O le ie pupuni mo le umukuka ma ou lava lima: filifiliga ma mamanu

Anonim

O le ie pupuni mo le umukuka ma ou lava lima: filifiliga ma mamanu

Faʻatupuina ie pupuni mo le umukuka ma ou lava lima ma mamanu o loʻo faʻaalia i lalo, o le a le o se luʻi. Tele taimi, mo Whechen Windows, o pupuni o loʻo fesoʻotaʻi i le ituaiga o faʻasologa o faʻasologa ma faʻaaoga ryushi, braid poʻo tamai mamoe mo le teuteu. Ae e mafai ona e vaʻavaʻaia ma togi le pupuni o se foliga le masani ai.

O le ie pupuni mo le umukuka ma ou lava lima: filifiliga ma mamanu

Faʻafefea ona Sauni mo le Galuega?

O le manuia o le embodim o le manatu e faʻalagolago i luga o le faʻaaogaina o le fua. O le lautele o pupuni e fuafuaina e le umi o le cornice. O le umi ua filifilia le le mautonu, o le a le mea e tatau ai e talafeagai uma. Mo puipui na faia i le Grelds i luga o le EAves, e tatau ona e mafaufau i le Fono Aoao agavaa (Cople). E aoga tele lenei i le faʻateleina o le fuaina o le faʻaosoina o le ie puipui lautele i le EAves. Ia na foliga matagofie ie pupuni, e le tatau ona i lalo ifo o le 1.5-2.

A faʻatulagaina le aofaʻi o ie mo pupuni, o le a manaʻomia foi ona e mauaina ni mea faʻatagaina mo le faʻagaioia o ie. I le avea ai o se tulafono, o nei fuainumera o loʻo mulimuli mai: 1.5 cm o loʻo tuua mo itu uma o le Soum, 1.5 - i le pito i luga, 5 cm - luga o le togafitiga o le pito i lalo. Pe a faʻatau atu elemene mea teuteu, o nei fua faʻatulagaina e mafai ona ese ma faʻatapulaʻaina se alauni faigofie i luga o le Seam (1 cm).

O le ie pupuni mo le umukuka ma ou lava lima: filifiliga ma mamanu

Meafaigaluega mo Soutwing Cutchain

Mo ia lava le suisui, o le a manaʻomia le pupuni:

  • le ie;
  • seleulu;
  • Meter Warnovsky ma Pule;
  • nila ma le filo, pine;
  • masini suisui.

Tele poloketi puipuia ma mamanu

Toeitiiti lava i soo se ituaiga o totonu (vagana le maualuga-tech-tech), o pupuni e talafeagai i luga o manoa. O le faʻavae faʻavae iinei e saʻo lava: O manoa e masani lava ona saoloto e tautau le, avea ma elemene o le puletao. O le ituaiga o latou e mafai ona ese. E mafai ona e faia manoa mai le mea o le mea autu tapoleni pe tuʻu faʻatasi ai tisu pei o le ata.

Pupuni i luga o manoa

Mataupu i luga o le autu: E mafai ona ulaula i luga o le palu o lou fale mautotogi

Ata ata e faigofie ma o se tafatafa. A maeʻa ona gaosia pito o ie pupuni i luga, ua tumu i mea ua tumu i manoa o soʻo se mea. Loga i luga o le auala mo lamatiaga o le 1 cm. Alaga e manaʻomia vaega faʻalua, mea faigaluega ma i totonu ma liliu atu i totonu o le itu tauagavale, o le a soloia i totonu o le itu tauagavale, o le a soloia i le itu tauagavale, o le a soloia i le itu tauagavale. Filifili e tapuni i luga o le laulau laulau togi i le ata.

O le isi filifiliga o se pupuni faigofie mo soʻotaga manino - ie puipui. Faia mamanu o pupuni i totonu o le umukuka o lenei ituaiga e sili atu le faigata: E manaʻomia le fuafua o le lautele o le opeo, manatu i le coA o lopas (N) ma fuafua le mamao i le va o latou nofoaga i le va o le L * Cop Vilatum: n. O le matape o le a teuina le pupuni o le a tausia o latou lava lautele o le 5-8 cm, ma le lautele o le ffton (o le mamao i le va o le afu. Mo se manuia le tipiina, fai se ata mata ese mai le cardboard card pe fufusi pepa, o le a tusia auiliiliga uma, taulai i le igoa o le Losence nofoaga.

Pupuni muskika

Ina ia faʻagaioia le pito o le fula, e talafeagai le belique beyk. E mafai ona e faia se faʻaopopoga tele mo le faʻaluaina o matato e faʻaaoga ai le tutusa mamanu. I luga o le mamanu, o lona pito i lalo o lona tuaoi o loʻo faʻaalia e se laina faʻapipiʻi i luga o le matasele. Faʻatulagaina Loips punou i luga o le laina faʻapitoa.

A faʻapea e faia le hinges ma subtrem, o le mea lena, o le va o le le mautonu o latou i le pito i luma o pupuni i le faʻapipiʻi mo le teuteu teuteu teuteu.

