? Suafa i le fogafale lona lua i le Cotttuge:? Filifiliga o le fausiaina ma le faʻapipiʻiina

Anonim

O le fale e masani, e masani lava o se fausaga o laiti lapopoa. E i ai lava le leai o se avanoa mo le masini o se papupuni atoatoa. O le mea lea, o loʻo tuʻuina mai le mamanu i le gasologa faʻapitoa. O le galuega o le faʻamautinoaina o se fiafia i luga o le fogafale lua ma sefe i le nofoaga o loʻo nofoia. O ia filifiliga o loʻo i ai, e mautinoa lava le masani ai i latou lava ia latou foliga.

Embodiments o faasitepu

Sitepu i luga o le fola lona lua i le atunuʻu e iai filifiliga eseese. Faʻavasegaina o loʻo i ai i faʻamatalaga eseese:

  • Foliga o le fale nofomau;
  • Faʻaoga mea mo mea gaosi;
  • Tomai faaletulafono o tagata e ona le fale.

Laupapa laupapa i le fogafale lona lua i le fale

O le filifiliga o le ituaiga ma faʻatulaga o faasitepu faʻalagolago i tulaga faʻapitoa. Le isi, mafaufau i faʻataʻitaʻiga lauiloa - mai le vasega o tamaoaiga i taugata tau faʻaalu, o latou saoʻaga ma le le lelei.

Tamaoaiga faasitepu

O le sili ona tamaoaiga filifiliga mo faasitepu i le atunuu o ni togafiti laupapa. Latou aofia ai ni maa e lua ma sitepu-oppers. O le tulimanu o le aʻi o le faʻaʻaʻa. Afai o le faʻaseʻe e le fausia i ou lava lima, ae ua faʻatauina i totonu o le faleoloa, e aoga lava le tosina atu i le kenera, ae maise lava o loʻo fuafua e le faʻaaogaina e le masani ai.

O tulaga lelei o le taualuga ma le faʻamalosi tino mai le tamaoaiga o le aofaʻi e aofia ai mea nei:

  • Pepa talafeagai. E manaʻomia le faʻaitiitia o le nofoaga mo la latou masini, aemaise pe a tatou talanoa e uiga i le gagau faʻaʻoleʻole. Afai e tatau, o na folau e mafai ona piilima ma aveese, lafi i le fogafale lona lua.

Glanging Pircacase ma fofoa i le fale

  • Tele faʻataʻitaʻiga. O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga o eseese ituaiga: gagau, Telescopic, gagau ma le toʻilalo. Lea e mafai ai ona mafai ona e filifilia tagata uma.

Faigofie moli moli

  • Faigofie ona faaaoga. O le masini e faigofie ona faʻapipiʻi, e faʻapipiʻi ma le iloa e aunoa ma le faigata tele.

Gagau apefai mo le atunuu

O le le atoatoa e aofia ai tele le tuʻuga - i le tele o tulaga e manaʻomia e alu ifo ai i luga o le faasitepu.

Leiloa filifiliga

Faʻateleina le tau o le faʻataʻitaʻi o le faʻataʻitaʻiga o lona fausaga, faʻaaogaina mea faʻaaoga, aemaise lava faʻaiʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaosoosoga na faia mai le uluaʻi faʻamalamalamaga muamua, e le gata i le aveina ai o sitepuʻe vioa, ae sili foi ona faʻateleina lona taua.

Starcacase i le fale ma le teuteuina o le fulafula

Faʻaeteete tatau ma ua iai le masini i falemaʻi o se tasi o nei filifiliga faʻaonapo nei. O le Mauga o loʻo faia i luga o le ua taʻua o le ua taʻua. O loʻo latou umi le filo pini i pito. O le nofoaga o faasitepu i le faʻatamala e mafai ona o le puipui, aua o le faʻafeagai o le vaega o sitepu e leai se lagolago.

Sitepu

O le isi filifiliga o le vasega o se spirral starcase faia i laupapa po o le uamea ma se uluai mamanu. O sea mamanu ma foliga manaia, ma e tau le umi o le avanoa.

