Crochot tolopoina. Lelei "Strawberry"

Anonim

Crochot tolopoina. Lelei

Solewerwork mo le fale, e pei o le faʻaputuga tino, e sili ona manaia, fesoasoani i le faia o se mafanafana ma le lelei siosiomaga i le umukuka.

O se meaalofa matagofie mo le Hostess ma le matagofie fesoasoani mo le umukuka e mafai ona avea ma crochot pine - strawberry.

E mafai ona faʻafesoʻotaʻi le umukuka mo le faʻaputuputu o le vulu. E mafai ona faʻaaoga le lipine pesini e pei o ofu i lalo o le vevela.

O strawberry e mafai ona fesoʻotaʻi ma le mafiafia o laina o pou, eseese fesoʻotaʻiga la ma suʻi i latou.

O le lalaga e amata i le pito i lalo ole vaega o le strawberry, na faasolosolo malie mai le loto i luga o tumutumu i luga o pito, ona faaitiitia ai lea.

Mo Faalogologo Nonoa se tamai filifili ma faamalosia ai ma koluma pei ona taua:

O le semi-tuuatoatasi, b / n koluma, o se koluma ma le tasi nakid, lua pe tolu koluma ma le lua taimi (o le a Wapebian).

Fuafua i le umi o le laupepa, e mafai ona faʻateleina le tele o le filifili o le filifili ma, e tusa lava poʻo le aofaʻi o koluma.

Crochot tolopoina. Lelei

Crochet Confectwork Strawberry lipe

Crochot tolopoina. Lelei

Tatala le mea e faʻapipiʻi ai - strawberry git e tusa ai ma le faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

O le lalaga o le strawberry lipine ua amata mai i le seti o le 16 Air Heaps of Grehies Greens, faʻafesoʻotaʻi atu i latou i le lio tolu, mai le laina lona fa, o loʻo faʻaauau ai le vulu, mai le laina lona fa, o loʻo faʻaauau ai le vulu.

E le lava o faitau, e tatalaina le polokalame, e ui lava o le sikaina o naifi i totonu o se lio o se solosolo. I le gasologa o le lalagaina, na faamanatu e le strawbelry le vaa.

I le va o le lua afa o le strawberry i laina taʻitasi, fa o mata o loʻo sainia e lua itu (lea o loʻo faʻaalia i le ata ma itu e lua i itu uma).

I le faʻapipiʻiina o le Tack - Strawberry o loʻo nonoa se matasele o le tele o le ea, e fesoʻotaʻi e semi-puinids, o le mea lea e mafai ona tautau i le matau.

  • Tag - cytchka
  • Pine - moa
  • Autumn Tag "fingus", "lisi", "Chees"
  • Faigofie, ae o le le mautonu o le fui
  • Afifi i le Eseta
  • Mataupu i luga o le autu: punou ma ofuvae pupuu

    Faitau atili