale tumaʻoti. E mafai ona e aʻoaʻo atili e uiga i lenei autu mai le vitio i lenei tusitusiga.

Mataupu i luga o le autu: homemade stretus mo crowting filifili mai chainsaws (efuefu iloa)

Faitau atili