Fafie-Spiral Staircase

Filifili Mamanu

Tatou liliu atu i le faitisite fale gaosi e masani ai i tagata e faʻaaogaina, ma, e sili ona taua, latou te faʻaaogaina ma faigofie ona potopoto ai:

  • Masani masani creading stargacase. E masani ona maua se faʻataʻitaʻiga e faasino i se filifiliga o paketi. O le lelei o le faigofie o le masini, ae o mea sese e mafai ona faʻailoa i le tele o vaega. Ina ia sefe ai le avanoa, o le aluga o faasitepu e faʻateleina ai, ae i le tulaga lea o le saogalemu ma le faʻamalieina o le gaoioi ma le faaitiitia atoa.

Mataupu i luga o le autu: sitepu mo faasitepu: tulaga o filifiliga ma metotia o le gaoa kapeta

Tuusaʻo le tasi-itula staracase i le atunuʻu

  • Tulimanu ma rouray faasitepu. Aoga ma nofo i le tele o nofoaga i totonu o le potu. Sili ona talafeagai mo tamai fale. Ae e faʻaalu se taimi i le faʻapipiʻiina o le a sili atu.

Tulimanu o le tulimanu

  • Fao fai-potu fale. I lona metotia, o le masini e faigata. A aunoa ma le poto masani, e matua faigata tele le fausiaina o latou lava - e faʻalagolago uma lava i le polokalame ma mea faitino.

Fao faasitepu mai se laau i le fale

O le sitepu mo le fale o le atunuʻu o loʻo faʻaaogaina le tutoʻatasi mai le valu. I aso nei, o le toʻatele o kamupani na ofo atu, vaega e mafai ona faʻatau mea manaʻomia ma faʻaputuputu lava ia lava.

Gaoioiga sauniuni

Ina ua maeʻa i le faamoemoe e fauina se sitepu mo le atunuʻu o le atunuʻu i o latou lima, a o le i amataina le amataga o galuega e tatau ona faia ai se fuafuaga gaioiga. E le o se pupuu, ae na fuafuaina muamua ma le mamanu ma mea ma mea, fai le matagaluega ma le faʻatinoina o mea saʻo.

Filifilia o le apefai fuafuaga

Afai o le apefai e tolopoina mo le taimi muamua, e sili atu le filifilia o le sili ona faigofie-faleoloa fausaga. E aofia ai le tasi pe lua-itula-puaoa pou i luga o vai. E manaʻomia ona galue i se taimi e galue ai, o le polokalame o le faʻamaeʻaina o poloketi uma o loʻo faʻailoa mai i lalo. E mafai ona e aveina se tasi o filifiliga o se faʻataʻitaʻiga, naʻo le pikiina o tapulaʻa o mea e tusa ai ma mea o le potu.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Apefai i luga o le lua pusa

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Soarcase i le tasi Kosoo

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Soarcase i malo

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Soadcase i le Bolshams ma poriva

Filifilia o Mea

O le lisi o mea mo le fausiaina o le faasitepu ile fale fai nuu e mafai ona eseese. E tusa ma le Faavae, e na o le lua faamuamua filifiliga - fafie ma uamea. Muamua o fausaga uma, fausaga laupapa ae le faʻaeteete, talu ai o le filifiliga pito sili ona taʻalo.

Laʻau Starcase mo le Fale

O le sitepu e mafai ona faia atoa na faia i laupapa (faʻavaʻa ma sitepu) ma faʻavao pe a faia le lagolago e faia i uʻamea, ma o sitepu e faia i fafie.

Soadcase i luga o le uamea faavaa ma laupapa laupapa

Uamea o lona tulaga lona lua i le manaoga. Faʻafetai i le Uelding Meafaigaluega, e mafai ona fausia se uʻamea faʻapipiʻi o soʻo se lavelave o le pepa, mo se faʻataʻitaʻiga, sikuga. Uamea o ni mea sili ona faʻatuatuaina mo le gaosiga o le faʻavaʻa, o lona olaga o tautua e tele taimi sili atu i le laʻau.

Sitepu i luga o le uamea faavaa

Tele Rasi Filifiliga mo Dacha Seaner Ceepte ma tioata. O le filifiliga muamua e fetaui lelei i le tulaga o se potu tele avanoa (o le popo poʻo le supa o le maota), ae o le tioata sili atu faigata ma faʻatauga mea mo le gaosia o ia fausaga.

