Braid mo fafie - o le a lea ma pe faʻapefea ona e faia oe lava

Anonim

Afai o le amataga o mea na faʻaaoga e tuʻuina mai ai tusiata mai le lanu enaena poʻo ona foliga, i aso nei e mafai ona maua se lanu o le vene. O a latou lava isi tulaga lelei o ni vailaʻau faʻamoemoega ma le agavaʻa e faʻalautele le ola o oloa gaosi e toetoe o faʻalua.

O ituaiga nei o taʻavale o loʻo faʻamatala i lalo, o a latou meatotino ma agavaʻa o loʻo faʻaalia.

Ituaiga o Morok

  1. Mormid i luga o se vai faavae o le vai.

Braid mo fafie - o le a lea ma pe faʻapefea ona e faia oe lava

E masani lava ona faʻaaoga i le ituaiga o le pito i luga o le faʻafitauli. O loʻo gaosia e le saunia mo le faʻaaogaina pe i le ituaiga o paʻu paʻu i le vai. O vaega autu o le taʻavale o le oona o polymers ma pigments.

Valivali lautele lautele, ae o paolo o mumu mumusu, mai le pupula i le pogisa. O luga o luga o nei mea e tetee ai i nei mea e tetee ai i Aperaamo, o le tino o le laau e manino lea vaaia ia i latou.

Ae ui i lea, o sea totogi o se sao i le fula o fafie. Ina ia taofia le mea lea, e manaʻomia le faʻamago ai le pito o le oloa muamua ma pe a uma se taimi e togafitia ai ma le paʻu. Faaaogaina tele i totonu.

  1. Mortid i luga o se laupapa faavae laupapa.

Braid mo fafie - o le a lea ma pe faʻapefea ona e faia oe lava

O loʻo i ai le tele o le lanu o le lanu, aʻo leʻi malamalama lelei le "ata" o le laʻau. E i ai mea lelei e ola i meatotino, puipuia oloa mai le pala. E faigofie ona e galue ma ia: E faigofie lava le apalai, o le taimi lava e alu vave pese, e le siitia ai le au faamata.

  1. 'Ava malosi a le' ava.

Braid mo fafie - o le a lea ma pe faʻapefea ona e faia oe lava

E maua mai i le souia o le antiine dye i se ava malosi. Tutusa ma mea na muamua, faʻatau atu i le ituaiga o se vai poʻo se palu. O le malaga i le faʻavavevave faʻamago e fai ai le faʻaaogaina o lenei mea e faʻatonutonuina ai le sili atu ona matua faʻafitauli. O le mea lea, o le vali ese ua faʻaaogaina mo le toniga pisia o oloa.

O ituaiga nei o toniga o togi o le acrylic ma galu loloto. Ua le maua mai i latou o mea ua mavae o ituaiga muamua. Ma o le ata puipuia na faia i le taimi o latou aoga e iai se galuega puipuia. Na faʻamamaluina ma le atoa le fausaga o le fafie, na latou maua le igoa "Rustic".

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tatalaina le faitotoʻa pe a taʻe le ki poʻo le 'olo

Mortida faia oe lava

E tele auala e fai ai le faʻailoaina o oe ma le lautele.

  • Mea i luga o se fualaau faisua. Faʻaaogaina o teuteuga malosi, e mafai ona e mauaina ni faʻailoga eseese o fafie.
  • Mumu le leo o le a avatua le taua o le larch ma le agamalu.
  • Faʻatasi ai le Deknut Shell Decoction ma isi vaega, lanu lanu e mafai ona 'ausia. Faʻaopopo i le Syda fofo o le a tuʻuina mai ai se lanu enaena. Avetaavale i luga o le togafitia ma le mago i luga o le Potassium biocromate, e mafai ona maua se leo mumu, ma o se fofo o le vineta e samasama.
  • O le a maua e le fafie o le a maua se ofu uliuli lelei pe a faʻaaoga se alder ma otok paʻu.
  • O le auro samasama samasama e maua ma le fesoasoani o le leai o se fua o le ul.

