Lua-fufula le taualuga mo le gazebo lima o pallet e umia

Anonim

O le filifiliga o le mamanu o le Archor mo lona tulaga lelei i pule o ia i lona pule. O se tasi na te sailia e fausia se fale i se sitaili faʻatasi ma le fale autu poʻo isi fale i luga o le lotoā, faʻapena ona tautala i fafo o le nofoaga.

E le tele mea taua e se tasi i le faʻataʻitaʻiga a le Gazebo e faʻavaeina lava i manatunatuga o le faigofie o le ata ma le tamaʻi paketi o le fausiaina. Aʻo aunoa ma le tuusaunoaga, ae o le aia tatau a le faʻailoga ma le tumau o le fausaga e faʻatatau i ai.

Lua-fufula le taualuga mo le gazebo lima o pallet e umia

O le taualuga ma le lua malifa e le faigata atu nai lo se tasi mamanu.

Poloketi Arbous

Sei o tatou faʻatalanoaina le faʻaopoopoina o vaega o atunuʻu mo le malologa ma faʻafefea ona faia sili ona talafeagai mo oe e te filifilia.

Fausiaina o galuega eseese mai le tasi ma le isi:

  1. I foliga (mai le taamilosaga i le tele-vala).
  2. Mea faavae faavae:
  • Piliki.
  • Se papa.
  • Uamea.
  • Fafie.
  1. E tusa ai ma le taualuga o faiga stacme:
  • Tasi tasi.
  • Faaluaina.
  • Lavelave, multi-tulaga.
  • Faleie.
  • Dome-foliga.
  • Taufaʻavaʻa.

E tofu uma Gazebo lona lelei ma le faaletonu, e noatia i le fausiaina i tulaga eseese. Mafaufau i mamanu eseese o galuega (o le tele o galuega, e tele lava latou te sili atu i le masani ai ma masani i o tatou mata mamanu ma le laulau eseese.

E le gata i lea, toetoe o fale tumaoti tausi i totonu o le nofoaga tutotonu o le atunuʻu ua fausia i lalo o taua faʻalua-sogi o taualuga.

Lua-fufula le taualuga mo le gazebo lima o pallet e umia

Afai e te filifili e toe faʻaleleia le taualuga i luga o lau Gazebo, ia mautinoa e sui uma le pala e pala ma cracked mea

O lenei metotia o le taualuga masini e manatu sili ona taliaina i o matou lautele, o le mea e tatau ona tataina ai le taualuga i luga o matagi ma kiona. E mo le le le mautonu o le le mautonu o le timu i le ituaiga o kiona ma timuga ma le timu ma le lua-nonoa taualuga na mamanuina.

Ma e le gata i lea, mo le masini o le taualuga e lua-nonoa, maaa uma o mea talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: faʻapipiʻi pupuni i luga o matau: o le vaega autu o galuega

Mataala

Faʻalua tau, faʻavae i luga o le igoa, e aofia ai ni vaalele e lua i lalo o le tiʻetiʻe, faʻatasiga e le skate node.

O le ata o ia taualuga o le a liliu foi i nisi foi lomiga:

  • Tagavai, ma se laau o le pamu 45 tikeri.
  • Ma le tele o skates.
  • Ma se aveeseina tele.
  • Ma luma.

Manaia! I lalo o le lautele o le aveeseina o le lua-tie taualuga o le fale autu, e mafai ona e faʻatulagaina se faʻalavelave i totonu o le fogafale lona lua poʻo se ituaiga i le eleele.

Masini Taulelega Gazebos

O le taualuga o le taualuga mo le Gazebo e masani ona talafeagai i le tulaga masani o le tulaga o le tulaga pe eseese malifa. E ui o se tasi o auala faigofie o le siiina o le siitaga, o loʻo manaʻomia ai le tuʻufaʻatasia o le ata o fausaga.

Fautuaga! E oʻo lava i se faigofie ata ata o le ata o se faʻavasegaina o se vaega o le lua-nonoa taua o le a avea ma le fuafuaina o le manaʻoga o le taualuga o mea uma o le taualuga.

Mo le faʻatauina o fale i luga o le fausiaina, matou te iloa le vaega o le taualuga. O loʻo faia le fuafuaina o mea o loʻo faia i fafo atu o le faʻamutaina o toetoe o mea uma o le tupe.

Mo lau faamatalaga! Mo mea faʻapitoa taʻitasi, o le fuainumera o le aega e ese le aoga (faʻamanino mai le gaosi oloa, o le tagata faʻatau).

O a mea e leʻi fausia e se tolu-ti o le taualuga, o le fausiaina o le solo solo e aofia ai tutusa elemene:

  1. Maou - Siia ni laupapa, mauaina ma tufatufa atu i luga o le Tausisieaina o Faʻalapotopotoga o le uta mai le taualuga. I luga o Marylalat, faalagolago i luga o le ata, o loʻo faʻamalieina ai vae poʻo le utupoto i luga.

Lua-fufula le taualuga mo le gazebo lima o pallet e umia

Faatasi ai ma le taumatau mamanu o le taualuga, e le mafai ona e faia na o le faʻaaogaina i luga o le Gazebo, ae o le potu atoa

  1. O vae o loʻo faʻamatalaina ai le taualuga (tafatolu) . Na latou fausia tuʻu saʻo i le auala e lua, o loʻo iai itu uma o le taualuga, o se uo, faʻafeagai ma le tasi, fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le itu o le skate.

O le itu o le rafter ma la latou sitepu (o le mamao i le va o le latalata i tafatafa, lea e masani lava i le laina mai le 600 MM) faalagolago i luga:

  • Gabarites gazebo.
  • Kiona ma matagi avega i lau eria.
  1. Tulaga - Faʻasaʻoina elemene, tautua e lagolago ai vae. O fata e faʻapipiʻi i le ogatotonu o le rafter system (lalo o le skite), ma le lautele o le taualuga o le taualuga 8 m pe sili atu i le va o Eave ma le sāvali i le va o Eave ma le sāvali i le va o Eave ma le sāvali i le va o EAve ma le scate.

Tusitusiga i luga o le autu: Fai le faitotoʻa mo le pusi e faia oe lava

Lua-fufula le taualuga mo le gazebo lima o pallet e umia

O mea uma e tatau ona fesoʻotaʻi i uʻamea faʻapipiʻi (pei o le ata)

  1. Sill - Lagolago pa o fea fata e faʻapipiʻiina.
  2. Tamoe - Pa tuʻutuʻu o loʻo tautua e lagolago ai le taʻavale a le taulaga. Latou faalagolago i luga o fata ma o loʻo tu i le tutusa i le Maouerlat.
  3. Tumau - Brux, faamimigi i luga o Maouerlar e faʻapipiʻi ai vae.
  4. O le faiga atoa o masini e taualuga ma le solofanua.

Ole mea lea ua talafeagai ai le gasebo ma le taualuga ma ou lima.

Lua-fufula le taualuga mo le gazebo lima o pallet e umia

I lenei ata e mafai ona e masani ai ia te oe lava i ituaiga uma o le faʻapipiʻi

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • O le gazebo ma le tasi taualuga
  • O le gazebo faʻapipiʻi i le fale (ata)
  • Nofofua

Nucet o le masini taualuga mo galuega

Ma i le faʻaiuga, na ia faʻatinoina le masini taua o fale, e tele tulafono.

E le o se aʻoaʻoga lea e tatau ona mulimulitaʻi, peitaʻi faufautua fesoasoani e ono faʻafaigofie ai le faʻagasologa ma le faʻaaogaina o le gazebo:

  • O mea matuia o le taualuga faiga o le a manaʻomia le fausiaina o sili sili ona malosi tausiga. O le mea lea, faʻaaogaina le faʻafaigofieina o filifiliga.
  • Afai e te fuafua e faʻapipiʻi se fausia-i totonu poʻo le fetuutuunai parasi i totonu o le gazebo, maua le faʻamalieina e uiga i le puipuia o mea taua mai le siʻitia o le afi.

A o le filifilia se tasi poʻo se isi mea taualuga mea, faʻaaoga naʻo le faʻapitoa faʻapitoa

Fautuaga! O le fausia faa-Tusi e mafai ona faʻaoʻo i le ulaula, lea e le gata i le faʻamafanafanaga o lou nofo i le moega i le moega i le taimi o le kuka, ae ia e faia lenei faʻasologa i le faʻafafamoli.

  • Ufiufi aʻe le taualuga i uʻamea mea, sauni mo le mea moni o le taʻele ma le tele o le a goto i totonu o le afioʻaga.
  • A fuafua le teuteuga o le taualuga e tatau ona amanaia le Snow avega, o se osofaʻiga o le taumalulu i le taumalulu ma matagi i le tausaga atoa lapotopoto. Tele mis mo le saoasaoa o lapisi, e mafai ona avea ma lamatiaga i le faʻaleagaina o le taualuga o se matagi malosi ma o le a manaʻomia le faʻapipiʻiina o mea faʻapitoa o le ea. E faʻateleina ai le tau atoa o le afiorbor, ma e tatau ona galue atili.
  • Ia mautinoa e puipuia le taualuga o elemene mai le aafiaga o le susu ma mafai ona maua ai le ola o le tino (palu, fungi), gaosia i latou ma hydroptobic condoppections ma hydroptobic condoctics.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona moe ma glue linoleum i le laminate: o le vaega autu o galuega

Lua-fufula le taualuga mo le gazebo lima o pallet e umia

Faʻaaoga le faopue faʻapipiʻi - e matua sili atu i le malosi o le masani ai uʻamea uʻamea

Gaosiga

E pei ona e vaʻai, o le tekonolosi o le totoina o le taualuga o le taualuga mo se atunuʻu e le faigata ma taugata ma taugata. Pau lau mea e te manaʻomia - e mafai ona e faʻatauina i soʻo se faleoloa fa fale, ma le galuega lava ia o loʻo faʻamatala atu i luga. Pau lava le mea, aua neʻi galo e fausia se faʻavae faʻatuatuaina faavae mo le Gazebo, pe a fai o le fua o le mamanu ua fuafuaina.

I le vitio ua faʻaalia i lenei tusitusiga, o le ae mauaina nisi faʻamatalaga i luga o lenei mataupu.

Faitau atili