Soar o tioata

Aua ua maeʻa le fausaga ua uma ma le gaosiga o le fetaui lelei, sitepu i le atunuʻu, e masani ona faʻaaoga laiti mea laiti, pei o le tagavai, OSB, ma isi mea.

Sitepu

Fautuaina le laupapa laupapa

Mo le faavae o le laupapa laupapa, e fautuaina le faʻaaogaina o laupapa ma le mafiafia o le 20 mm ma pa o loʻo iai le vaega o le 100 × 100 mm. Mo fata, pelē ma pa, e faigofie lava ona ia filifilia le mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se koluse vaega o le 50 × 50 mm e mafai ona faʻagaioia i lona mafaufau - na o le lapotopoto pe faia se ata o le kalama.

Sarry mo le gaosiga o faasitepu

Fuafuaina o le Prameters o le faasitepu

E fuafuaina le fuafuaina mo mataupu taitasi na vavaeeseina. E tele isi mea o loʻo faʻaalia:
  • O le itu o le potu o le a faapipiiina le sitepu;
  • tuʻutuʻuga, faʻamatalaga faʻapitoa;
  • Fuafuaina o meaafale ma le aofaiga.

Overlap mamao - Marsh

O le mamao i le va o le sili atu ma le mamafa o le taimi e fuafua e faʻavae i le tuputupu aʻe o se tagata o le a faʻaaogaina le mamanu, faʻaopopoina sina oloa. E mulimuli mai i lenei mea mai soʻo se tulaga i le taualuga e tatau ona avea o se mamao o le 190-200 cm. I le nofoaga o le maualuga e tau ai, e manaʻomia e aumai ai avanoa.

O le a le tele o le a tatalaina, e fuafuaina i le tulimanu o le fiafia o faasitepu ma le numera o sitepu.

Maualuga o faasitepu

Sitepu

Manaia le gaioiga e faʻalagolago i le faʻatulagaina lelei o sitepu. O fuaitau ma o lo latou faʻatusa faʻatusa e taua. I le maualuga o tapulaʻa, o sitepu o le 16-19 cm. Mo fale-lapoa tino, latou te faʻateleina. Ae, mo le faasitepu i le falepunae, o lenei maualuga e talafeagai lelei.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻiina o sitepu i luga o cososters: polokalame ma le fuafuaina [

Le lautele e tusa ai ma tulaga e tatau ona fetaui ma le tele o le vae. Laʻasaga mo le Internet Internet Regives o loʻo faʻamauina le 20-30 cm lautele. O fuaitau o le faʻapipiʻiina foi mai le masani ai taliaina. E le aofia i luga o tautau i lalo o sitepu i luga atu o le isi e sili atu nai lo le 3 cm.

Sili ona lelei o le faasitepu o faasitepu

Afai e iai ni laʻasaga o loʻo iai, o a latou eleele o:

  • I le vaega pito i lalo o le lautele o le 10 cm;
  • I le ogatotonu - 20 cm;
  • I le lautele - mai le 35 i le 40 cm.

Tele o Tamoe Laasaga

Lautele Fuafuaga Fuafuaina

E tusa ai ma tulafono faʻapitoa e tusa ma le fuainumera tino 2a + B, i le mea o le loloto o le tulaga, e le maualuga o le lamatiaga. I mea taua o le (faamaualuga loloto) mai le 150 i le 180 mm ma le e (lautele o le tulaga) mai le 280 i le 300 M 16 mM. Afai o fuaitau o le tulaga e itiiti ifo nai lo le 145 mm, ona fuafua lea o le tau e lenei fua: A + b.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Marsham umi

Ina ia iloa le faaiuga o Mati, muamua o le taulai uma i le laʻasaga o le mamanu. Tuuina atu foliga o fale, o le tulimanu o le aʻi e masani lava i totonu ole 30-45 tikeri tikeri. O le matua taua o le le lelei e le mafai ona faʻaaogaina ona o le tamaʻi tele o fale o le atunuʻu. E mafai lava ona suia le polokalame mamanu.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Tuʻu tonu le umi o le savaliga e faʻatatau i le faʻaaogaina o tulafono faʻafanua, sili atu le faigofie, o le pythagovaturem. Marsh umi - e fetaui ma le le mautonu. O le faʻatulagaina o sitepu i luga o le fola ma luga o le puipui o tiute.

E faafaigofie ai fuafuaga, o se polokalame e faavae i luga. O mea taua ua filifilia ma tulaga tutusa, pe a uma le fuafuaina.

Faʻafefea ona faʻatapulaʻaina le umi o le faasitepu
O le fuafuaina o le Pythagore Theorem e faigofie: L = √ (D² + H ²)

O togi e manaʻomia e faʻamautu saʻo. Latou te le fetaui ma faaupuga o le potu, pei ona manaʻomia le faia o le mautinoa o ni Initisi mai i puipui. E le mafai ona faʻaaogaina le saʻo o le potu e iloa ai le umi o le savaliga ma le atoaga o le puipui i le puipui - e tuua mo le fuaitau.

Lautele o faasitepu

O le lautele o le sulugatiti foi e ono eseese foi. E fesuisuiai i totonu o le 90-150 cm. O le lautele lautele o le sitepu ma le tamoʻe laasaga o le 80 cm. Malolo lea o le mafuaʻaga o le faia o le suʻega. I le fale faigaluega, e le mafai ona faʻaaogaina le faasitepu i le taimi lava e tasi e le lua tagata faʻaaoga. I se isi faaupuga, e taʻuamiotonuina le fuafuaina o le lautele ma le fuafuaina i le tagata.

O le lautele lautele o le faasitepu

Aofai o sitepu

Ina ia fuafua le numera o sitepu, o faʻamatalaga nei o le a manaʻomia: Mati umi ma lapoʻa. Ole vaevae o nei tau taua, mauaina se numera o lona uiga o le numera o sitepu. E masani ona liliu ese mai le atoa, ona taamilo lea. O le numera e tatau ona faʻaopopo i le sili atu, i le tulaga lea e tatau ona e suia le maualuga o le lamatiaga. O le maualuga o le tulaga ua suia mai le tasi o loo i luga.

I le tulaga o le numera o sitepu faʻailogaina sili atu nai lo 18 fasi, tele lava e faia ai i totonu o tuʻuga.

Faasitepu ma se tulaga ogatotonu

I luga o le vitio: Faʻafefea ona fuafua le faasitepu (sitepu ma avanoa).

Foliga o le montage

Ina ua maeʻa uma mea, e mafai ona amata le faʻapipiʻiina o le fausaga. I le mataupu faʻavae, e faigofie ai, pe a iai se itiiti ifo pesega i totonu o lenei itu. E sili ona faigofie le galulue ma se laau. Muamua faatupeina mea tatau meafaigaluega, ona mulimuli ai lea i le fuafuaga.

Faapipiiina o kosory

A faʻapea o loʻo fuafua le siʻusiga e faʻapipiʻi i le puipui, ona faʻapipiʻi lea o le tasi Kourur i ai, i luma o le tasi (tutusa) i le va o le vircac I le mea na tupu o se mamanu ma se taimi ma se suiga na mamanuina muamua, o le sili atu cosor o le faʻaopopoina o se tamaʻi lagolago mo le rotation. O loʻo i luga o le lagolago o le a faʻaputuputu e ala i le amoina laʻasaga.

Mataupu i luga o le autu: O foliga lelei o le apefai "goose laasaga" ma le sitepu-i-laasaga o gaosiga

Ae muamua e tatau ai le faia o tagata i latou lava. I luga o laupapa saunia e tatau ona e faia ai le faailogaina. Mo le mea lea e te manaʻomia ai se pepa faʻauiga. A makaina, o se tasi o povi e tatau ona tutusa ma le maualuga o le tulaga, ma o lona lua o lona loloto.

Faailoga o Comemes mo faasitepu

O le isi i luga o le faʻailoga, o le vaega e le i ai e suʻe e ala i se eletise. Faʻamolemole ia matau ina ua uma ona vaʻaia, o le mauaina o boosters e tatau ona faʻagaioia ma le faʻaeteete - e le tatau ona leai ni faʻalavelave.

Starcacad i le malaia mo le tuuina atu ma o latou lava lima

Ua faʻapipiʻiina le utupoto i le latou nofoaga, i luga o le pito i luga, o le fausaga e tatau ona faʻafefeteina ma le tulaga o le muamua fola o le fogafale 2, ma le pito i lalo - latalata i le fola e ufiufi ai le fola. O tulimanu uamea o loʻo faʻaaogaina mo le faapipiiina o cosomes - pu o loʻo sauni i luma ma faʻapipiʻi e noataga. KOSUR, o loʻo faʻapipiʻiina i le puipui, e faʻapipiʻi i le faleʻoloa poʻo le uʻamea uʻamea.

Apefai e avatua ou lava lima

Faapipiiina o sitepu

Laʻasaga e tatau ona faʻapipiʻi i kosomers faʻapipiʻi muamua. O isi mea faʻapipiʻi mo le faʻapipiʻiina o le tulaga e le mafai ona fao. E tele mea moni e faasaga ia i latou:

  • E le mafai ona e sikoa i taimi uma i latou. I le tele o taimi, o le ai ai se skew, ma fao e alu i talaatu o le lototele ma o latou pito.
  • O loʻo avea ma laʻau o ni mea faʻapitoa mo faʻafitauli o masini. Ma i le mea na tupu o loʻo faʻamalamalamaina le fafie, ona foliga lea o le tauemu.

E sili le faia o le fusi i le faʻaaogaina o fafie fafie poʻo fao. E mafai ona latou tuʻuina atu le lelei faʻapipiʻi lelei.

Laʻau Starcacase e tuʻuina ou lava lima

Faapipiiina o tuuga ma fata (paleni)

O le faʻapipiʻiina o pa i luga o le sitepu i le ituaiga o faʻatagata ma le eleelea e faʻamoemoeina atoa i le filifilia o le 'au. E le mafai ona faʻapipiʻiina i mea uma, ae o le a le mafai ona mautinoa le saogalemu o le gaoioi i luga o faasitepu. O le ata o latou atonu e ese foi le faapea o mea.

Mo le osofaʻiga e fetaui lelei i laʻau sili atu. E tele filifiliga e faʻaalia i le ata i lalo.

Fanua laupapa folasaga mo faasitepu

O le sili ona maualuga le maualuga o le afi e tusa ai ma tulaga e fetaui ma le 90 cm. O racks o loʻo feagai ma le tasi i le isi i se mamao, 15 cm. O se vaʻaiga i fafo atu o le pa. taaalo. O le sitepu, e pei o isi elemene faʻapitoa, e tatau ona avea ma se teuteu o le fale.

Fua o le nofoaafi mo faasitepu
Fautuaina le Padder FCE Parames

O le faʻagasologa o le nanaina o le tuʻugamau i luga o faasitepu e faigofie. Mo le faʻapipiʻiina o le pa, paʻu paʻu ua faʻaaogaina i pu i laʻasaga. O paleni lapopoa i luga o le efuefu (i le taimi mulimuli, e manaʻomia ona tutusa ni pu tutusa).

Laupapa laupapa e avatu ai ou lava lima

O le vaega mulimuli o le saina o le agite. Ia faia lenei mea, o le vaega pito i luga o le bassurter e tatau ona tipiina e le ofi. O le lima o loʻo faʻaaoga i luga ma faʻalelei ma le fesoasoani o le lava-ola lelei e pei ona faʻaalia i le ata i lalo.

Faapipiiina o le nofoa i luga o faasitepu

O le tulaga autu mo fale o le atunuʻu apefai o le saogalemu ma le faʻamafanafanaga. O tali talafeagai uma i fesili i lona faʻatulagaina o loʻo faʻamatala mai i totonu o le tusitusiga. Faʻataʻitaʻiga E aofia ai faʻataʻitaʻiga o sitepu i totonu o le ata, tuʻuina atu i lalo, e mafai ona e filifilia ni foliga pei o le mamanu e tusa ai ma le fuafuaina o lou fale.

Faapipiiina o se laupapa laupapa i luga o le kosomra (1 vitio)

Talafeagai starcacacad faʻataʻitaʻiga mo cttages (80 ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le fogafale lona lua i le Cotttuge: Fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o le ata)

Faitau atili