Faʻafefea ona fai se Grid mo le Gazebo ma ou lava lima: Fautuaga mai le Matai

Anonim

Afai e te manaʻo vave e te manaʻo i ai ma tau tautega i puipui o le Arbor, ma i le taimi lava e tasi le tapunia, o le filifiliga sili lea o le faʻaaogaina o le laupapa laupapa. E mafai ona e faʻatau ni filifiliga-faia, pe faia oe lava. I lenei tala o le a tatou taʻuina atu ia te oe le auala e fai ai se lattice i le gazebo.

Faʻafefea ona fai se Grid mo le Gazebo ma ou lava lima: Fautuaga mai le Matai

Tapunia faamalama i totonu o le gazebo ma le laupapa laupapa

Faia o se mea e te fiafia ai

Wooden Cralles mafai ona faatinoina ni galuega:

  • Fusi puipui, tapuni ma teuteu se foliga le malamalama.
  • Faʻaaogaina o se faʻavae mo laʻau mataʻutia. Nei o le sili ona valaauina.

Faʻafefea ona fai se Grid mo le Gazebo ma ou lava lima: Fautuaga mai le Matai

O laʻau mataʻutia i puipui o le Arbor

Fuafua i lenei mea, o le tele o sela ma le faʻapipiʻi metotia mafai eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o sina tamaʻi sela e faia mo le teuteuina o le lattice e faʻateleina ai le aotelega. Afai e te faia se moli moli mo laʻau, o loʻo fai foi se latice tele ina ia mafai ai ona latou ola fua.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Teuteuga attice
  • Masking Mask mo Arbor
  • Curly laau mo le gazebo

Faapotopoto Lattice Planels

O le auala muamua lava lea e mafai ai ona laveleina le au pele i luga o le taulaga, ae talafeagai mo i latou e manaʻomia e faʻafiafiaina ma faʻaeteete. O le ae toe faia ato tupe, lea e mafai ona tuufaatasia i soo se nofoaga.

O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia se tusi faʻamaumau milling masini, o se laulau lapotopoto ma se toe foi. Afai e te le maua lenei mea faigaluega, e mafai ona e okaina uila-faia fusi i le Joney Healtheshop.

Afai e te taʻu puupuu, ona oʻo lea i le amataga na fatuina e le Komiti Faʻafoe. E faia ai ni taavale toso i luga o le afa le loloto i le uumi atoa o le laupapa. Ona tipi lea i le manifinifi manifinifi, o mea taʻitasi o loʻo tulaʻi mai i le faigamalaga ina ia tutusa uma i latou.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua pe fia le tele o aʻa o loʻo manaʻomia i luga o le faletaele?

Latou te aufaatasi i le togalaau i se tulimanu o le 45 tikeri, ma e aliali mai se lamolemole malosi.

  • Muamua lava, e tatau ona e ausia se mea tutusa i le va o ulaga e faia.

Fale o le fale mo le tipi

  • O le faia o lenei mea, o le fale i le fale mai le plywood o loʻo 'eseʻese i totonu o le tipi. O le Blode e tatau ona e toe fetuunai le mamao o le a tutusa ma le tipiina o togatogo, ma kelu le taiala i le ata. O le lautele o le taiala e tatau ona tutusa ma le lapoa lapoa. O le iʻuga, e mafai ona e aveina se ata mea i luga o lenei taʻiala, ma laina uma o le a tutusa.
  • O loʻo faʻatumauina e le Komiti Faʻatonu i le laulau ma le faʻamalamalamaga ma e mafua ai le transververse vali mo le umi atoa o le umi na faia ai.

Telegese groove

Manatua! O le loloto o le tauofoga e tatau ona tutusa ma le afa o le komiti o le laupapa.

  • O lenei ua mafai ona e tipiina le laupapa i luga o nofoa vae vae. O le faia o lenei mea, seti le tapulaa mai le pa i le masini lapotopoto. E tatau ona faʻasaʻoina mai le ata vaʻai i le 1 mm sili atu nai lo le mafiafia o le alauni mo le alauni.

Oti laupapa i luga o auala eseese

  • Matou te uuina le laupapa i totonu o le taiala puipui ma oti i le manifinifi o le nofoa. O lea la ua latou o ese atu, e tatau ona faʻasaʻo le pa i le tutusa ma le lau lau. Na faia faapitoa i le galuega ile galuega e ave i le auala mo le saogalemu, aua le tuʻuina ou lima i autafa o le lau.
  • Ona faʻapipiʻi lea o le alavai uma o alavai ma le toe o le mea e tutusa ai lo latou mafiafia. Afai e leai, ona mafai ona e maua i latou i ou lava lima.

Faapotopoto Lattice

  • E naʻo le aoina o le aoina o le sauni e sauni i le taʻavale i le Grove i le Groove. E le gata i lea, o fale taʻitasi e tatau ona faʻapipiʻiina ma le plu kelu. Ina ua maeʻa, e mafai ona tuʻufaʻatasia i le aoina o le Arpor o le Arbor i ona fao, muamua e aloese ai le pu e aloese ai mai le pa.

E mafai ona e vaʻai manino pe faʻafefea ona faia se grid mo se gazebo i luga o le vitio i lenei tusitusiga:

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Oti faataulaitu
  • Grid mo Gazebo

Tusitusiga i luga o le autu: folalai mai: O le a le mea e sili ona mago pe susu

Faapotopoto Lattice i le faauma

O le ala lona lua e faigofie ma vave. O le faia o lenei mea, o le manifinifi manifinifi 20 * 5 mm ua tusia i luga o se lapotopoto masini mai le laupapa laupapa.

Faatonuga, pe faʻapefea ona faia se tusi i luga o le Geazebo foliga mai o lea:

O le tagata lava ia-faia le tele o le manifinifi uila i le ata

  • I le avanoa o potu vavaeina o le Arbor, mo se faʻataʻitaʻiga, i lalo o nofoa, o le fai togafiti e folau faataamilo i le Permeven, e momoli ai nofoaafi. O le taua o le faanimeina o le faapolopolo o lo o tipi i se tulimanu o 45 tikeri.
  • Mo le fauina o uta i se tulimanu o 45 tikeri, o lo o faia ai Madup i totonu o le tusi. O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e tolopoina mai tulimanu e tutusa ai le mamao ma le laasaga manaʻomia.

Faʻafefea ona fai se Grid mo le Gazebo ma ou lava lima: Fautuaga mai le Matai

Fusifusi

  • Ona afu ai lea o nofoa afi mai le isi itu. Ina ia le faia e le iʻa ma le manifinifi, e mafai ona e muamua oso i totonu, pe tapunia ulu o le samala.
  • E mafai ona e tuʻua le lattice i lenei pepa, pe faʻaopopo le laina lona lua o koluse-planksucks.

Faʻafefea ona fai se Grid mo le Gazebo ma ou lava lima: Fautuaga mai le Matai

Kolosi alavai

  • Ina ua maeʻa faʻapipiʻiina o auala uma, latou tapunia le faʻavaʻa i le tulaga faigata mai le itu lona lua.

Lattice teuteuga

Tuu atu i se laupapa laupapa. O se vaaiga matagofie e mafai ona tuu se matagofie o le mea e tupu ai I lo tatou tulaga o se taimi puʻupuʻu o le taumafanafana, e taua tele le faʻaaogaina o ninisese e le faʻamamaina ma le faʻafaileleina

A tulaueleele, ia amanaia o le kiona e le pa'ū i le laau ma vai mai le taualuga, ese latou te le o ola mo se taimi umi.

E mafai ona e mauaina se isi aafiaga i le valiina o le ata i totonu o le tuʻufaʻatasia lanu ma se laau.

  • O le Win-Win version o le lanu o fafie masani, uliuli, apamemea pe "i lalo o le rzavchin".
  • Sulu lanu samasama poʻo lanu piniki o le a foliga matagofie i luga o le lanumoana lattice.
  • O le pogisa mumu o le a lelei i luga o le paʻepaʻe paʻepaʻe, ma fugalaʻau moli i luga o le sili - i le pogisa.

Fautuaga! Afai e mafai ona e faia lelei gipela vine, e tatau ona e gauai faapitoa i le ofi atu o le lattice. O lenei laʻau e le o manaʻomia e uiga i le tausiga ma o nisi taimi e faʻamanuiaina tele, e ono naʻo le lattces le lattice.

Faaiuga

O le a faʻatagaina oe e vave tapunia oe i puipui o le pule, fai le faʻavae ma le totoina o fusi o le a puipuia oe mai le la susulu. O le tau o le sauniuni-faia filifiliga e tusa o le 1 afe o le malo i le sikuea mita. O le siʻitia o le latou tulaga, ufiufi le laʻau ma le le talitonuina poʻo se varinish i le tele o vaega.

Mataupu i luga o le autu: Laasaga-i-laasaga faʻapipiʻi o le ea malulu ma ou lava lima (17 ata)

Faitau atili