Braid mo fafie - o le a lea ma pe faʻapefea ona e faia oe lava

  • Mortid i luga o le laupapa-faavae laupapa faavae.
    • O le matafaioi o le le talitonuina e sili atu le manaia o le faia o le eleele ma le eleele kofe, timo bywing.
    • Faatasi ai ma ou lava lima, e mafai ona e faia se medlon e faavae i luga o le accetic acid. Fiafia i ai uʻamea mea i le vaiaso, e manaʻomia le faʻaopopoina o se teuteuga o le oak poʻo le amelder paʻu o se malosi malosi. O sea tuʻufaʻatasiga o le a fausia ai le aʻafiaga o le elona laau.
    • E mafai ona e maua ni lanu eseese o enaena ma o le asu suamalie. Mo lenei, 50 g o margatarsiges soloia i le 1000 ml o le vai, ufiufi le oloa ma mago i luga ma se ie malu pe a uma 5 minute. A o le toe gaosia o le iʻuga o le a tupu aʻe.

Galue ma motilka

A o le tietie uila, e manaʻomia le amanaia o se numera o le leai. Muamua, e tatau ona e filifilia le mea sao. Ma o iinei e tatau ona e gauai atu i le laufanua o loʻo aliali mai i le gaosi ma le vaʻaiga o le veli. Atonu o se pulumu, o le tampona o le paʻu paʻu poʻo se spacker. O lea, o le le mautonu e faʻavae i luga o le faʻaiuga e sili atu le faʻaaogaina ma se sprayer. Le faʻaaogaina o isi mea faigaluega o le a le faʻatagaina ai lava, e aunoa ma ni nofoaga.

O vai i luga o le aquaous poʻo le ava malosi e le manaʻomia ni masini faʻapitoa. Peitaʻi, e manaʻomia le manatuaina o le tele o vaega o le pulumu ma taʻiminu o le a ufiufi.

O le isi pito i luma: e ausia ai le lanu manaʻo, o laʻau e tatau ona ufiufi i lua pe sili atu vaega. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le faʻatali mo le faʻamamaina atoatoa o tagata na muamua atu. Laco o loʻo faʻaalia foʻi na o le matutu le matutu. E sili atu le talafeagai lea pe a o le faia ma le vai-faʻavae o faʻavae.

Mataupu i luga o le autu: Ptual faamamaina

Braid mo fafie - o le a lea ma pe faʻapefea ona e faia oe lava

O le faʻaaogaina o le faʻaletonu ma le aveeseina o lona tele e faia e tusa ma le faʻatonuga o le laupapa laupapa.

A e galue, o le pulumu e manaʻomia ona vaʻavaʻai i ai ina ia le paʻu i totonu o nofoaga ua maeʻa faʻagaioia.

O le polesing o le malaia o loʻo faʻatinoina e le auvae cours i le itu o fiber poʻo le ata.

O le mafiafia o le solomuli ua tetea e le gase-fofo. Mo vai suavai vai, e faʻaaoga vai mo taʻavale suauu - diurur o vali. Afai e te tuua se masani e aunoa ma le suia, e mafai ona e faʻaleagaina se tulaga leaga i luga o le oloa.

Afai e manaʻomia le faʻapipiʻi o se lautele vaega, ae fautuaina le faia lea mea i totonu o le itu e, o vaevaeina i ni fasi laiti.

O le taimi o le faʻamamaina o le suauʻu suauʻu e tusa ma le 3 aso, ma le vai ma le 'ava malosi e tusa ma le 3 itula.

O le avanoa o le veli

Braid mo fafie - o le a lea ma pe faʻapefea ona e faia oe lava

O le faʻamamaluina ai le tino o le laʻau ma fatu fatuga faʻaalia le laufanua, e tasi le auala laʻititi ua taʻua e faʻaaogaina. E aofia ai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le pito i luga o se isi paolo.

O se tasi o togafiti masani o le lanu o le "paʻepaʻe paʻepaʻe". Ina ia ausia, e lua ituaiga o puipuiga malu o loʻo faʻaaogaina. O le muamua vaega o loʻo faʻaaoga ai se paʻu faʻapitoa o le vai. Ina ua maeʻa ona mago, o le suauʻu suauʻu o loʻo iai ma le suauʻu. Ua naʻo le posuaina, pisia i le lanu filifilia, ma o le isi vaega o totoe o le nofoaga e le suia.

A tuʻufaʻatasia ituaiga ma foliga o nofoaga autu, e mafai ona ausia ni iʻuga faʻapitoa. O le faʻasologa o mea nei o le faʻasologa o galuega: muamua le talaʻaga na faia, ona faʻatumuina lea o le oloa e faʻasao ai isi lanu. E le mafai ona suia le faʻatonuga, a leai o le wax o le a le faʻatagaina le veli e mitiia.

O le maeʻa o le laʻasaga o le a avea ma lacquant coating. E faʻaosofia ai se puipuiga puipuia ma e manaʻomia.

Filifili le paolo Manaomia

Braid mo fafie - o le a lea ma pe faʻapefea ona e faia oe lava

O le mea moni o le mea moni o le mea moni o le fafie laupapa, faʻaaogaina i le tele o vaega, e fuafua ai le lanu mulimuli o le laualuga. Ina ia malamalama pe faʻapefea ona manaʻomia e fai se lanu faʻataʻitaʻiga.

Mo le faʻamoemoe, o le ata ua saunia o le laupapa o loʻo faʻagasolo lelei o faʻagasolo. Ma e sili ona teuteuina i le muamua vaega. Ina ua uma ona faʻatali mo le faʻamago, faʻaaoga se vaega lona lua, tuua ai se vaega e tasi lona tolu o le laulau. O le vaega mulimuli o loʻo ufiufi i luga, e leʻi paʻi atu i lenei taimi e lua.

Mataupu i luga o le autu: Panels mo le teuteuina o puipui o umukuka, faletaele, carridor, potu nofoai

I le iuga, sa tatalaina le laupapa mago o le laupapa e lua o le eseese o va eseese o eseese. A maeʻa ona faia mai le amataga i le iʻuga o lenei taualumaga, e mafai ona e filifilia se leo ou te manaʻo e mauaina.

O le galulue faʻatasi ma mea na faʻamatalaina i fafo, e tatau ona e faʻamagaloina o le ie puipui sa faʻaaogaina mo fafie i auala eseese e aafia ai ni ituaiga eseese.

O laau tele e sili ona lelei le mafai ona sili ona lelei. Mo i latou, latou te faʻaaogaina se ituaiga o oso mai. O sui o papa e vavalalata, o lenei faʻailoga e maualalo ifo, o le mea e faʻamatalaina e le auai o se tele tele o resins i lo latou nuu. O le mea moni o le toe faʻamautuina o le manaʻoga e faʻaaoga lanu lanu. Le amanaiaina o lenei tulaga, e mafai ona e maua le le mautonu ae le o se taunuuga manaia.

Braid mo fafie - o le a lea ma pe faʻapefea ona e faia oe lava

Aveesea o ni faaletonu

O le aveesea o le tele o fua na maua pe a galulue ma le veneer o se gaioiga faigata.

  • Sill . Afai o le vave-mago mea ua uma ona faʻaaogaina i totonu o le mafiafia vaega, e mafai ai ona aveese lenei faʻafitauli i le aveeseina i le tele e mafai ai. Mo lenei, o le faʻamagoina o le faʻamamaina ua ufitia i le faʻanoanoa fou. O le tali malu e aveese e le ieie. Ma le faʻamamaina atoa o le taupulega, o le saʻo o loʻo faʻaaogaina. O le isi auala e foia ai lenei faʻafitauli o le faʻaaogaina o se pesini poʻo le oneone.
  • Avanoa . A faʻapea e le mautonu le pisia, e faigata tele ona faʻafetaiaʻia. Fufulu fafie pasi i luga o le vaalele, ma i le Plywood o le a tatau ona aveese le pito i luga. Ae e sili le taofia o le faʻatulagaina o le spotting: Ina ia faia se suʻega muamua luga o le suʻega, faʻaaoga Gel Ginding poʻo meafaigaluega talafeagai.

Tuuina atu fautuaga na tuuina mai i le tusitusiga, faia e tatau ai ona faʻagasologa o luga o luga o le anilka o le a le aoga.

Faitau atili