Magic Buttons mo sikafu: Master vasega ma ata ma vitio

Anonim

O le sikafu sa ma e iai se sili ona lelei fesoasoani i taimi uma. O lenei ituaiga teuteuga e leʻi taunuʻu mai i le masani ai, o le tuʻufaʻatasia o le foliga o le tagata e ona e ala i le matagofie, ariscratic, faʻailoga maualuga. Faatasi ai ma le fesoasoani a oe e taulimaina, e mafai ona e sasaa se tasi i auala eseese i se auala i taimi uma e uiga i taimi uma o le ata, fou, atoatoa. Na o le pau le le aoga o lenei faʻaopoopoga o se laʻititi tele o faʻamatalaga o fusiua ma faʻapipiʻi. I le sailiga o metotia fou, sa fausia ai se masini faʻapitoa, lea na faʻatino, le galuega o le faʻapipiʻi ma faʻaopoopo ai i le Brooch, na amata ona faʻaigoa o ni togafiti faʻamau o tagata faʻatau.

O lenei masini e fiafia i se mea talafeagai ma ulufale i le faʻaaogaina o le fushionas, o tagata gaosi e le mafai ona tuua e aunoa ma le tosina atu. O ni pepa ua tele na amata atiaʻe (taamilosaga, ova, tafatolu, etc.), fua, auala ma le lapoa) ma, masani, le lanu lanu.

Magic Buttons mo sikafu: Master vasega ma ata ma vitio

Ma o le fantasy spill. O aso uma, i luga ole Initaneti, sili atu ma sili atu uma ituaiga o Matai vasega i luga o le nonoa o ulu, pailate, na amata ai ona aliali mai Pareo.

Tele suiga

Sei o tatou mafaufau i le tele o vasega o le faʻaaogaina o lenei "Magic button".

  1. Le faʻaaogaina o se lisi poʻo se sipuni tele, o se lapoʻa lapoʻa e tatau ona faʻaaogaina.

Matou te ave le sikafu, o le palatine poʻo le faʻataʻapeʻapemononi o se tamaʻi sikafu, matagi i luga o le ua ina ia o loʻo i luma o le ua. O le tasi pito i le itu e ala i pu uma e lua, ma o le lona lua faʻaiʻu e oʻo i le tasi pu ma tuʻu i se tulaga leai se totogi. O lea e tatau ona e mauaina lenei filifiliga:

Magic Buttons mo sikafu: Master vasega ma ata ma vitio

O lenei metotia o le kulimi nonoa e sili ona talafeagai ona o le mea moni o le node o le node o loʻo mafolafola ma lelei, e mafai ona faʻaaogaina i lalo o lavalava pito i luga.

  1. O lenei metotia foliga manaia tele i lalo o le ofu po o isi fafo. Faatasi ai ma lenei ituaiga o le node, e lelei ona ufitia ai le faailo i se solosolo, e matua talafeagai i le malulu o le tau.

Mataupu i luga o le autu: rocket ma lau oe lava masima paluga ma le corrugged cardboard

Magic Buttons mo sikafu: Master vasega ma ata ma vitio

E manaʻomia le savili o le pulupulu poʻo le sikafu i le ua, tasi le iʻuga e ave i totonu o pu taʻitasi, ma le sekone e faʻapipiʻi ai i lalo o le tupe muamua.

I faapena foi le mafai ona e nonoa se tamaʻi solosolo i le sili atu o le mafanafana o le tau. O le ala o le nonoa e tutusa lava, na o le solosolo e le tatau ona nonoa i luga o le ua.

Magic Buttons mo sikafu: Master vasega ma ata ma vitio

  1. O lenei metotia o loʻo faʻaaoga ai se tamai karita. O lenei ituaiga o tala o le sikale o le a faʻatagaina oe e faʻaoʻoina lelei lau ata, faia se masani masani matagofie ma sili atu.

Mo se tamaʻi solosolo malie, e tatau ona e ave se tamaʻi laupapa.

O le faʻapipiʻiina o le solosolo i luga o le lipine o le lautele o le lautele, o le tasi pito i luga o le umi o le umi ma le laʻei uma e lua o loʻo faʻapipiʻiina i le lua o loʻo faʻaalu i le lua. Afifi se solosolo i luga o le ua ma le pito i luga e faia ai le masani masani i le muamua, luga o le ki.

Magic Buttons mo sikafu: Master vasega ma ata ma vitio

O sea node o se faigata tele, ae e foliga matagofie ma le faʻamau o ia lava e le vaʻaia, o le leai lea o le lanu manaʻomia, o se filifiliga sili lea.

  1. Ae i le auala lenei, e mafai ona e nonoa ai se solosolo faʻataʻitaʻiina o le a le faʻamau lava ia.

Magic Buttons mo sikafu: Master vasega ma ata ma vitio

E pei o le auala muamua, matou te amata le sikafu o le sikaleti i totonu o le lipine ma faliu i luga o le ua, o pasi uma pito i luga o le pa.

O le mea moni, o metotia o le faʻaaogaina o le "Magnonigics faʻamau" e tele naua, tele ma o latou uma ua faigofie lava. Ua tatou faatuale le faavae faavae faavae, ona latou liliu lea i le fantasy ma faia.

Vitio i luga o le autu

Faitau atili