Ole kanesa mo fou ma au oe lava lima: matou te filifilia tusitusiga ma solo mo le systering, auiliiliina vasega pule

Anonim

O le faʻaipoipoga o se tasi o aso sili ona fiafia i le olaga o fafine ma aliʻi. Na matou mauaina se valaaulia i le faʻaipoipoga, ae le o le iloa le mea e faʻailoa? I mea uma, e te manaʻo e faʻafiafiaina le talavou ma le le taunuʻu, i, ma se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatoʻavalu lona lua poʻo se ulagia, poʻo se isi mea. O le mea moni, e mafai ona e avatu se tupe, ma o latou lava e faʻatau mea latou te manaʻo ai. Ae o le tuʻuina atu o se tupe i se teutusi faigofie e sili ona faʻaaloalo, malilie. O lona uiga, matou te fautua atu ia te oe faia se meaalofa uiga ese i ou lava lima. I mea uma, o le a le umi e iloa, o meaalofa na faia na oi latou lava lima e le mafaatusalia. E moni lava "Aunoal" O se meaalofa o se tusi teuga mo fou.

O le a le faamaumauga o teuga mo fou?

Ole kanesa mo mea fou ma o latou lava lima o se tamai album i le manaʻo ma faʻatonuga o loʻo tusia mo se ulugalii talavou.

Ole kanesa mo fou ma au oe lava lima: matou te filifilia tusitusiga ma solo mo le systering, auiliiliina vasega pule

E tele lava ina latou tusia i se mimita misa. I se suiese i le tamaititi, e le gata ina manaʻo talavou, ae foʻi lea foi e faʻataunuʻuina ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tusitusiga o le kapeti mo fou fou e mafai ona pei o lenei:

E ui lava e le o le tupe e te fiafia ai,

Ae a aunoa ma i latou e le mafai ona e ola ai.

Na matou filifili e amata

E iai sau tusi tupe.

E faʻaopopo atu i le manaʻomia o itulau taʻitasi o loʻo iai ni taga mo tupe. Avea ma se mea muamua e le faigata e pei o foliga mai. I luga o Faʻatonuga i Lalo, UA FAI LELEI O mea uma o le a feagai ma se galuega faapena.

Master Vasega: Le kanesa mo fou fou

A o le i amataina ma galuega, mafaufau lelei ma le faaeteete e uiga i le mamanu o le tusi. Afai e te fiafia e filifili le autu, o le a faigofie ai le filifilia o le mea.

Ia faia se teuga tupe i lenei vasega matai, matou te faʻaaogaina se mea faigofie pei o le faʻavae, e faigofie ona maua i soʻo se fale puipui - faila. Oe Manaʻomia foi mea nei: SUʻESUʻEGA ata, Kelu, faʻalua-itu, lanu ma le tipiina o le lolomiina o loʻo tusia, o loʻo i ai ni ata faʻapitoa O le ata i lalo o loʻo faʻaalia uma ai vaega o le galuega.

Mataupu i luga o le autu: Dragonfly Bass ma Atts i le Caucasian Lad

Muamua e tatau ona e faia se tusi pasi, o lea matou te ave ai le faila ua saunia. Afai e le tutusa ma le lapoʻa, e mafai ona teuteu. Le isi, e manaʻomia le kepi ni mea sesega lua mai le itu i totonu ma fafo. A uma, matou te faʻaaogaina se paipa faʻapipiʻi i le pito i fafo o le faila, ma le faʻafefe le ie i luga. O le faigofie auala e faʻaaoga ai le faʻapipiʻiina o ie. O pito o loʻo faʻaoʻo atu i le itu i totonu, o le pito i totonu, o le pito sili ona tipi ese, o tulimanu o piniki pine. Mo se ata matagofie o le pito i totonu o le faavaa, matou te faʻaogaina le paketi laupapa. Mai ai, oti ese le taualuga e lua taimi e itiiti ifo nai lo le tele o le faila. Matou te aumaia i totonu o le itu i totonu o le faila e faaaoga ai le thermoclaus. O le tagavai o le aufaatasi, ua uma ona uma, ae na ona tatou mafaufau i le igoa.

O le igoa o lau foafoaga e mafai ona lolomiina uma e le ata o se ata teuga ma se matagofie decutiteds "teuga (aa)."

I le folasaga mk, o le tusitusiga lea, mo le faʻatulagaina o loʻo faʻaaogaina e tolu mugutu o le eseʻese lapoa mai le lanu cards. Muamua, tatou te faapipiiina le lapotopoto lapotopoto i le tissue, o le ogatotonu lio i luga, ma luga o le ogatotonu o le mea itiiti ma le igoa album.

Teuteuina uma ma mea o loʻo i ai nei o loʻo i ai nei.

Ua maeʻa le ufiufi. Alu nei i itulau. O le a tatou faia i le pepa malo. Ina ia faia lea, oti ese faasologa masani laiti laiti pe a faʻatusatusa atu i le ufiufi. O itulau e lua i itu uma, matou te faapipii le ato ma le fesoasoani i scotcherm. I le tasi itu e tasi, o le pu e pupunia pu. E manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o se faavaa i le faavaa.

Ole kanesa mo fou ma au oe lava lima: matou te filifilia tusitusiga ma solo mo le systering, auiliiliina vasega pule

Ina ua maeʻa auai o itulau e amata ona sili ona manaia. O lenei e tatau ona e teuteuina itulau taʻitasi e tusa ma faʻailoga na e mafaufau ai. Lea o le a latou faʻaaogaina uma faʻafitauli o mekasini nai taimi muamua. Faatasi ai ma isi mea, i itulau taʻitasi, aua neʻi galo e faʻailoa ni sini e tatau ona faʻaalu le tupe, ma, moni, ata kuke mo i latou.

Ole kanesa mo fou ma au oe lava lima: matou te filifilia tusitusiga ma solo mo le systering, auiliiliina vasega pule

Faapea foi mo itulau taʻitasi e manaʻomia e piki ai solo mo le tausiga o le fou mo tagata fou. I se faʻaopopoga, i le itulau mulimuli e mafai ona e pipii i ai se laupepa gaogao pe a fai e te fuafuaina e sainia se meaalofa faʻapitoa.

Tusiga i luga o le autu: tafatolu blawl crochet. Polokalame

Pau lava lena, o le uluai meaalofa e saunia. E mafai ona e alu saogalemu i le faaipoipoga. O sea meaalofa o le a le masalomia e tosina mai ai le mafaufau i le fou fou ma malo.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili