Autumn Glass Bal ma o latou lava lima

Anonim

Autumn Glass Bal ma o latou lava lima

O se lauiloa sili ona lauiloa i le ituaiga o se pesini ma le paʻu o le kiona, e faigofie lava ona faʻamalie atu i totonu o le tautoulu i totonu o le meataalo, vali matagofie ma mumu ma tapuni laʻau i totonu. O le ogatotonu o le gauai atu i lea oloa o le a avea ma laau lea e te saunia ma ou lava lima. Faʻafefea ona fai se ipu vai ia te oe lava ma tamaiti, vaʻai i tafatafa o lea laasaga-faʻatasi ai

Mea

Mo le gaosiga o le Autumn Glass Cons, o le ae manaʻomia oe:

  • Gress fagu ma se tapuni mimilo;
  • laau lala;
  • susu susu o samasama ma mumu lanu;
  • vai;
  • mālū;
  • scpisks o le vevela gluue;
  • Lesmopystsole.

Autumn Glass Bal ma o latou lava lima

O laulaau i lenei togafiti ua feolaua ma le fiafia i le tele o sina tulaga sili atu. Matou te fautua atu e ave i latou mo le oloa, pei o latou o mama, toe fai le foliga ma le lanu o Autumn laulaau ma Shimer o le manaia o lau Baghts.

Laasaga 1 . Fufulu ma fufulu le faletupe mai le igoa. O LE MALAMALAMA MATAUPU MO LENEI O LENEI TUPE MAUA LE FAAFETAI, E LE MAFAI ONA FAIGOFIE. Manatua, o le ufiufi e tatau ona viliina tele. Ave le faletupe e mamago ma ofuina mai totonu ma fafo.

Laasaga 2. . Sauni se migre. Aua o le a i ai i totonu o se laʻau taulimaina, taumafai e filifili le maualuga o lala laʻau laʻau poʻo vao e aunoa ma lau. Fufulu lala ese mai le pefu, mago ma se solo, ma le ua malepe faʻailoga pe lavea ina ia lamolemole. Ia mautinoa e siaki le lala i le ua o faletupe.

Laasaga 3. . Ma le mataua o le vevela gluue, e te faʻapipiʻiina se faʻataʻitaʻiga faʻataʻamilomilo i le tapuni. Pe a mimilo, e tatau ona i totonu o le tioata laina.

Autumn Glass Bal ma o latou lava lima

Laasaga 4. . E vaeluaina i luga o se lala ma le vevela galue, kelu tele lau lau.

Autumn Glass Bal ma o latou lava lima

Laasaga 5. . I le faʻavaea o le laʻau faʻamalosi, e mafai ona e faʻapupula niʻu maa laiti e ala i le faʻataʻitaʻiina o le omea. Aua na fai lenei faamoemoega, ua fuafuaina mo mea mautu ma le mautu e susu. E le mafai e le tele o le tele o le tele o sea avega o se avega e le mafai ona taofia ai ma le paʻu ma tamaʻi lima laiti.

Mataupu i luga o le autu: o le vai o Saina faia-ia-oe-e aunoa ma le kuka: Matai vasega vasega ma vitio

Laasaga 6. . Faʻatumu le mafai i se paluga o le glycil ma le vai. A o leʻi tapunia le oloa, ia mautinoa e siaki le maualuga o le faʻaiuga o le iʻuga. Ina ia faia lea, lafo vave laulaau i le fagu pe a fai na vave ona latou paʻu'ū vave, ae seʻi ese se isi mea puʻupuʻu, ma latou nana le fofo, o se vai.

Laasaga 7. . Ina ua uma ona ausia le sili ona lelei o le fofo, liliuina i fafo nisi mea sili ona lelei o laulaau i totonu o le faletupe ma latalata malosi i le tapuni.

Autumn Glass Bal ma o latou lava lima

Autumn Glock Bank sauniuni.

Faitau atili