Faʻaaogaina le faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o le pu poʻo velcro, e mafai ona e faigofie ona aveese le pupuni mai le cornices, inosia le matasele.

Uluai pupuni "koshkin House"

O nei ie puipui e le manaʻomia ni faʻasoʻo agai i le Cynity. Faʻafetai i le faʻailoga faʻapitoa, latou te fausia lish lio ma ata i luga o le faʻapoloina o le faʻamatalaga o le NIZ. Mo le gesttic style (po o Shebbi-chic), e mafai ona latou fesoasoani i le eseese o vae. Mo le masani i totonu e sili atu le faʻatapulaʻaina o le masani masani o le ie.

Tusitusiga i luga o le autu: Teuteuga tulimanu o le afi afi mu-ia-oe-oe

Aveese manoa o le lautele i luga o le EAves (c), o le manaʻomia o le faamoega (a) ma le totonugalemu o le accor (b). Mai le itu taumatau e taoto ai i lalo 1/3 s, tuu le igoa ma mai i ai - fuaina i totonu, faailoga le pito le pito. Mai le itu taumatau i lalo i le tolopo 1/3 s ma mereke A. e faʻafesoʻotaʻi 1/3 faʻailoga ma le saʻo o le ARC. Faʻailoga o le pito a ma faʻatasi ma le laina lamolemole.

O le ie pupuni mo le umukuka ma ou lava lima: filifiliga ma mamanu

Ie pupuni koshkin fale

O le iʻuga o loʻo vaʻai na o le afa o le lumanaʻi pupuni. O le mea lea, o le tipiina o mea e tatau ona i ai i le afa o le tutusa. O le laina faalava i le ie e tatau ona fetaui ma le vaeluaina. O le tatau ona umi e tatau ona foliga i luga o le faʻaofi i le pito i lalo o le mamanu. O filifiliga o loʻo faʻaalia o loʻo faʻaalia i le ata i le isi.

Le atoatoa o le ie puipui

O le umukuka pupuni o le a foliga manaia tele i totonu o le lautele. O se ie manino e talafeagai mo le umukuka, ma pupuni o le mafiafia o mea i luga o le tuli.

E fausia, aveese fua o fua pei o le ab (o le lautele o le eaves e faʻateleina i luga o le leoleo 2-2.5) ma le AE (Cumedia umi). Mai le itu tauagavale i le itu tauagavale e tolopoina le fua o Am ma Ab. Mamao bv - '' '' Oti pupuni. Mai manatu B ma i lalo e faʻaalu ai le mea e faʻaalu ai, tuu manatu g ma g1 .. o le mamao o latou o le arbitrary, faʻamoemoe i le manaʻomia o le fale faʻatau. O le ogatotonu o le mamao GG1 i le ata o loʻo faʻaalia e le mataitusi "p". O le a tautua o le ogatotonu o le ARC g1g2, o loʻo iai se tuʻuga manaia o le ie puipui. FAAMATALAGA G2 e tuʻu i luga o le vaʻa o lenei ARC ma se mamao e tutusa ma le VG ma faʻatali mai le tulimanu i totonu (manifinifi mumu laina i le ata).

Le atoatoa o ie puipui

Fuaina le mamao (i se laina sao) gg1 ma faia arcs ma se radius mai mea u g ma g2. Tuʻu i luga o le vaʻa o le ARCS Print C. punou le vave o le atavali e tusi ai mai lenei taimi, o loʻo taʻoto mai le mamao o le GG1 i luga o le ARG1 i luga o le ARC. Faailoga soʻo se aince ma faʻaalu se laina sao, lea o le a faʻaalia ai le itu o loʻo tipiina pupuni. Pito i luga pupuni e tusi ai le le fiafia.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le mea tuai mai le auvae o nonoa?

O le tosoina o le ie i luga o le laina gg2 ma palu i le itu vaega o le GD. O ia ie pupuni e mafai ona tuʻufaʻatasia ma soʻo se manatu saʻo. O le abperial pupuni fuafua piki i luga o le laina.

O le ie pupuni mo le umukuka ma ou lava lima: filifiliga ma mamanu

Filifiliga Laititi mamanu

Faaiuga i luga o le autu

O pupuni o loʻo i totonu o le umukuka e le gata i le sefeina o tupe mo le totogiina o tautua a le Matai, ae faʻapea foi ma se galuega manaia. Filifili lanu o le ie, o le mamanu o le ie puipui ma lona nifo, e faʻaalia le manatu na faʻaalia i luga o pepa i le pepa o le ata.

A filifilia le mataupu o pupuni mo le umukuka, e manaʻomia le faʻamaonia poʻo le a le ituaiga o pupuni o le a faʻaaogaina ai le umukuka i totonu o le umukuka. O le isi mea, e mafai ona e maua ai le saolotoga o ou manatu, na faʻaaoga ai manatu loloto i luga o le vitio, pe sau i lou oe.

Faitau atili